World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miértnem lehet felcsatlakozni?'he?!

jönnék én

Spenser
Nah eddig ment 😞

Spenser
Már megy BS gyertek alik vissza BGzni ! 😛

jó helyen jársz? 😄

Lynx_TWL
buzi karbantartók most is csak a faszt tartják karban

๏̯͡๏﴿

pluhi
Sylvanas detto nem megy.
akkor nem csak nálam szar

Spenser
Nah lehalt megen bs 😞..

skorpio7
Arathor halott... bár még a login szerveren sem tudok átjutni.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Botond
az is elég,ha a szerver elindul <#gonosz1>
TVelvet
embereket a BS re!!!
antgecc
<#wilting> <#taps> <#banplz> <#lama>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
lol... én is a 26/25 felé kacsingatok legerõsebben 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

attiGT
Aki Pesten lakik és megvan a WoW az pls privi, mert kéne. Pls privi, aki 1 napra kölcsön tudná adni.

BEAST
nerf priest xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SinClaiR
Akkor indits hamar warriort. még nem késõ 😊
szerintem tuti jó lett, mindjárt van 5 buildem, nem csak 2 féle. 26/25 disc/holy, vagy 14 disc/37 shadow 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

raziel.
srácok szerverek menyire birják aq nyitást? nekünk ma lesz éfjélkor kiváncsi vagyok hányszor lesz server down

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

QuippeR
nem csodálkozom. hónapokon át úgy mûködött a PuGos pvp-zés, hogy az embernek kicsit kedve támadt bg-zni, belépett a sorba, egybõl bekerült (allied oldalon max 2 perc várakozás után), majd 5 perc alatt kikapott. mindig.

ezek után meg senkinek nincs kedve bg-zni. ennyi a történet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
nálunk még mindig 70%/30% az alliance/horde arány ... és összesen 1 .. azaz egy 20 fõs horda klán uralja WSG-t ... kb 10-15 perc alatt levernek mindenkit ... néha benéznek AB-be is , ott néha megveri õket 1-1 szervezettem allis banda és mennek is vissza WSGbe >.< ... mindig is szerettem a pvp-t , de sajnos nekem már csak a grindelés és a farmolás közötti pár perces szünet xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem csak a sorra gondoltam, hanem arra is, hogy ki nyer. 😊

BEAST
háhá! ... nálunk tegnap 4órás sor volt ABhez , 2órás WSGhez ... AV vicces mert 12 órát voltam már sorban és még mindig csak 40perces sort írt 😄D

heh, multkor beloggoltam kicsit BS-re pvpzni, es telleg ellege megvaltozott a helyzet.

Szerintem is megeri talalkozni vkivel es cdket csereberelni ahelyett hogy atirnal ket betut.

BEAST
núb <#integet2>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
17+ - human paladin ... mégcsak nemis törpe? <#wow2> ... a paladin nagyonis rendbenvan <#dumcsi>

attiGT
Aki Pesten lakik és megvan a WoW amit letöltött warezoldalakról az pls privi, mert kéne. Indok: nekem US accountom van, és az amit le lehet tölteni warezoldalakról az US-es. Szal pls privi, aki oda tudná adni.

Pedig milyen eccerû lenne akkor minden<#idiota>

Botond
attól függ,milyen monitorod van ^.^
QuippeR
a világ nem fekete-fehér 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

eddig én se tudtam, de röhögtem egy jót rajta <#buck>

RatBaG
egy ashkandi mindenek felett <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

MrStokes
Hehe nekem is, aztan rajottem, h jo ez nekem, es o lett a main karim.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hehe, kipróbáltam a saját nevemmel is, nem rossz nem rossz

Nem értem. Most akkor jobbak lesznek a Priestek vagy rosszabbak?

Egyébként nem tudom mi bajotok a murlocokkal, szerintem jó csókák... a dio 2-ben is bírtam azokat a vízparti szörnyeket amik mindig messzirõl szaladtak oda azzal a felkiáltással hogy gagyi-gagyi-gagyi-gagyi... gondolom azok voltak a murloc õsök...

MrStokes
Hahahaah, OMFG 😄D
Wildor, errol eddig nem szoltal 1 szot sem, te kis hamis! 😄DDDD

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Murloc az mar felig Froglok (beka-szeru humanoid), ha pedig Froglok, akkor EQ2 😄 Na ott lehetsz vele Pala 😄

Hat akkor vagy összeszeded egyesével a régi pecseket vagy megvárom szépen a dáólandmenedzserrel. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Forrest Gump
Ja elfelejtettem full update kellene.
Forrest Gump
Ez csak 76 mega. Nem nagyobbnak kéne lennie?
Amit én szedek az 318m.
http://inconvenience.1337.hu/downloads/!Patch/

Itt fentvan az 1.9es.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Forrest Gump
Hali!
Kerestem 1.9 patchet, de csak egy német oldalon találtam 1 ilyet:1.9.0-dede-patch.exe
Ez is ugyanaz mint az EU patch, felrakhatom EU-s wow-ra?
A blizardos letöltés marha hosszú😞
Botond
nálunk még zárva AQ,de ugyanazt lootoltuk a bossból,amit ti :-P
nem adta meg magát, mert kevés volt a nature res a rugókon. de ígyis lement 12%-ig 😊

<#eljen><#hehe><#nyes><#vigyor><#vigyor1><#nevetes1>

ez a kép... wháááááááá, de durva <#vigyor><#vigyor>

ez a hasonlóság...hmm...egyre inkább erõsödik bennem a gyanú (látva az új set item-ek "fantasztikus" színösszeállítását is), hogy a blizzard tervezõi tényleg MÁSok, mint az átlag ember <#vigyor>

Hat persze hogy nem. Easy boss, scholomance sokkal nehezebb. ROFL. Na sikerult leverni az Mr. Ezbosst-t Devilking?

koosadam
Elõfordul az ilyen várj egy fél órát és menni fog

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Spenser
Skacok az miért van hogy logolnák be pl a Bloodsclapra és az írja hogy : Logging in to game server, és nem logolbe ??😞((