World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és szerintem beleférne simán a wow képbe is, hogy egyik-másik hõs kicsit/nagyon eltérne a többitõl...
amúgy meg Ant-nak igaza van.
ez a lunar festival is mi volt, most õszintén?
- menj farmolj coin-okat, hogy kaphass ruhát. ok, poén, de MIÉRT KELL hozzá farmolnom? miért kell hozzá beutaznom egész azeroth-ot? attól most jobb lesz nekem? nem. (miért nem tudom simán megvenni vendor-nál?) -> elcsépelt, gagyi ötlet.
- lõj fel X millió ilyen rakétát, utána Y millió olyan rakétát, hogy teljesíts egy quest-et...ez megint mi volt? ekkora gagyi egy dolgot...hihetetlen...
hát ennél 5x jobb dolgokat birtam volna kitalálni 1 perc leforgása alatt...
The Garrett írta:
pedig nemkellett egyedileg festett AR-t, egyedi arányú modelleket töltögetni, hanem csak az egyencuccokat/modelleket toltotte be a játék.
Ezzel csak az a bibi, hogy a karakter modellek megõrzik a polygonszámukat. Erre jó példe pl. arcanist set egy gnome-on és egy humanon.
Tök mindegy milyen színt kell megjeleníteni a felszerelésnél, ha csak alap színeket engedne megváltoztatni (nem a paletta összes árnyalatát).
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azert ne hasonlitsd a WOW-ot NWN/BG-BG2-hoz, de meg csak a Fable-hez sem, mert ha minden kuldeteshez kulon parbeszedet irtak volna, csonelkulsiman 20-30 gigara rugna a jatek merete. A GFX megjelenites kicsit brutalisabb lenne (mozgatni az npcket stb), Ogrimmar atomeromuvon is jo ha max 2 fpst produkalna. (ca. 100 embert kicsit nehezebb mozgatni, mint egy 5-os partyt) meg jo hogy nem azt varod, hogy minden fajra maskepp reagaljanak a karakterek, mimikakkal stb...
NWN-rol meg: ha jatszottal Dalakoraval, tudod, hogy ott sem igazan mocorogtak az NPC-k, pedig ott csak ?32-80? (ha jol emlexem) kozotti playerszamot engedett be egy szerver. (1-2 npc mozgott, annyi meg itt is mozog). Ja es a vilag is piciket kissebb volt 😉
tökéletesen mûködik.
a Wrath set egy hányadék ahogy kinéz... én komolyan nem értem, hogy a blizz-nél egyáltalán hogy lehet ilyet tervezni? vagy méginkább, hogy lehet ilyet elfogadni? nincs senki ott, aki a quality-ért felelne?
ránézek arra a set-re és komolyan mondom a röhögõgörcs kerülget, annyira szánalmasan néz ki... mint valami két lábon rohangáló elcseszett konzervnyitó...
ezért is birnám, ha pl. lenne egy extraspéci, síkok közt létezõ, eldugott, nehezen megközelíthetõ, stb. hiper varázsmûhely, ahol mittudomén 1000g-ért átszabathatnád a mágikus cuccaidat más kinézetûre (természetesen adott kategórián belûl). és akkor akinek nem tetszene, hogy konzervnyitó a karaktere, az odamenne, kicsengetné a zsét, vagy megcsinálna valami küldit és akkor áttervezhetné olyanra a ruháját, amilyen szimpatikus neki. utána meg átfesthetné...
persze, biztos vagyok benne, hogy lenne egy-két degeneráltan kinézõ ember is utána, de legalább ennyi remekbe szabott új vért is készûlne, s ez lekötné hetekre, hónapokra a casual player-eket is, akik egyfolytában azért sírnak az official fórumokon, hogy mennyire "lack of interactivity" van a game-ban (asszem pont ez volt a fórum címe is)...
ja és lehet, hogy barbie style, de nekem pl. bejönne...sokkal jobban, mint hogy úristen, most farmolnom kell 60000 silithid izét ehhez a küldihez, meg utána 90000 rovarbigyót ahhoz a küldihez, azutána meg 15000000+1 kispióca lábszárcsontot a következõ küldihez, és akkor jaj anyám még mindig nincs elég repu és akkor kezdhetnéd a farmolást elõrõl...
és a végén 3 hét bekatéterezett, csövön át zabáló farmolás után végre elmondhatod, hogy hurrá megcsináltad, aztán lekoppansz, mert kapsz egy újabb quest-et, amiben 3x annyit kell farmolnod, mint elötte...
na mindegy...már megint túl sokat pofáztam...
ezek a fasztivalok engem is hidegen hagynak, de nem utnek el anyira a játék atmoszferajatol, mint a dagadt / sovány katonás példa.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ezzel csak oda akarok kilyukadni hogy a cuccoknak meg a karaktereknek valahol vissza kell adnia a régi warcraft hangulatát, amibe nem illik be a dagdt/csontos warrior modellje, aki egesz eletebe emelet magas sarkanyokat csapkodott, meg lovagolt meg verekedett.
Ez az erme egyik oldala, a masik, hogy a városokba belepve akinek nincs 1g ramja most is swappol rendesen. aki emlekszik BS "fénykorára" 800 as que-s ifre, ott is durva lagok voltak, pedig nemkellett egyedileg festett AR-t, egyedi arányú modelleket töltögetni, hanem csak az egyencuccokat/modelleket toltotte be a játék.
Meg meggondolom, h feltegyem-e az uj verziot, mert mire a regit belottem, az egy elet munkaja volt. <#vigyor3>#vigyor3>
Ja igen, es koszi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hahahaha ez nagyot utott! <#nyes>#nyes>
A Wrath-rol meg csak annyit, h a Blizz designerei pont ilyen izlésficamos elbaltázott barmok, ahogy irtad. /respect
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
amúgy az arckép kijelzés default-ban benne van, én nem állítgattam hozzá semmit sem...
és azt használom, ami a #64189-ben van link-elve
Azért, ha megengeded javaslok némi óvatosságot a továbbiakban, mert csáknorisz kevesebbért is ölt már embert <#wink>#wink>
MIndenesetre nemrég kezdett a kis haveri társaságunk DM-be járkálni cuccokért 2 warrior, 1 warlock, 1 druida és jómagam. De nem egy rossz csapat. Annak ellenére, hogy az elején ugye még ki kellett dolgozni a megfeleõ taktikákat, mert senki nem 60-asként kezdi.
Tény, hogy a druida nagyon hatékony Healer, és nagyon jó kiegészítése egy Papnak, fõleg a combatban élesztése ér nagyon sokat.
Nem tagadom, hogy tényleg jó healer, de jómagam még Shadow pap vagyok, szal talán igazad van. De ha késõbb majd áttalentelek, lehet, hogy utól érem a druidát healingben.
amúgy nekem az a furcsa, hogy ha ezt amit lejjebb leirtam, egy nyamvadt, lassan 6-7(?) éves Neverwinter Nights-ban meg lehetett simán oldani, akkor hogy a francba nem képes a hatalmas Blizzard ezt kivitelezni?? ^^
és igenis én örülnék neki, ha lennének benne ilyenek...ja és akkor még ki is felejtettem, hogy szeretném, ha a saját ízlésemnek megfelelõen tudnám befesteni a ruházatomat, s nem pedig olyan lenne, mint ahogy valaki ízlésficamos designer azt kitalálja a Blizz mûhelyében...
vagy nektek nem uncsi, hogy egy idõ után minden kaszt TÖK EGYFORMÁN néz ki?
mint valami elcseszett klóncsapat...
Melyik verziojat hasznalod? Esetleg ezt a funkcionslitast mas AddOn adja?
Megkerdeznek 1 devet mi volt az elkepzelesuk amikor betettek ezt a bonus-t 8asnak.
(vagy fake az egesz? 😛 )
"minden csaj jól néz ki" - És a gnómok? (Nem akarom megsérteni azokat akik gnóm csajjal játszanak)
már ideje volt, hogy végre beletegyék az idõjárást is a game-ba...
sõt még jobb volna, ha fajspecifikus hatásai is lennének az idõjárásnak...pl. a human-ok jobban éreznék magukat napsütésben (+5 all stat), és pocsékabbúl esõben vagy hóban (-5 all stat), míg a törpék pont fordítva.
orkok meg pl. jobban éreznék magukat egy mocsárban, vagy pusztaságban, mint egy erdõben, s ilyesmikre gondoltam...
nem kell, hogy tápokat adjanak, mert felesleges, de azért érezhetõ volna a különbség, s ez is kicsit feldobná a világot.
szerintem...
külföldi fórumokon is sokat irkálják, hogy kevés az interaktivitás a game-ban. az npc-k alig beszélnek, állnak folyamatosan egyhelyben, nem csinálnak semmit, náha 1-1 buborékszöveg, de ennyi.
nem tudod változtatni a külsejét a karakterednek, pl. én már unom, hogy mióta megcsináltam a karimat, ugyanolyan a frizurája...miért nem lehet egy borbély shop-ot berakni a game-ba, ahol pl. 15 played naponként mondjuk 1x meg lehetne változtatni a karakter frizuráját?
aztán olvastam olyat is, hogy jó lenne, ha honor szintek után lehetne vásárolni spéci világítós, buffot adó tetoválásokat a karakterekre, szerintem nagyon pofásan nézne ki, s csak 1 effekt, meg textúracsere volna az egész...
aztán furcsa, hogy nem lehet változtatni a karakter kreáláskor, hogy milyen testalkata legyen a karakternek. hiányoznak a duci, kövér, gizda, alacsony, magas, stb. tipusú karakterek.
vagy a wow-ban minden pasi kigyúrt állat és minden csaj jól néz ki? hmm...érdekes...szóval ilyen apróságokból kéne még rakni a játékba, s nem pedig újabb és újabb még táposabb lila cuccokból (amibõl már úgyis sokaknak elegük van szerintem, meg már valahol unalmas is)...
2. csáknorisz ántácseböl
3. 5 fõs partiba (kivéve sholomance) inkább megyek druiddal, mert az kisebb eséllye l kezd el moonfire-özni mint a pap SWP-zni.... és sztem a druid jobb healer mint a pap. a papot csak a shield miatt viszik bárhova is
4. ebbõl is láccik milyen beszûkült vagy. no offense. ha farmolni akarsz vegyél traktort és ne wowozz.
sr szép? hát nemtom. engem egy veszett haldokó sánta szarvasra emlékeztet. a cenarion az druidás kinézetû és vidám. a stromrage túl darkos.
és akárki akinek tetszik a wrath az egy izlésficamos elbaltázott barom. sztem
KONYORGOM AKI ILYENEKET CSINAL ANNAK NE ADJANAK FIZETEST BLIZZNEL!
(sry)
Mr.Stokes, Bloodpanther usában ezen a néven nyomta 😊 csak ott még orc hunter volt
MadWolf#11626
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
fankriss
aq20t meg mar nem egy guild kipucolta. szal vagy magtheridon guildek verprofik vagy blizzardnak megint nem sikerult a nehezsegi szintet eltalalni.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
1. A PvP rank csak rengeteg idõ kérdése, semmi másé.
2. én temetésen szoktam csak sírni. Tudom Chuck Norris még ott sem.
3. kivéve 5 fõs partykba, ahova pap/warri/mage alap a másik két töltelék helyre esetleg befér
4. Fõleg Raid instákban. Kb. mint pappal. Sok a szép színes csík, nagy az izgalom. Farmolni full restos druiddal meg külön élmény.
Ja bokor vállas és agancs: szerintem a legrondább szet a cena, a WH is sokkal szebb, a stormrage meg szerintem NE-en sokkal jobban áll mint bocin. A warri Might setje és Pala "darth vader" setje....na az szép!
• Characters follow a new quest line to obtain an armor set
• The armor sets contain 4 rare and 4 epic pieces
• Some of the pieces can be obtained by soloing (including one of the epic pieces)
• The most difficult pieces to obtain require a UBRS level group
• We are adding new bosses to existing dungeons
• Some of the existing dungeons are being re-itemized
Jól hangzik :>