World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Áhh... A legimbább kaszt a hunter,mage,priest,warrior,druid,shaman,pala, rugo,lock, 😊 Kiváncsi vagyok mikor rak be a Blizz kevert kasztokat.. mondjuk egy Pala/Hunter, vagy Lock/Mage.. ehehe
<#vigyor3>hmmm. én nem így tekintettem a mage-emre. bár végülis. De azt azért igy is beismerheted, hogy jobb puskával vadászni, mint a konyhában cipót sütni... 😊

MarkBlade
A pap meg pszcihologiai szaktanácsadó.. 😊 a harcos meg humánerõforrás manager mi? 😊
en elvittem egy MQG-t a poen kedveert, ap buildel eleg kafa a cucc😊 de foleg gyors viz conjurehoz tokeletes😄

Thalrog
amúgy meg nem kell összehasonlítani a kasztokat, mert nincs értelme. Hunter ranged dps-nek van kitalálva, mage meg élelmezési szakember 😄 😄 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Thalrog
ami nekem most majdnem 6 sec 😄

Thalrog
aimed 3sec + weapon speed

MarkBlade
Nekem is van egy.. de 18-on ragadt 😉
Köszi!
Nem csoda, hogy mage után huntit indított 😊

Mighty
Jó, akkor azt nem lövi. Ettõl függetlenül mi a véleményetek errõl? Tükrében annak, hogy nerfelni fogják a dupla trinket használatot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

QuippeR
arcane shot aimeddel egy cd-n van

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MarkBlade
Friczy sem véletlenül inditotta mage után.. 😊
MarkBlade
Noh indítani kell egy HUNtert 😊 eheheh
Mighty
41 yardról lõhetõ cumók:

Aimed 3 sec cast, 6 sec CD
Multi instant, 10 sec CD
Auto instant, no CD
(ha ez nem elég kiröppenhet egy újabb instant arcane shot is, ami persze a global CD miatt már nem 1 mp-en belül csapódik be)

Pyro 6 sec cast, 1 min CD
PoM instant, 3 min CD

Melyik az erõsebb? <#zavart2>

Mehet a flame <#hehe>

PiszkosFred
De akkor a válasz a kérdésedre ott van ;] Ha nem instant, hogy tudja kilõni egyszerre? De egyébként igen, ha lepörög az aimed és útjára indul a nyílvesszõ, akkor a másik kettõt szinte azonnal szpemmelheted ha nincs cdn. Nem egyszerre, de minimális idõ különbséggel, és persze az autoshoot meg megy a háttérben folyamatosan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Jajj tudom. Mint ahogy a pyro sem 😊

miaf.. 😄😄D

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

MarkBlade
Grat! 😊
PiszkosFred
aimed azért nem instant...közel sem ;]

Csak az Aimed Shot talentfüggõ(Markmanshipba kell néhány talentet tenni), a többi nem.

Mighty
De a hunterek egyszerre lõnek ki 3-t (aimed, multi, auto). Mi meg csak 2-t, azt is csak akkor, ha van PoM...

Nem tudom, nincs hunterem, nem is nézegettem különösebben azt a classt: talentfüggõ, hogy ezt a három veszedelmet egyszerre tudja kilõni?

robotnyk
XDDD
TVelvet
770 millió damage.. lofasz😄
TVelvet
hát, lol😄 imádom az ilyen gagyi videókat😄 behuzzok SW be és a sok nyomi odamegy nézni.. így fordagon se tudja kicsinalni😊

Wildor, Memno a klánomban 2500 as pyroblast ami nem krittelt... szar😄
PiszkosFred
Ennyi sebzésbe az egész BS populáció belehalna, hordástól allystól, sárkányostúl 😄

lol 😄DD
oké, thx 😊

kedves 😄D

JEEEEEEEE! végre van saját WOW-om!

The Garrett
igen, azert esett hetvegere a választás, mert penteken nem ernek ra sokan, hetkozben dolgoznak sokaig, ugyhogy hvg 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ezt tekinthetjük végleges idõpontnak?
jah, gondoltam is rá, hogy rámegyek egy mind-quickening gem-re BWL-ben (furcsa módon egyik mage sincs behalva ettõl a "király" trinket-tõl 😄, nekem 5-10 dkp-t azért megérne (általában 50 dkp az alapára mindennek bwl-ben nálunk)), mert raid-ek elött egy druidával közösen pillanatok alatt le lehetne igy gyártani 3-400 piát, meg kaját 😄

Friczy: nem rinya volt, komolyan, el se hiszed mennyire nem tud már érdekelni ez az egész. mióta wow-ozok mást se látok a fejlesztõk részérõl, mint, hogy beraknak valamit játékba, utána meg balance-ra hivatkozva 2-3 hónap múlva szétnerfelik... na mindegy, tegnap lelkendezett az egyik új 60-as kék hunter-ünk, hogy a vadiúj lokdelar-jával - epic hunti íj - rekord új 2300+ aimed crit-eket lövöldözget, milyen jó...lehet, hogy szimplán csak mázlista volt, de 10 percig spam-melte örömében a guild csatit 😊)

amúgy már lvl 7 a hunter-em 😛
igaz, már vagy 3 hete 😄

MarkBlade
Bocsi😊 Így jó? Már hajtom ak övetkezõ lvl up-ot úgyhogy húz bele. 😊 jövõ héten meglesz a 60 is.. 😉
Botond
Lemaradásban vagy pap fronton. ^.^ Vagy aláírást kellene frissíteni!
MarkBlade
😊 Igaz ráadásul az amolyan fix droppos lesz vagy milyen.. úgyhogy szerintem márius vége április eleje lesz.. 😞 ez a kis patch.. 😊
MarkBlade
Wildor ne aggodj még mindig fogsz tudni vizet meg kaját csinálni..<#nevetes1>
Davidus
+ casueal instanceokat feltupírozzák meg minden class kap egy új setet

V9ykn8_TZL0

Davidus
abban volt 2 új instance is

V9ykn8_TZL0

Friczy
Nekem nyugodtan levehetik a max dmg-m úgy 1500-ra, vagy nem tudom mennyi az elviselhetõ neked, lehet akár 800 is csak ne kezdjünk több hetes sírásos nerfelõs imbalás vitát itt 😊
Amúgy valóban, egyszer bevallom lõttem egy 3100-asat bg-s poweruppal! (tényleg egyszer) 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

jah, ebbõl is látszik, hogy mekkora faszláma a Blizzard a saját játékához...

ha egy kicsit is értenék a problémát, kapásból rájönnének, hogy nem a ToEP+ZHC páros együttes használatával lehet qrvanagy sebzéseket elérni, hanem az Arcane Power a probléma forrása, ami ezt a totál sebzést pakolja meg +35%-kal (ja és még ugye berserker buff BG-kbõl).

most éppen AP nélkül nyomom, és hát mit ne mondjak...attól a kb. +300 sebzéstõl amit a két trinket önmagában ad 15 sec-re, valahogy nem sz*rom össze magam...

most komolyan azt hiszik, hogy AP+ToEP vagy AP+ZHC-vel teszemföl AQ és +500 dmg-es gear-ben, rank 12(?) és rank 11(?) fire/frostbolt-tal majd akkora különbség lesz? nem lesz, mert max nem 1 shot lesz mindenki, hanem 2...

már ha ki tudom sütni, mielött egy hunter seggbe nem lõ egy 3000-es aimed shot crit-tel...már nem azért, de ilyen alapon, ezzel is csinálhatnának vmit... ^^

(bár mindegy, különösebben már úgyse tud érdekelni, hatványozottan csökkenik az érdeklõdésem a játék irányában...)

ismerjük és ráadásúl helyesírásilag még hibás is ^^
ugyanis nem 60%-al, hanem 60%-kal, de mindegy...
(-val, -vel)

MarkBlade
De még mennyire végül is csak idõjárást kapunk..
Szerintem meg rohattul igy van, ahogy PiszkosFred írta. Van aki kockulni akar a játékban, van aki meg szórakozni. Amikor a papommal lvl. 60 lettem nem volt egy szabad percem sem. Mindég mentünk DM/ZG/LBRS/UBRS-be. Ez még nem is lett volna baj, de nem olyan jó ám egyedüli healernek lenni egy 10 fõs raid group-ban, ahol mindég kaptam az ívet kezdõ lvl. 60-as healerként. MIért nem gyógyítok, miért õt gyógyítom, miért nem takarékoskodok a manával, miért nincs manapotion-om, miért nem pajzsolom fel a mágusokat és gyógyítom õket még a tank mellett? Ráadásul amikor gyülekezett a csapat, akkor órákat kellett várni. Egy 18.00-ra meghírdetett raid 19.30-kor indult el és addig ott vártam a többi normális idõben megjelenõ játékossal. Na ekkor sokaltam be és indítottam egy olyan karit, akirõl senki nem tud semmit. Pecázni jártam, fõzögettem, kotyvasztottam, füveztem és a kutyát sem érdekelte, hogy most nem lépek naponta legalább 2 szintet.
Ilyen is van. De megfogadtam, hogy raid gruppal csak akkor fogok menni, ha képesek lesznek fél órán belül a megbeszélt helyen és idõben ott lenni.

ez nagyon betalált <#eljen><#taps><#eljen>

BEAST
lájtosabb? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
sub-fallen-eoe csinalta vegig közösen a questsorozatot. Aq nyitás szombat késõeste.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
ez azért jóval lájtosabb peccs mint az 1.9. remélem elég lesz neki 1 hét ptr
de a március elejét már tuti bukják

V9ykn8_TZL0

Davidus
ezt írták 3 hete, azóta még test server se jött ki, ami megint csak minimum 2 hét, szal ez legkorábban is március vége <#szomoru1>

Pontosan 5 nap kell ahhoz, hogy a karavan leerjen Silithusba.
Ezutan a scepter hordozoja akarmikor megkezdheti az eventet a gong megkongatasaval.