World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és utána van 3 számjegy gondolom az kell nekem
az kell neked.
az kell neked.
Erste banknál vagyok, de a hátulján nincs újra ez a számsorozat csak az elsõ 4 számjegy szerepel, és utána van 3 számjegy gondolom az kell nekem. Majd este lecsekkolom :-)
Nem tudom, én sose bénázok a bankkártya számommal 😛
Gondolom nem örök a tiltás.
A bankkártya elején dombornyomással ott kell legyen a kártyaszám. Ez 16 jegyû számsorozat, 4x4-es bontásban. A kártya hátulján - ahol az aláírásodnak kell lennie (a mágnescsík alatti világos sávon) - is ott van a kártyaszám, de a végén van még 3 számjegy, ami az ellenõrzõ szám.
A visa (erstebankos) és mastercardomon (volt postabankos) is így van. Nem hinném, hogy más bankok hasonló kártyáin másképp lenne.
Gondolom nem örök a tiltás.
A bankkártya elején dombornyomással ott kell legyen a kártyaszám. Ez 16 jegyû számsorozat, 4x4-es bontásban. A kártya hátulján - ahol az aláírásodnak kell lennie (a mágnescsík alatti világos sávon) - is ott van a kártyaszám, de a végén van még 3 számjegy, ami az ellenõrzõ szám.
A visa (erstebankos) és mastercardomon (volt postabankos) is így van. Nem hinném, hogy más bankok hasonló kártyáin másképp lenne.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nekem a hátulján csak 7 db számjegy van, 4es és 3as bontásban...Gondolom a 3 számjegy lesz az...
Még egy kérdés. Tegnapi napon túlléptem a 3 próbálkozást, így utána nem fogadta el a számot (payment rejected). Ezt a payment rejectedet 24 óra után leszedik vagy pedig örökké rajta marad? Magyarul nemtudok majd vele fizetni wowot a közeljövõben vagy kell hogy várjak egy napot és utána elfogadja? Köszi
Még egy kérdés. Tegnapi napon túlléptem a 3 próbálkozást, így utána nem fogadta el a számot (payment rejected). Ezt a payment rejectedet 24 óra után leszedik vagy pedig örökké rajta marad? Magyarul nemtudok majd vele fizetni wowot a közeljövõben vagy kell hogy várjak egy napot és utána elfogadja? Köszi
Sziasztok! Egy kis problémám van mastercarddal kapcsolatban...Tegnap megkaptam a mastercardot azonban nemtudtam belõni az elõfizetést. Utána elolvastam a levelet amit a bank küldött a kártyával együtt, hogy még inaktív állapotban van a kártya, legalább 1 pénzfelvételt kell hogy végezzek hogy tudjam használni a kártyát internetes a fizetésre. Ezt megcsináltam eddig oké. A problémám az a veryfication kóddal van. Nemtudom hogy pontosan hol található ez a szám...A kártya 16 digites és a hátoldalán van egyszer egy 4 számjegyû sorozat (ami a kártya elsõ 4 számjegye) és utána van még egy 3 jegyûs számsorozat...Ez a 3 jegyû sorozat lesz a verification kód amit meg kell adni? A kártyaszámot egybe kell beírni a befizetésnél? Köszi a válaszokat 😊
WoW Model Viewer, vagy ilyesmi a neve. Bármilyen szetet bármilyen fajon meg tudsz nézni, olyan pózban ahogy neked jól esik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tévedsz, de nagyot.
1. dunemaulon druida volt elöször rank 14. szal nem mondanám hogy gyenge
2. én már sirtam druida miatt
3. druid kell mindenhova
4. druiddal élvezet jáccani
1. dunemaulon druida volt elöször rank 14. szal nem mondanám hogy gyenge
2. én már sirtam druida miatt
3. druid kell mindenhova
4. druiddal élvezet jáccani
enis mp3 at szoktam hallgatni de gondoltam talan aq ban uj zene lesz ezert bekapcsoltam az ingame zenet es lass csodat uj muzsikaszo csengett a fulembe😊
hijj de randa
biztos, en allandoan zenet hallgatok a jatek zeneje meg sztem egy ido utan unalmas + ha ventrilozok alapbol ki van kapcsolva hogy mindent erthetoen meg normalisan lehessen hallani 😊
ne felejtsem el majd kiprobalni aq 😉
ne felejtsem el majd kiprobalni aq 😉
anti hero
majd bemesz AQ ba es rajosz mirol dumalok. uj trackeket kapott, ami egyelroe meg nem unalmas.
én csak azért kapcsoltam ki, mert közben szeretek zenét hallgatni, viszont a WoW zenéjével semmi baj nincs. Nagyon hangulatos.
nah, Broodlord is elfeküdt BWL-ben.
ráadásúl most 2. próbára meglett úgy, hogy senki sem halt meg...ez külön öröm volt 😊
Broodlord down by HunStars
holnap, ha összejön a csapat, nekiesünk Firemaw-nak is 😊
ráadásúl most 2. próbára meglett úgy, hogy senki sem halt meg...ez külön öröm volt 😊
Broodlord down by HunStars
holnap, ha összejön a csapat, nekiesünk Firemaw-nak is 😊
a zene ?
azt hittem azt mindenki kikapcsolja ugy a masodik nap utan xX
azt hittem azt mindenki kikapcsolja ugy a masodik nap utan xX
anti hero
SL-nél ugye nem a life a legnagyobb lényeg (mivel ugye alapbol -30% damage rád), inkább az hogy a dotok sokat sebezzenek. persze nem baj az hogyha sok a lifeod, de nem a +dam rovására, és ezek kékekböl jobban összejön mint felheartböl
SZVSZ
SZVSZ
Combat sentry gizmo
próbáltam, de csak pvp-ben használható jól sajnos, pedig pve-ben is isten lenne...
próbáltam, de csak pvp-ben használható jól sajnos, pedig pve-ben is isten lenne...
és az sem baj ha, két külön netröl megyünk föl?
tehát nem ugyanarrol a netröl menne a dolog :$
tehát nem ugyanarrol a netröl menne a dolog :$
porki fagyok fállalon
tuti?
hallotál már ijenröl akik igy csinálják?
vagy az idejárol nagyrésze igycsinájja? 😛
hallotál már ijenröl akik igy csinálják?
vagy az idejárol nagyrésze igycsinájja? 😛
porki fagyok fállalon
sziasztok.
nemtom warez-e, de azér kérdezem.
olyant lehet, hogy 2-en osztoznak wow-on ugy hogy,
2db pc-re ugyanazt a wow-ot fölrakják, és 1accountal felváltva jáccanak?!
nemtom warez-e, de azér kérdezem.
olyant lehet, hogy 2-en osztoznak wow-on ugy hogy,
2db pc-re ugyanazt a wow-ot fölrakják, és 1accountal felváltva jáccanak?!
porki fagyok fállalon
Wildor milyen party/target frame-et hasznalsz?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Meg tudnad mondani h melyik AddOn az, amelyik jelzi ha megtamadnak? Ha netan sajat alkotas, akkor esetleg megoszthatnad velunk. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
na nem azt mondtam, hogy imba lesz 😊 csak óriási a különbség cenarionos druid és felheartos lock között, btw sztem sl buildre elég jó a felheart, vagy ha nem hát mondj jobbat (tényleg érdekelne a véleményed sl ügyben)
vazz mar 5. crash...gg blizz.
mondom most nyilik😊 csak nem bs en 😊 magtheridon.
Van amiért lehet szeretni a Twisting Nethert. 2 epix ally guild vs random horde
imádom a "normális" bgket :>

imádom a "normális" bgket :>

k kalimdor resz "world server down"😄 most nyilik a kapu feloran belul😄
aq set mind ilyen... már hallom a ventris "Gogo power rangers!" beszólásokat <#ijedt>#ijedt>
azért 89 shadow dammal nagyon nem lesz imba a warlock felhearthben 😉
ja tudom lesz egy csomo hpje... de az a baj hogy az baromira nem számít hogyha mellette semmit sem sebez
kék cuccokból jobbat lehet összerakni <#idiota>#idiota>
ja tudom lesz egy csomo hpje... de az a baj hogy az baromira nem számít hogyha mellette semmit sem sebez
kék cuccokból jobbat lehet összerakni <#idiota>#idiota>
Gyere Twisting Nether serverre, csak ne warriort kezdj .. hanem valami papot vagy druidat 😊
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
mindegy csak ne a bs re😊
No megérkezett a bankkártyám úgyhogy este tudok is menni :-) Melyik serverre érdemes menni illetve majd vlaaki tudna segíteni a játékban? :-)
De harc közben volt a hangsúly.. 😊 Fél óra ugyanmár egy jó druid életben tartja a csapatot fél óráig ;P
nem megyek 😛
Azért érdekes miért nem viszik instába a druidot.. Nem egyszer volt hogy lenyomtam healban a papokat.. 😊
Ráadásul csata közben támasztani nem egy utsó dolog 😉
Ráadásul csata közben támasztani nem egy utsó dolog 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.