World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RangeR
1500 crit? elég siralmas. 2200 volt az átlag...

de van mert AQ-ban Brood of Nozdurmonál fog nõni a reputációd

Sephi
Vehementi> girlfriend-crafted brownies are the best
<BauB_wow> girlfriend crafted blowjobs are better
<Vvivix> those arnt really crafted though
<Vvivix> its more of a driud like buff
<Vvivix> with a long cast time and slow cooldown
<Sephi_wow> actaully, it's more of a debuff... it leaves you dazed and unable to go into combat. use horde insigna 😄D

😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Mint mókusnak az erdõtûzben.
Szóval akkor csak nem én beszéltem hülyeséget a múltkor valaki itt leosztott hogy a hunter milyen szar dps-ben felsorolt kb 5 kasztot ami elõtte van...

Devilking: Btw ilyen Broodlord fejet honnan szerezzek? (AH-ba nincs), vagy vendor árulja? 😄 Viccet félretéve akkor mezei solo MC BWL guild nélkül semmi esélyem az ingyér rewardra?
Sephi
Egyeszer eleg volt szolni. Autan mar mindig visszafogtam magam. De pl tegnap is ZG-ben gyaktuk a pokot mire 2% mindeki behal es csak en meg egy shaman maradtunk. O lutdte belem a hilt en meg a full DPS-est amig utotte es lement. A halal loves 1590-es krit vala 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

már akinek 😊

Friczy
Énsem, de érdekelne

keep walking... www.artum-inferniti.net

capaszabi
kár hogy ugfy néz ki ming m&m 6-ban a vizbõl kimászó búvármonszták... ocsmány

má naon öreg...

na bazz, nem találtam esküszöm <#szomoru2><#fejvakaras><#banplz><#lama>
köszi
antgecc
lóóól.. 😛

Egyébként nem vágom... mi mostanában ez a Chuck mánia???

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Friczy
<#hehe>

keep walking... www.artum-inferniti.net

! HIVATALOS INFO !

Az új Alliance faj

Botond
Tudnátok nekem segíteni? Lehet még korán van, de nem találok olyan oldalt, ahol RANK-onként le lenne bontva, hogy milyen reward jár az adott szinten. Valaki tudna nekem linkelni ilyesmit? Elõre is köszi!
PVP = Pwned, Vengeance, Pwn
Ez van, ezt kell szeretni 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ja és akkor még hozzá sem tettem, hogy ha a hunterpowerimthebestdpsking miatt wipe-ol be 39 ember rajta kívûl - mert õ ugye elnyomja a feign death-et, azt csókolom -, akkor még a javíttatási költséget is kifizettetjük vele az egész raid számára.
szóval nemtom máshol hogy van, de nálunk - igen, a sokat szidott Hunstars-ban - kemény szankciók vannak az ilyen "hülyegyerekek" ellen...

ja arról már nem is beszélek, hogy a ninjaafk, meg a raid-ben csücsülés, de idõre meg nem jelenés az alapból -50 dkp. meg még van 1-2 hasonlóan kedves dolog, viszont valahol meg ez is biztosítja, hogy tudjunk eredményeket elérni... igy legalább 3x is meggondolja mindenki, hogy baromkodik-e egy raid-en, vagy afk-zik-e, s ezzel veszélybe sodorja-e 39 másik ember játékát...

amúgy meg ha jól tudom Crassus pont azért mert az Arathor-ra (PVE-re), mert nem bírta PVP serveren a gyûrõdést... 😊

Jockey
valahogy rátapintottál...:p
Majd valamikor máskor, úgyis régen láttam chris fejét is...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

aq40ben kapod a reput náluk, vagy ha leadtad broodlord fejét questként akkor farmolhatod az elit bogarakat 1 repuért 😄

Jockey
ma 59es lesz a hunterem, szal hamarosan...😛

Jockey
ma 59es lesz a hunterem, szal hamarosan...😛

Botond
Ez nálunk is jó volt egy darabig,csak most már nincs hunter a raidben,szal nincs dps a bossokra. :-D
Jockey
jah, valszeg nem sokáig szórakozni a minusz cooldowns szettjével nálunk se...😊Ö

Jockey
miért nem pvp szerveren, nyomod, ott nem kell kapcsolgatni a pvp flaget, ha palát látsz egybõl neki ugorhatsz....!?
Amúgy annyira nevetséges ez a pala shield a legidegesítõbb, ebbõl is látszik, hogy többnyire warriorozol, minden klassz tud mondani 1 ilyet, ami idegesíti..
Én tom mint volt hordás és palatulajdonos (amivel egyébként nem játszok scak ha szükség van rá), hogy milyen apala, indítson mindeki egyet, pvp-zen kicsit, aztán majd rájön, hogy milyen...druid, mage, hunter, warlock, rugó ezek mind nyugodt szívvel leverhetik a palát minden nehézség nélkül sztem...szal haggyuk ezt a pala táp dolgot..

I.C.ram
mining/skinning
és gondolom még sosem anyáztak rád emiatt egy raid-en mi?
mert mi elsõ körben megmondjuk a hunter-nek, hogy vagy visszafogja a dps-ét és nem rángatja le a tankról a mobot, vagy ha nem tanul belõle, akkor hagyjuk megdögölni, majd kivágjuk a raid-bõl...lesz helyette éppen elég jelentkezõ...

unknown nick
Melyik gyujtoskillel lehet jol keresni? Vagy skill parossal szerintetek?

BEAST
érdekes én már jáccottam is ma egész 10 percet ... de meguntam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Aze' vagod. A Hunterek uj setje ha fullos akkio' 2 percel minuszba van a kuldavnja a rapid shot-nak 😄 Mar igyis amikor boss killa vala belovom a Devilsaur Eye+Repid Shot+Bersekert+Arcane Shot es Multishot amennyi belefer+Serpent String oszt csodalkoznak hogy miert vesziti el a tank az agrot amikor 750-1500+ critikalokat lovok 😄D

"Immun shieldnél kevés idegesítõbb dolog van a wow-ban."

hmm...mondjak még párat?
counterspell, earth shock (spell break + qrva nagy sebzés is még mellé), hunter csapda - concussive shot - scatter shot, bestial wrath, silence - kick - pummel, execute, papírvért, stbstbstb, inkább nem sorolom tovább, mert túl hosszú a lista...

Sephi
Most ezt nem ertem.

We are sorry

Our systems indicate that you are outside of the acceptable country range for this beta program. The European beta has limited access to certain countries. The countries that are allowed access are listed below.

Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, The Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, Bulgaria, Croatia, Romania, Turkey, Switzerland, Norway, Iceland, Andorra, Serbia & Montenegro, Moldova and Ukraine.

öööö no comment....

BEAST
ez engem is érdekelne 😛P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hogy lehetek nozromuékkal Neutralnak lenni?? ÉNISAKAROM! 😄 Méghozzá gyorsan mert az az ingyér ring teccik. Soloban megoldható?
PiszkosFred
Hát a 1.5gb és a szinte állandóan full fplanet serverek is eléggé vissztartó erõ számukra, remélhetõleg ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus

V9ykn8_TZL0

A dio2-ben talán nincs olyan? ;D

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Na végre, closedra nem sikerült bejutni.
Na D&D-ben nem félek attól, hogy sok lesz az a bizonyos, az mmok világában elõsször a wowban feltûnõ különleges állatfaj... ;D

még mindig gyorsabb, mintha állandóan ugyanaz esne egy bossból(ja tudjuk, "random" a rendszer 😄)
az meg nem lassitja ha dkp licitel megy, akinek kell az úgyis rá fog annyit dobni hogy ö vigye, aki meg nem az meg csak gyüjtögesse a dkpját, azt meg majd csak nézzen ha feloszlik a guild 😄DD

yay mit találtam :>
D&D: Online EU open beta

Iwant2Belive
ha a Zul Gurub féle questsémából indulok ki akkor egy adott összetevõt több class is fel tud majd használni a saját kis setjéhez. szerintem ez lassabnak tûnik (ha csak nem egyeztetnek elöre ki mit kap (ebben nem hiszek), vagy ha DKPért szórják az ugyan úgy meglassítja) de majd elválik.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Borgi
köcce a segitséget srácok 😊

porki fagyok fállalon

éppenhogy igy lesz gyorsabb. gondolj bele, volt már olyan hogy hónapokat vártál 1 bizonyos cuccra hogy kiessen? én igen... a teljes felheart sethez a gatyát már a kezdetek óta 3szor ha láttam összesen...

Iwant2Belive
hát az elég kiábrándító, igy sokkal hosszadalmasabb lesz összeszedni. bár valamit valamiért... ez a set odab*ssza a BFet.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

I.C.ram
Budapest Bankról van valami infód?
olyan lesz, mint zgben a quest cuccok. ugynolyan.

Iwant2Belive
A Deathstalker set szerintem ugyanolyan set lesz AQ-ban mint az NS MCben illetve a BF BWLben. magyarul bossok dobják majd a darabjait (bár erröl nincs semmi infóm , csak találgatás).
Amugy most így néz ki:

/kicsit lassan tölti be/

jah ranger havonta egyszer besziv es akkor megtalalja a forumot😊

Sugam
^^, ranger havonta ir vmi hulyeseget.. mitn multkor ,mabbol is akkora oltas lett mint a haz 😄D