World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez micsoda? Ugy jól érzem, hogy annak nem ott lett volna a helye 😊
Van itt valaki aki a Ragnaros serveren allys oldalon játszik és a remény nevû guild tagja? feltennék neki pár kérdést.
Ez beállítottság kérdése. Aki a szituáció spontenitását kedveli és abban leli a változatosságot az PVPzik, aki a hosszabb távú csapat stratégiát az HLIzik. PVP-s sose fogja szeretni a monoton nagy instákat, ahol 40 emberbõl csak a leader szórakozik, mert a maradék csak egy báb.
Keresd a hibát a képen 😄
És a ráadás, barrens chat 😄DD

És a ráadás, barrens chat 😄DD

Abban nem vagyok biztos, hogy kevesebbet raideltek, sot tudtommal az utobbi idoben kb 3x annyit mint mi. Azt nem ketlem, hogy kb ugyanannyi ido alatt vagtatok le a bossokat bwl-ben, felteve hogy napi 15-20 percet raideltetek, ugyanakkor meg ennyire sem ment volna gyorsan ha lattatok volna a nerfek elotti bossokat pl. taunt buggal.
Az iq-t pedig arra ertettem, hogy egy ismeretlen boss ellen taktikat kidolgozni es azt gyorsan megvalositani bizony nem egyszeru. Teljes leirasbol pedig gyorsan megolni mar nem egy nagy dicsoseg, sot pl. vaelnel ez nem is eleg, mint ahogy a tobbi regi bwl bossnal sem volt.
Az iq-t pedig arra ertettem, hogy egy ismeretlen boss ellen taktikat kidolgozni es azt gyorsan megvalositani bizony nem egyszeru. Teljes leirasbol pedig gyorsan megolni mar nem egy nagy dicsoseg, sot pl. vaelnel ez nem is eleg, mint ahogy a tobbi regi bwl bossnal sem volt.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Na látjátok, majd amikor én ebbõl egy szót is megértek, akkor okos leszek :-)
Ezt nem lehet vhonnan megtanulni? 😄
Ezt nem lehet vhonnan megtanulni? 😄
a pvp sokkal hamarabb unható mint a pve. elöbb jön ki naxxramas mint hogy az átlag guild emberkéjének meglenne az AQ set szal nem fogja elunni magát a 2 peccs között. a lényeg hogy legyen mire áhítozni😊 a pvp cuccokat aki akarta már rég megszerezte úgyhogy abban jelenleg semmi érdekes nincs.
V9ykn8_TZL0
Pár egyszerü kérdés: pvpbe mikor üvölt fel örömében 40 ember? pvp közbe szétröhög az agyad a "tásaid" ökörködésein? pvpbe 10-15 ember közös munkajat kell kialakitani , de vajon ez menne 40el? Melyik jobb unagyazon a monoton helyen foglalgatni az álláspontokat / zászlot vinni vagy nekimenni egy olyan mobnak amit senki / kevesen láttak / öltek meg? Jo pojen honapogig ugyanabba a cuccba mászkálni vagy esetleg eröteljes fejlödést / változatosságot látni? Folytathank még egyeb okossággal. Maradjunk annyiba h ha van olyan guilded vagy ha ugy jobban tetszik Társaid akikkel tényleg kitudod probálni a játékban található összes kihivást jelentö helyet akkor nem leszel ilyen pesszimista. Pont egy subos irja h mennyire unalmas monoton lesz egy idö utan a pve? Aki 2 perc alatt bejut bgre. Abba aztan tényleg van kihivás föleg a megmaradt hordasokat figyelembe véve. Én kérek elnézést kezitcsokolom.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
hopsz szoismetles : )
anti hero
tudom hgoy a wowban nincs endgame pvp :I es a pvp nemegyenlo a buzisteril es 99%ban teljesen unbalanced buzi ABtol : )
anti hero
Majd ha meglatod aq-t megvaltozik a velemenyed az instak nehezsegerol. A resist es csupan a felszereles erossege itt nem eleg. Ez a begyakorlos duma meg eleg vicces egy olyan embertol, aki mar latta vaelt es meg nem latta a rogtonzos csatairol ismert aq-t.
Ezt a hw vitat meg folos tovabb boncolgatni, szamos olyan hw van, aki sajat bavallasa szerint szinte csak antiafk-makroval megoldotta. Aszondod elobb utobb lemegy az oke, de verpistikeek 10 millio munkaora alatt sem verik le nefet, tehat vannak kulonbsegek jatektudasban, csak kicsit arnyaltabbak. Mint ahogy mi 14. probara levertuk huhurant, meglatom a kovetkezo magyar guild mit teljesit ott, ugy hogy mar esetleg hall rola egyet s mast. Nekem szemely szerint pve-ben tobb randomfaktor es izgalom van, de lehet hogy azert mert tul jo vagyok pvp-ben es szinte akarkit elverek. 😄 A 40fos csapatmunka sokkal tobb kihivast jelent nekem, mint a kisletszamu pvp bulik. 1v1-ben meg nem sok ujat lehet mar mutatni szerintem mar neked sem, bar elegge felizgat meg a pvp ugy latom. Nekem mar csak raidek kozti kikapcsolodast jelent, csak hogy csinaljak valami mast is, de hogy hosszutavon csak pvp-zzek azt el nem tudnam kepzelni.
Az elore leprogramozott fosokrol meg majd szamolj be legyszives, ha kinyilik nalatok aq. 😄 Hallottam mar a guildetek tajekarol is botladozast ilyen fosok ellen is, habar mar reg rutinotok volt ellenuk, szoval vagy randomfaktor van a bossokban is, vagy veletek van a baj, esetleg 40 fot koordinalni nem is olyan konnyu.
Szoval ha ilyen egyszeru, varom a gyors es konnyu aq sikereket. 😉
Ezt a hw vitat meg folos tovabb boncolgatni, szamos olyan hw van, aki sajat bavallasa szerint szinte csak antiafk-makroval megoldotta. Aszondod elobb utobb lemegy az oke, de verpistikeek 10 millio munkaora alatt sem verik le nefet, tehat vannak kulonbsegek jatektudasban, csak kicsit arnyaltabbak. Mint ahogy mi 14. probara levertuk huhurant, meglatom a kovetkezo magyar guild mit teljesit ott, ugy hogy mar esetleg hall rola egyet s mast. Nekem szemely szerint pve-ben tobb randomfaktor es izgalom van, de lehet hogy azert mert tul jo vagyok pvp-ben es szinte akarkit elverek. 😄 A 40fos csapatmunka sokkal tobb kihivast jelent nekem, mint a kisletszamu pvp bulik. 1v1-ben meg nem sok ujat lehet mar mutatni szerintem mar neked sem, bar elegge felizgat meg a pvp ugy latom. Nekem mar csak raidek kozti kikapcsolodast jelent, csak hogy csinaljak valami mast is, de hogy hosszutavon csak pvp-zzek azt el nem tudnam kepzelni.
Az elore leprogramozott fosokrol meg majd szamolj be legyszives, ha kinyilik nalatok aq. 😄 Hallottam mar a guildetek tajekarol is botladozast ilyen fosok ellen is, habar mar reg rutinotok volt ellenuk, szoval vagy randomfaktor van a bossokban is, vagy veletek van a baj, esetleg 40 fot koordinalni nem is olyan konnyu.
Szoval ha ilyen egyszeru, varom a gyors es konnyu aq sikereket. 😉
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Hát egy random team, ami ellen gondolom legtöbbet nyomjátok kb egyenértékû MC elsõ bossával, fõleg hogy a kevésbé küzdõszellemûek ki is lépnek, amint meglátják a nevetek. És ahogy láttam ti sem álltok ki egy komolyabb csapat ellen nehogy menjen vele az idõ feleslegesen. Innét kezdve nekem inkább seggelés, semmint taktika, vagy csapatmunka igényesnek tûnik a dolog. Az tény, hogy van taktikátok (asszem elég jól ismerem már a másik oldalról), jópár trükkös felvonulási mód, ügyesen váltogatjátok a csapásirányt, jól koncventráljátok az erõt, de szerintem ez még mindig jóval kevesebb, mint amit a PvE igényel.
Wallentinus
Hat barcsak igylenne megvannak a taktikak amit kineztunk fasza muvibol vagy elmondta xyz es majd addig ulok az instaba mig tokjol nem megy az ezerharomszaznegvenketteik wipe utan es csak leverem, csak itt kibaszottul nincsen semmilyen taktika leirva latsz 1 mobot es nem tudod mit fog csinalni, es hala istennek az eddig latott fightok nagy szazaleka nem unalmas statikus fos mint bwlben kb az osszes ahol arrol szol az egesz, hogy jajj tullottem jajj nem. A HW vs Aq rol meg annyit hogy lehet hogy 14 nem lehetsz de 12 ig siman vicc es bohockodas szolozva 1 lowpop serveren is nem hogy 1 high pop-on... lasd a gm unk aki holy priest es rank 11 lett mire kinyilt a kapu nalunk....
Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether
PvP-ben ugyanugy nem tudsz ujat mutatni. Lattam mar full felallt potionozo/bombat dobalo AB-t ahol szennevertek minket, hogy a kov meccsen meg mi basszuk agyon oket, mert kiegeszitettuk a csoportunkat szinten. Ez is unalmas egy ido utan. A PvE-ben az a jo (szvsz), hogy mindig van benne valami uj (AQ-ba ha bejutsz meglatod), mert amikor jon egy uj insta, es amig nem megy farm szintre, addig izgalmas, es kurvajo vegigverekedni magad rajta.
akkor modositsuk arra hogy "amihõnszeretett bloodscalpunkon" a HW / GM csak és kizárólag segg kérdése. Skill nem szükségeltetik hozzá. :-)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az a kerdes hgoy melyik oldalon 😊
anti hero
PvE: Persze, hiheto. Ha valahonnan forumrol elolvasod a taktikakat, nincs olyan nehez dolgod. Azert egy ideig mindenkepp szivas lesz, amig nincs eleg geared, amig nem gyakorlod be elegge, amig hibaznak a tarsak. Hiaba mondod hogy nem kell annyit dolgozni mint HW, mert kell, mert amig nem farmolod ki MC-t addig nem fog menni BWL, amig nem farmolod ki BWL-t addig nem fog menni AQ40. \
PvE-ben is farmolni kell, meg PvP-ben is... Tok ugyanaz.
PvP-be meg ha ventris csapat van, meg kidolgozott taktika, akkor szenneutod az opponent factiont, aztan csokolom. 50 meccsbol van max 1 v. 2 ami jo.
Tudok US-en arcot, akinek mar 2 karaktere volt HW a harmadik is rank 10 folott van.
Hozzatennem a HW warrior legging meg mindig a legjobb a jatekban, hiaba AQ40.
StDennis tolunk rank 12, pedig csak akkor nyomja grp-ba, ha vele megyunk mi is. Szal a rank 10 cafolva.
PvE-ben is farmolni kell, meg PvP-ben is... Tok ugyanaz.
PvP-be meg ha ventris csapat van, meg kidolgozott taktika, akkor szenneutod az opponent factiont, aztan csokolom. 50 meccsbol van max 1 v. 2 ami jo.
Tudok US-en arcot, akinek mar 2 karaktere volt HW a harmadik is rank 10 folott van.
Hozzatennem a HW warrior legging meg mindig a legjobb a jatekban, hiaba AQ40.
StDennis tolunk rank 12, pedig csak akkor nyomja grp-ba, ha vele megyunk mi is. Szal a rank 10 cafolva.
egyetertek
az inconv dudeok meg ne magukra vegyek az egesz vitat /respect nekik
en nem tudok elfogulatlan lenni mer tul reg ota pvpzgetek es wow pve nagyon ki van talalva es nagyon sokat dolgoztak rajta, de sztem egy ido utan geciunalmas, persze aki nem latott mast annak biztos ez az isten. ennyi
az inconv dudeok meg ne magukra vegyek az egesz vitat /respect nekik
en nem tudok elfogulatlan lenni mer tul reg ota pvpzgetek es wow pve nagyon ki van talalva es nagyon sokat dolgoztak rajta, de sztem egy ido utan geciunalmas, persze aki nem latott mast annak biztos ez az isten. ennyi
anti hero
"Lehet nézel majd ki a fejedböl, mikor jönnek a BWL bossnál erösebb trash mobok és szorják 5 secenként a 3k s AOE shadow boltot a full raidre, random szorják a 40k s meteorokat, aminek 10 yardos sugarába biztos nem marad életbe senki. Ezenkivül addokat idéz, aoe thunder clappeli a melee-t és visszaveri spelleket."
ezzel tudod csak az a baj, hogy ennyiben ki is merül a wow instance-ok nehézsége, ahogy egyre több és izmosabb res geared lesz, úgy fog csökkeni a nyócvantrillió k-s aoe sebzésû trashmobok által okozott problémák száma, szal erõsen cucc (farm) függõ ez is (mint minden más is a wowban), hogy te mit is tudsz produkálni az adott instance-ban, az meg, hogy ilyen olyan taktika kell, hát istenem, azt is csak egyszer kell kitalálni és onnantól kezdve már csak gyakorlás kérdése...
hw vs aq40 vita: hwhez nem csak segg kell 😊, egyedül sztem se lehet nagyon elérni 10tõl magasabb rangot kivéve, ha az illetõ nem alszik kb. 2-3 hónapig, instance-hoz nemtom milyen rutin szükségeltetik, van egy adott taktika minden bossra ott ülsz mindennap este 3-4 órát, elõbb utóbb úgyis lefog menni, élõ ellenfélbe pedig mindig ott van a nem kevés random faktor, soha nem fogja vele felvenni a versenyt egy elõre leprogramozott fos...
ezzel tudod csak az a baj, hogy ennyiben ki is merül a wow instance-ok nehézsége, ahogy egyre több és izmosabb res geared lesz, úgy fog csökkeni a nyócvantrillió k-s aoe sebzésû trashmobok által okozott problémák száma, szal erõsen cucc (farm) függõ ez is (mint minden más is a wowban), hogy te mit is tudsz produkálni az adott instance-ban, az meg, hogy ilyen olyan taktika kell, hát istenem, azt is csak egyszer kell kitalálni és onnantól kezdve már csak gyakorlás kérdése...
hw vs aq40 vita: hwhez nem csak segg kell 😊, egyedül sztem se lehet nagyon elérni 10tõl magasabb rangot kivéve, ha az illetõ nem alszik kb. 2-3 hónapig, instance-hoz nemtom milyen rutin szükségeltetik, van egy adott taktika minden bossra ott ülsz mindennap este 3-4 órát, elõbb utóbb úgyis lefog menni, élõ ellenfélbe pedig mindig ott van a nem kevés random faktor, soha nem fogja vele felvenni a versenyt egy elõre leprogramozott fos...
De vannak olyanok ahová nem lehet csinálni karit, hacsak nem volt ott elõzõleg legalább 1. (leglábbis én így tudom)
Csak nem ajanlott, mert mar nagyon sokan vannak, foleg sok 60as, de attol meg mehetsz oda ha kedved tartja, hacsak nincs valami kulonleges korlatozas, de most nicns.
Akkor ezt most nem értem, nekem vki azt mondja, hogy már nem lehet mert tele van. ---> <#felkialtas>#felkialtas>These Realms are considered "technically full" and they should NOT be used when it comes to creating a new character.
És párnál ott van, akkor most ez hogy van?
És párnál ott van, akkor most ez hogy van?
mindenhova lehet
És ezekre még lehet karaktert készíteni?
én a Xaviuson kezfdenék uj karaktert mert ott még ugymond nem vagy elkésve sok dologgal, de Ragnaroson és BLoodscalpon van sok magyar.
Melyik serveren vannak viszonylag sok, vagy a legtöbben magyarok? Segítõkészek? 😊 És pls írjatok pár nagyobb magyar GUILD-nak a nevét. !! THX !!
akkor te feltalaltad az idoutazast😊
Jó a mágus meg mindegyik, szerintem indíts egy olyat ami elsõre szimpatikus /nekem a druida volt az elsõ/ és ha nem jön be indítasz másikat. Nem gond mert csinálhatsz 10 karit - lehet hogy többet is 😉 - úgyhogy próbálkozhatsz. Az álltalam eddig kipróbált kasztok alapján azt ajánlom hogy lvl 20-25-ig vidd el amit választasz mert ennyi kell szerintem hogy megérezd a "tudását".
"vessetek a mókusok közé" :)
Kenem, vágom. Nemtom mi ezzel a gondod. Most megsértõdtem =) ^_^
Csak tapasztalatokat gyûjtök, olyan vok mint egy újszülött. 😛
Errõl jut eszembe 😄 :::
Pistike bemegy az üzletbe:
- Kérek egy csomag cigit.
- Mondd csak, hány éves vagy?
- 5.
- És te már dohányzol?
- A faszt, az öcsémnek veszem.
Csak tapasztalatokat gyûjtök, olyan vok mint egy újszülött. 😛
Errõl jut eszembe 😄 :::
Pistike bemegy az üzletbe:
- Kérek egy csomag cigit.
- Mondd csak, hány éves vagy?
- 5.
- És te már dohányzol?
- A faszt, az öcsémnek veszem.
hat ha nem ismered mi merre, milyen sorrendben erdemes questelni stb, akkor olyan 19-25 played nap is lehet ha mar nagyon kened akkor 10 played nap alatt is megvan a level60. az meg hogy kinek mennyi ido elerni irl ezeket a played napokat az meg ugye...😊
Mond már el miért más mondja meg neked mivel játsz??
önálló akarat rulez..
És miért "könnyûvel" akarsz játszani? Mindegyik kaszt/faj erös a maga módján..
önálló akarat rulez..
És miért "könnyûvel" akarsz játszani? Mindegyik kaszt/faj erös a maga módján..
http://www.akciofigura.hu
És mennyi idõ alatt lehet elvinni egy karaktert 60 lvl-re, mondjuk fél év tapasztalattal? Volt/Van egy US accountom, de azzal úgy voltam/vagyok, hogy nekem felrakták a gépemre a WoW-ot és fizették is, csak nem saját karakterrel játszottam, hanem tele volt az account lvl 60-asokkal, és azokkal járhattam, kelhettem. Most viszont magam akarok mindent csinálni, karaktert elõlröl. És igazából ezért nincs tapasztalatom. :S
a mage ehez ert : <#violent>#violent><#gun>#gun>
server kérdése, TW en az összes hw/warlord egyedül csinálja a dolgokat (igaz hogy a bgk nagy részét a random horda hozza, de pl wsg héten igencsak bekempelik az ally guildek, és szinte lehetetlen gyözni ellenük (randommal)) gank+bg, ennyi.
eLiXir!
Milyen szerveren jáccol, nincs kedved 1 szerverre jönni és társulni?
Te paladin, én meg mage???
Milyen szerveren jáccol, nincs kedved 1 szerverre jönni és társulni?
Te paladin, én meg mage???
Összefoglalva a paladin és a druid a könnyü eleinte,amolyan gyakorlásra való a pap és a harcos tuti helyet biztosít instákban a többi pedig a kiegészítõ.. 😊
PL. az elején hatalmas a video amikor a mágus tûzlabdát hajít a szörnyre. ebbõl azt hittem hogy rohadt erõs és jól használható karakter
Mondjuk a HW témához annyit mondanék hogy az dumáljon rólla aki már legalább a rank 13-at elérte. Kurvanagy segg kell hozzá ez tény, de ha csak ennyit tudsz, és "idõnként funból le is ölsz valakit" akkor Rank 10 fölé soha a büdös életbe nem mégy. Full csapatjáték kell hozzá, kizárólag gyõztes mecsekkel, majdnem állandó fix csapat. Ja és az utolsó három héten ELSÕ kell legyél a szerveren, különben sose lesz HW. Minden tiszteletem a taktikus PVE guildeké és játékosoké, az sem piskóta, de HW se lehet vérpistikébõl egykönnyen.
Köszi!
Ezek szerint a mage-t nem ajánljátok?
Ezek szerint a mage-t nem ajánljátok?
Tehát Paladinnal nem érdemes úgy elkezdeni, hogy jó karaktert szeretnék a jövõben, vagy ha végleges karakternek szentelném? Ezt ugye nem úgy értetted, hogy a Palából nem lehet jó karakter ugye?
Ti jónak tartjátok, ha elkezdek egy serveren egy Human Paladin-t, egy másikon + egy Troll Shaman-t.
Ez oké?
Ti jónak tartjátok, ha elkezdek egy serveren egy Human Paladin-t, egy másikon + egy Troll Shaman-t.
Ez oké?