World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
De egyébként igazán nem tudunk többet segíteni, mint amennyit te is tudsz magadon. Use thottbot és kész. De ha mééégse.... akkor use minket 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Koce. Ementunk LBRS oszt kezdtuk olni oket. Szep kis kesztyut ad a kveszt 😄
Tegnap ZG-be vaze esett a raptorostol az a polearm. Igaz hogy nem Hunter cuc de vaze milyen jol nez ki 😄 Kar hogy nem enyem 😛P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

antgecc
Ez amint láthatod egy 3 lépcsõs elõkveszt. Ez után bõven van még mit csinálni, de az nem ebbe a sorozatba tartozik. Nem tudom, hogy tudni fogod-e mit kell csinálni, de sztem elõször ezt csináld meg, aztán gyere vissza, és ha nem tudod mit kell csinálni, elmondod milyen kveszted van, hol jársz, stb, és segítünk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Es ezutan mindig tudni fogom mit kell csinalni akko'?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Friczy
jajó 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
http://www.thottbot.com/?qu=4903

keep walking... www.artum-inferniti.net

antgecc
A pontosat nem, de ennyivel szolgálhatok:
ezzel a quest-el kezdõdik

Sephi
Horda!!!!

horda vagy alli?
csakmernemmindegyám 😊

Sephi
Valaki akinek epp kedve es ideje vala nem irna le nekem a pontos Onixya quest sorozatot? Mit hol es hogy? 😄

Azért BS-en nagyobb sürüséggel. TN-en, mégha balfasz is az ally, 80%-ba azért megprobal egy ideig kuzdeni. Csak amikor latja, hogy nincs esely, akkor megall, es veszt szep turelmesen.

Viszont van top guild is, akikkel mar WSG-ztunk jo fel oras meccset, es nem afkoltak ki, pedig a vegen kikaptak. De jo meccs volt.

Botond
ungorós/WPLes gankolás hi!
én ultraweb-et használom, asszem fél megás a file méret korlát, viszont korlátlan a tárhely...simán jó 😊

ebben az a vicc, hogy szerintem még world pvp-vel is több cp-t szednél össze 1 órás várakozás alatt 😊 sõt...

nem minden serveren, TN en 1 órás várakozá svan wsgre, hiába megy akár 4 is egyszerre. na ott nem fog senki se kilépni akármennyire jó csapat ellen kell játszani (ésé néha sikerül is megszivatni öket)<#idiota>

Botond
SG képtár túl könnyû lenne :-D
esetleg valami használható link, ami nem ez a fos imageshack-os baromság???
rühellem már, hogy mindenhonnan ez a kcsg béka néz rám vissza a monitorról...

"Hogyan legyunk high warlodok bsen?

Hozzavalok:

1. Minimum 2x annyi horda mint ally bgkben, akik tancolnak, leechelnek
3. Olyan ally ellenfel akiknek fogalma sincs mi tortenik az aktualis bgben, mit kene csinalni
2. Ha netalan szervezett ally teamet kapunk akkor gyorsan /afk , nehogy kikapjunk vagy kuzdeni kene eppen a honorert

BS szint gg 😊"

ez nem csak BS-en van igy, hanem minden serveren. aki rank 10-11 felett van, az ha szintet akar lépni, nem fog ráérni szórakozni azzal, hogy egy másik jól szervezett csapat ellen küzdjön akár 1 órán át is, ha egyszer random ellenfelet 10x is be lehet darálni ennyi idõ alatt, 10x ennyi CP-ért.
nekik a heti CP már az, ami fontos, semmi más.

ja, hogy ez rossz? hát kérem ez van... lehet menni reklamálni a Blizzard-hoz, hogy miért csinálta meg ilyen fosra a honor rendszert.

ennyi.

Nem eza gond, hanem hogy megsem probalnak az allyk ellenalni. hordaban megvana szervezettseg megha tok random a team akkoris tudnak egyutt menni meg tudjak mi tortenik a mapon de allyban a 90%anak fogalma sincs rola mikor mit kene tennie.

Tényleg nem értelek zumi, én tudom hogy neked nem ez a mage a main karid , meg minden, de ha bejössz egy random grouppal és a többiek leülnek a flag roomban sirni meg táncolni akkor mit vársz hogy malyd egyedül fogod szétcsapni az összes hordást??
Molokay: igen, tudjuk hogy, hogy honorfarm miatt nem kedvelitek a hosszabb meneteket, ezert is irtam, hogy amint megvannak rankok; mindenesetre allunk elebe, en magam pedig nagyon varom mar, hogy vegre jatszhassak egy izgalmas/szoros meccset wsgn

psnid HaTeBeKa

Tényleg elég az alap kb. Én ctmodot használok, egyedül a stancesets addon, ami igazán kell. Spellalert se árthat.

TSW: Tunderke

Lynx_TWL
energywatch

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
warriornak bõven elég a alap😊

V9ykn8_TZL0

zero the hero
nézz szét itt jobbat sajnos nem tudok

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

attiGT
VKI TUDNA AJÁNLANI WARRIORNAK VMI JÓ UI-T VAGY MOD-OT??

Sugam
én étetem!

A dolog engem is érdekelne, bár én nem találtam eddig ilyet...

/salute és respect Drakgedog-nak. DE. Tudjátok hogy ez tört szerveren is megcsinálható, szóval még lehet kamu. DE. Amiért írok, mi annak a zenének a címe ami megy a film alatt? Köszi elõre is.
igen, ugyanannyi pontjuk lesz

Tökmindegy. Maradhat a régi is.
Sziaszot wow függõk :-)
Nekem nem tiszta ez a hunter pet training pont rendszer. Van egy petem ami velem van a kezdetektõl. Amikor eléri a best friend státuzt, TP-ket kap. Utána szintlépésenként. DE... ez a régi pet uynannyi tp-t kap mint egy újonan szelidített? Tehát mindkét petem 30-as. Az egyik mellettem fejlõdött 10-es szinzzõl, másikat 30-on szelidítttem és már mindkettõ best friend. Mindkettõ ugyanannyi TP-t fog kapni ha szintet lép, vagy az újonan (lvl30) szelidített többet? Azért fontos ez hogy a régi velem maradhat-e vagy inkább az újat vigyem? Ugyanazokat tudja, mindkettõ cat. Válasziatokat elõre is köszönöm.
Chrystopher
Azs ám!

Te lenni mádzsár.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Chrystopher
Na Helló!

Szerintem mióta megvettem a WoW-ot nem is írtam ide.. 😄

Feltettem a WoW Reader-t(Allakhazam).
Meglehet lesni a karimat.

A talenteket léccike nézzétek meg és ha vmi. kifogás van, pls jelezzétek. A talenteket úgy osztom, hogy ez egy Instance(Molten Core, Onyxia)-os, kicsi Farmolós beütéssel..

Majd még az érdekellne, hogy a késöbbiekben, mik re tegyek Talent-et.

My Little Mage: http://wow.allakhazam.com/profile.html?767293

tényleg veled mi van van már wow-od beigértél nekem egy segberugást??😊
Számithatok rá a közel jövõben?
Hamed
Sajna az elit õrök nem alszanak😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

DDD:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

lyaly már, nem ojan nagy baly at!
TVelvet
malyd... ÁU !%
Ha jól tudom akkor te substance es-vagy,igazábol mi nem azért adjuk oda a mecseket vagy afkolunk ki mert bevagyunk szarva csak nincs értelme veletek szarozni ameddig veletek tökölünk addig elverünk 4-5-teamet , a kövi wsg-hétvégére megprobálok összerakni valami nagyon beteg csapatot, lessz minden és nem feltétlenül pvp-arcok, szal fözzétek a kávét rendesen mert reggelig virasztunk malyd wsg-ben😊))))))
nemtom, egyhonapja is volt wsg hetvege, deserter buff nem, akkor az afk volt a slager

na m1 ha megvannak szar rankjaitok es kipihentetek a nagy faradalmakat remelem neha-neha leneztek meg wsgre egy par normalis meccs erejeig

psnid HaTeBeKa

Aquli
Ismer valaki részletes raid-statisztikai add-ont? Olyasmi kellene, mint a damagemeter, de részletesebb, amik érdekelnének: buff adás, debuff decurse-ölése, felélesztések száma. Elõre is köszi.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

PiszkosFred
Worldeventek alkalmával mindig részegek... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacc
Valaki homályosítson már fel, hogy mi a pékért alszanak Booty-ban az õrök, ami miatt most gankparty van az egész városban?
A másik hátul ütõje a brigádunknak hogy nem valami túl optimális a class elosztása a csapatunknak ,de nincs mit tenni mert a priestünket leszámitva a top 9-játszik nálunk ,ergo nem mondhatjuk azt hogy kéne még egy mage bocs tyrian ,igaz hogy warlord vagy de másra van szükségünk😊(kiváncsi lennék azért mit szólna hozzá😊muhaha
Azt gondolom nem mesélik hogy mekkora szerencsétlen tehetetlen noobok voltak 2-hete, csak koshy kicsit taktikailag kezelésbe vette õket.
De ez van ,ettöl még nagyon jól nyomják csak hát nekünk hiába van 2 warlord hunterünk ha a multi shoton kivül egyik sem ismer semmit😞
Nem tom de nekem ez az utsó hetem ,én már nem kihivást hanem a fényt keresem az alagút végén😊
attiGT
Vki tudna nekem ajánlani hasznos ui-t és modokat warriornak?

Es a helyi fullepic kemeny legenyek olyan zakokat kaptak a kekzold cuccos alt guildtol, hogy inkabb kiafkaztak utana joparszor meg a 15 perces deserter debuff ellenere is. 😊)))