World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyit tölt le most a lvl 20as trial acc a downloaderrel? 😛
Emancipate yourself from mental slavement!
próbáld ki a neverwintert elég jó kis hiánypótló 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de szerintem egy életreszóló dolog volt az hogy wowozhattam és bár a bc elõtt pár hónappal kapcsolódtam be, nagyon jó évek voltak, emlékszem gimiben végigkísért ezáltal (Lich king évében érettségiztem, 2006 végén meg belekóstoltam a wowban elsõsként). Hihetetlen nosztalgia visszagondolni és annyi szép emlékem van errõl a virtuális világról hogy talán ha (ezen a fórumon kívül) másnak elmondanám hülyének nézne. De ez van, kicsit rossz látni hogy mi lett a wowból, de már ez egy második generációs wow, nem nekünk szól akik mondjuk warcraft 3 lore miatt is jöttek ide... 😊
énis így vagyok vele, a wow után annyira ..hát nemis az hogy beszûkültem mint gamer, hanem annyi mindent adott a wow hogy ma már semmi nem köt le. mostanában lolozom énis, de annyi.
Valaki írna pár szót a paladinról és druidról?(5.2/5.3-ban milyenek, pvpre érdekelne és minden talent ágazaton)
Hát jön a Hearthstone! D:
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Én utána EVE-eztem, na az elég összetett és tetszett is, csak sajnos az idõ amit rá tudnék szánni az oda elég kevés, meg elég kicsi a magyar community.
Mostanában meg War thunder meg CIV4 !
titanról jöhetne némi infómorzsa mostanság
Mostanában meg War thunder meg CIV4 !
titanról jöhetne némi infómorzsa mostanság
Emancipate yourself from mental slavement!
Igazság szerint sajnálom rá az idõt, közbe meg szívesen játszanék vele néha, de arra a mennyiségre meg a pénzt sajnálnám. Amióta abbahagytam nem igen találtam olyan játékot ami úgy le tudna kötni mint ez tette, az új mmo-k teljesen gagyik, nincs semmi varázsuk, pedig jópárat kipróbáltam. Pl itt ez az új neverwinter... folyamatosan az az érzésem hogy hiányzik belõle valami ami megfogna és arra ösztönözne hogy folytassam.
Maximum a minecraft és a dota/lol az ami nyújt egy minimális játékélményt mostanság
Maximum a minecraft és a dota/lol az ami nyújt egy minimális játékélményt mostanság
Mivel ingyen van, így nincs sok akadálya, hogy játszunk. Heti pár óra kikapcsolódásra még mindig jó.
köszi
Játszottam én is törtön és a jelenlegi livehoz szinte már semmi köze sincs. Inkább a szerveren kérjél tanácsot mert gyakorlatilag teljesen más játékkal játszol mint akik itt
igen, bocs azt nem tettem hozzá hogy törtön játszok
ezt tapasztalatból mondod vagy le van írva valahova?
Monster
pvp arms, pve fjuri,de ha fejlõdsz és haladni akarsz instatankolás ergo prot
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
régen játszottam már és akkor is hunterrel most szeretnék 1 ütõs warit de nem tudom melyik talentfára lenne érdemes gyúrni, még csak most kezdtem tehát 1 pontot dobtam az Arms-ra. fury igazából azért nem tetszik mert az angyon támadó jellegû a protect az meg túl pajzsos ez az arms meg olyan átmenetinek tûnik.
Ha van egy random gamer egerem akkor be lehet modifierekkel bindelni a gombokat? Pl. nyomom a shiftet az egér egyik gombja mellé az külön legyen.
Nem. Barrens 3.0, 1 új bg, 1 új arena, új scenariok, heroic scenariok, brawler guild 2.0 lesz benne.
~ 3 havonta jön patch. Minden második tartalmaz raidet.
Szeptember - release
November vége - 5.1
Március eleje - 5.2
Június eleje - 5.3
Szeptember - 5.4
2 Raid között fél év.
Szeptember - release
November vége - 5.1
Március eleje - 5.2
Június eleje - 5.3
Szeptember - 5.4
2 Raid között fél év.
Most ugye fél évenként jön új raid. Így 5.4-nek köv márciusig kéne tartania, max rádobnak 3 hónapot, és már jön is az új kieg. Még így is jobb, mit a többi kieg utolsó raidjének az idõszaka volt.
Évek óta hangoztatják, hogy szeretnék, ha a patchek között nem telne el túl sok idõ, ugyanis abból sosem sült ki semmi jó. Ugyanez igaz a kiegek megjelenése közötti idõre.
Személy szerint nem is baj. Isten óvjon minket attól, hogy hónapokig semmi újdonság ne legyen.
Személy szerint nem is baj. Isten óvjon minket attól, hogy hónapokig semmi újdonság ne legyen.
Egyébként nem haladnak kicsit túl gyorsan a patchekkel? Hamarosan jön az 5.3, pedig még csak 7 hónapja jelent meg a játék és ezen kívül már csak az 5.4 lesz.
Nem régóta próbálom, és csak négyszer néztem be just for fun, és hogy lássam mire számítsak. De ilvl470-ben félig pvp-s félig kék cuccokban esélytelen.
Hát csak próbálgatom még, de nem annyira komolyan mert még csak ilvl470-ben vagyok, és mind pvp cucc. Van 4db ilvl476-os pvp epix, a többi cuccom 450-es meg 463-as.
Csak úgy érdekelnek a taktikák. majd ha legalább ilvl48x környékén leszek, nekiállok komolyabban.
Csak úgy érdekelnek a taktikák. majd ha legalább ilvl48x környékén leszek, nekiállok komolyabban.
Néztem jópár videót a lock zöld tûz küldi utolsó boss-áról és azt láttam hogy van aki nem LoS-olja ki a CB-ot, hanem elnyom valamit és megússza 54k bekapott sebzéssel. De mit nyomhatott el, nem értem. Twilight ward lófaszt se ér ehhez, a sacrificial pact-ot meg nem nyomta el (és az se segít sokat). Feláldoz a démonod 25% HP-ját és ennek a 400%-át elnyeli a pajzs. Egyszer kipróbáltam de úgy is benyeltem 300k-t.
Nem tudom mivel védte ki a CB-t.
Nem tudom mivel védte ki a CB-t.
*(amit ugye vagy LoS-olni kell vagy sacrifice pact-al kivédeni)
Na már csak a fõellenséget kell kinyírnom a lock zöld tûz küldiben, viszont valamit nem értek…
Kiírja középre hogy a démon castol Chaos Bolt-ot (amit ugye vagy LoS-olni kell sacrifice pact-al kivédeni). De az enemy cast bar ilyenkor soul fire-t mutat hogy castolja, nem chaos bolt-ot, majd egyszer csak valamikor castolja de nem akkor amiko írja. Nem értem ezt.
Kiírja középre hogy a démon castol Chaos Bolt-ot (amit ugye vagy LoS-olni kell sacrifice pact-al kivédeni). De az enemy cast bar ilyenkor soul fire-t mutat hogy castolja, nem chaos bolt-ot, majd egyszer csak valamikor castolja de nem akkor amiko írja. Nem értem ezt.
Tudom van róla 1000+1 video, de azt szeretném tudni hogy Te hogy csináltad meg. Mégis jobb elsõ kézbõl hallani mint egy guide-ból.
jöt=jött
olnom=tolnom
How I love my keyboard...
olnom=tolnom
How I love my keyboard...
Akkor akár itt, akár whisperben légy szíves jó sok mondatban adhatnál tanácsot a BT bossokhoz. Nekem priviben is jó, csak ne sajnáld a betûket 😊
Az elsõ boss-t próbálam, azt a fejet ami a láthatatlan labirintus után van, de nem jöt össze, ilvl457-ben próbáltam csak hogy lássam. De amikor visszamentem megint le kellett olnom a labirinust. Remélem nem úgy van, hogy eljutok valameddig és ha késõbb vissza kell mennem mert akkor nem sikerült, újból mindent. Az elsõ boss után csak ment a game egy állapoot nem?
Szóval ilvl, spec, talent, taktika, minden jöhet.
Elõre is köszönöm.
Az elsõ boss-t próbálam, azt a fejet ami a láthatatlan labirintus után van, de nem jöt össze, ilvl457-ben próbáltam csak hogy lássam. De amikor visszamentem megint le kellett olnom a labirinust. Remélem nem úgy van, hogy eljutok valameddig és ha késõbb vissza kell mennem mert akkor nem sikerült, újból mindent. Az elsõ boss után csak ment a game egy állapoot nem?
Szóval ilvl, spec, talent, taktika, minden jöhet.
Elõre is köszönöm.
Van itt valaki aki megcsinálta már a lock zöld tûz küldit? Még nem vagyok ott gearben hogy nekifogjak BT-nek, csak kíváncsi vagyok. Talent, spec ilyesmi. Sok helyen sokfélét írnak, de azóta jött patch stb.
Felhúztam 8 éves lockot, hogy újra raideljek vele egy kicsit. 21 lfr bossból 0 loot eddig(coin nélkül, az kell normalra :p).
FUCK YEA.

FUCK YEA.

Én is azt hittem hogy nem fogy. Hát majd fog. 😄 Viszont van rá 3 spell, amivel gyorsan vissza is jön. Kevesebbet kell figyelni mint régen.