World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy elég sok embernek még mindig CSAK AZ jön be, ami 1.12-ben volt. És a community is olyan, mint akkor. Akik 1.12-re vágynak, azok nem csak a játékmenetet hiányolják, hanem az akkori mentalitást is. Nem a mai Nicki Minaj-on felnõtt gyerekeket (nagyrészt).
Azért az ember csak választási lehetõség elé kerül, ha nem csak 2 termékbõl tud választani, hanem 6-7 félébõl.
Meg van 20 percem, kerlek mondj egy mmot manapsag, ahol beszelgetnek az emberek. Mert akar hiszed, akar nem, ez nem wow specifikus dolog, pont a magad fajta trollok terhoditasa miatt alakul igy az emberiseg online kommunikacioja. Neha mar jobb, ha kussol az ember, mint sem hallgassa a sok suletlenseget es marhasagot (es akkor meg finoman fogalmaztam). Es ez ennel csak rosszabb lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szomorú, hogy csak benyögi ide, de nem sokat futhatott neki a a hc tartalomnak vagy a challenge módnak.
A többi mmo tényleg fos. És nekem ne csak egy darab insta legyen nehéz meg az RBG...pfff... Tudod, valakit érdekel a fejlõdés is és warriorral kihívás. Mindemellett, ha napi 1-2 órát tolom, akkor nem 1 kibaszott hét kifejlõdni 60ra. Most nézzük meg a fejlõdés részét a mai Wow-nak és hogy miket kell csinálni. Ugyanazok a dolgok ismétlõdnek minden egyes kieggel...
A farmolás tényleg annyira változatos, olyan okos vagy 😊
Van meg a jatekban jo par ev, aztan majd ez is vegeter, ahogy minden mas a vilagban, es mar cska mint az egykori klasszikus legendara fognak emlekezni az unokaink, ha addig nem pusztul meg mindenki.
A "Titan" kapcsan akkora mar most az elvaras a kozosseg reszerol, hogy abba fog belebukni. Drukkoljunk, hogy ne igy legyen.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
én is lépésrõl lépésre tanultam meg játszani ha a kezembe adták volna az elején akkor mi értelme lett volna az egésznek?
én most is mint a régi rendszerre szavazok ahol ratingenként lehetett venni az epik cuccokat és aki nem hozta a megfelelõ fejlettségi szintet az egyszerûen nem öltözött! az az igazi motivációs erõ!
De ez, hogy már nagyobb klánok vezéreit is próbálják bevonni a buliba... O_o
ami PIO rating vásárlását illeti az összes ilyen embert kibannolnám 1-2 hónapra és elvenném a rangját!
Be is tettem a klánszabályzatba, hogy minden tagnak kötelezõ. 😄
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Nekem Fury warriorom van meg vagyok vele elégedve, Prot nem vonzott mert Tankolni nem szeretek, Arms meg unalmas volt. Fury-nál meg ugye 2db 2kezes a kézben aztán darálás 😊)
Mondjuk embere válogatja kinek mi jön be de tudomasom szerint Arms jobb dps-t ad.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Ji-Kun, Twin Consorts, vagy elõzõleg Grajal s etc.
Tökre nemértem 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Szerk: GC-t szeretnék
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."