World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért jó volt igy végigolvasni, kissé nosztalgikus feeling töltött most el 😊
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
SC mégse jobb mint ez😊
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
genesis set
huhh ez a mondat be szép lett^^
A feral druida pedig mindenhol máshol életképes.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
keep walking... www.artum-inferniti.net
csak instancoknal eljon a kerdes, hogy melyik karimat szeretem jobban 😄
Az inervate meg klánfüggõ is, nálunk például kevés a druida nagyon, nemigen engedhetjük meg magunkak, hogy ne legyen, pláne, hogy meglehetõsen jó papjaink vannak: minden bossnál jól jön. Az meg, hogy a tier 1/2 set egyértelmûen a híler/caster szerepet támogatja szerintem eléggé megkérdõjelezi a feral életképességét.
És a legfontosabb érv: még senki sem sírt ezen a fórumon, hogy a druida tápos lenne PvPben (meg akármiben is) <#wink>#wink>
A druida SZERINTEM legfõképpen GYENGE karakter, amit igazol, hogy abból van a legkevesebb 60as( ja és nerfet sem kiáltott rá még senki <#eplus2>#eplus2>). A számok meg egyszerûen makacs dolgok. Én anno azért indítottam druidát elsõ kariként, mert még semmilyen játékban nem játszottam ilyet...egy ideje rájöttem miért is... <#unalmas>#unalmas>
Ne elég a sírásból, mert mindjárt küldi Botond a kedvenc számát és igaza is lesz <#wink>#wink>
ui: a címzés nem gond, meglelem anélkül is <#alien2>#alien2>
Tegnap este gondoltuk a klánnal, hát megcsináljuk a Lunar q-et!!
Mi a fene egy OMEN-t kellett idézni.......
Nem is lett volna gond, mivel a csapat szépen gyült ahol kellett, fele társaság afk, miegymás.......
Erre egy lvl40-es UD odajön, dob egy meseszép petárdát, és a hátunk mögött egy emeletes csivava megjelent......
Még jó, hogy egy köpésre volt a temetõ😊
Na jó, jött egy 60-as tau warri, eki nekiment, gondolta leveri már azt az 1 millio HP-t a kutyusról, ment is neki 3mp-ig....
De most tényleg, tök aranyos a horda....., összejött a csapat a maga 25-30 raidjével, és elkeztünk hentelni, erre a horda is gyülik, és mit ad isten segítettek...
Csak nem nekünk, hanem annak a gedva kutyának, úgy, hogy 10 ember kill the horde, a maradék meg a csivavát oltotta.....
kb 200.000 HP-nál a horda leállt....., gondoltuk megtértek. De NEM, mikor meghalt "Brúnó" a maga 1millás HP-jával, igazán nem tudtuk még lootolni sem , mert a horda azonnal támadott, hát nem aranyosak? Azt hitték majd , hogy nyinnyázhatnak? Pedig csak a fénybe kellett beleállni, ennyi volt a q, semmi epic esõ.......
Remélem arra járunk, mikor õk ölik a kutyust, tök jó bulit rendezünk😊)))))
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gondolom a pajzs, buff, silence, stb biztos. Dotok? Gondolom a chaneled az pont chaneled 😊
jav* - közben megtaláltam 😉 http://www.thottbot.com/?f=s&affected=114783
hasznos talent akkó..
keep walking... www.artum-inferniti.net
1k ap/6k koruli mana-ra kell törekedni az már egy elég izmos stat 😊 sajna még nekem is kell pár cucc
PvPre teljesen alkalmatlan, még ferallal is, PvEbe jó, ha nem találnak papot."
én erre reagáltam, és ez butaság amit írtál
Bwlben én is support healezek nem dmg-et osztok, max mc-ben funból meg tankolgatok ezt-azt. 30/21-es build (amilyen az enyém is) bõven megállja a helyét mind pve-ben (bwlben is) mind pvp-ben, innervate jó ha van de nem kell, ki lehet kerülni, és csak nagyon szélsõséges esetekben van rá szükség.
Btw 1.8 elõtt az összes druid (aki pvpzett) a 11/9/31-es resto buildel nyomta, és akkor is erõs volt.
Persze ha meglesz álmaim minden feralos cucca ,visszateszem az NS+ hearth of the wild combot 😊
most mennyibe kerül a kártya a játékhoz? <#rolleyes>#rolleyes>
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Az meg hogy hany 60-as kari, hat nemtom... Szal 3-5 jateknap alatt fel lehet huzni 1 60-as karaktert, (max. 2 het jatek). Az meg ugye nem tul sok 😊
Mert nekem is kell 1 ilyen munkahely 😊
Fõiskolások/egyetemisták kíméljenek... 😛
Tegnap volt egy erdekes meccs 😄 Belepek AV1 (ca. 2 ora varas utan), lattam hogy Alli ott nyomja az utolso temetonket, mondom ZOMG (meg some anyazas a blizzardra, hogy ilyen AV-be berak). Szenvedes meg 1 oraig, a griffek szepen osztottak minket vedoket, es senki nem vette a faradtsagot, hogy leloje 😊.
Aztan par klantarsal, akik szinten beszerencsetlenkedtek ebbe az AV-be, jol elninjaztuk a temetot, es innen jo masfel-2 ora alatt visszahoztuk, es megnyertuk a meccset 😊.
5500 bonus honor + kb. ugyanennyi a HK-kbol, 1 napra nem rossz, ezt csinald meg minden nap, es akkor durvan leped majd a rankokat 😊. Nemtom BS-en hogy, de TN-en 50k-val siman 3/4 szintet lepek hetente (Rank 6-ig)
Egyébként meg nem tudok játszani és nem is értek a druidához - ha te mondod - sõt hozzád képest valószínûleg csáknorisz is csak ócska kezdõ <#worship>#worship>
Hát nem tagadom fasza meccs volt. Adtunk is kaptunk is. Nagy újdonság volt számomra, mégha lvl. 58-as is vagyok. Azt mondjuk legalább 10 percig nem tudtam felfogni, hogy a temetõ bejáratánál miért ölnek le, de aztán szerencsére feljött az egyik haver TS-re és eligazított, hogy a lvl. 62-es eliteket kerüljem ki és lovagoljak el mellettük. Ez sikerült is 5 próbálkozásból egyszer<#vigyor3>#vigyor3>, mert úgy leütöttek mint a szart.
De a lényeg, hogy kaptam valami 5545 bonus honor-t vagy mit, de azon kívül még a leölt ally-sokért is kaptam valamennyit, hogy mennyit arról fogalmam sincs, mert csak a HK-kat jelöli a game. Tudom, hogy szerdánként van eredményösszesítés vagy mi. Szal csak arra lennék kiváncsi, hogy kb. milyen rankig elég ez a honorpont vagy mi? Mert még ranktalan vagyok, vagy voltam.
Elõre is köszi, ja, és élveztem minden percét. Igaz, hogy alig láttam valamit a harcból, mert csak egyedül voltam pap és 3 mage és egy warrior volt a csapatomban. Szóval kb. 5 másodperc alatt elfogyott az összes manám<#wilting>#wilting>.
És le sem vettem a szemem a partyframe-rõl<#smile>#smile>.
Viszont kaptam fasza kis 4200-as vizet a mage-ektõl😊) Meg 2000-es Criteket a hátamba Gnome rugóktól<#nevetes1>#nevetes1>
Na jó ennyi vót az élménybeszámolóból, mer nekem még új😄D
Rossz irányba mutat a nyíl: Erre hogy kérdezel rá? Mi a polearm? Need. Helytelen.
Helyesen: Mi a need? A polearm. Tehát: Polearm <--- Need.
😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"