World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ice barrier neked huzos helyzetben 2x 700 hp-t jelent, POM viszont akár 2-3k instant dmg-et.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

zero the hero
hehe, naja, asszem tuloztam a "talalni" szoval <#nevetes1>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
jaja, en is erre gondoltam, meg arra h eddig a jeget ki se probaltam nagyon, habar jopar buildem volt mar ( 20g a reset <#idiota> szal meg kell gondolnom )
most egy 19/0/32 -t raktam ossze, de meg alszom ra parat mig valtanek.

pve-re ice barrier, pvp-re pom.
bár szerintem pvp-re is frankó az ice barrier. igaz, hogy dispel-ezhetõ, de addigis, amig ezt dispelezgetik rólad, nem azzal vannak elfoglalva, hogy kicsináljanak 😊

Lynx_TWL
mocskos

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SinClaiR
harcolásnál igen, de általában mivel mi is raidelünk "sokat", 6 gombos irányítás klavin, egérrel meg választok ki ne haljon meg a csapatból 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hát nekem ez a Zumi meg Yod nevû karakternevek valahonnan baromi ismerõsek, még az õsidõkbõl 😄
van rá 1 tippem, hogy Inc-esek egy része már elunta a banánt TN-en, aztán most itt fun-olnak BS-en Aces High néven, amig ki nem nyílik AQ 😊

bár még nem néztem utána ennek a dolognak, csak spekuláció, de van 1-2 gyanús dolog, ami igencsak efelé billenti a mérleg nyelvét 😊)

bár aztán lehet, hogy tévedek...ki tudja...

Botond
A hír igaz,csak Moszkvában,hanem Leningrádban,nem Volvokat,hanem Volgákat, és nem osztogatnak,hanem fosztogatnak. ^.^
PiszkosFred
Azért a ZGs raptor kapcsán a "találni" kifejezés kissé megtévesztõ lehet annak aki nincs tisztában a dolgokkal ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zero the hero
most uj mage builden gondolkodom, es szentetek mi eri meg jobban, presence of mind vagy ice barrier ? nem tok donteni<#shakehead> mind2 mellett szolnak jo ervek.

van! sot! van hozza elado acc is😄 ha erdekel...
zero the hero
a raptor troll mount, csak trollok kaphatjak meg alapbol, de ha joban leszel veluk ( repu eleri az exalted-et) akkor vehetsz te is jo dragan. illetve Zul'Gurubban lehet talalni epic raptort.

alph4
Valaki #66566 ?!<#help>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

van-e még-e valakinek-e egy 10 napos guest acc-ja
sickb kukac freemail.hu
thx

Aláírás

megtartják igazábol õk is, csak több idõt kell hagyni aggro épitésre.

Botond
És ha még a köpeny is esett volna,ugye? ^.^
Lynx_TWL
tegnap 5 man baron sokkal élvezetesebb volt mint bármelyik mc boss eddig.

Lynx_TWL
na ez az, le a 40es instákkal fúj fúj😊

hat akkro nalatok a prot warriorok noobok😄

pont arms/fury-s tank az aki megtartja és protos akirõl lehuzható könnyebben a mob😄

ezzel bizony teljesen egyet kell hogy ertsek. raidinstakban(40fos) nem kell sok skill a tankolashoz, de pl zg ben mar kell megintcsak.

Davidus
tudom de ezt nem mertem mondani mert rámugrik mindenki😛 akkor most mondom😊 stratban meg scholoban nehezebb tankolni mint MCben

V9ykn8_TZL0

zerk rage nem a rage miatt kell hanem a gouge immunitas miatt, deigen mitn egy mellekhataskent a rage sem jon rosszul😊

capaszabi
rend, piercing howl spammalése, sok crit hogy deep wound sot legyen =nem tud stealthelni

kijönni stunból csak trinkettel tudsz, általábaneléején jó használni és ütni rá egy csunya MSt, disarm nem nagyon segit, mert ugye CS, KS az fegyverfüggetlen, de kevesebb sebzést tud bevinni, ami fontos még, ha mód van rá válts át rugó ellen zerkbe és nyomj berseker rage-t, iszonyu rage-et termel ha rugó üt. 😄

pedig bizony Pickup groupban igesnis kell hozza skill, persze nem bossfighoknal hanem amikor razudul a partyra 5 mob, es mindenki masikat lo. de ha van egy mainassist es azt assistaljak a tobbiek akkor sokkal konnyebb dolga van a warriornak(es mindenki masnak)

Davidus
mondjuk ez minden kasztra igaz pve-ben😛

V9ykn8_TZL0

vagy a prot spec (defiance,shieldslam) ennek meg nem sok koze van a skillhez csak a talentbuildhez.

Davidus
tanoláshoz kb annyi skill kell mint a répaszedéshez

V9ykn8_TZL0

Errõl az oldalról is igaz, de adott esetben a caster ismeri a tankot, és tudja, hogy lõhet, pl van olyan tank nálunk ahol fulldpst oszthatok, van amelyik tanknál nem. És itt jön ki a skill a warrioroknál.

Davidus
Botond
Egy IWIN macrót összedobhatnál gyorsba. :-D
Davidus
a futáshoz nem kell macro? akkor már játszanod se kéne csak néznéd😛

V9ykn8_TZL0

Egy caster meg egy rugo akkor jatszik jol, ha tud ugy dps-t osztani, hogy nem huzza le a mobot a warriorrol. Ez a pontos kifejezes. A warrior beleepit minden aggrot amit kepes, a parry/dodge/miss-el nem tud mit kezdeni. Elofordult mar, hogy 15 mp utan a warriornak meg nem sikerult 1 sundert se bevinnie a mobba (nem rajta mult). Errol ennyit. A rugo vanish-el nullazhat, Hunter FD, a caster crit utan 2-3 mp szunet, es maris nincs gond. Eleg egyszeru szabaly. A healerek meg ha jol vannak talentolva, csak akkor kerulnek bajba, ha az MT meghal. Es ez vagy pech, vagy az o hibajuk.

Macro help!
Rugó (unmount-stealth).
Ezt szeretném:
/script leszáll a lóról (Blue Sceleatl Horse) Backpack 16-os hely (0,16)
/script cast stealth

Thx....

Az új fiókom: DevLupius

thankyou <#wave>

Botond
Blind ellen nem.
Tyler Durden
1. 1et értek
2. Berserk rage-t az elsõ stun után /cheap shot/ a warrik 99%a ellövi, szal erre nagyon oda kell figyelni, ha azt az idõt túléled míg tart a rage, akkor gyak halott a warri.
3. blind=jolly joker

Szerintem nem csak a prepás, ad rush "csak" 6 perc cd, benyomja és leszeletel mint a téliszalámit. Engi meg ilyen cuccokat ne vegyük bele, mert az már megint egy másik mese lenne..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kidney shotbol nem szed ki a berserker rage, csak gouge es sap ellen jo (blind ellen meg tovabbra sem tudom, de nem is fogok utananezni😄)

Sugam
vegulis, ja

ehez annyi kell hogy warriornak idot kell adni az elejen hogy aggrot epitsen, utana mar csak a nagyon lama warriorrol lehet max lehuzni, azonkivul ha a rugo ubergeares nem art ha neha elnyom egy feintet nagy critek utan, mivel attol hogy a warriornak egyre jobb gearje van a skillek nem termelnek nagyobb aggrot.(itt segit erosen a defiance talent, nah meg shieldslam powa)

Tyler Durden
Kardossal attól is függ milyen builden vagy./seal fate avagy ad rush/ Ugyebár alapból elõny, hogy nem kell a warri mögé futkorászni, hogy szúrogassad. Fegyverre felraksz vagy insta vagy crippling poisont kinek kinek ízlése szerint. Duel start stealth /itt már van 1 bukta, ha a warri kikap stealthbõl, szal érdemes megvárni még ordibál, booming voice-os warrinál fokozottan figyelni/. Cheap shot elkezded hentelni /ad rushos buildnél értelemszerûen megy az ad rush/ , itt valszín a warrior már spammolja a berserking rage-t, szal hiába van 5 kombó pont rajta, nem szabad elnyomni a kidney shotot. Amint leesik a berserk rage mehet az 5 pontos kidney, ha ebbõl is kijön blind és restealth, cheapshot azt kalap. Akik nem használnak weapon chaint, vagy stronghold gauntletet az ellen mehet a riposte is. Viszont ha a warrinak nem cd-s a trinket, akkor elég szopó, mert kijön stunból és seperc alatt megbasz f@sszal.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

eloszor is rugo ellen battlestance az overpower miatt. DE! mindig valts at zerkstancebe es nyomd be azonnal a berserker raget amint nincs cdn. miert is kell ez, mert igy kilovod az egyik skilljet, amivel stunlockban tartana vagyis a gouget.(immune leszel gougera) es utana maris megfogtad. Egy dolgot tudna tenni ilyenkor, hogy blindol (bar hmm lehet arra is immune leszel zerk rageben nem is tudom, de ugyremlik hogy nem😊 ) masodszor is dot rugon jo dolog, de nem tudod megakadalyozni vele a vanish+cheapshot kombot.(mar ha nem segglama rugoval akadtal ossze) azonkivul rollolj orc warriort es a rugo garantaltan szidkozodni fog😄 vagy dwarf warriort (az meg blindra es meregre lesz immune a racialtol). hamstringet mindig rakd ra.

tehat ahoz hogy a rugo restealtheljen alabbi lehetosegei vannak:

1. vanish (ezt megoldhatod ha raraksz "rend"et, de nem kuszobolod ki a vanish+cheapshot dolgot)

2. gouge es arrebszaladas majd restealth (itt segitsegere van az imp gouge amitol masfelseccel tovabb leszel gougeben, de erre van a berserker rage, akar elotte benyomod mielott ellokne a gouget, vagy ha epp zerk stanceban vagy gogue kozben hasznalod es kiszed a gougebol. Ezt nem tudja vegrehajtani ha dot van rajta, hacsak nem idozit ugy hogy elmuljon rola a dot. Abban az esetben ha beszoptad a gouget es nem zerkstanceban vagy a kovektezo a teendo: spammold ranged weapon gombodat es lodd hatba mielott lenne ideje restealthelni, ettol combatba kerul es baszhatja.)

3. Blind. (ez az ami ellen nem sokat tudsz tenni, hacsak nem dwarf vagy.)

tanulsag: jo prepa rugo megver 10 percenkent 1 szer, ha minden osszejon neki 😉

jah es akkro meg nem beszeltem az engineering kacatokrol, de az mas teszta.

egy warrior akkor játszik jól ha egy caster vagy rugo nem tudja lehuzni a mobot róla...
pvpben meg az tünik jónak akinek jó felszerelése van és healelik...

alph4
Nem tudtok olyan oldalt ahol le van írva hogy mit-hol lehet kapni?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Ding! Rank 13

Ha hazaértem húzok ki IF fõterére, és macroba rakom a /flex-et 😊
Sugam
ha meg nem wolt hw, akkor bezony lehet.. alitolag tobb honor jon ha ki afkolnak..egyiknap beszeltem veluk vt-n, vmi ilyesmirol volt szo hogy akarnak egy normalis meccset afkok nelkul etc..de mondom sztem o tud warrival jatszani akarmit is mondasz :p

aces high ownz😄

BEAST
én egyszerüen kb megjegyzem hol volt a csapda messzirõl megsebzem a huntert egy judgementtel , ilyenkor a legtöbben megpróbálnak hátrálni , ekkor kikerülöm a csapdát és hátbavagdalom

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Multkor lattam 1 warrior viedot, abban volt 1 jelenet, amikor hunter ellen harcolt. A hunter menetkozben lerakja az x. fagyaszto csapdajat. A warrior nem chargol/intercept-elt ra a hunterre, hanem szepen kozelment es a hunter petet kivalasztva elfearelte a huntert a csapdatol. Amikor ezt meglattam, nagyot csodalkoztam, mert meg senkitol nem lattam ezt a huzast es nagyon meglepett, en speciel sohanem gondoltam erre 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

alph4
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy Raptor hol lehet pontosan kapni?
illetve, minden faj tudja használni?