World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
most egy 19/0/32 -t raktam ossze, de meg alszom ra parat mig valtanek.
bár szerintem pvp-re is frankó az ice barrier. igaz, hogy dispel-ezhetõ, de addigis, amig ezt dispelezgetik rólad, nem azzal vannak elfoglalva, hogy kicsináljanak 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
van rá 1 tippem, hogy Inc-esek egy része már elunta a banánt TN-en, aztán most itt fun-olnak BS-en Aces High néven, amig ki nem nyílik AQ 😊
bár még nem néztem utána ennek a dolognak, csak spekuláció, de van 1-2 gyanús dolog, ami igencsak efelé billenti a mérleg nyelvét 😊)
bár aztán lehet, hogy tévedek...ki tudja...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
sickb kukac freemail.hu
thx
Aláírás
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
kijönni stunból csak trinkettel tudsz, általábaneléején jó használni és ütni rá egy csunya MSt, disarm nem nagyon segit, mert ugye CS, KS az fegyverfüggetlen, de kevesebb sebzést tud bevinni, ami fontos még, ha mód van rá válts át rugó ellen zerkbe és nyomj berseker rage-t, iszonyu rage-et termel ha rugó üt. 😄
V9ykn8_TZL0
Rugó (unmount-stealth).
Ezt szeretném:
/script leszáll a lóról (Blue Sceleatl Horse) Backpack 16-os hely (0,16)
/script cast stealth
Thx....
Az új fiókom: DevLupius
2. Berserk rage-t az elsõ stun után /cheap shot/ a warrik 99%a ellövi, szal erre nagyon oda kell figyelni, ha azt az idõt túléled míg tart a rage, akkor gyak halott a warri.
3. blind=jolly joker
Szerintem nem csak a prepás, ad rush "csak" 6 perc cd, benyomja és leszeletel mint a téliszalámit. Engi meg ilyen cuccokat ne vegyük bele, mert az már megint egy másik mese lenne..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
tehat ahoz hogy a rugo restealtheljen alabbi lehetosegei vannak:
1. vanish (ezt megoldhatod ha raraksz "rend"et, de nem kuszobolod ki a vanish+cheapshot dolgot)
2. gouge es arrebszaladas majd restealth (itt segitsegere van az imp gouge amitol masfelseccel tovabb leszel gougeben, de erre van a berserker rage, akar elotte benyomod mielott ellokne a gouget, vagy ha epp zerk stanceban vagy gogue kozben hasznalod es kiszed a gougebol. Ezt nem tudja vegrehajtani ha dot van rajta, hacsak nem idozit ugy hogy elmuljon rola a dot. Abban az esetben ha beszoptad a gouget es nem zerkstanceban vagy a kovektezo a teendo: spammold ranged weapon gombodat es lodd hatba mielott lenne ideje restealthelni, ettol combatba kerul es baszhatja.)
3. Blind. (ez az ami ellen nem sokat tudsz tenni, hacsak nem dwarf vagy
tanulsag: jo prepa rugo megver 10 percenkent 1 szer, ha minden osszejon neki 😉
jah es akkro meg nem beszeltem az engineering kacatokrol, de az mas teszta.
pvpben meg az tünik jónak akinek jó felszerelése van és healelik...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha hazaértem húzok ki IF fõterére, és macroba rakom a /flex-et 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"