World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tegnap ZG-be vaze esett a raptorostol az a polearm. Igaz hogy nem Hunter cuc de vaze milyen jol nez ki 😄 Kar hogy nem enyem 😛P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezzel a quest-el kezdõdik
csakmernemmindegyám 😊
Viszont van top guild is, akikkel mar WSG-ztunk jo fel oras meccset, es nem afkoltak ki, pedig a vegen kikaptak. De jo meccs volt.
rühellem már, hogy mindenhonnan ez a kcsg béka néz rám vissza a monitorról...
Hozzavalok:
1. Minimum 2x annyi horda mint ally bgkben, akik tancolnak, leechelnek
3. Olyan ally ellenfel akiknek fogalma sincs mi tortenik az aktualis bgben, mit kene csinalni
2. Ha netalan szervezett ally teamet kapunk akkor gyorsan /afk , nehogy kikapjunk vagy kuzdeni kene eppen a honorert
BS szint gg 😊"
ez nem csak BS-en van igy, hanem minden serveren. aki rank 10-11 felett van, az ha szintet akar lépni, nem fog ráérni szórakozni azzal, hogy egy másik jól szervezett csapat ellen küzdjön akár 1 órán át is, ha egyszer random ellenfelet 10x is be lehet darálni ennyi idõ alatt, 10x ennyi CP-ért.
nekik a heti CP már az, ami fontos, semmi más.
ja, hogy ez rossz? hát kérem ez van... lehet menni reklamálni a Blizzard-hoz, hogy miért csinálta meg ilyen fosra a honor rendszert.
ennyi.
psnid HaTeBeKa
TSW: Tunderke
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Nekem nem tiszta ez a hunter pet training pont rendszer. Van egy petem ami velem van a kezdetektõl. Amikor eléri a best friend státuzt, TP-ket kap. Utána szintlépésenként. DE... ez a régi pet uynannyi tp-t kap mint egy újonan szelidített? Tehát mindkét petem 30-as. Az egyik mellettem fejlõdött 10-es szinzzõl, másikat 30-on szelidítttem és már mindkettõ best friend. Mindkettõ ugyanannyi TP-t fog kapni ha szintet lép, vagy az újonan (lvl30) szelidített többet? Azért fontos ez hogy a régi velem maradhat-e vagy inkább az újat vigyem? Ugyanazokat tudja, mindkettõ cat. Válasziatokat elõre is köszönöm.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Szerintem mióta megvettem a WoW-ot nem is írtam ide.. 😄
Feltettem a WoW Reader-t(Allakhazam).
Meglehet lesni a karimat.
A talenteket léccike nézzétek meg és ha vmi. kifogás van, pls jelezzétek. A talenteket úgy osztom, hogy ez egy Instance(Molten Core, Onyxia)-os, kicsi Farmolós beütéssel..
Majd még az érdekellne, hogy a késöbbiekben, mik re tegyek Talent-et.
My Little Mage: http://wow.allakhazam.com/profile.html?767293
Számithatok rá a közel jövõben?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
na m1 ha megvannak szar rankjaitok es kipihentetek a nagy faradalmakat remelem neha-neha leneztek meg wsgre egy par normalis meccs erejeig
psnid HaTeBeKa
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ez van ,ettöl még nagyon jól nyomják csak hát nekünk hiába van 2 warlord hunterünk ha a multi shoton kivül egyik sem ismer semmit😞