World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hordás Artisan LW az feralasban van (camp Mojache vagy mi a szösz). Az allysról fogalmam sincs). De thottboton biztos fent van.

Jaja, az olyanokat ne szamold hogy: "Na most akkor nem hasznalunk semmit, csak megnezzuk ezt. "

Wipeolni 10 mp alatt 1 huncutka trashmobon trefas tema! 😄 Ti is szeretitek ugye! 😊

RatBaG
most jönnek az integetõs anubiszok <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Az az amikor MT fut healer turja orrát és wipe 1 sec alatt nem nevezném probának szal 7 ! 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ma 8 próba volt, összesen 14 kellett, hogy lecsapjuk a legyet.

Ez kicsit szebb kép 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

ökirályifensegge huhuran lefeküdt a 7. próbára:

31 ember maradt talpon. 😊 kuuuuurrrvvaaaajoooooooooo 😊

gz
raziel.
wow.allakhazam.com

www.thottbot.com

ezek sokat segitenek q-ban pl

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Értem.
Megyek.
Köszi az infót.
hát mondjmuk az aláirása nem árulkodik semmirõl

reroll PVE serrver ha nem tetszik a dolog! ^^

Unholy Syndicate?
Remélem te nem vagy tagja annak a sok kis majom gankernek akik kis karik mészárlásával és kempeléssel töltik az idõt? Nem tudtam hogy az US is magyar klán.
angol/nemet/francia serverek kozul lehet valasztani, az egyiket csak tanultad. vagy menj a wow.hu-n jelolt serverekre, ott sok a magyar.

A questek szövegét még le tudod fordítani szótárral, de ha party-ba mész külföldiekkel ott már eléggé kell szerintem.
Sziasztok egy kis help kellene.Nagyon tetszett mindig is a wow és végre rászántam magam hogy megvegyem.De mielött megtenném szeretném töletek megkérdezni hogy mekkora angoltudás kell hozzá mert hát az enyém mit is mondjak eléggé hiányos,jo azért sok mindent megértek meg hát ugye van szótár is de azért jobb tapasztaltabb játékosokra bizni magam.Segitségeteket elöre is köszi!:-)
gz

Akkor meg csak a collector's editionhoz adtak, sima kiadashoz nem, azt kesobb vezettek be.

NecroJoe
Nagy lépés egy kis guildnek:

Necro

"mi jól megértjük egymást sleep-pel..."

Te soxor magaddal se értesz egyett ember. 😊

"sok a javítási költség a sok wipe miatt 😊)"

Aki flaskal megy ragnara ugy h bwlbe cromanal vannak annak nem kéne ilyet irogatni.

Laza
Hali...

Hol lehet a Guest Pass Key-t kikerni?! Nem talalom a hivatalos oldalon.
Egyebkent az van mindenkinek? En meg megjelenes napjan vettem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

robotnyk
regisztráláshoz mindenképpen kell egy bankkártya szám.
A WoW dobozának a hátulján láttam, hogy ha megveszem és csinálok egy accountot, akkor kell rögtön egy GC is, hogy tudjak vele játszani. Namost, ha megveszem és regelek, akkor tudok vele játszani egy hónapig? Vagy rögtön kell egy GC is?

neki is rossz napja van, hagyd rá 😊

õ tudja, hogy miért mondtam, ennyi 😉
mi jól megértjük egymást sleep-pel...ma rossz napja van, de majd elmúlik...biztos nem sikerült leverni AQ X. boss-át sem, és a sok a javítási költség a sok wipe miatt 😊)

raziel.
skinning trainert ogri vagy ally oldalon nemtudom hol de örök megmondanak mindent

Komolyan azt várod h elkezdi magyarázni miért vádol? 😄Ðd

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zero the hero
es ki vagy te h ilyenekkel vadolj akarkit is? te kis nyomi(mert aki forumon szid masokat arra nem lehet mast mondani)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

PiszkosFred
Csirkéknek megvan a maguk baja mostanság, isten ments hogy még egy idióta is kergesse õket ;] Ne adj neki ilyen tippet!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hét persze, de nembaj, mint tudjuk te qrvára tökéletes vagy, sõt te magad vagy a megtestesûlt tökélesség.
amúgy azon kívûl, hogy mást fikázol és beszólsz egyfolytában minden kis dolog miatt, ami neked konkrétan nem szimpatikus, azon kívûl fel tudsz mutatni mást is? <#wow3>

mert én még nem tapasztaltam, de plz. javits ki, ha tévednék.
amúgy meg meghajlok nagyszerûséget elött <#worship>, és engedd meg kérlek, hogy bocsánatot kérjek, amiért el mertem mondani a véleményemet egy nyílvános fórumon...

amúgy meg ha ideges vagy vagy bajod, menj ki fuss 2 kört, vagy fejezz le egy csirkét, felõlem aztán tökmindegy, de szakadj le rólam, k?

thxbye

Davidus
meg kell tanulnod a vAGYok szót

V9ykn8_TZL0

Jóvan fiam, ülj le, egyes.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

robotnyk
kell egy bankkártya, ha azzal fizetnél, akkor olyan amivel lehet neten, külföldre fizetni. ha GCvel fizetsz 1 hónap után, akkor meg akármilyen megteszi.
Sziasztok! Új user vok 😛 Üdv mindenkinek.

Szeretném megkérdezni, hogyha megveszem ezt a játékot, akkor mit kell tegyek elsõ lépésként, ahhoz, hogy tudjak játszani?

valakinek van anyagi problémája trollbane szerveren? msg

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Köszi.
És azt nem tudod, az artisan skinning trainer hol van? Az allakhazamon nem találtam
raziel.

unknown nick
Szvsz, ha az adott szituban DPS kell akkor eleg jol jott.

Hella.
Egy facca setrõl kéne infó. Mégpedig a Beaststalker setrõl. Pár hunteren láttam és hát beszarás :-)) Tudja valaki hol dobják? Gondolom ne egy helyen :-(
Fogd már be a pofád te majom és ne foglald itt a helyet. Idd meg a kakaót és húzzál aludni.
nomeg: " ez hihetö és reális "

13eves cs leet kiddie got pooned? ;op

hagy eljek egy klasszikussal : CRY MORE NEWB

anti hero

legankelték tuti! 😊

attigt = attishun? 😄 ja h csés a srác. Nem szoltam. 😊

<#taps><#wilting>
<#banplz>

The Garrett
<#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

attiGT
KURVA ANYÁTOKAT SZARJANKÓK SZOPJATOK KERESZTBE !!! IDIÓTA BANDA. EGYIK SE ÉRT SEMMIHEZ, FAXXOPÓ KOCKÁK !!!

Wildor nálad nagyobb sötétebb ember nem bszhattak volna össze. Már elnézést a kifejezésért. Nem csak h fosod a hülyeségeket még meg is vagy gyözödve az igazadrol. Már ha nem sir egesz oldalakon keresztül az arcod.

mindenkinek, aki be akar menni ony barlangjába kell egy drakefire amulet ami a onyxia quest line jutalma. enélkül nem lehet bemenni oda.
és kargath-ban lehet felvenni a küldit az õrtorony tetején.

Warlord Goretooth adja.