World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zero the hero
<#nevetes2> nagyon naaaagy

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

jah, hát az elsõ igazi élmények pvp szinten 😊))
azért jó volt igy végigolvasni, kissé nosztalgikus feeling töltött most el 😊

*rudo=rugo 😊

kurva rudo imba : pwn

BS serveren volt ez tegnap este😊

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Davidus
erre gondoltam nem nem emlékeztem rá hogy ezen van str is😛 szal visszavonva
SC mégse jobb mint ez😊

V9ykn8_TZL0

s0n1c
Így van.
s0n1c
Hogy druidából van a legkevesebb, nem feltétlen azt jelzi, hogy gyenge, hanem, hogy nem egy egyszerû karakter. És nagyon cucc függõ. Míg pl. egy warlock eléri a 60-at elmegy 2-3 mc runra és full felheartban, elég izmosnak számít, addig egy druida full cenarionban nem igazán életképes (pvprõl van szó). Szal sokat kell vele foglalkozni minden téren.
Davidus
azért van kevés druida mert tudni kell vele játszani😛 eddig 5 féle karit próbáltam de messze ez a legnehezebb. fõleg egy hunter után😛

V9ykn8_TZL0

WILDOOOOR gyere ide😄

s0n1c
lehet nem egyre gondolunk, de amire én gondolok az epix aq druid set, hasonló szintû, mint a fm set

genesis set
Davidus
annál még a shadowcraft is jobb😛 az balance hiánypótló set

V9ykn8_TZL0

Kriger
Oké ez kettõ. Számoljuk össze a többi kasztra mennyi ilyen volt? <#circling>

Én is néha játszok randommal, nagyon ritkán amikor véletlen kiesek egyböl és a team már bent van,csak annyit mondok hogy fejeltem már meg a monitoromat hogy mekkora barmokkal vagyok bent.Bs-en hordánál többen pvp-nek és szerintem kb ennyivel nagobb %-ban fordulnak elõ a debilek is.
l2p 😄

The Garrett
nererf!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Druid igenis imba pvpben. nesze😛

The Garrett
Az hogy a t1 / t2 healereknek van, az nem a feral eletkepesseget kerdojelezi meg, hanem a drudia raid instance beli szerepét tisztázza. 😊 (lehet te is ezt akartad irni csak lemaradt a mondat vegerol es nem egyertelmu 😛 )
huhh ez a mondat be szép lett^^

A feral druida pedig mindenhol máshol életképes.

Friczy
Melyik szerver? Mert Arathoron egy 40 körüli UD-vel épp tüzijátékoltam. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
huhh azt még nem is néztem 😊)9

csak instancoknal eljon a kerdes, hogy melyik karimat szeretem jobban 😄

Kriger
A korábbi talent (mármint a 9/11/31<#kacsint>) egyértelmû, nekem is az volt.

Az inervate meg klánfüggõ is, nálunk például kevés a druida nagyon, nemigen engedhetjük meg magunkak, hogy ne legyen, pláne, hogy meglehetõsen jó papjaink vannak: minden bossnál jól jön. Az meg, hogy a tier 1/2 set egyértelmûen a híler/caster szerepet támogatja szerintem eléggé megkérdõjelezi a feral életképességét.

És a legfontosabb érv: még senki sem sírt ezen a fórumon, hogy a druida tápos lenne PvPben (meg akármiben is) <#wink>

A druida SZERINTEM legfõképpen GYENGE karakter, amit igazol, hogy abból van a legkevesebb 60as( ja és nerfet sem kiáltott rá még senki <#eplus2>). A számok meg egyszerûen makacs dolgok. Én anno azért indítottam druidát elsõ kariként, mert még semmilyen játékban nem játszottam ilyet...egy ideje rájöttem miért is... <#unalmas>

Ne elég a sírásból, mert mindjárt küldi Botond a kedvenc számát és igaza is lesz <#wink>

ui: a címzés nem gond, meglelem anélkül is <#alien2>

s0n1c
aq druid set se lesz rossz 😊
The Garrett
1100 ap mellé van 3k mana 😄 need field marshal ^^

Hi all!

Tegnap este gondoltuk a klánnal, hát megcsináljuk a Lunar q-et!!

Mi a fene egy OMEN-t kellett idézni.......
Nem is lett volna gond, mivel a csapat szépen gyült ahol kellett, fele társaság afk, miegymás.......
Erre egy lvl40-es UD odajön, dob egy meseszép petárdát, és a hátunk mögött egy emeletes csivava megjelent......
Még jó, hogy egy köpésre volt a temetõ😊
Na jó, jött egy 60-as tau warri, eki nekiment, gondolta leveri már azt az 1 millio HP-t a kutyusról, ment is neki 3mp-ig....
De most tényleg, tök aranyos a horda....., összejött a csapat a maga 25-30 raidjével, és elkeztünk hentelni, erre a horda is gyülik, és mit ad isten segítettek...
Csak nem nekünk, hanem annak a gedva kutyának, úgy, hogy 10 ember kill the horde, a maradék meg a csivavát oltotta.....
kb 200.000 HP-nál a horda leállt....., gondoltuk megtértek. De NEM, mikor meghalt "Brúnó" a maga 1millás HP-jával, igazán nem tudtuk még lootolni sem , mert a horda azonnal támadott, hát nem aranyosak? Azt hitték majd , hogy nyinnyázhatnak? Pedig csak a fénybe kellett beleállni, ennyi volt a q, semmi epic esõ.......
Remélem arra járunk, mikor õk ölik a kutyust, tök jó bulit rendezünk😊)))))

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

antgecc
Dotok is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Friczy
Szeretnék kérni egy kis pap segítséget. Discipline ágon 3ik sorban a Mental Agility instant spell költséget csökkent. Mi tartozik ebbe a kategóriába?
Gondolom a pajzs, buff, silence, stb biztos. Dotok? Gondolom a chaneled az pont chaneled 😊

jav* - közben megtaláltam 😉 http://www.thottbot.com/?f=s&affected=114783
hasznos talent akkó..

keep walking... www.artum-inferniti.net

s0n1c
ns+ht nem fontosabb, hanem inkább hasznosabb 😊 de amúgy egyetértek

1k ap/6k koruli mana-ra kell törekedni az már egy elég izmos stat 😊 sajna még nekem is kell pár cucc
s0n1c
edit: 9/11/31-es volt a régi 1.8-as build
s0n1c
már megint elfelejtettem neked címezni <#falbav>
s0n1c
"A druida úgy szar ahogy van. Szerintem.
PvPre teljesen alkalmatlan, még ferallal is, PvEbe jó, ha nem találnak papot."

én erre reagáltam, és ez butaság amit írtál

Bwlben én is support healezek nem dmg-et osztok, max mc-ben funból meg tankolgatok ezt-azt. 30/21-es build (amilyen az enyém is) bõven megállja a helyét mind pve-ben (bwlben is) mind pvp-ben, innervate jó ha van de nem kell, ki lehet kerülni, és csak nagyon szélsõséges esetekben van rá szükség.
Btw 1.8 elõtt az összes druid (aki pvpzett) a 11/9/31-es resto buildel nyomta, és akkor is erõs volt.
capaszabi
recergarázdaság.

The Garrett
enis (feral-resto)druidaval pvpzgetek. Az elejen full feralos voltam leader of the pack stb, de aztan rajottem hogy az NS fontosabb mint a 3% crit. Aztan amikor hosszabb 1v1 2v1 csatakban az a keves manam is elfogyott eleg hamar, ami feralos cuccokban volt, atpakoltam innervate + 20 feral talentre. Szerintem jo feralos felszerelesben ez a build igenjo. + még instanceban is eleg jol healelek a healelõs cuccokban.

Persze ha meglesz álmaim minden feralos cucca ,visszateszem az NS+ hearth of the wild combot 😊

Egyszeruen csak van meg mit csinalnom ezzel a karimmal, ezert nem huzok altot. Nem vagyok vajling 11k arannyal 😄

MarkBlade
Nem is szar a resto druid pvpben! Ez tévedés.. 😉 És ráadásul szerintem nem is kevés.. legalábbis a BS-en.. Ott elég sok van guildonként akár 8-10 -is..
Davidus
millerek😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
6700huf körül

The Garrett
ebbol egyedul a mindenkivel exhaltedhez kell kockaság...

Halfer
nem nyomnátok be egy két shotot a játékból, csak hogy lássak egy kát olyan dolgot ami az eredetiben van csak?
most mennyibe kerül a kártya a játékhoz? <#rolleyes>

Mortiznak meg azt az 1et sem sikerült "kitanulnia" <#vigyor1>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nem talalsz olyan embert, akinek 5 karija van, es mindd Full epix 😊. Max 1 alt full epix, ha mar tobb is, az telleg eleg kemeny, de a guildtol is fugg, nem csak a playertol.

Az meg hogy hany 60-as kari, hat nemtom... Szal 3-5 jateknap alatt fel lehet huzni 1 60-as karaktert, (max. 2 het jatek). Az meg ugye nem tul sok 😊

Van egy kérdés, ami már hónapok óta foglalkoztat: mivel foglalkoznak IRL azok az emberek, akik már az 5. 60-as karit tolják, full T2-be vannak, mindenkivel Exalted-ek.
Mert nekem is kell 1 ilyen munkahely 😊
Fõiskolások/egyetemisták kíméljenek... 😛
Orulj neki, hogy egy jo BG-be kerultel. Neha 5-6 orat huzodik egy meccs, es mar mindenkinek tele van a hocipoje, kb. a banda 3/4-e mar lecserelodik.

Tegnap volt egy erdekes meccs 😄 Belepek AV1 (ca. 2 ora varas utan), lattam hogy Alli ott nyomja az utolso temetonket, mondom ZOMG (meg some anyazas a blizzardra, hogy ilyen AV-be berak). Szenvedes meg 1 oraig, a griffek szepen osztottak minket vedoket, es senki nem vette a faradtsagot, hogy leloje 😊.

Aztan par klantarsal, akik szinten beszerencsetlenkedtek ebbe az AV-be, jol elninjaztuk a temetot, es innen jo masfel-2 ora alatt visszahoztuk, es megnyertuk a meccset 😊.

5500 bonus honor + kb. ugyanennyi a HK-kbol, 1 napra nem rossz, ezt csinald meg minden nap, es akkor durvan leped majd a rankokat 😊. Nemtom BS-en hogy, de TN-en 50k-val siman 3/4 szintet lepek hetente (Rank 6-ig)

capaszabi
csáknorisz imba.

capaszabi
wowwiki.com

instance guides/quests
onyxia

van teljes leirás mind2 oldaloz ott

Kriger
MC/BWL satöbbibe járó resto talentes druida szar PvPben. Lehet, hogy téged levisznek ide feralosként, meg moonkinként, de azt biztos elismered, hogy ezekre a helyekre elsõsorban gyógyításra kell a druid. Kisebb klánokban pláne, mert a druidákkal nemigen lehet dunát rekeszteni.

Egyébként meg nem tudok játszani és nem is értek a druidához - ha te mondod - sõt hozzád képest valószínûleg csáknorisz is csak ócska kezdõ <#worship>

Na népek. A múlthéten pénteken beléptem életem elsõ Alterac Valley meccsére. Szerdán is bementem a haverokkal, de ügyesen nekimentem a "nagy vörös örvénynek" és azon mód Orgrimmarban találtam magam a haverok legnagyobb derültségére. Ráadásul kaptam fasza kis púpos hátú macska debuff ikont is (mert elsõ ránézésre macskának tûnt). Aztán pénteken 2 órás várakozás után jól be is hívott AV, és nagyon óvatosan elhátráltam az "örvény"-tõl<#zavart1>
Hát nem tagadom fasza meccs volt. Adtunk is kaptunk is. Nagy újdonság volt számomra, mégha lvl. 58-as is vagyok. Azt mondjuk legalább 10 percig nem tudtam felfogni, hogy a temetõ bejáratánál miért ölnek le, de aztán szerencsére feljött az egyik haver TS-re és eligazított, hogy a lvl. 62-es eliteket kerüljem ki és lovagoljak el mellettük. Ez sikerült is 5 próbálkozásból egyszer<#vigyor3>, mert úgy leütöttek mint a szart.

De a lényeg, hogy kaptam valami 5545 bonus honor-t vagy mit, de azon kívül még a leölt ally-sokért is kaptam valamennyit, hogy mennyit arról fogalmam sincs, mert csak a HK-kat jelöli a game. Tudom, hogy szerdánként van eredményösszesítés vagy mi. Szal csak arra lennék kiváncsi, hogy kb. milyen rankig elég ez a honorpont vagy mi? Mert még ranktalan vagyok, vagy voltam.

Elõre is köszi, ja, és élveztem minden percét. Igaz, hogy alig láttam valamit a harcból, mert csak egyedül voltam pap és 3 mage és egy warrior volt a csapatomban. Szóval kb. 5 másodperc alatt elfogyott az összes manám<#wilting>.
És le sem vettem a szemem a partyframe-rõl<#smile>.
Viszont kaptam fasza kis 4200-as vizet a mage-ektõl😊) Meg 2000-es Criteket a hátamba Gnome rugóktól<#nevetes1>

Na jó ennyi vót az élménybeszámolóból, mer nekem még új😄D

antgecc
offtopic, kis nyelvtan:
Rossz irányba mutat a nyíl: Erre hogy kérdezel rá? Mi a polearm? Need. Helytelen.
Helyesen: Mi a need? A polearm. Tehát: Polearm <--- Need.

😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Egyebkent Moongledbe az a feher kutyus kill az quest?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah ez nem ide de mind1. Mindesetre kocce majd ha elekadunk jol majdszolok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
x
Need <--- polearm 😄DD
Greed

<#nezze>