World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondták hogy kargath-ban de ott nem találom mi a küldi neve?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
hát bekaphatják <#mf3>#mf3>
Suga pl. Árnykéz karijával (már, ha jól vettem ki a whisperekbõl) - 2 trinket ide vagy oda - úgy elvert, hogy köpni-nyelni nem tudtam.
ambush után olyan gyorsan, a másodperc törtrésze alatt, kaptam meg a gouge-ot, hogy azzal blinkeltem tovább. mondanom se kell, hogy innentõl mi lett a móka vége 😊
errõl meg ennyit, erre mondtam, hogy stunlock-olni tudni kell, s ez egyáltalán nem könnyû feladat...
en cos-t tettem mindig agony helyett.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tanuld már meg értelmezni a sorokat plz...
adelich: köszi a nagyon konstruktív hozzászólást, sokatmondó volt. jól megmondtad most a nagyot...
"A csapatok körében az egyik legnépszerûbb karakter a pap, elsõsorban a gyógyítás, a feltámasztás, s különösen a Sleep varázs miatt!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
fu blizz
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
1. Multishot - The attack power of this skill has been normalized. All ranged weapons will now use 2.8 as the standard multiplier. Weapons that are slower than 2.8 will see their damages reduced slightly, and weapons that are faster than 2.8 will see their damages increased slightly.
2. Aimed shot - (Same as above)
annyira nem is nerf csak le kell cserélni az arzenált😛
V9ykn8_TZL0
1. Curse of Agony - No longer interrupts spell casting.
2. Soul Fire - Returns a soul shard to the warlock if a target that yeilds experience or honor dies within 5 seconds of the cast.
3. Rain of Fire - Now correctly triggers Pyroclasm.
4. Master Demonologist - Is now applied when a minion is banished or not under the warlock's control.
5. Curse of Doom - Can no longer be cast on targets who are Mind Controlled.
6. Shadowburn - No longer returns a shard if resisted or from targets that do not yield experience or honor.
7. Curse of Weakness - Mana cost reduced.
8. Curse of Recklessness - Mana cost reduced.
9. Mobs that are immune to Fear effects are now also immune to Death Coil.
10. Suffering (Voidwalker) has an increased radius. The tooltip has been updated. New warlock talent calculators will be on the site soon.
2 eset lehet, azok vagy az igazi peccsnotesok, vagy a class issue summary-k.( en elobbiben hiszek.
ha ez nem kamunote akkor OMFGIMBALALALALALADRUIdDSOFDOOMINC
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ugyis van egy 46os rugom majd ki is probálom, köszi
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
a bossnak a kezében is ottvan a kardocska 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
UI.: én is szeretnék tfel ambusolni. 😊
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
pfff...wháááá...dedurva.
és ráadásúl még tök jól is néz ki ez a penge.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
lehet én vagyok láma a rugóhoz, de blink-elõ kasztot alapjáraton nem támadnék be cheap shot-tal, mikor 1 ambush crit-tel jó esetben átküldeném a "másvilágra" 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
békésen farmolgatok Tyr's Hand-ben, rommá buffolva, hála az elötte nem sokkal lévõ Ragnaros kill-nek, szóval buff szinten volt ott rajtam minden, supreme power-tõl a greater arcane elixir-en át onyxia buffig, erre mobozás közben a katedrális mögött betámadott 50% hp-n egy bátor, Thunderfury-val felszerelt rugó.
a történet végkifejlete alább látható <#vigyor>#vigyor>
mi ebbõl a tanulság?
- ne támadj meg senkit mobozás közben, legfõképp farmhelyen.
- mage ellen legfõképp ne cheap shot-tal kezdj (ambush 1 pöttyet jobb <#wow3>#wow3>)
- attól, hogy Thunderfury-t lóbálsz, még nem vagy halhatatlan <#hehe>#hehe>
- és legfõképp ne támadj be mage-et, ha nincs cooldown-on se AP, se ZHC, se ToEP... <#vigyor>#vigyor>
amúgy üdvözöletem az alábbi rugónak, tanuljon meg stunlock-olni <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
lehet ujra elkezdek jatszani warclockkal a lev60 warriorral? 😄
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]