World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
De ha ti nem ilyenek vagytok, akkor nem értem miért mentünk volna ki. Eleve ha egyszer bemegyünk és elkezdjük akkor nem szoktuk feladni. akivel nem akarunk kiállni oda be se megyünk. Rengetegen köpködnek minket az AFK miatt, de ha valaki enélkül képes konkurencia mellett elérni a GM-et az nyugodtan leköphet. Sajnos ez most nem FUN pvp, hanem kinlódva farmolunk a standing miatt... én se örülök neki hogy a húzós mecsek elõl "megfutamodunk".
Azt a duzzogva 10-en védekezõ cuccot gondolom nem ránk értetted. Mi 10-en támadtunk, és mikor visszavittük a zászlót, pont akkor akartátok mindíg elvinni a miénket. A többit már tudod 😄
Jah, összesen 3 healerünk volt, a 2 sámli DD-zett 😊
De ez a lényegen semmit sem változtat 😛
AFK-ról szólva a duzzogva 10-en védekezõ 6 healerrel zászlót kempelõ csapatokra sajnos nincs idõnk. Szivesen elnevetgélnék két ilyen PUG csapat találkozásán amikor 6 órán keresztül nem mer támadni egyik sem. céltalan és szánalmas.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze ez magánvélemény, kipróbáltam, és nekem a bc jött be jobban pvp-re. <#alien>#alien>
V9ykn8_TZL0
Szerintem onnan három pont sokkal jobb helyen van blood craze-ben.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
szõke mágus leányzó vigán nyargalászna el mellettem av-n, jobb click, ms és csúszik be lovastól az árokba (lag) 😄D
Mint ahogy veled is csináltuk a múltkor. Egyszer összejön, egyszer belém tolsz 1 nagy critet és kész. Csak azt sajnálom, hogy AFKoltatok ellenünk, pedig csak pick up guild partyval mentünk be szórakozni 😄
de mindegy mert azt a 2 pontot mindenképp ki kell osztani hogy továbbmehess
V9ykn8_TZL0
régebben kipróbáltam a 2h fury-t és ennél még a dw arms is jobb, azt kell mondjam 😄
így néz ki mondjuk egy bossfight
->charge->berserkerstance->WW+BT+WW+BT(ha beadja akkor stance váltás overpower)
PvP-ben összetömörült négerek vagy PvE-ben packok ellen WW+cleave+WW+cleave
a lényel lemaradt😊
Talenkiosztás
kulcs talentek
Tactical Mastery: Csak 3 pont! az improved charge 15 raget generál szal az a 3 pont elég is hogy át tudd vinni berserker stancebe. Ráadásul ha ötöt raksz rá nem lehetne imp berserker raged ami egy über talent.
Cleave: PvP-re meg PvE-re is mászthev talent
Imp Intercept: nem mindegy hogy egy harcon belül 1 vagy 2 interceptet nyomhatsz el😛
Imp Berserker Rage: Akinek egyszer már volt az nem tud lemondani róla.P
V9ykn8_TZL0
anti hero
2 trinketes casterek? Trninket fury warriornak is van talenbõl. Úgy hívják hogy Death Wish😛
V9ykn8_TZL0
Blackhand Doomsaw
+
ingyen van, jó proc, ok sebzés, a proc beindíthatja a láncreakciót!😛
-
0 stat
Barbarous Blade
+
ingyen van, +1%crit! +60AP!
-
a sebzés lehetne nagyobb
IBS
+
ingyen van(hordának), 26AP + 1%crit + 200life!, ok sebzés
-
nincs! ez a legjobb igyen megszerezhetõ 2H fury fegyver.... lenne ha
nem lenne TUF
+
nagy dam, farnkó statok, 2% crit! jobb mint sok MC, BWL, ZG cucc
-
mindenkinek ez van😛
ZG, MC, BWL(AQ-t cuccok még ráérnek) guildek tagjainak ajánlott fegyverek
Mivel van 1000 ezért csak a szerintem legjobbak jönnek
The Untamed Blade
+
1% crit, 160 life, +300str chance on hit!!!! ez a legjobb fegyver PvE-re crusaderrel +800ap enyhén megdobja a BT sebzést
-
de mivan ha PvP-ben pont nem adja be?😛
Ashkandi
+
A legjobb cucc PvP-re(Sulfurast meg rank14 fegyvereket most felejtsük😛)
Természetesen PvE-ben is büntet😛
-
nincs
Zin'rokh
+
Ashkani "kis"testvére
-
amennyivel könnyebb megszerezni annyival gyengébb
hogy MC is legyen OEB
+
42str! fingom nincs hogy a +8 skill mennyit segít PvP-ben
-
Aki nem PvP-zik annak csak a DPS-t kell figyelni meg a statokat, PvP-s arcok vigyázó szemõket a maxdamra vessék.
Jön majd még ami kimaradt
V9ykn8_TZL0
alliknak persze nincs wf de ott is sokkal jobb cuccokkal kell rendelkeznie egy fury-snak az arms-osnál, h kb partiban legyen vele. (chance to hit, crit-es ap-s cuccok egyszerre).
Nem vagyok Blizzardos, de kötve hiszem, hogy az FD-t arra találták ki, amire most használja pvp-ben minden hunter. Ez ami szerintem biztos. 10-bõl 10 lassít? Sorolj pls. Lassít a warrior, hunter és mage. Ebbõl a hunter és a mage nem fog lassítani, mert felesleges. Mi lassít még? Ja igen, a talentes lock, de az is feleslegesen. Szal 10 kariból marad 1. Esetleg még a shaman jöhet szóba a totemmel, de azt úgyis lecsapod. FD, Ragna és a kihívás hogy jön össze? Ezt is elmesélhetnéd, had okosodjak!
Valamint ne mondd épp nekem, hogy nem szeretem a kihívásokat, mikor full disc talentel megyek be BG-re randommal.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A 2H Fury Warrior guide!!!4
Miért Fury?
Vannak olyan warriorok akik már 1 éve mást se csinálnak csak spammelik a MS-t. Nem unjátok?😛
A fõ indok persze nem ez hanem az hogy PvE-ben a Fury nemhogy az MS warriort de mindem mást is maga mögött hagy sebzésben.
Ezt sok warrior tudja is de mégsem állnak át Fury-ra mert azt hiszik hogy PvP-ben sokkal gyengébb.
Miért nem Dual Wield?
PVP... PvE DW fury kb ugyanakkora sebzést oszt mint a 2H de PvP-ben egy vicc. Nem mindegy hogy a WW ötszázat critel vagy ezret😛
Persze most majd mondják az MS warriorok hogy JAJJ BUKNÁM AZ MS-t MEG A SWORD SPECIALIZATIONT!
A másik ok hogy 1.10-ben a Flurry már csak 3 ütést enged a jelenlegi 4 helyett.
MS vs BT / xWeapon Spec vs Flurry
Top Fury-s cuccokban a BT kb akkorát critel mint az MS szal egy fullos warrior "csak" a debuffot bukja.
A másik véglet a bohóc cuccok ami most nekem is van😛 Valorban most 600-at critel a BT-m enrage nélkül 980AP(Battle Shout) mellett.
A BT elõnye a hátránya is vagyis az hogy nem számít a fegyver sebzése. Ez az elején hátrány mivel még nincsenek olyan über +str meg AP adó cuccok.
Miért is jó mégis átlag pistikének is Fury-t választani?
FLURRY!!!4
MS warriornak van weapon spec nekünk flurry... nézzük:
Sword: 5% csensz hogy kapsz egy extra támadást. Ha egy 2K-s MS után kapsz még egy 1k-s normal ütést+mégegyet instant azért az meg tud viselni. Táp meg minden de 5%...
Mace: ...
Axe: +5% Crit a sword spec jobb
Polearm: +5% Crit a sword spec jobb
Flurry: +30% attack speed ha critet ütsz! kb 20(23)% crit csensz és szinte mindig rajtad lesz a flurry! Miért jó ha 30%al gyorsabb vagy?😛 Sokkal többet ütsz és így jóval több crited lesz. Több mint egy 30% crites MS warriornak.
A cuccok!
Bõvebben csak a fegyverekrõl írok. A lényeg hogy 20% critnél nem kell több.
A legfontosabb stat az erõ(str) mivel a BT sebzése az attack powertõl függ.
Legyen meg a 20% crit aztán már csak AP-re kell gyúrni.
folyt köv a fegyverekkel
V9ykn8_TZL0
A csúnya szavak használata csak bizonyos életkor alatt dicsõség.
Egyébként csak azért reagáltam a hozzászólásodra mert bug-ként tekintesz egy olyan skillre amit pontosan igy terveztek ahogy van. 10-bõl 10 karakter azonnal rárohan a hunterre ahogy meglátja, és mindenki le is tudja lassitani valamivel. Akkor véleményed szerint a hunter egyetlen lehetséges túlélési eszköze bug. Vegyük ki, had verje hülyére az összes többi kaszt. Ragnaros meg ha meglát, piros masnis csomagban nyújtsa át a loot-ot. Úgylátom nem kedveled a kihivásokat.
És azért, mert nekem ez a véleményem máris ezt kívánod, hogy szopjam a brét? Nem vagy te egy kicsit csicska? Az én dolgom, hogy mi a véleményem, nem? A szerepjátékosdival meg ne gyere nekem, mert ez már régen nem az.
De ha mégis szerepjátékozni akarsz, akkor BG-n légyszives húzzál el rólam a f*aszba mikor nyomok egy fade-et, oké???
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com