World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt valahol olvastad vagy neked is van 60as allys karid BS-en?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
hát , attól függ ... ha a hunter szétspammel jégcsapdával nem tudok sokat tenni ellene ... de ha csak lassítani akar akkor egy pár Blessing of Freedom és a hunter nem él sokáig

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egy havernak pala van, nekem hunter. Azon vitatkozunk (poénból csak) hogy ha dueleznénk, ki mit vetne be a mási ellen, és kinek lenne esélye nyerni :-)
Szerinted? Gondolom volt már dolgod hunterrel.
BEAST
a stun ideje nõ , max 6sec ... trinketen kivül csak a shield

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A palának magas szinten milyen képessége van ami kiszedi a stunból (trinketen kívül)?
A hammer of justice-nek késõbbiekben a hatótávolsága nõ vagy stun ideje?
Friczy
<#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lynx_TWL
mindent nerfelni kell cask a rugót erõsíteni:
evis sebzést hozzák rendbe, dotjainak legyen értelme, lassítós mérget 100%ra, lehessen sapolni egyszerr 3at is 2 percig... stb

sámánoktól vegyél el totemeket, frost shockot meg natures swiftnesst.
druidáktól medve formát, natures swiftnesst.
warriorok ne használhassanak fegyvert.
huntereket vegyék ki a játékból.
magektõl blinket.
warlocktól succubust, death coilt, feart, curseöket.
paptól shieldet, dotokat.
palától hst meg dst.

tessék balansz rugó szempontból 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kérezd meg a nagyonüber warrior pajtidat miért lép kék kék zöld friss 60asok ellen ha bevisznek 1 zászlot? 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

BEAST
winged clip vagymi és arrébmászol , majd egy fd , raksz egy jégcsapdát megint lõsz egy párat és ezt ismételgeted , engem már elég sok hunter szivatott meg így 😄

MrStokes
Ezt fejtsd ki pls h miert, erdekelne.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aki teheti egyébként próbáljon ki egy trackballt... egy hét betanulási idõ után szintén idõt lehet nyerni vele: én az egérnél azt utáltam mindig, amikor elfogy az asztal, és fel kell emelni és visszarakni... trackballnál nincs ilyen probléma...

TDC Geronimo
2*15 agi ench miatt mindenképp a két egykezest ajánlom, de ahogy érzed 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jó, persze, de ha a horda (grrr) közeljön, valamivel be kell fenyíteni :-))
Persze ha a hunter nem tudja távol tartani az ellent akkor akár kenyérpirító is lehet nála. NERFELNI mindent csak a huntert kell erõsíteni :-))
Olyan gyenge a hunter! Indítok egy magerriort (mage+warri) jól :-))
/lol
Lynx_TWL
háromszor gyorsabban fordulsz egérrel, lehet oldalazni is levegõbe felugrani.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

soha nem ertettem hogy pl aki billentyuzetrol jatszik az hogy pannol, ha teszi egyaltalan oO

anti hero

inkabb lovoldozz :G

anti hero

"Rossz napom nincs, csak mindig a billentyuzettel fordulokon szoktunk nevetgelni pvp kozben, mert nem egy gyorsreagalasu hadtest a mintakepuk. 😄"

jah, de azt se felejtsd el azért, hogy egy mage-nek nem is kell feltétlenûl bugócsigát játszania, mert nekünk ott a blink, amivel megfelelõ távolságot tudunk felvenni a másodperc törtrésze alatt (feltéve, ha nem bugzik be és rak visszafelé 2 lépést, ahelyett, hogy elõre vinne)
bár nemtom' szerintem ez meddõ vitta, nekem ilyen problémám még sose volt. jumpshot is megy prímán 😊

Hella All!
A véleményetek érdekelne hunterrel kapcsolatban. Látok 60-as huntikat egy és kétkezes cuccokkal is. Én úgy döntöttem, hogy kétkezes karddal nyomulok. Igaz hogy 3.1sec-es, de néha akkora critet tolok az ellenbe hogy öröm nézni. Próbáltam a két egykezeset is, de a kétkezes jobban bejön. Qrva jó a kétkezes kard csapásának animációja, ahogy felugrik és lelassul a mozgás mint a mátrixban :-)) Ahogy én tapasztaltam, hatékonyabb vagyok ezzel a kétkezes brutál állat sworddal. Véleményetek?
Tyler Durden
Tévedsz (: Duelezgetett már klántag rugók ellen, és volt aki megverte face 2 face (: Kardos rugó ellen, ha cd-n van a trinket kb csak nézelõdni tud a warri..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

ha nem lesz crit az elsõ ütésed (deep wound) akkor rend-et kell rá rakni, akkor vanish-elhet nyugodtan.
Jolvan, jolvan csak csodalkoztam, mert ugy tudtam kezdokon kivul senki nem fordul billentyuzettel. Es eger hasznalata nelkul eleg nehez jumpshothoz hasonlo dolgokat es egyeb 180%-os fordulasokat gyorsan megcsinalni. (Ugy tudom, hogy a tengely koruli forgas sebesseget nem lehet felgyorsitani, max egerrel.)
Azt meg nem mondtam, hogy a billenytuzet mozgasgombjait nem hasznalom, csak a hirtelen mozgasokba egerrel belesegitek.
Mire billentyuzettel megfordulsz ketszer korbefutnak, erre celoztam. 😊
Rossz napom nincs, csak mindig a billentyuzettel fordulokon szoktunk nevetgelni pvp kozben, mert nem egy gyorsreagalasu hadtest a mintakepuk. 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

egy ideig azt hittük, viccelsz ezzel a billentyûzettel fordulás dologgal.
szerintem a saját érdekedben fejed be az ész osztást mert porig égeted magad vele (ha még lehet ennél jobban).

igen, valóban van amit nem lehet egérrel megtenni (pl. hátrálás, oldalazás) de ezért van két kezünk.
Sugam
majd, molokay megmondja 😄... ot ismerem aki nagyon keni a warriort...
o odabasz barmilyen rugot, merem allitani, normal fair play 1v1 -ben

BEAST
nincs is szemetebb dolog mint egy kicsinyített gnóm rogue sprintelés közben 😄

BEAST
hát ha van esze , akkor gondolom egy gouge vagy valami után fut ki combatból hogy stealthelhessen vagy vanish , én probáltam conssal de vagy már kifutott a hatótávból vagy gogue alatt voltam 😊

Botond
Bleed? Mondjuk azt is a hajadra kenheted,ha ügyes. Vanish és már nyomja is a cheapshotot,észre se veszed,hogy stealthben is volt.
MrStokes
En arra gondoltam, h amikor eltunik (vanish-el) akkor demo shouttal gyors kiszedem a stealth-bol es akkor mar talan nem fog tudni stun-olni, legalabb is nem folyamatsoan stun-ban tartani.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
mijért? :o

Allyknál pve-ben melee classok, hogy állnak a ranged classokhoz képest dps-ben?
Hordában shamy totemek miatt melee dps sokkal erõsebb mint a caster dps, ha arról van szó, hogy mindenki a max dps-t tólhatja.

Ahogy látom allyknál a pala inkább a castereknek kedvez.

BEAST
ez ellen nem sokat tehetsz ... még én paladinnal is csak 2x tudom megtenni 😄 trinket meg shield ... de mivel mindig vanish vagy stealth , mindig a rogue kezdeményez a "harc" alatt meg stunolva vagy szal csak nézel ... nem ismerem a harcost , szal nem tudok ebben tanácsot adni 😄 de palával eddig csak úgy sikerült leverni stunlockos rogue ha én "többet" stunoltam mint õ 😄

BEAST
heh már énis találkoztam egy pár pappal akik szándékosan nem támadtak csak röhögtek a shield mögül én meg csapkodtam , de csak absorb absorb ... 😄D

MrStokes
Engem tegnap igencsak helybenhagyott 1 stunklock-os rugo, raadasul 2x. 😄 Meg kell adni tudott jatszani a kolok, en meg rajottem h nem annyira tudok, mint hitte magamrol :-) hiaba, minden nap tanul az ember...

A kerdesem pedig igy szol: Warriorkent hogyan tudok egy rugo stunklock-ja ellen tenni vmit? Nagyjabol sejtem, h hol csuszhattam el, (nem sikerult megakadalyozni, h ujra stealth-be menjen es igy 1folytaban stun-ban tartott), de erdekelne aktivan pvp-zo emberkek, foleg warriorok velemenye, mely szerint ilyenkor mi is a teendo.

kiserik
nerf lock....

Pap se ér semmit mana nélkül, valamint itt 1 tesztrõl volt szó ahol a mage nem használt counter spell-t, és én még olyannal nem találkoztam pvpben vagy duelben aki nem használta volna.

nerf mages.

MrStokes
Hm, ezt megjegyzem magamnak, tyvm.

Friczy
Nekem wasd, és y fordul 180°-ot, mage-el hasznos volt. Sajn már nincs meg a makró.

keep walking... www.artum-inferniti.net

QuippeR
priest alap, egér a party frame fölött...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

te szerintem semmivel sem tart tovább lenyomni két key-t, meg jobb egérgombot lenyomva megfordulni (arról már nem is beszélve, hogy pl. oldalazó futásból, levegõbe felugorva és onnan beblinkelni az ellenfél háta mögé, ezt keyb nélkül elég macerás lenne megcsinálni). te meg egyszer majd ezt próbáld ki...bár druidával elég macerás lesz 😉
amúgy nem afk mage-et elég nehéz 3x backstab-olni, de mindegy.
amiért meg anno rinyáltam, hogy BG-kben - ahol ugye minden van, csak fair 1v1 (esetleg 1v2) nincs - pi**afüst volt a sebzésem egy epic fegyveres warrior-hoz képest pl. mára ez 1 pöttyet megváltozott...vagy úgy mégis, mikor láttál utoljára engem rinyálni itt amiatt, hogy nerf-ez-nerf-az? nem mostanában az biztos...

amúgy meg nemtökmindegy, hogy ki mivel forog? csinálja mindenki azzal, ami a legszimpatikusabb neki, meg amivel a legjobban megy, te meg ne köss bele ilyen kis f***ságokba...bár lehet, hogy csak szimplán rossz napod van, s igy próbálod meg levezetni a feszültséget 😛

nah /peace

Tyler Durden
Jaja az övé, boldogítja is vele a népet BGken (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Ja, az a kis ocsmany gnom formedveny is Zumi karija. 😛
Es nem lepodok meg, hogy annyit sirtal/sirsz, ha billentyuzettel fordulsz. 😄DD
Probald ki egyszer egerrel (jobb gomb lenyomasa kozben 😛) hogy mennyivel gyorsabban fordulsz meg. Rogton nem fognak 3x backstabbelni mialatt sikerul es picit hamarabb tudsz elkezdeni castolni is. 😉

Bar mindez csak pvp-ben szamit, nem veletlenul annyira szanalmasok azok pvp-ben, akik szinte csak pve-znek.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

STREEX
Mik azok a Dragon kill point-ok?És hogyan lehet gyüjteni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ezt nem vágom...mi ez az egérrel fordulok dolog? ^^
lehet, hogy csak nekem van képzavarom, de én fullosan keyb-rõl irányítom az egész karimozgást, még a forgást is.
I-K-J-L: elõre, hátra, balra forgás, jobbra forgás
U-O: balra oldalazás, jobbra oldalazás

(s mivel 2-3 key is lenyomható 1x-re igy sokféle mozgáskombinációt lehet összehozni)

szóval nemtom', nekem igy nincs semmi bajom a kari mozgatásával, bár lehet, hogy te tök másra gondoltál...

a zumi nevû 60-as gnóm mage BS-en a te karid? 😊

cikasz
ezekszerint te igen... <#zavart2>

Fordulni egérrel kell mindenképp ha normálisan akarsz harcolni..

http://www.akciofigura.hu

tegnap éjjel néztem én is pont ezt a movie-t, jaja, tény, hogy félelmetes reflexei vannak a csávónak, meg az a 4300 hp se gyenge, amivel futkos, meg tegyük hozzá, hogy az iron gránát hálás stun hatásának köszönhette nem egyszer, hogy nem nyekkentették ki, de az a gear amiben nyomja valami félelmetesen szar...
a fireball hit-em nagyobbat sebez, mint az õ fireball crit-je ^^

de ettõl függetlenül minden elismerésem az övé, személy szerint sem hiszem, hogy utána birnám csinálni ezt 😊

SinClaiR
miért te mivel mozgatod a karit? Joyal?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

😄D johat tudod rinyara mar ez a klisse komment😄 amugy ilyen outdoor boss incidens minden realmen elofordul 😊 aztna ott is megy az anyazas persze. dehat ez a szep benne 😊

Sardena elso2t megneztem 3. most jon. Igen eleg skilles a srac tudja mikor mit kell hasznalni, jok a reflexei, de mint minden muviban ebben is rakas faszlama az enemy 95%a aki ellen harcol. Billentyuzettel fordulnak , kattingatnak es azt se tudjak micsinalnak 😊