World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Aki meg a fórumos szópárbajcsörtéket veszi komolyan azoknak: GET A CLUE. <#zavart1>
sztem nem is offtopic. Egy teenager is lehet annyira okos, hogy felismeri, hogy nem tud annyit a vilag dolgairol (meg) es visszafogja magat.
Ez mindenkivel megtörténik. Általában én, amikor az elõzõ (szinte mindig, magam által hibásnak talált) lépéseimre visszagondolok mindig "égek", hogy mekkora kis hülye voltam.

Én személy szerint azon mosolygok amikor itt 3 napig vér folyik arról hogy a warrior OP-e meg hogy ki mikor ki spitelt, meg ki-a-köcsög verseny meg ilyenek, holott ez csak EGY JÁTÉK. Akik ennyire komolyan veszik: GET A LIFE.

/respect /peace
antgecc
offtopic:
Tök fura, hogy mikor fiatal voltam (14-20) én sem értettem miért hozzák fel mindíg azt, hogy úgyse értem meg, mert még fiatal vagyok. Azt hittem ez hülyeség és én mindent tudok, mégha csak 17 is vagyok. De ha most 24 évesen visszatekintek, rá kell jöjjek, hogy tényleg gyerek voltam. És még most is elõfordulhat, hogy gyerek lehetek a 28+ asok szemében, holott már felnõttnek érzem magam...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Btw mage vagyok default csak a hunterek mindig szétszedtek de nagyon úgy gondoltam kell egy hunter is és mindjárt 60.

Flame: HUNTER NEHÉZ (ugyanakkor imba is)! <#wow1> Priest ezymód! Shaman ezymód! <#vigyor1>
Majd egyszer hátha te is megérted a noob pwn own stb loool és a gigantikus mennyiségû írásjelek mennyire idegesítõek.
az mér értelmes hogy you idiot és mér bunkózás a looool ?ezt én nem sértésbõl mondtam neki😛 de mind1 már mondtam hogy ugyse értjük meg egymást mer ti nagy okos felnõtt emberek vagytok én meg egy kis hülyegyerek akinek van mersze wowozni pedig még el se múlt 18😛 arra hogy hány írásjelet rakok ki arra meg no comment én itt befejeztem mer mennem kell(ettõl függetlenül én teljesen nyugodt vagyok csak értetlenkedek ami lehet hogy a fiatal korom miatt van...)
antgecc
Ott a pont megint 😊
Ahhoz képest hogy hunter vagy, vágod a témát 😛PP

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bocs, ez félig a tinédzsernek szólt <#vigyor2>
Arról nem is beszélve hogy RP szerverrõl van szó, ott meg azt hiszem (de javítsatok ki) még ban is járhat ilyen hülyéskedésért.

Egyébként a srác nagyon eltalálta ezt a teeneger dolgot. És nem abból van a gond hogy elírtad a cath-ot chat-ra. Abból semmi nincs. Õ tök értelmesen válaszolt, te "bunkóztál" vissza.... És itt jön képbe a 15 év.

/peace
Martin576
Oldjuk meg ezt a hihetetlenül kapitális kérdést flame nélkül kedves fórumtársak.

antgecc
Egyes klánokban nem véletlen a 18+ kor követelmény... A tapasztalat az hogy a 18 évesnél fiatalabbak többsége képtelen normálisan felnõtt módjára játszani. Egy ilyen loooool-ra én is rögtön ignore-ra vágtalak volna.... nem fárasztom magam és a csapatot "egykishülyével" (ha mondhatom így....).

utalom azokat akik nyolcvan mondatvegi irasjelet hasznalnak. erteeeed??????????????????????????????????????

Itt nincs ignore, ugyhogy stop.

Capaszabi:

Jelenleg 3 80 dps-nel nagyobb fegyo van a jatekban.

1. Sulfuras, Hand of Ragnaros (Legendary - Mace - Molten Core) -> Golemagg+Thorium brotherhood+Ragnaros
2. Ashkandi, Greatsword of The Brotherhood (Epic - Sword - Blackwing Lair) -> Nefarian
3. Dark Edge of Insanity (Epic - Axe - Ahn'Qiraj) -> ebbol meg senkinek nincs, a legbossabb boss dobja AQ-ba.

jo szal elmesélem elõlör: a gyerek beírja LFG SM én erre rá /w elek hogy just chat?(itt rontottam el mer nem cath-ot írtam xPP) erre visszaírja hogy You idiot im looking for group to SM erre én hogy looooool me too but just for chatedral( nem azt írtam hogy cathedral szal megint noob voltam...) erre gondolom mer "looooooooool"-oltam beírja hogy ok i ignored you, you teeneger(igen 15 vagyok nem mintha számítana😛)) na ha ezek miatt ignorol és csak én nem értem mér lett ilyen ideges akkor sztem felesleges itt errõl beszélgetni....
antgecc
Beokádok ettõl a gyerekes núbozástól....

no comment lol
Botond
Ezzel a kommenttel bebizonyítottad,hogy azonos szellemi szintet képviseltek.

Faterral mi van? Nem wowozik? :-P
Halj meg.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

magus
na varj biztos en nem ertem, de srac beirta hogy LFG SM, vagyis scarlet monasterybe szeretne menni vkivel, erre te visszairsz vmi faszsagot es csodalkozol h letiltott?

(jah csak zÁrÓjelben jegyzem meg hogy nem állítom hogy nem vagyok núb de núb és núb között is van különbség)
ok tul sok írásjellel írok.meg hibásan is. szal én vagyok a núb mindenki ignoroljon. bocsánat. mindent visszaszívok amit mondtam.sry. lol.
capaszabi
ez melyik pve szerver?

capaszabi
jogos

QuippeR
ennyi írásjellel írnál nekem ingame, én is ignore-ra raknálak. sry.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

jajjjjjjjjj elbasztam egy betût ezért rögtön idiotolni meg ignorolni kell amit a korrol mondtam azt meg nem hiszem hogy megértetted de mind1 ide is csak azér irtam be mer valahol le kell vezetni a veszültséget...
antgecc
Ott a pont 😄DDD

Valószinüleg arcoskodónak tüntem. Ez a saját tapasztalatom, nyugodtan lehet kételkedni. Kb 5000 szer csatáztam warriorokkal, AB védõként, és minden egyéb kasztal is. Ha egy ellenfél jött soha nem vette el tõlem a zászlót. A brutál kardos warrior duelben vert el nem élesben, de gyanitom hogy az bárhogy elverne.
Ha több vagy 12nél csak neked gáz mert azt jelenti hogy elég gyér vagy, ha 12 vagy akkor ez a default. kk?
Csak kár hogy az Cathedral. (ergó Cath és nem Chat)
jah és ha vashjon beírom hogy LFG SM chat akkor érdekes hogy mindenki tudja mirõl van szó. a masik meg a kort illetõen nem 12vagyok egy kicsivel több és nem akarok most senkit megsérteni de nem tom melyik a gázabb ha egy 12 éves gyerek jáccik vagy egy 18+ nem tom hogy érted mire gondolok........
nem egy 12 éves német hülyegyerek vok és csak azért wowozok mer tecenek a szinek! egyébként meg SM chat az Chatedral de mostmar télleg kezdem úgy érezni hogy én vagyok a hülye lol!
Hát a rövid sztoridból sztem te vagy a noob btw 12 elmúltál már?
És wowozok egy ideje de gõzöm sincs mire akartál célozni a "just for chat"-el.
antgecc
Elmúltál már 10 éves?

Visszakerestem neked és Bloodpanther írta.

"és a warrior is csak 80DPS nél nagyobb kardal".
khmm hello csak azt szeretném megkérdeznio hogy RP serveren mindenki hülyeeeeeeeeeeee?????????????????????????????????? Moongladen jaccok és olyan kibaszottnagy noobok vannak hogy be kell szarni xPPPPP pl generalba irja a gyerek (40es mage) hogy LFG SM én meg viszperelek neki hogy just for chat? erre elkezd lebaszni hogy egy idióta vagyok mer SM=Scarlet Monastery én erre belollolok és elmagyarázom neki mi az "chat" erre azt mondja hogy bye teeneger i ignored you!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazdmeeeeeeeeeeeeeeeeeg komolyan most ez csak azért van mert alliance vagy mer rpn mindenki núúúúb??? már vagy 200an mondták hogy im going to report you mert énekeltem😛 ennyi núbot bazze mindig felbasszák az agyam! mikor lehet mar moongladerol koltozni?????????????????????????????????????????????
Csak kár hogy nem én írtam <#wave>
capaszabi
csak sulfuras és askandi 80dps, ezért tartom viccesnek hogy bakfitty barátunk bárkit lenyom akinek gyengébb van...

picit arcoskodónak tartom a dolgot...

MrStokes
Kiancsian varom a fejlemenyeket! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

80DPS es fegyó nevét fejbõl nem vágom, BWL dropp, és egy substance-os warrior azzal gyalázott le IF elõtt. Kb ha mellém ütött is meghaltam. Õ full tier 2 setbe, én pedig PVP kék setbe, majd ha meglesz a field marshal cuccom újra megpróbálom 😊
a nagyon skilles palák ellen, akik rutinból bármikor leszedik magukról a viper stringet, marad a futkározás lövés, ha nagyon a nyakadra ül, FD+trap, szaladj arébb kb 15 yardot, és vedd le rólla a kijelölést, hivd vissza a petet, ha ezt megteszed, egyszerüen kisétálsz combat módból. Azonnal leülni és evés ivás. Mire kiolvad és rohan rád, mivel még nem vagy combatban ismét alápakolhacc egy kis fagyi csapdát, aztán vagy bandage, ha nem szükséges akkor aimed shot + amit még tudsz belelõni mielõtt odaér. Ha 15 másodperceket kivársz két csapda között, akkor nem fog csökkeni a hatóideje. Nem mondom hogy könnyû de megverhetõ. És hálistennek kevés a skilles pala.
Bocs közben dolgoznom is kell. tehát a paldin. Palák 80% át könnyen verem, csak a profi veteránokkal izzad meg az ember. Egy átlagos palánál az a lényeg hogy égesd le a manáját minél hamarabb. ha rohansz elõle és várod hogy szépen elfogyjon a manája, a leg butább pala is megunja és leszedi magáról. Ezért kell csalit adni neki, azaz lövöd mindennel amivel birod, mikor már majdnem odaér, rálövöd a mana szivást, és nekimégy közelharcban. A pala úgy fog örülni annak hogy végre utólért és megüthet, hogy nem pocsékolja az idejét a viper string leszedésére, hanem teljes erõbõl elkezd csépelni. Kb kétszer kell igy közel engedni, addigra el is fogy a manája. Onnantól wing clip, futás lövés, és mindig legyen rajta újabb viper, mert hamar elkezd töltõdni a manája.
capaszabi
amugy: jól jáccani, jó döntéseket gyorsan meghozni és véghezvinni minden classal nehéz. az imba, OP, easymode az abból következik, hogy 1-1 classnak ugyanakkora skillel elég nagy elõnye van másikkal szemben. szal fölösleges a flém.nem beszélve egy-egy kiemelkedõen eltalált cuccról.

"Aki nem visz huntert instába - nem normális. Közel s távol a legjobb DPS kaszt. "
ha nem vesszük a mageket, shadow papokat, fury warrikat, rugókat és lockokat.jepp.

"55ös vagyok vele és gyakorlatilag az összes instába élen voltam, (egyszer ZF-be a mage azt állította az õ meter-e szerint õ a jobb 😄, pedig mindig nullázom)."
vakok közt félszemû a király

"Pull-ra a legjobb, stb stb."
MCBEN bossoknál, kék instákban ha hunter huz az wipe.

WTB 80DPS fegyó!!! /w me!

The Garrett

nem birt volna meghalni..... 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

antgecc
Igen ezt igy könnyû felsorolni, csak nem mindegy hogy mikor és melyiket használod. Pici másodpercek is sokat számítanak! De ez nem csak a papra vonatkozik, hanem minden kasztra, szal pls ennyire ne butítsunk le egy csata menetet. A (használható) huntert képességeket is fel lehetne így sorakoztatni, de minek? Nyílván minden kasztnak megvan az a kis számú igazán hasznos dolgai, meg a nagyszámú kevésbé hasznos. Egy csata inkább arról szól, hogy mikor mit. Nem pedig szimplán arról, hogy mit.

na jó, huntert elkapom bármikor, pedig nem vagyok egy PvP huszár. Egyszerûen csak kiszámítható a hunter
capaszabi
caster hunter easymode, jó shammy gecinehéz, shockershammy easymode.

NA LINKELI VKI A 80DPSes fegyót????

Charge hunter - FD - Pet stunnolva -Trap/scatter - range aimed repeat....

Count Adyn
Sõt rugó is imba, meg easymode. meg warior is. Tulajdonképpen itt mindenki OP. 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

QuippeR
miért holyval vagy discipline pappal mit csinálsz? telinyomod flash heallel a gaz ellent, aztán akkor túladagolásban meghal? ne röhögtess már. vagy a pap=shadow pap, a többi az valami furcsa mutáció?

megmondjam milyen a pvp? elkezdesz healelni, mire az ellenfél észreveszi ezt, és öt másodpercen belül halott vagy. innentõl gyakorlatilag végeztél a bg-vel, többet fogod látni a temetõt, mint bármi mást, mivel az ellenfél elõször téged fog megölni.

1v1? ott meg az a kérdés, hogy 5 vagy 10 mp alatt halsz meg, nem az hogy ki nyer.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.