World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
a, engedélyezve van-e az internetes fizetés az electronnal
b, ha nincs, lehet-e engedélyezni
porki fagyok fállalon
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
edit: hja.. k&h-s
porki fagyok fállalon
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
apám kártyájárol emg nem lehet befizetni emr nincs rajta engedéjezve,
és annyira nemk épes édesapám hogy fölemelje a telefont
és megkérdezze, be kell-e menni ehhez a bankba hogy ez engedéjezve
legyen 😞
szal igazábol csak szenvedésböl irogatok ide 😞
porki fagyok fállalon
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Az earth shock instant kasztos, de 6-5 sec (talentezéstõl függ) "shock" cooldown van rajta. Rádnyom a sámán egy frost shockot és már castolhatsz is 5-6 secig, nem fog interruptolni. Azonban ha a sámánt countereled az 10 secig nem tud se healelni se earth shockolni, se totemet lerakni, tehát kb ki van fingatva. (minden spellne nature ágon van, kivéve a frostshock meg a flameshock)
Grounding totemet meg elintézed valami instant nem sebzõ spellel 10 secre, vagy belelõsz egy wandot és rakhatja le újra (15 sec cooldown).
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WSG-ben rendszeresen alaklmaztam zászlóvivõként,hogy becsardzsoltam ally tömegbe ott IntiShout majd ugye azt a pár másodpercet kihasználva elsizkoltam a fleggel.Aki nem tudja ilyenkor ugye mindenki elfearelõdik aki areában van és akire nyomom pedig 6 sec-ig stunban van ha nem ütöm meg,szal jóesetben egy rakás embert lehet vele rövid,de életmentõ ideig kiiktatni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Elnézést kérek minden palától aki nem csak köcsögösködik a palájával hanem normásilas bevállal egy fájtot,de azzal szerintem majdnem mindenki egyetért-fõleg hordás oldali pléyerek/,hogy a kibebaszott Immun shieldnél kevés idegesítõbb dolog van a wow-ban.Ahogy Frici barátom megmondta:
Legjobb aggrótartó a hordásokon egy paladin immunshieldben😊
Haverral elhatároztuk megpróbálunk neki egy aréna ládát nyitni STV-ben.Õ 44-es mage én a warrival violtam bennt.10 perccel láda elõtt faszán ott is voltunk volt ott 1 49-es rugó egy 40-es rugó meg egy 54-es harcos Na gondoltam ez simán meglesz.2 perccel láda elõtt megérkezett egy 60-as pala/õt szívbõl gyûlölöm BG-k rõl/ valamint 3-om 60-as lokk 1 60-as mage és egy 60-as Hunter mind a pala "haverom" klánjából kivéve 2 lokkot.Mondanom sem kell egybõl bekapcsolták pvp-t és elkezdtek csirkézni,röhögni és minden egyébb emote-ot használni,hogy beagrózzanak engem és majd faszán levernek még láda elõtt.Mondtam is a havernak ezt buktuk ma,de hülye nem voltam és nem támadtam meg õket a köcsögölés ellenére sem.Na amikor a láda lekerûlt együttesen beugrottak szegény 2 kicsit egybõl levágták a 3.-nak volt esze õ nem ment be majd lazán az egyik lokk kinyitotta a ládát és kijöttek.Újfennt röhögtek egy sort a palával az élen majd mountoltak és elindúltak.Ekkora már elborúlt az agyam és mondtam legalább a köcsög kis paladint elkenem,hogy vegyen már vissza.Nagy szerencsémre õ duskwood felé indúlt míg í többiek BB felé.Kicsit vártam míg nem látnak a BB felé indultak és a pala után eredtem. Duskwood elõtt nem sokkal nekimentem és elkezdtem gyepálni.Faszán ment minden bár azt tudom,hogy ha ügyes a pala és szarúl jönnek ki a kritek meg a kardspeckó akkor hosszú egy fájt egy pala ellen.Ütöm-ütöm ----->shield 1 maxra szedi magát megint ütöm -ütöm shield 2 megint maxra szedi magát itt már én is kötöztem /pesrze faszán belezavart a buzi aurájával amit máig meg nemtudok érteni,hogy a pöcsbe bír sebezni miközben õ ugye tök immun mindenre szal mekkora köcsögség ez na mind 1/ szal megint ütöm ütöm amikor executeról maxra húzta magát a lay on hands-el tudtam elõbb utóbb ugyis megfekszik a kis szemét ám ekkorra ért a meglepi! szinte egyidõben kaptam egy rakás dotot pukkant a fireball és a scorpion stinges hunter lövés---->döltem azonnal.Kis paladin haveromnak jött vissza a díszes kompániája BB-bõl,mert ugye ez a jellemtelen a shield alatt lecsetelte,hogy jaj ütnek baszki gyertek már ,mert szarban vagyok.Kaptak is az alkalmon a pve-hez szokott allysok,hogy végre egész heti feszkójukat kiélhetik egy jó kis 5v1-ben......a hullámnál örömtáncot jártak kiröhögtek majd mountoltak és elbaktattak a lenyugvó nap irányába.
Na nekem sem kellett több gondoltam gratulálok a kis törpe lolladinnak,átlogoltam és nagy gratulációk közt elmondtam neki,hogy õ egy hõs!
Mire visszaírta,hogy: Crasus u Noob u can only suck in Pvp!😊))
Hát ezen a kijelentésen nagyot röhögtem a haverral TS-en.Hát No Komment mondtam a havernak.
Amúgy jellemzõ allys mentalitás nagy insták: MC,BWL,ZG elõtt a paladinok és szinte csak õk bekapcsolt pvp-vel jaszkariznak és úgymond hergelik a többi pléyert tudván,hogy az a kibebaszott pajzsuk megmenti õket amíg bearaszolnak instába és a guildtagjaik lemészárolják azokat akik nembírják magukat türtõsztetni és nekikesnek.
hmm...detect magic...rémlik mintha olvastam volna alig 1-2 napja vmelyik eu/us fórumon, hogy állítólag van 1 olyan új feature, hogyha a sámli ledob egy grounding totem-et, a mage meg elnyom rá egy detect magic-et, akkor a detect magic semlegesíti a grounding totem hatását...
hogy ez most fake-e, vagy hülyeség-e, vagy jövõbeni implementáció lesz-e, vagy csak 1 ötlet volt-e, arra kiváncsi lennék, de betesztelni mindenesetre nem ártana...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...