World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> jaja, Greyhawk, Forgotten Realms, Dragonlance, Darksun, Ravenloft, Planescape, Mystara..és ez csak pár volt a ma is létezõ ad&d világok közül 😊
régi szép idõk... nosztalgia feeling rulz 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Háttértörténete az van. Egy egész picit sokkal nagyobb mint a wownak, lévén hogy egy már meglévõ világon alapszik. Az AD&D, vagy D&D mondd vmit? Ha ezek nem lettek volna, akkor valszeg wow sem volna, mivel ezeken alapszik az összes mai szerepjáték is.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
pár oldallal visszább volt betéve 1 szótár az eddig megfejetett szavakból.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
azok kozul amiket lejebb irtal nemely dolog tenyleg kene pl frizura valtas, de a legtobbje inkabb ellenkezo hatast valtana ki, pl az hogy elmaszkalnak a specko npck meg eltunedeznek a csaladjukhoz😊 megis ez meddig lenne poen? 1-2 napig aztan mar csak rohadt idegesito lenne ha epp menni kene valahova es gondolod beugrasz elotte venni ezt azt vagy felvenni questet es erre nincs ott az a szemetlada npc😄
ChatLogger Deluxe v mi
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
inkább azokat tegyék be, amiket leirkáltam pár post-tal lejebb. ha csak a 10%-a megvalósúlna, már attól happy lennék...
amúgy meg a karácsonyi festival izében is csalódtam egy nagyot. aszittem az lesz, hogy belogolok IF-be és az AH elött egy bazi nagy karácsonyfa fog fogadni, vagy valami hasonló, erre mi volt? ült 2 npc egy minikarácsonyfa mellett, meg akörül pár doboz...hát mit ne mondjak, nem sok karácsonyi hangulatom lett valahogy tõle...
Mert a szerepjáték egyébként úgy lenne fullos.. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehetsz te akármennyire is kreativ, akkor is csak farmolni fogsz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szétbaszna az ideg
V9ykn8_TZL0
Mert ugye mindent, amit Wildor es a tobbiek emlitettek meg lehet csinalni, csak penz, ido kerdese, es persze a jatekos reszerol meg megfelelo konfig hozza.
Es gondolom ezt a gepigenyt nem akarja a Blizz sem feljebb emelni, nehogy kiessen 1 elofizeto is, mert hat a bevetel a szolgaltatas elott.
Mert nezzetek memg pl az EQ2-t. Abban sok NPC-nek van beszedhangja is, es feltelepitve nem foglal am 20-30 Gigabyte-ot, mint ahogyan irta valamelyikotok. De ugye ahhoz meg joval erosebb gep kell, mint a a WoW-hoz. Mindennek ara van.
Es sztem ezzel el is mondtam mindent errol a dologrol. Meg persze ezek az aprosagnak tuno ujjitasok is rengeteg munkat takarnak a hatterben.
A fesztivalokrol meg nekem is az a velemenyem, h inkabb latnek mar tobb interaktivitst a jatek vilagatol, mintsem meg 2 uj fesztivalt.
kép1 kép2
Ja igen... ez tényleg az én karim! 😊))
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
egyébként mi itt vígan elbeszélgethetünk arról, hogy minek nem raknak be blizznél tetoválásokat, de ez nem olyan egyszerû dolog. az idõjáráson és a solo contenten például öt-hat hónapja dolgoznak. tehát nem az kerülbe a játékba, amit most kérnek a játékosok, hanem amit fél éve. ráadásul gondolom az új slotokat és egyedi cuccokat (tetoválás ugye) gondolom eléggé megfontolják, mivel ez nekik havonta több terrabátjnyi plusz adatforgalom, ami nem olcsó mulatság.
"ha minden kuldeteshez kulon parbeszedet irtak volna, csonelkulsiman 20-30 gigara rugna a jatek merete."
és? a mai 80-120 gigás winyok mellett nem volna elég helyed, hogy felpakold? engem nem zavarna...
"A GFX megjelenites kicsit brutalisabb lenne (mozgatni az npcket stb), Ogrimmar atomeromuvon is jo ha max 2 fpst produkalna. (ca. 100 embert kicsit nehezebb mozgatni, mint egy 5-os partyt) meg jo hogy nem azt varod, hogy minden fajra maskepp reagaljanak a karakterek, mimikakkal stb..."
ezt nem hinném. most is sétálgat pár npc, ha mondjuk 3x annyi sétálgatna, akkor sem vágná hanyatt magát a gépem, ebben biztos vagyok. én ilyenekre gondoltam pl. hogy bemész Military Ward-ba és tudod, hogy OTT VAN az npc, akit keresel, mert MINDIG ott van. mi volna, ha nem állna ott 1 helyben, hanem mondjuk elmászkálna erre-arra és meg kéne keresni... vagy mondjuk eltünne pár percre, majd visszaérve, benyögne egy ilyet, hogy bocs, de szólt a család, vagy meg kellett etetni a kölyköket, vagy segiteni kellett Kadya-nál bevásárolni az asszonynak, vagy könnyítenie kellett magán, meg ilyesmik... apróságok, de mégis sokat dobnának a játékon.
arról már nem is beszélek, hogy poén lenne, ha egy high warlord vagy grand marshal karakter elött tisztelegnének az õrök és köszöntenék, meg ilyesmik...most mivan? ott megy egy Grand Marshal karakter, aki effektive egy hõs, aki a példaképe az õröknek, azok meg le sem sz*rják... nekem furcsa...
"NWN-rol meg: ha jatszottal Dalakoraval, tudod, hogy ott sem igazan mocorogtak az NPC-k, pedig ott csak ?32-80? (ha jol emlexem) kozotti playerszamot engedett be egy szerver. (1-2 npc mozgott, annyi meg itt is mozog). Ja es a vilag is piciket kissebb volt 😉"
ja meg ne felejtsük el, hogy az egész világot 1, azaz EGY ember fejlesztette egyszemélyben, a WoW-ot meg többszázan csinálják, designerek, tervezõk, történetirok, 3D modellezõk, teszterek, rendszergazdák, stb., emellé még dollártízmilliókat kaszálnak csak a havidíjon...nagyon nem egy kategória. s ha azt nézem, hogy Dalakora (1 fejlesztõ) VS WoW (többszáz fejlesztõ), akkor azt kell mondjam, hogy Dalakora-ban 1000x több volt a tartalom arányaiban véve, mint a WoW-ban.
ettõl függetlenül WoW-ozok tovább, mert tetszik, de vannak nem kis hibái...amik ugyan apróságok, de bosszantó apróságok...
jertek bg (1h 44 min a varakozas hordanal oO)
need honor pls log in.
thx
anti hero