World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemaz

STREEX
Az lenne a kérdésem hogy onixyiához minden csapattagnak át kell esnie egy olyasmi attune-on mint ami Mc-hez kell?Vagy elég ha 1 ember a csapatból megszerez valami kulcsot?Vagy esetleg mindenkinek meg kell lennie a kulcsnak?És hol kell elindulni a küldetéshez?
Azt mondták hogy kargath-ban de ott nem találom mi a küldi neve?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

TVelvet
faker
Tepet
TESSÉK? 9. Mobs that are immune to Fear effects are now also immune to Death Coil.

hát bekaphatják <#mf3>

amúgy még az alábbi vitához hozzáfûzve, nem fikázni akartam senkit, de rugó és rugó között is van hatalmas különbség.
Suga pl. Árnykéz karijával (már, ha jól vettem ki a whisperekbõl) - 2 trinket ide vagy oda - úgy elvert, hogy köpni-nyelni nem tudtam.
ambush után olyan gyorsan, a másodperc törtrésze alatt, kaptam meg a gouge-ot, hogy azzal blinkeltem tovább. mondanom se kell, hogy innentõl mi lett a móka vége 😊

errõl meg ennyit, erre mondtam, hogy stunlock-olni tudni kell, s ez egyáltalán nem könnyû feladat...

The Garrett
hu de komoly ervagas 😄

en cos-t tettem mindig agony helyett.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én komolyan nem értelek...ki beszélt itt arról, hogy TF-fel ambush-olni kéne tudni?
tanuld már meg értelmezni a sorokat plz...

adelich: köszi a nagyon konstruktív hozzászólást, sokatmondó volt. jól megmondtad most a nagyot...

unknown nick
Ha az 1.-es pont igaz, akkor az nagy érvágás a WL-eknek.

antgecc
A sleep a papoké volt nem? Idézek a worldofwarcraft.hu-ról:

"A csapatok körében az egyik legnépszerûbb karakter a pap, elsõsorban a gyógyítás, a feltámasztás, s különösen a Sleep varázs miatt!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

várhatod 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zero the hero
én azt a peccset várom már amikor a polymorph nem fog heal-elni, vagy esetleg visszarakják újra a sleepet a mageknek ^^

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

hát igen... akárhogy is nézem... aq 46dpses vagy bwl 44dps es bow mind 2.8 alatt van... szal nem igazán nerf ~
fu blizz

PiszkosFred
Az kemény lenne, de csak hajrá, én örülnék neki 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lol múnlájt=)

anti hero

Davidus
na itt a hunter nerf😊

1. Multishot - The attack power of this skill has been normalized. All ranged weapons will now use 2.8 as the standard multiplier. Weapons that are slower than 2.8 will see their damages reduced slightly, and weapons that are faster than 2.8 will see their damages increased slightly.

2. Aimed shot - (Same as above)

annyira nem is nerf csak le kell cserélni az arzenált😛

V9ykn8_TZL0

nemfake tipikus warlocknerf megint ~

1. Curse of Agony - No longer interrupts spell casting.

2. Soul Fire - Returns a soul shard to the warlock if a target that yeilds experience or honor dies within 5 seconds of the cast.

3. Rain of Fire - Now correctly triggers Pyroclasm.

4. Master Demonologist - Is now applied when a minion is banished or not under the warlock's control.

5. Curse of Doom - Can no longer be cast on targets who are Mind Controlled.

6. Shadowburn - No longer returns a shard if resisted or from targets that do not yield experience or honor.

7. Curse of Weakness - Mana cost reduced.

8. Curse of Recklessness - Mana cost reduced.

9. Mobs that are immune to Fear effects are now also immune to Death Coil.

10. Suffering (Voidwalker) has an increased radius. The tooltip has been updated. New warlock talent calculators will be on the site soon.

The Garrett
ha megnezed a többi linket, azok taiwani hivatalos forumok blue postjaira mutatnak.

2 eset lehet, azok vagy az igazi peccsnotesok, vagy a class issue summary-k.( en elobbiben hiszek.

The Garrett
druid:6. All shapeshifts can use items!

ha ez nem kamunote akkor OMFGIMBALALALALALADRUIdDSOFDOOMINC

Hát a papnak megváltoztatták a talentjeit de ott ilyen nincs, hogy shadowform dmg csökkenése változott volna. Ez fake...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TVelvet
a polcról a boltban.

raziel.
értem, hm megint okosabb lettem valamivel😊

ugyis van egy 46os rugom majd ki is probálom, köszi

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

attiGT
Akinek van felesleges US GC-je az pls privi !!!

Botond
1 gomb. Én is ezt szoktam csinálni. Ambush/backstab,fegyvercsere és mehet a sinister spam. Sõt még blindelni is szoktam ellentétben a rogueok 90%ával. ^.^
The Garrett
www.dtguild.com :-)

a bossnak a kezében is ottvan a kardocska 😊

igen csak a hozza jaro 3.2 es speed miatti alapsebzes nem eppen teszi elonyosse mortalstrike buildekhez. ugyanis az egy dolog hogy 3.3 a fix szorzo de az csak az AP bol jovo dps re vonatkozik.

Lazarus
Ebbõl is látszik hogy bármelyik noob tud nagyot sebezni ha kitartóan farmol <#mf2>
Lynx_TWL
neked megártott az a sok epix 😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ebben a logban azabaj hogy az eleje hianyzik amugy....

ha novazik akkor meg vanish egyertelmuen es akkro kimaradhat a blind😊

de igen csak ugye mar van cooldown wepon switchnel (igaz nem olyan nagyon veszes de mage ellen minden elvesztett masodperc fontos) . amugy van aki azert nyit cheapshottal mert talan a buildje nem imp ambushos (JEEE van ilyen is!) hanem assa/combat ergo tobbet er egy 2 combopontos cheapshottal eviscrate ugyben mint egy nagyvaloszinuseggel noncritelo ambush-sal. tehat az alap taktiak az lett volna ilyen esetben hogy sprint stelathben benyom, cheapshot, futas mage utan blind restealth cheapshot(ugey blink cdn van), gouge, 5 pontos cb eviscrate = by e bye mage.

raziel.
hogyne attack közbe váltogat dio2 ftw

Mighty
Az nem elkepzelhetetlen, hogy ambush-sal kezd (torrel), aztan atvalt a TF-re?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Na ez pont megint az a kategória, mikor szegény olvasónak ég a képe a szerzõ helyett.

jujj tenyleg a nuke gombodat pastezd mar be!

ekkora lamat meg eletemben nem lattam mint te wildor....nem birtam ki hogy ne irjam be bocs

Vildor te minél többet játszol annál hülyébb leszel.... Nemtom miért fikázol le akárkit is azutan h beadtad a nyilakkal fordulos blinkelös szöveged.

UI.: én is szeretnék tfel ambusolni. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

81.9 dps...
pfff...wháááá...dedurva.
és ráadásúl még tök jól is néz ki ez a penge.

OMG Aranyos cucc <#wow2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

e-peen

hát épp ez az 😊
lehet én vagyok láma a rugóhoz, de blink-elõ kasztot alapjáraton nem támadnék be cheap shot-tal, mikor 1 ambush crit-tel jó esetben átküldeném a "másvilágra" 😊

Sephi
<#hehe>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Count Adyn
Ha thunderfuryvel bemutatsz egy ambusht lábaid elé borulok<#vigyor3>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

egy rövid történet képe...

békésen farmolgatok Tyr's Hand-ben, rommá buffolva, hála az elötte nem sokkal lévõ Ragnaros kill-nek, szóval buff szinten volt ott rajtam minden, supreme power-tõl a greater arcane elixir-en át onyxia buffig, erre mobozás közben a katedrális mögött betámadott 50% hp-n egy bátor, Thunderfury-val felszerelt rugó.

a történet végkifejlete alább látható <#vigyor>

mi ebbõl a tanulság?
- ne támadj meg senkit mobozás közben, legfõképp farmhelyen.
- mage ellen legfõképp ne cheap shot-tal kezdj (ambush 1 pöttyet jobb <#wow3>)
- attól, hogy Thunderfury-t lóbálsz, még nem vagy halhatatlan <#hehe>
- és legfõképp ne támadj be mage-et, ha nincs cooldown-on se AP, se ZHC, se ToEP... <#vigyor>

amúgy üdvözöletem az alábbi rugónak, tanuljon meg stunlock-olni <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

The Garrett
ennek az alapjait nefinél már elõkészítették! 😊))

lehet ujra elkezdek jatszani warclockkal a lev60 warriorral? 😄

raziel.
ha arra gondolsz hogy bad omenba hunteron van thunder hát ja no comment

raziel.
bal alsó sarokba én vagyok a képen;>

Ahaha eljött a "Warlocks for Maintanks" ideje AQ-val <#integet2>

Aquli
Haomarushon adnék aranyat, ha vki a Ragnán vissza tudná adni. (Hao - ally, Ragna - horde)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"