World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Working as intended, ahogy mondod.
meg múlt héten volt egy 1v1 Wsg is.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
AKIT ÉRDEKEL HOLNAP ESTE ÉNEKLEK A MOONGLADEN! NA MEGYEK RÁHAGYOM A DOLGOKAT A VÉNEMBEREKRE😉
en vok
te voksz
o vokik
mi vokunk
ti vokuktok
ok vokuknak
Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)
Elnezest sracok, de valahol gyakorolnom kell az ujmagyart.
Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)
"Working as intended"
Sajnos allyval nem találkoztunk játék közben ~

tudnátok ajánlani mage 60 epic neck, finger,trinket "SET"-et?
elõre is köszike
Vmi részletes raid-statisztikai add-on érdkelne, olyasmi, mint a dmg-meter, csak engem érdekelnének olyan dolgok, hogy ki hányszor élesztett fel embert, ki hányszor adott buffot, hányszor decurse-ölt, stb.
Valaki tud ilyenrõl?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ja meg ha a bloodscalpra akarok menni és karaktert akarok csinálni azt irja ki hogy this race and/or class is currently disabled. Ez mi?
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
arra próbáltam rámutatni, hogy nemtom melyik szerveren jáccik bloodpanther, de ezekbõl a fegyókból összesen kb. 10 (vagy kevesebb) van a 2 oldalnak összesen dunemaulon. vagyis: ha õ bárkit lenyom akinek kisebb DPSû fegyója van mint 80, ez nyilvánvaló arcoskodás... kétlem hogy szerverén mind a 800 ellenséges frakcióba tartozó warriort lenyomná izimódban 2 aimeddel...
bár lehet hogy az õ szerverén mindenkinek farming statusban van nefa...
másrészt, a tizennyolcas álomhatár elhagyásakor nem támadnak majd hirtelen világmegváltó gondolataid, és robbansz be a felnõtt világ komolyságába. régen én sem hittem volna, de ugyanaz az ember maradsz, csak már nem fiacskámnak, hanem fiatalembernek szólítanak. 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ezt írd le egy papírra és rakd el a pénztárcádba, ha van.... jókat fogsz még röhögni rajta 😊)
Játszani a világon minden ember szeret, 0-120 éves korig.
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
DB
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ben C: tönkretetted a fórum legjobb topikját,nem tárgyalok veled. :-P
anti hero
anti hero
pl: "Bocsánat, de a class traineremnek ugyan kifizettem a skilljeimért járó pénzt, de sajnos a helyesírást nem tanította meg. Ez mondjuk nem érdekel, mert a harcban úgyis csak a képességeim számítanak. Na szóval, azt akartam kérdezni, hogy csak a Katedrális részt akarod megtisztítani a bûnös lelkektõl?"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk