World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerinted? Gondolom volt már dolgod hunterrel.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A hammer of justice-nek késõbbiekben a hatótávolsága nõ vagy stun ideje?
evis sebzést hozzák rendbe, dotjainak legyen értelme, lassítós mérget 100%ra, lehessen sapolni egyszerr 3at is 2 percig... stb
sámánoktól vegyél el totemeket, frost shockot meg natures swiftnesst.
druidáktól medve formát, natures swiftnesst.
warriorok ne használhassanak fegyvert.
huntereket vegyék ki a játékból.
magektõl blinket.
warlocktól succubust, death coilt, feart, curseöket.
paptól shieldet, dotokat.
palától hst meg dst.
tessék balansz rugó szempontból 😊
๏̯͡๏﴿
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze ha a hunter nem tudja távol tartani az ellent akkor akár kenyérpirító is lehet nála. NERFELNI mindent csak a huntert kell erõsíteni :-))
Olyan gyenge a hunter! Indítok egy magerriort (mage+warri) jól :-))
/lol
๏̯͡๏﴿
anti hero
anti hero
jah, de azt se felejtsd el azért, hogy egy mage-nek nem is kell feltétlenûl bugócsigát játszania, mert nekünk ott a blink, amivel megfelelõ távolságot tudunk felvenni a másodperc törtrésze alatt (feltéve, ha nem bugzik be és rak visszafelé 2 lépést, ahelyett, hogy elõre vinne)
bár nemtom' szerintem ez meddõ vitta, nekem ilyen problémám még sose volt. jumpshot is megy prímán 😊
A véleményetek érdekelne hunterrel kapcsolatban. Látok 60-as huntikat egy és kétkezes cuccokkal is. Én úgy döntöttem, hogy kétkezes karddal nyomulok. Igaz hogy 3.1sec-es, de néha akkora critet tolok az ellenbe hogy öröm nézni. Próbáltam a két egykezeset is, de a kétkezes jobban bejön. Qrva jó a kétkezes kard csapásának animációja, ahogy felugrik és lelassul a mozgás mint a mátrixban :-)) Ahogy én tapasztaltam, hatékonyabb vagyok ezzel a kétkezes brutál állat sworddal. Véleményetek?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Azt meg nem mondtam, hogy a billenytuzet mozgasgombjait nem hasznalom, csak a hirtelen mozgasokba egerrel belesegitek.
Mire billentyuzettel megfordulsz ketszer korbefutnak, erre celoztam. 😊
Rossz napom nincs, csak mindig a billentyuzettel fordulokon szoktunk nevetgelni pvp kozben, mert nem egy gyorsreagalasu hadtest a mintakepuk. 😄
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
szerintem a saját érdekedben fejed be az ész osztást mert porig égeted magad vele (ha még lehet ennél jobban).
igen, valóban van amit nem lehet egérrel megtenni (pl. hátrálás, oldalazás) de ezért van két kezünk.
o odabasz barmilyen rugot, merem allitani, normal fair play 1v1 -ben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hordában shamy totemek miatt melee dps sokkal erõsebb mint a caster dps, ha arról van szó, hogy mindenki a max dps-t tólhatja.
Ahogy látom allyknál a pala inkább a castereknek kedvez.
A kerdesem pedig igy szol: Warriorkent hogyan tudok egy rugo stunklock-ja ellen tenni vmit? Nagyjabol sejtem, h hol csuszhattam el, (nem sikerult megakadalyozni, h ujra stealth-be menjen es igy 1folytaban stun-ban tartott), de erdekelne aktivan pvp-zo emberkek, foleg warriorok velemenye, mely szerint ilyenkor mi is a teendo.
keep walking... www.artum-inferniti.net
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
amúgy nem afk mage-et elég nehéz 3x backstab-olni, de mindegy.
amiért meg anno rinyáltam, hogy BG-kben - ahol ugye minden van, csak fair 1v1 (esetleg 1v2) nincs - pi**afüst volt a sebzésem egy epic fegyveres warrior-hoz képest pl. mára ez 1 pöttyet megváltozott...vagy úgy mégis, mikor láttál utoljára engem rinyálni itt amiatt, hogy nerf-ez-nerf-az? nem mostanában az biztos...
amúgy meg nemtökmindegy, hogy ki mivel forog? csinálja mindenki azzal, ami a legszimpatikusabb neki, meg amivel a legjobban megy, te meg ne köss bele ilyen kis f***ságokba...bár lehet, hogy csak szimplán rossz napod van, s igy próbálod meg levezetni a feszültséget 😛
nah /peace
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Es nem lepodok meg, hogy annyit sirtal/sirsz, ha billentyuzettel fordulsz. 😄DD
Probald ki egyszer egerrel (jobb gomb lenyomasa kozben 😛) hogy mennyivel gyorsabban fordulsz meg. Rogton nem fognak 3x backstabbelni mialatt sikerul es picit hamarabb tudsz elkezdeni castolni is. 😉
Bar mindez csak pvp-ben szamit, nem veletlenul annyira szanalmasok azok pvp-ben, akik szinte csak pve-znek.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
lehet, hogy csak nekem van képzavarom, de én fullosan keyb-rõl irányítom az egész karimozgást, még a forgást is.
I-K-J-L: elõre, hátra, balra forgás, jobbra forgás
U-O: balra oldalazás, jobbra oldalazás
(s mivel 2-3 key is lenyomható 1x-re igy sokféle mozgáskombinációt lehet összehozni)
szóval nemtom', nekem igy nincs semmi bajom a kari mozgatásával, bár lehet, hogy te tök másra gondoltál...
Fordulni egérrel kell mindenképp ha normálisan akarsz harcolni..
http://www.akciofigura.hu
a fireball hit-em nagyobbat sebez, mint az õ fireball crit-je ^^
de ettõl függetlenül minden elismerésem az övé, személy szerint sem hiszem, hogy utána birnám csinálni ezt 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3