World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
O.O <3
capaszabi
nekünk ma volt egy 16v13 Arathi Basin...
Working as intended, ahogy mondod.

meg múlt héten volt egy 1v1 Wsg is.

😄 NWM
Lacc
he?
The Garrett
valaki forditsa le plz 😮

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tegnap nekünk is ez volt detto 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

én egybõl átmentem volna ha nem vagyok 31amikor rájöttem hogy milyen ez és azóta már 40es vagyokxPP egyébként meg nem a "harcot" akarom folytatni de vannak hozzám hasonló hülyegyerekek akik szintén nem értik az ilyen szívbajos-ignorolós embereket és õk is csak annyit tudtak rá mondani hogy lol. a 18éves koromat meg nem várom meg semmi bûvös dolgot nem gondolok róla de már észrevettem hogy egyre kevesebbet jáccok és sztem ez folyamatosan megy majd ebbe az irányba😛 jah és egy hétig nem leszek it szal:
AKIT ÉRDEKEL HOLNAP ESTE ÉNEKLEK A MOONGLADEN! NA MEGYEK RÁHAGYOM A DOLGOKAT A VÉNEMBEREKRE😉
Freecee
Fog ez menni, csak a ragozas nehez picinyket.
en vok
te voksz
o vokik
mi vokunk
ti vokuktok
ok vokuknak

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

Davidus
ien oan

V9ykn8_TZL0

Freecee
En 1 nub vok, h loool vok nub, looooool nuuuuubbb... vok.

Elnezest sracok, de valahol gyakorolnom kell az ujmagyart.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

ahhoz olyan távolságban kell lenned tõlem. De azt nem hagyom 😄
Twisting Nether, WSG
"Working as intended"
Sajnos allyval nem találkoztunk játék közben ~

sziasztok!
tudnátok ajánlani mage 60 epic neck, finger,trinket "SET"-et?
elõre is köszike

Aquli
Sziasztok!
Vmi részletes raid-statisztikai add-on érdkelne, olyasmi, mint a dmg-meter, csak engem érdekelnének olyan dolgok, hogy ki hányszor élesztett fel embert, ki hányszor adott buffot, hányszor decurse-ölt, stb.
Valaki tud ilyenrõl?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Count Adyn
vagy kollégának ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
az mindegy^^

V9ykn8_TZL0

magus
ne indits roguet

capaszabi
én kérek elnézést. <#worship>

amugy: bloodpanther, bloodshark... no comment.. 😄

tomee14
thx

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Egy kérdés: elolvastad és megértetted, miben különbözik egy rp szerver egy sima szervertõl? Ha igen, akkor ne csodálkozz, hogy valaki egy lol után is ignore listára tesz, mert már az is out of character megnyilvánulás. Ha nem tudsz/akarsz szerepjátékos módon játszani, menj el sima pvp szerverre, neked is jobb lesz.
capaszabi
tele van a szerver, nem lehet új karit kreálni rajta.

QuippeR
Bloodpanther a Bloodscalpen van, és honor ranking alapján a top10-ben van allied oldalon.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomee14
Hy! Van valaki aki a Quel'Thalas szerveren jáccik?
Ja meg ha a bloodscalpra akarok menni és karaktert akarok csinálni azt irja ki hogy this race and/or class is currently disabled. Ez mi?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

capaszabi
yepp.
arra próbáltam rámutatni, hogy nemtom melyik szerveren jáccik bloodpanther, de ezekbõl a fegyókból összesen kb. 10 (vagy kevesebb) van a 2 oldalnak összesen dunemaulon. vagyis: ha õ bárkit lenyom akinek kisebb DPSû fegyója van mint 80, ez nyilvánvaló arcoskodás... kétlem hogy szerverén mind a 800 ellenséges frakcióba tartozó warriort lenyomná izimódban 2 aimeddel...

bár lehet hogy az õ szerverén mindenkinek farming statusban van nefa...

capaszabi
a teheneknek. +5%sta, dobbantás... 😄

QuippeR
egyrészt, ha nem tudod mi az rp, vagy nem tetszik, akkor a saját és mások érdekében minél elõbb menj másik szerverre. nem azért mondom, hogy piszkáljalak, hidd el, te is jobban fogod magad érezni meg az rp-sek is.
másrészt, a tizennyolcas álomhatár elhagyásakor nem támadnak majd hirtelen világmegváltó gondolataid, és robbansz be a felnõtt világ komolyságába. régen én sem hittem volna, de ugyanaz az ember maradsz, csak már nem fiacskámnak, hanem fiatalembernek szólítanak. 😊

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

SamuraiJack
jha és meik szervereken vagytok??

Sound
Wand :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

SamuraiJack
Hi Most kezdtem egy huntert és tudnátok segíteni meik a elgjobb állat meiknek van a legjobb sepc képessége??köszi

DonnieBrasco
"és nem hiszem hogy bármivel is intenzíven fogok jáccani 18+ éveimben "

Ezt írd le egy papírra és rakd el a pénztárcádba, ha van.... jókat fogsz még röhögni rajta 😊)
Játszani a világon minden ember szeret, 0-120 éves korig.

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Ez igaz az üzenet-váltásokra is <#vigyor1> pláne ha félreértésbõl indulnak ki 😊

DB

DonnieBrasco
Jah! 😊 én 31 vagyok, de sokszor elborzadok, milyen iszonyat irritáló kisköcsög lehetettem 😊)) Egész türelmesek vagytok, ez jó pont. Talán nem hagyom abba a WOWot mégsem (egyelõre 😊) (nem ilyesmi miatt hagynám abba!)

DB

I.C.ram
Szvsz, ha befutod az egész terepet simán ellehet érni 7-8. szintet 😄
Davidus
van 95dps fegyver is😊

V9ykn8_TZL0

Bezzeg ha mentegetõztem volna hogy csak szar napom volt, meg mittomén 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Üljek le? Csak legyek 60-as. Annyi nyílvesszõt vágok beléd hogy messzirõl gömbnek látszol Atyám :-)))
😞

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Botond
Ez viszont gyermeteg húzás volt.

Ben C: tönkretetted a fórum legjobb topikját,nem tárgyalok veled. :-P
És biztos hogy vagyok arra méltó hogy flémelj velem? ^^

mi több törölgetünk is

Szegényes eszközeivel arra próbált célozni, hogy a kérdésed túl általános, amire nem lehet válaszolni. Játssz egy pár napot a játékkal, mondjuk egy hetet, és akkor tudsz majd konkrétumot is kérdezni.

Guilty01
"LMI
IDDQD"

KSZEMJE?

You\'ll never walk alone!

IDKFA kimaradt 😛
na itt vagyok megint és most olyat mondok amit jó ha egyszer vagy kétszer mondtam életemben: lehet hogy igazatok van. btw most kicsit zavarba vagyok mert én egyáltalán nem gondoltam hogy télleg felnõtt emberekkel beszélek:S jah és nem hiszem hogy bármivel is intenzíven fogok jáccani 18+ éveimben szal nekem nem adatik majd meg hogy megértsem ezeket a dolgokat sztem😛 a baj meg az hogy végképp nagyon kezdõ voltam amikor elkezdtem és nem tudtam hogy mit takar ez az rp dolog de most hogy medtudtam nekem kicsit hányingerem van tõle. a másik probléma hogy nyílt terepen mindig engem támadnak meg elõbb mert csak nekem van bekapcsolva a pvp combat. csak annyi hogy amíg pvp-n játszottam semmi konfliktusba nem keveredtem.ha meg bannolnak mer énekeltem IF-ben akkor meg höhöhö lol és otthagyom az egészet mer annyit nem ér az egész😛 köszi a türelmet mindenkitõl megyek mer kezd az egész átcsapni ilyen nyálas styleba😉
grat

anti hero

or buy one ;p

anti hero

Botond
LMI
IDDQD

és óvakodj a mosolygó sárkánytól!
Guilty01
Hello,és most kezdek velejátszani,tudnátok tippeket,tanácsokat adni?

You\'ll never walk alone!

kiserik
Ezzel csak az a baj, hogy RP szerveren sokan nem úgy viselkednek, ahogyan az elvárható lenne...

Mighty
Szerintem RP serveren ezt a félregépelést egy jó kis történettel lehetett volna elsimítani.
pl: "Bocsánat, de a class traineremnek ugyan kifizettem a skilljeimért járó pénzt, de sajnos a helyesírást nem tanította meg. Ez mondjuk nem érdekel, mert a harcban úgyis csak a képességeim számítanak. Na szóval, azt akartam kérdezni, hogy csak a Katedrális részt akarod megtisztítani a bûnös lelkektõl?"

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk