World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ...a Tauri név anno Stargate fun voltam, és mióta megváltozott az SG adatlapja a Goaulds névbõl valahogy Tauri lett 😛
lvl 90 en használ manát a mage? 😊 Mert vicces az Evocation, meg a mana gem...csak épp mire is? 😊
lvl 90 en használ manát a mage? 😊 Mert vicces az Evocation, meg a mana gem...csak épp mire is? 😊
KAZSUALMIZÁCIÓ
1 év kihagyás után ismét rákaptam a játék ízére.
Kérdésem hogy 83 as mage miért nem használ manát? Intellect nem ad manát? 😊 és nem is fogy, illetve miért van az hogy egy 20 as warriorral végigsolozam DM et? Illetve 81 es warrival csinálok 50 K DPS normal instában?
Mi történt a játékkal?
Kérdésem hogy 83 as mage miért nem használ manát? Intellect nem ad manát? 😊 és nem is fogy, illetve miért van az hogy egy 20 as warriorral végigsolozam DM et? Illetve 81 es warrival csinálok 50 K DPS normal instában?
Mi történt a játékkal?
Koszonom meglesem majd
Ez minden hibát megold elvileg, nem hiszem hogy a többi file hibás lenne. Ha ezek után is szar akkor installáld újra vagy nem tudom.
De aha jól emlékszem ilyenkor valami cache mappa törlését vagy valami ideiglenes fájlok eltávolítását szokták ajánlani, mondjuk nekem még sosem volt ilyen problémám úgyhogy amiatt nem tudom pontosan.
Emancipate yourself from mental slavement!
10 mega
Ragnaros
Most nem vagyok otthon! Cdrol telepitettem fel felpatchelt, egyebkent belogolok meg npc-t sem latok es egy ido utan kifagy de engem sem latnak h belogolok! Olyan mintha csak felig toltene be! Es anno valahol talaltam erre megoldast!
Szoval csak ez a megoldas? Mert regen valami internet allitgatas segitett de vanilla wowban volt azota meg az ido csak telt en meg felejtek! Meg hat netem nem a legjobb igy mire letolt x gigat...
Töröld le a wowot, battle.neten logolj be a wow accoddal, ott download client és magától újratelepíti neked.
Jonapot, nem tudjatok mitol lehet hogy nem latnak a jatekben es en sem latok senkit? Regen volt mar ilyen problema de mar nem tudom hogy oldottam meg! Elore is koszonom!
Casualismizer!😄
Ja mert szerinted afk-zni teljesen rendben van bossfight alatt? Attól hogy retardált kb az lfr-ek fele, még azért mész oda hogy végigverd.
azért egy sallert megérdemelsz te is az AFK miatt😛
ja ,de azt tedd hozzá,hogy 90 tõl indul az igazi játék.....
Jó ez a vasárnapi lfr. Tortos 40%on enragel úgy hogy már 2 stack buff volt rajtunk. 😄
Aztán én lettem a bûnbak az afk miatt, nem pedig a sok retardált a "csak az addokat üsd, a bosst nem kell" taktikával.
Aztán én lettem a bûnbak az afk miatt, nem pedig a sok retardált a "csak az addokat üsd, a bosst nem kell" taktikával.
minden kiegészítõ kell az alap és mop között
- alap
- Burning Crusade
- Wrath of the Lich King
- Cataclysm
- MoP
Csomagban olcsóbb
- alap
- Burning Crusade
- Wrath of the Lich King
- Cataclysm
- MoP
Csomagban olcsóbb
ki tudod próbálni ingyen lvl20-ig. Ha tetszik megveszed players.hu-n vagy offgamers.com-on olcsón, vagy boltban ha akarsz dobozt, a feltöltõkártya nem elég
sziasztok! ha játszani akarok akkor meg kell vennem a játékot, vagy csak elég ha letöltöm és game card kódot felhasználom és már játszhatok is?
Tudtok mondani olyan chat addont amit kedvemre állithatok? magasság,széleség stb?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Te is örülsz neki mi? 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Arathor Alliance oldal élhetõ? Vannak még bõven magyarok? Csak mert 8-12 óra ügyfeles meló után nem túl sok kedvem van a 90-es gankelgetõ pvp huszárokhoz, ezért valami nyugis helyet keresek szintezésre, ahol nem döngölnek földbe minden 20 centin 😄
az Új PVP itemeket nem dobja valami új world Boss?
neeem dehogy! 2200
Pedig azoknak az ára már legalább 3-4 éve 2250.
nemnem sry my fault! a 2200-at a cucc árára értettem😛 idág 2200 volt a chest,gatya,fejes....most meg 2250 tehát pont hogy ne tudja megvenni a csóringer a heti cap-bõl....