World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
lécci neh
Prody
😞
Kár, hogy elég sok embernek még mindig CSAK AZ jön be, ami 1.12-ben volt. És a community is olyan, mint akkor. Akik 1.12-re vágynak, azok nem csak a játékmenetet hiányolják, hanem az akkori mentalitást is. Nem a mai Nicki Minaj-on felnõtt gyerekeket (nagyrészt).

tarti19
Természetesen bejött, mert új volt az embereknek s bekajáltak mindent... Aztán a világ olyan mértékben fejlõdik, hogy évente jönnek az újabbnál-újabb igények s velük a próbálkozások.
Azért az ember csak választási lehetõség elé kerül, ha nem csak 2 termékbõl tud választani, hanem 6-7 félébõl.

Prody
Nem csak a wowra gondoltam ember, hanem az egész világra nyílván 😄 Akkor úgy fejezem ki magam, hogy a RÉGI IDÕK sokkal jobban bejöttet nekem. Ja és vicces nézni, hogy ennyire komolyan vesztek... Én is akkor kezdtem

PiszkosFred
Sajnos az mar csak a te veszteseged, ha ennyit tudsz az egeszrol.

Meg van 20 percem, kerlek mondj egy mmot manapsag, ahol beszelgetnek az emberek. Mert akar hiszed, akar nem, ez nem wow specifikus dolog, pont a magad fajta trollok terhoditasa miatt alakul igy az emberiseg online kommunikacioja. Neha mar jobb, ha kussol az ember, mint sem hallgassa a sok suletlenseget es marhasagot (es akkor meg finoman fogalmaztam). Es ez ennel csak rosszabb lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prody
Volt szerencsém sajnos ezzel is játszani

tarti19
Azt se tudja mirõl beszél😊
Szomorú, hogy csak benyögi ide, de nem sokat futhatott neki a a hc tartalomnak vagy a challenge módnak.

Prody
Ez tényleg erdemi. Farmolj Tot-ot 😄

Prody
Most is barrens-ben vagyok csapattal... Nem, nem instához. Csak úgy. Én utoljára ezt TBC elõtt tapasztaltam, sõt, az emberek beszélgetnek is egymással.

PiszkosFred
Sajnos a "tortszero" miatt fogalmad sincs mirol beszelsz. Ez nem gond, jo szorakozast, akarmerre is van az a csudavilagod, csak ne akarj akkor erdemi tarsalgast folytatni egy wow topikban. Koszi.

Prody
1x-es vanillán tolom néha, ahol többen vannak Eastern Kingdom-on és Kalimdor-on, mint valaha eredetin.

A többi mmo tényleg fos. És nekem ne csak egy darab insta legyen nehéz meg az RBG...pfff... Tudod, valakit érdekel a fejlõdés is és warriorral kihívás. Mindemellett, ha napi 1-2 órát tolom, akkor nem 1 kibaszott hét kifejlõdni 60ra. Most nézzük meg a fejlõdés részét a mai Wow-nak és hogy miket kell csinálni. Ugyanazok a dolgok ismétlõdnek minden egyes kieggel...

A farmolás tényleg annyira változatos, olyan okos vagy 😊

PiszkosFred
....a hunwowbudapest serveren 😊

PiszkosFred
Egy honap alatt tobb penzt hoz meg midnig a wow, mint barmely mas f2p/b2p a mmo a teljes karrierje alatt. Meg szep, hogy keszul hozza content, amit orommel fog megfizetni megint annyi millio jatekos, amennyiert olni tudnanak a konkurencianal. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, de a wow meg most is aranybanya, a keleti szerverek lekapcsolasa utan is.

Van meg a jatekban jo par ev, aztan majd ez is vegeter, ahogy minden mas a vilagban, es mar cska mint az egykori klasszikus legendara fognak emlekezni az unokaink, ha addig nem pusztul meg mindenki.

A "Titan" kapcsan akkora mar most az elvaras a kozosseg reszerol, hogy abba fog belebukni. Drukkoljunk, hogy ne igy legyen.

devlking
Gondolom heroic tot-ot, challenge módokat farmolsz. Esetleg arena/rbg ladder elején vagy. Aki akar az talál magának nehéz contentet a játékban.
Zenszkij
az emberek pont azért hagyják abba, mert idõpocsékoló a játék, minden fosért hónapokat kell szenvedni, napizni, bg-zni, még több content még több marhaság, ha felgearelõdsz jön az új content azt hajíthatod a geared a picsbe, sokan ebbe untak bele, és ez a kieg minden csak nem casual barát

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Prody
Sok értelme van.

Fehercsoki
Úgy értik hogy több content fog jönni.

Prody
Bekeményítenek... Aha 😄 Annyira nehéz most is a játék

flashpointer
Mellesleg ennyi pénzbõl amit a wowwal kerestek olyan titánt rittyenthetnének amitõl mindenki összefosná a bokáját vagy 10évre (és most nem a grafikára gondolok), kíváncsi vagyok mennyire telik tõlük.

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
Múlt héten indítottam egy trial accot, ami kellemes meglepetés votl hogy 60 mega letöltése után futtatható volt a program, a többi ment background downloaderrel. Ami meg a kellemetlen hogy a kezdõterületen megtudtam számolni a poligonok számát és jött a róka rudi. Nem is az a teljesítmény hogy 10millióan játszanak vele, hanem hogy ezt egy 10éves grafikával még úgyahogy szinten tudják tartani

Emancipate yourself from mental slavement!

Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

devlking
5.3 köv héten jön. 2 héttel elõbb, mint kéne. Beszarás. <#taps>
devlking
5.4-re valami ilyesmit terveznek.
az a baj,hogy az ilyen húzott karik még jobban rombolják az élvezetes játék szinvonalát.....
én is lépésrõl lépésre tanultam meg játszani ha a kezembe adták volna az elején akkor mi értelme lett volna az egésznek?

én most is mint a régi rendszerre szavazok ahol ratingenként lehetett venni az epik cuccokat és aki nem hozta a megfelelõ fejlettségi szintet az egyszerûen nem öltözött! az az igazi motivációs erõ!

A Blizzard ellenben nem különösebben foglalkozik a dologgal, 0-24-ben ezzel van spammelve a trade chat minimum 1 éve.
De ez, hogy már nagyobb klánok vezéreit is próbálják bevonni a buliba... O_o
nos ez már évek óta elvan baszva.....de az is,hogy mennyire el lehet húzni a szezon elején aztán csak ülsz az eredményen azt hali....

ami PIO rating vásárlását illeti az összes ilyen embert kibannolnám 1-2 hónapra és elvenném a rangját!

Mindössze annyi a dolgod, hogy vegyél rajtam keresztül 2400-as boostot! 😄
Be is tettem a klánszabályzatba, hogy minden tagnak kötelezõ. 😄
Fehercsoki
De honnan tudjátok hogy az õ tört szervere milyen? Hogy tudtok neki így tanácsot adni?

PiszkosFred
Pedig siman lehet haladni, sot... Csak ne egyesevel, hanem a fel zonat behuzva. Arrol nem is beszelve, hogy instanceok instant hivnak ha megunod a kveszteket.

Mond valamit az a szó, hogy protection? Ha te prottal damage-t akarsz osztani.... Hát na, nem találok szavakat....

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

devlking
Elkezdtem rbgzni a héten oQueue-val. Azért az elég undorító, hogy 1500-on a 100-al nagyobb ratinges team ellen nyerve 11 pontot kap az ember. Nyilván így fogom felvinni fél órás gamekkel.
Hijnye, nem kispályáznak már ezek az RBG boost spammerek. Ilyen levél várt a postaládámban:

kakaoskalacs
Akkor meg van oldva a dolog. Maradj Arms-on.

Nekem Fury warriorom van meg vagyok vele elégedve, Prot nem vonzott mert Tankolni nem szeretek, Arms meg unalmas volt. Fury-nál meg ugye 2db 2kezes a kézben aztán darálás 😊)

Mondjuk embere válogatja kinek mi jön be de tudomasom szerint Arms jobb dps-t ad.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

legtöbben a protot ajánlják és ahogy nézem a játékosokat azok a legerõsebbek de valahogy nem találok náluk olyan dinamikus támadó rendszert mert armsnál megvan és gyorsan ölök vele de prottal nem találtam rendes támadásokat amiket fel lehetne építeni egymásra. legalább is prottal defensive stancot nyomtam de azon belül nem voltak jó támadások a battléset használom armshoz de a prot kiveszi belõle a jó ütéseket. mondták a furysat is de 3.-at nem akarok kezdeni.

Mind a három más beállítottságot, harcmodort igényel. Én a protot javasolnám, de ha nem jött be, akkor ne erõltesd, mert elveszi a kedvedet a játéktól. Az arms jó választás, én is azon szinteztem ( a prot mellett )és nem volt semmi gondom vele.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

bocs hogy megint ezzel nyaggatlak titeket de nem tudok dönteni hogy warriorhoz: arms, fury vagy protection. armsot úgy ahogy ismerem de azt mondják hogy az az ami nem ér sok mindent, protectet próbáltam de nem nagyon érvényesültem benne fury meg nem tudom.

tarti19
Ez még akkor is akkor látod, amikor fázisváltások vannak egy bossharcon.
Ji-Kun, Twin Consorts, vagy elõzõleg Grajal s etc.

Fehercsoki
Mint írtam, nem ismerem a players.hu-t, de ha õ van mögötte akkor gyakorlatilag bármelyik megbízható, viszont PH-n gyorsabb szerintem, ott nincs rendelésfeldolgozás, csak írsz neki és már küldi is a számlaszámot.

HunnernesKonge
Tulajdonképp az a megbízható ember az, aki a players.hu mögött is van 😊
Fehercsoki
Egyébként érdemes csupán csak a dmg donet nézni, hiszen az számít.(vagy másik addont használni ami a combatban eltöltött idõt nézi)

Fehercsoki
"meleeknek sokat kell ugrálni" ezt úgy értem, hogy tol valami olyat a boss ami miatt nem tudják folyamatosan ütni.

Fehercsoki
Recount dpst úgy számolja hogy dmg done / aktív idõ(amikor ténylegesen ütöd a bosst), tehát ha például egy boss fighton te csak akkor ütöd a bosst amikor éppen minden cd-t el tudsz tolni aztán pedig nem csinálsz semmit csak állsz egy helyben akkor elég valószínû hogy dps-ben elsõ leszel damage doneban pedig utolsó. Ezért van az, hogy mondjuk amikor a meleeknek sokat kell ugrálni, akkor dpsben elsõk, mert amikor ütik a bosst sokat tolnak, viszont a rangedek akik bár folyamatosan ütik a bosst, kevesebb dpst tolnak mégis dmg doneban elsõk.(ez csak egy példa)

kakaoskalacs
Valaki elmagyarázná miért van az ,hogy Recount-on nezem , Damage Done-ba 3. vagyok, DPSben meg elsõ , nem az a logikus ,hogy akinek nagyobb a Damage Done , az az elso DPS?

Tökre nemértem 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Például ez a hirdetés. De mások is vannak akik 5k-ért adják a GC-t.

LaliK
Kérhetnék linket?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Fehercsoki
PH-n van megbízható ember aki szintén 5k-ért árulja a GC-t.(nem tudom a players milyen)

LaliK
Valaki rendelt már a players.hu-ról? Mennyire megbízható?
Szerk: GC-t szeretnék

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

tigeroo
interface > advanced tooltip vagy valami ilyesmi, énis kerestem anno mert zavart az új verziókban hogy nagyon zanzásított lettek a spelleírások
Fehercsoki
Törtön nincs.

Sziasztok! ebben nincs valami olyan beállítás hogy mutassa hogy mennyit sebeznek a skilljeim mint LOTRO-ban mert oké hogy elolvasom hogy 20 rage meg vérezni fog tõle de hogy meddig vérzik meg mekkorát vesz le a pontjaiból.