World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
<#gunyos1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Thalrog
élsz? 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

PiszkosFred
Nincs ráírva hogy a sárkányok rosszabbul élnek mint 4 éve?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
hogy nincs sok csontvaz a földön?<#beka2><#beka2><#beka2><#zavart1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Friczy
Mi a szokatlan ezen a képen? 😊

semo1
Van valakinek elado acc-a?

Könyörgöm, nee... <#rinya>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Botond
Kicsit kevesebb keménykedést akkor! Különben elõveszlek.
Nekem viszzadták egy ilyen acc lopás után , miután megadtam nekik minden info-t amit mail-ben kértek, kb. két hét volt, de akkoriban sok ilyen acc lopás volt szóval lehet, hogy most hamarabb is visszakapod. Ja és a Blizz nem fog semmit sem töröl max. aki ellopta az accot az törölhetett de arra is van esély, hogy azt is visszakapd.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ez ugy szokott lenni h akkor kapod vissza mikor 0ázták a karidat és nemfognak semmit visszaadni.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Shongi
Azért annyira ne reménykedj hogy visszadják😞

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Haggy. <#ticking>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

capaszabi
nem kva mindegy? 1-et sebzett :F

MarkBlade
NP 😊
THX

Ha ellopták az accountom és irtam e-mailt a blizznek hány napot kell várnom a válaszra és ha visszadják arra? 😄
thenksz..

interface/addons

Addonokat hova kell berakjam?

Mighty
Igen: fizetsz és nem játszol <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

csak fizetve tudod, úgyjáccani hogy élvezhetõ legyen...

zico87
Hy a WOW-ot csak úgy tudom játszani ha fizetek vagy van valami más megoldás ? Elõre is THX

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

MarkBlade
Nekem nem hobbiból vannak fent..
Köszi...

Mighty
Ez a patek nem az AA-s patek? <#wilting>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Friczy
Dehülye vagy te fiam.. Gyártsál még párszáz accot és minden nap tudod küldeni a hülyeségeidet. Mert szerintem a Patek nick most lesz lelõve..

<#mf1><#mf3><#boxer><#violent><#felkialtas>

Mentek volna anyádék inkább moziba...<#banplz>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Friczy
Így születnek a nagy hõsök, 800 mb-os interface-el.. 😄D

Botond
Legjobb az az addon,ami automatikusan feldotolja azt aki megtámad. Zéró IQsok elõnyben.
Friczy
Mindenki tegye fel a Hunter targetelõ addont!! Ha kamuhalált nyom és kijönne combatból, azonnal visszakerül!
Ha sok bosszúságot okoznak a hunterek és szabályosan nem tudod megverni, ez a TE ADDONOD! Ha nem tudsz játszani, az addonok harcolnak ellened, ez a TE ADDONOD!! Ha nem foglalkozolazzal hogy szabálytalan, ráadásul lúzer dolog ilyet használni, ez a TE ADDONOD!
Ha ennek ellenére is ócska vagy és lelõnek, ne aggódj, a rezzernél állva is combatba tartod a mocskos orvlövészt, mert ez a TE ADDONOD!!
😄

(nem Krynnek, csak ebben a témában)

Soha nem értettem minek olyannak addon aki nem érzi a szükségét... Talán divatos?
Ha tudod mire kell tudod azt is, hogy mi kell.

divine @ hs 😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

MarkBlade
NAh utsó és megállok 😊
Tehát célszerû egy általános addont feltenni vagy összeválogatni. Pl egy olyan az ultimate ilyen.Saját izlésedre szabhatod a kijelzõt. + van benen pár kényelmi funkció mint a SelfCast ammi alap szerintem 😊 Ehez meg hozzá tudsz válogatni ami még kell esetleg..
MarkBlade
Mindenképpen a képesség "csak" 30% speed a lovacska meg 60% (kivétel az epic ami 100%)tehát elég gyors.. 😊
A Curse Gaming-en nem találok semmi jó UI-t + jó modokat Paladinhoz, igazából nem is értek egyelõre hozzá, vki tudna segíteni?

MarkBlade
Ha bármi kérdésed van wow-al kapcsolatban itt szinte biztos megtalálod a választ..

http://www.thottbot.com/
MarkBlade
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=478

Ez elég jó de ha nem felel meg itt körbe is nézhetsz elég sok minden van fennt..
allock
egy hunternak érdemes cicát venni? mert az aspect of cheetaval is elég gyorsnak számít a speedje

#hhwnd

Botond
Aki keresi a bajt mindig meg is találja.
mire van szukseged ?

Segítsetek már légyszi. miyen addonokat töltsek le?

nem kell a kamu, köszi 😄

A pontos szám 2.8, a gyorsabbak nagyobbat, a lassabbak kisebbet fognak sebezni Aimed és multi shotnál.Tény és való h jelenleg van jópár fura dolog, pl, :ez az AV-s q rewardX-bownagyobb sebzést oszt ki mint ez a ZG-s drop Lila íj

Nightlady lvl60 NE Hunter Goblin Engi 300/Miner300 Arathor PVE

MarkBlade
Gonosz 😊 én nem is 😉
nincsenek, sajnos minden egyes magyar hordasnak ment.

Van olyan server ahol maygarok allyban vannak? Mert én 4 the alliance 😊

de most majd legalabb tudnak a hunterek vedekezni hogy dehiszen nerfelve lett a lovesuk😊

Olvastam vhol, hogy normalizálni fogják a ranged fegyók spec. lövéseinek a speedjét is talán vmi 2.6 körülire.
Ez kb. azt jelenti, hogy a Rhok'delarral ugyanakkora aimeddel/multival fognak megtûzdelni, viszont a lassú kékek sebzése így csökken. Mindez a változtatás remek lett volna úgy háromnegyed éve, de most azon hunterek 99%-ának akik rádfeszítik az íjukat, Rhok'delar van vagy jobb. Az a kis réteg meg akiknek még nincs, az abban a rövidke 1-2 hetes fázisban van, ami a 60 elérése és a kveszt megszerzése között van. 😄
Lehet Blizzard könyökét csókolgatni a gyors helyzetfelismerésért. ;D

Botond
rogue nem is imba <#zavart1>
Remélem soha 😛 ne legyen Guild Wars, maradjon wow 😊