World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ideges vagy? Család? Barátok? Csernus segít.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

RangeR
mit is lehet erre mondani: TE vagy az igazi HERO

Lehet Visa Electronnal fizetni, de nem mindegyik bank engedélyezi vele az internetes fizetést. Fel kell hívni a káendhát, és megkérdezni tõlük hogy
a, engedélyezve van-e az internetes fizetés az electronnal
b, ha nincs, lehet-e engedélyezni

Borgi
ez azt jelenti, hogy apukám hiába megy be a bankba, hogy õ igy szeretne fizetni, nemfog érni semmit?! :$

porki fagyok fállalon

PiszkosFred
És errõl csak is a hazai bankok tehetnek, azok alkalmatlanok, nem a Vise Electron mint globális "szolgáltatás".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

I.C.ram
Az a furcsa, hogy a WoW oldalán ott van feltüntetve a Visa Elector is mitn leehtséges elfogadott kártya, aztán baszik elfogadni.
raziel.
szedjél re rola pénzt és vegyél rajta gc-t..én is ezt tettem

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Borgi
amugy tud erröl valaki valamit, mit kell tenni ahoz hogy electro cisa kártyárol valaki tudjon igy fizetni?
edit: hja.. k&h-s

porki fagyok fállalon

PiszkosFred
Nem én találtam ki, korábban valaki már ecsetelte ezt a megoldás, csak én az eminens diák, figyeltem a tan'bácsira 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
U ezt jo tudni😊 végülis a lényeg, hogy olyan szinten megbasz 1 sámán hogy öröm nézni, ergo wariorok whine off😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

emeld fel te a telefont

Borgi
hátigazábol, gc az drágább mint a bankos nem?!
apám kártyájárol emg nem lehet befizetni emr nincs rajta engedéjezve,
és annyira nemk épes édesapám hogy fölemelje a telefont
és megkérdezze, be kell-e menni ehhez a bankba hogy ez engedéjezve
legyen 😞
szal igazábol csak szenvedésböl irogatok ide 😞

porki fagyok fállalon

MrStokes
Lol ez tenyleg mukodik! Mik vannak!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

menj fel pestre es vegyel egyszerer 2-3 gc-t aztan elleszel vele felevig, ez miert nem jo?😊

Borgi
hátigazábol csak szenvedek itt mert enmtudok játszani.. bankos lenne a legjobb emgoldás :$

porki fagyok fállalon

Botond
CD galaxisos utánvét? Olyan nincs már?
Borgi
messze lakok én olyan helyektõl 😞

porki fagyok fállalon

Botond
Árkádban a médiamarkt tele van vele.
Borgi
nincsvalakinek egy fölös feltöltökártyája, vagy bankkártyája amiröl mükszik eza föltöltés?! :V

porki fagyok fállalon

BEAST
szerintem most egész jó a paladin , pár dologban erõsebb , néhányban gyengébb lett ... patch elött tényleg élveztem hogy 2 pajzsom volt egymás után ... most is ha jó vagyok leverem a warriort ... de volt már olyan is hogy észre sem vettem és a warrior levert , 1 perc a két pajzs között eszméletlen mennyiségû sebzésre elég

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Akkor házigazda elvtárs ügyködik a renden ilyen szelektíven?
Botond
Kár,hogy capslockos kommentet visszavonta, az megért volna egy misét.
Hmuda
Engem hagyj ki ebbõl, ártatlan vagyok...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jaja😄 tisztogato brigad😄

Lynx_TWL
😄DD

๏̯͡๏﴿

Botond
Hmuda in action >.<
BEAST
<#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most akkor adjam szerb "barátaim" telefonszámát vagy ne? 😄

nah akkor megegyszer, ne huzd fel magad mert ezzel csak neki kedvezel, o ezt elvezi.

Nem feltétlenül fekszik meg ígyis-úgyis, de végülis nagyjából igaz. És az okos sámán ráadásul még le is rak egy groundingot, mielõtt healel 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Botond
Bekerültünk MCzõs guildbe a nagy karikkal,a kicsike pihikél. De gyûlik a lóvé az újabb AVs kosra,csak ki kellene afkzni bent a reput,meg maradék 9 szintet berántani. Utána jöhet egy törpe hunta vagy warrior. Kell a kihívás. :-D
es megis mibe counterelsz bele?😊 eartshockba nem tudsz mert instant lighnting boltot csak nem fog castolni mert akkor noobzor😄 ha meg mar healelni kell magat akkor ugyis mindegy hogy 10 secre iktatod le vagy 4 mert ott mar megfekszik (ha sikerult counterelni a healt)

Na tessék, kezdhetem megint 😊
Az earth shock instant kasztos, de 6-5 sec (talentezéstõl függ) "shock" cooldown van rajta. Rádnyom a sámán egy frost shockot és már castolhatsz is 5-6 secig, nem fog interruptolni. Azonban ha a sámánt countereled az 10 secig nem tud se healelni se earth shockolni, se totemet lerakni, tehát kb ki van fingatva. (minden spellne nature ágon van, kivéve a frostshock meg a flameshock)

Grounding totemet meg elintézed valami instant nem sebzõ spellel 10 secre, vagy belelõsz egy wandot és rakhatja le újra (15 sec cooldown).

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

ahh😊 hat ez nem igazan jott le abbol amit irtal😄

capaszabi
nem. ugy értem, hogy dunemaul ally oldalon senki sem healel....

Count Adyn
Az pl idegesitõbb hogy a 2.5 seces kasztomat egy sámán 1.5 sec earthshockal szakitgatja és ha nemis felfogja egy totem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

elegge mekerdojeleehzto ez mert a pala mar nem tud egymas utan 2 shieldet magara rakni mivel kap egy 1 perces debuffot ami ezt megakadalyozza😊

[HUN]Crassus
tudom és menekülsénél szoktam is alakalmazni,de mivel 1v1 nek indúlt nem volt rá szükségem aztán már nem volt rá lehetõségem😊

WSG-ben rendszeresen alaklmaztam zászlóvivõként,hogy becsardzsoltam ally tömegbe ott IntiShout majd ugye azt a pár másodpercet kihasználva elsizkoltam a fleggel.Aki nem tudja ilyenkor ugye mindenki elfearelõdik aki areában van és akire nyomom pedig 6 sec-ig stunban van ha nem ütöm meg,szal jóesetben egy rakás embert lehet vele rövid,de életmentõ ideig kiiktatni.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
pff ...

Botond
Honnan tudná. Ha execute meg mortal strike spammoláson kívûl máshoz is értene indított volna vmi nem 2 gombos karit.
johogy nem hasznal mivel nem mage.

TVelvet
crassus, nemtudodm tudod e, hogyha pala felrakja a protection, nem a holy shieldet.. akkor 1 fearel elég kedvesem lelehet stunolni, ugyanis az nem fizitkai attack 😊
[HUN]Crassus
a sors furcsa fintora ,hogy ezt a képet eme ominózus eset után 5 perccel találtam......és ANNYIRA igaz!amit a képen olvashattok!Ez az eset mégjobban megerõsíti😊

Elnézést kérek minden palától aki nem csak köcsögösködik a palájával hanem normásilas bevállal egy fájtot,de azzal szerintem majdnem mindenki egyetért-fõleg hordás oldali pléyerek/,hogy a kibebaszott Immun shieldnél kevés idegesítõbb dolog van a wow-ban.Ahogy Frici barátom megmondta:
Legjobb aggrótartó a hordásokon egy paladin immunshieldben😊

[HUN]Crassus
Tegnap történt:

Haverral elhatároztuk megpróbálunk neki egy aréna ládát nyitni STV-ben.Õ 44-es mage én a warrival violtam bennt.10 perccel láda elõtt faszán ott is voltunk volt ott 1 49-es rugó egy 40-es rugó meg egy 54-es harcos Na gondoltam ez simán meglesz.2 perccel láda elõtt megérkezett egy 60-as pala/õt szívbõl gyûlölöm BG-k rõl/ valamint 3-om 60-as lokk 1 60-as mage és egy 60-as Hunter mind a pala "haverom" klánjából kivéve 2 lokkot.Mondanom sem kell egybõl bekapcsolták pvp-t és elkezdtek csirkézni,röhögni és minden egyébb emote-ot használni,hogy beagrózzanak engem és majd faszán levernek még láda elõtt.Mondtam is a havernak ezt buktuk ma,de hülye nem voltam és nem támadtam meg õket a köcsögölés ellenére sem.Na amikor a láda lekerûlt együttesen beugrottak szegény 2 kicsit egybõl levágták a 3.-nak volt esze õ nem ment be majd lazán az egyik lokk kinyitotta a ládát és kijöttek.Újfennt röhögtek egy sort a palával az élen majd mountoltak és elindúltak.Ekkora már elborúlt az agyam és mondtam legalább a köcsög kis paladint elkenem,hogy vegyen már vissza.Nagy szerencsémre õ duskwood felé indúlt míg í többiek BB felé.Kicsit vártam míg nem látnak a BB felé indultak és a pala után eredtem. Duskwood elõtt nem sokkal nekimentem és elkezdtem gyepálni.Faszán ment minden bár azt tudom,hogy ha ügyes a pala és szarúl jönnek ki a kritek meg a kardspeckó akkor hosszú egy fájt egy pala ellen.Ütöm-ütöm ----->shield 1 maxra szedi magát megint ütöm -ütöm shield 2 megint maxra szedi magát itt már én is kötöztem /pesrze faszán belezavart a buzi aurájával amit máig meg nemtudok érteni,hogy a pöcsbe bír sebezni miközben õ ugye tök immun mindenre szal mekkora köcsögség ez na mind 1/ szal megint ütöm ütöm amikor executeról maxra húzta magát a lay on hands-el tudtam elõbb utóbb ugyis megfekszik a kis szemét ám ekkorra ért a meglepi! szinte egyidõben kaptam egy rakás dotot pukkant a fireball és a scorpion stinges hunter lövés---->döltem azonnal.Kis paladin haveromnak jött vissza a díszes kompániája BB-bõl,mert ugye ez a jellemtelen a shield alatt lecsetelte,hogy jaj ütnek baszki gyertek már ,mert szarban vagyok.Kaptak is az alkalmon a pve-hez szokott allysok,hogy végre egész heti feszkójukat kiélhetik egy jó kis 5v1-ben......a hullámnál örömtáncot jártak kiröhögtek majd mountoltak és elbaktattak a lenyugvó nap irányába.
Na nekem sem kellett több gondoltam gratulálok a kis törpe lolladinnak,átlogoltam és nagy gratulációk közt elmondtam neki,hogy õ egy hõs!
Mire visszaírta,hogy: Crasus u Noob u can only suck in Pvp!😊))
Hát ezen a kijelentésen nagyot röhögtem a haverral TS-en.Hát No Komment mondtam a havernak.

Amúgy jellemzõ allys mentalitás nagy insták: MC,BWL,ZG elõtt a paladinok és szinte csak õk bekapcsolt pvp-vel jaszkariznak és úgymond hergelik a többi pléyert tudván,hogy az a kibebaszott pajzsuk megmenti õket amíg bearaszolnak instába és a guildtagjaik lemészárolják azokat akik nembírják magukat türtõsztetni és nekikesnek.

lehet nem használ detect magic-et...

hmm...detect magic...rémlik mintha olvastam volna alig 1-2 napja vmelyik eu/us fórumon, hogy állítólag van 1 olyan új feature, hogyha a sámli ledob egy grounding totem-et, a mage meg elnyom rá egy detect magic-et, akkor a detect magic semlegesíti a grounding totem hatását...

hogy ez most fake-e, vagy hülyeség-e, vagy jövõbeni implementáció lesz-e, vagy csak 1 ötlet volt-e, arra kiváncsi lennék, de betesztelni mindenesetre nem ártana...

Rambo 20
Devilking te ennyire szereted a warlockot?😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
És ez így van rendjén😊

Rambo 20
Mennyire igaz.Mennyiree igazz.

[HUN]Crassus

KÖszönöm a gratuát , tudod a ventri címet , ha gondolod átjössz aztán szolsz hogy megakarsz lesni,(ha akarsz 1k honort ingyen)😊)))pssszztt😊