World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Pedig hozzáteszem, tipikusan PvE feat, és dögöljön meg az összes hunter aki ilyen bugot használ. 😛

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
A hunterpeté mûködik, van amikor a warrik 3-4et is belevernek a petbe mire leesik a tantusz.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett
amint a par retardalt befejezi a kapunyitok gankeleset?<#miaz><#wilting>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

most lehet hogy vmi okos hunta mast mond, de sztem nincs szukseg cowerre. legalabbis en edig ha nagyon muszaj volt aggrot levenni a catrol akkor passive es odebbhuz es szedje le aki akarja vagy szedjem le en- eddig 100%os under control.
en legalabbis cat parti - growl bite claw dash - solo pve
pvp - broken tooth - dash bite claw prowl (shadowmeld ambush ftw) gondolom

nekem igy tetszik a hunterz0r.

anti hero

Most látom kész a war effort. Mikor nyílik ki AQ?

thx

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

igen

anti hero

tehát a Cover és a Growl két ellentétes dolog, és a Cover a petem threat-jét csökkenti és rám fognak inkább haragudni?

mindennek a hasznalojara vonatkozik a leirasa.

hali! ha hunterként az állatkám Growl skillel támad, az azt jelenti, hogy a mobok inább engem támadnak majd, vagy õt? Cover esetén pedig inkább õt mint engem? melyiket engedélyezzem ha azt akarom hogy õt b@szogtassák helyettem? .. hülye kérdés, tudom, de nem egyértelmû a skill leírása, hogy az rám vonatkozva növeli a threat-et, vagy rá.. vagy csak nekem nem az? 😊

remélem nem igy lesz. bizok a Substance-ban, hogy nem cseszik át a fejünket
raziel.
érdekes, nálatok nem mondják meg? nálunk bad omen guild nyitotta és bejelentette minden nagyobb guildnak aztán mentünk lagolni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ha latsz 2 oran at 5 perces megszakitasokkal world server is down feliratot a kontinensen, akkor igazat mondtak.

Csacsogó informátorok azt mondják, hogy ma éjszaka nyitják ki BS-en AQ-t. Most akkor mi is van? Mert az infó elég hitelesnek tûnik, leglaábbis olyan helyrõl származik.
A mostani nyitás csak egy szerverre vonatkozik? mert néztem a hivatalos war-effort állást és majd nem minden szervert 100% meg 90%-nak ír ki.

robotnyk
nyitás van, arathor most dobott le harmadszor, good job \o/
Így van segg--(szebben fogalmazva "sok szabadidõ),és jó csapat-->ez nem biztos hogy minden szerveren szükséges de a bs -en mindenképpen, el is mondom hogy miért :mert nagyon sok a KOCKA és ha nem egy csapatban játszol velük akkor tutira szétfejeled a monitorodat az idegességtöl hogy mekkora szánalom a hordás random bs-en, másrészt meg nem leszel a top 10-ben soha.Ergo ha bs-en nincsen olyan groupod akikkel együt tudsz játszani elõbb megy el a kedved a pvp-töl mint ahogy a rank 10-et elérnéd,aki ennek ellenére azt mondja hogy randommal rank 12-fölé ment bs-en annak egészségére ,én nem irigylem😊
Ez igy van (sajnos),ez már nem pvp-de ,erröl nem az tehet aki esetleg magasabb rangot akar elérni hanem az aki kitalálta ezt a szart😞de mint mondtam én se tudnék olyan rendszert amiben azok részesülnek elõnyben akik jól játszanak és nem azok akik (az most mindegy hogy ez hogyan viszi véghez)egésznap online bg-n tartja a karakterét.
Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

capaszabi
nektek megy login?

az

SinClaiR
egyébként ez a mind flayer sapesz?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
teljesen mindegy hogy áll a ruha, undead vagy, csakis sz*rul nézhetsz ki. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

The Garrett
áúúúúúú 😊 nekünk meg nem esik 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én kérek elnézést a blizz designerjei nevében... tiszta buzis kinézet... még szerencse hogy a cloak/sapkát ki lehet kapcsolni ~

ha TN-t nézzük akkor csapat se kell

nem rosszak ezek a outdoor pvp dolgok (nem tudom BS hogy all de multkor neztem Ragnaroson vagy hol eleg nagy elet volt SS/TMkornyeken😊 de sajnos daoc utan ahol ott vannak frontier zonak pvpre, eleg zavaro (foleg ha en csak atutazom vagy epp questelni szeretnek ott es lepten nyomon bezavarnak).

a masik ami soha nem tetszett az a ally/contested/horde terulet - hat ez meg mi a fasz elmondana vki? : ) hiaba pvp server, nem tamadhatom meg az enemyt max csak vedekezeskeppen. hat ennel szanalmassabb dolog nemsok van. ennyi erovel nyugodtan elzarkattak volna- kulon 1 sziget horda 1 sziget ally es 1 sziget pvp... mert ahogy most van az eleg vicces: )

a harmadik - wow ide v oda ez a 2fajta oldal alapjaiban sux, 3 a nyero ahol 2 mindig erosebb a 3iknal es ezzel nem billennenek az aranyok annyira senki javara ha world pvpben gondolkodunk. persze akkor nem lenne ilyen UT/q3 szeru BG faszsagok ami szep meg jo, csak mint latszik nemnagyon mukodik. sem az, hogy nincs eleg ember (ha mar ilyen instance jellegu akkor legyen serverek kozott atjarhatosag aka instant action ), ill honor rendszernek hala nem mokas csoppet sem.

szal semmi uj, marad a qq

anti hero

magus
tegyuk hozza, hogy a jatek azon reszet eleg sokan nem tudjak elvezni... en pl akkor nem lattam semmit annyian voltak ott eszetlenul rohangalva, mig bg-ben azert elfut a jatek

+1 jó csapat.

tehát ezek szerint mégiscsak csak segg kell hwhez? <#crazya>

"A céltalan és szánalmas az amikor a honor farmerek ki afk znak😊"

panther-nek van igaza sajna. ha ki akarják termelni, a napi cp mennyiséget, akkor muszály.
ebbe pedig sajna nem fér bele az, hogy fél órákra leálljanak harcolni.
sõt, ahogy a volt gm-ünk elmesélte párszor, sokszor még a rank 14-hez a 3-2, 4-1-es gyõzelmek is kevesek, mert ilyenkor is lassna pörög a pontszámláló.
ha ki akarják termelni a napi mennyiséget, akkor 5-0-ákat kell tolniuk és abból is annyit, amennyit csak emberileg lehetséget (gyakorlatilag 2-3 perces meneteket kell játszani hozzá).

"Ja megértem én de akkor is annyira szar hogy gyáván el kell menekülni valaki elõl aki mar minimalis kihivast nyujt mert a honor>all.
Ez nem nevezhetõ már pvp nek kb..."

tényleg nem, ami most wow-ban pvp szinten megy, az 1 nagy kupac sz*r. ennyi.

hát ha ilyenek lesznek, akkor aktivan fogom használni a void aoe tauntját bgkben 😄D

"Sajnos ez most nem FUN pvp, hanem kinlódva farmolunk a standing miatt... én se örülök neki hogy a húzós mecsek elõl "megfutamodunk"."

na ezért egy fos jelenleg a pvp wow-ban, nameg ezért nem járok pl. én sem bg-zni, meg nálunk sokan mások se.
amig farmolásról szól a dolog és nem fun-ról, addig nincs mirõl beszélni szerintem.

mondok egy jó példát:
guildtárs szólt ma ventrin, hogy gáz van, 6-an ülnek 2-ejük hulláján már 1 órája STV-ben, kéne 1 kis help. ok, mentünk még ketten, igy már 4-en lettünk, közben becsatlakozott még egy u r in combat-os priest is. 6v5.
pech, de mire odaértünk a 6 támadóból maradt 3, azokat lecsaptuk. ok, mit csináljunk utána? ha már ilyen szépen összegyûltünk, menjünk grom'gol base camp-be fun-olni.
na itt kialakúlt egy jó kis adok-kapok mérkõzés, s volt nagy móka-kacagás, de összességében véve baromi jól szórakoztunk (gondolom a hordások azért annyira nem)...
ennek már csak az volt a csúcsa, mikor ezután elmentünk a gurubashi arénába és elkezdtünk pvp-zni...egymás ellen 😊
na ez volt az igazi fun, szakadt mindenki a röhögéstõl már egy idõ után, közben persze jött a ládás fickó, jött pár hordás is, azokkal is ment az adok-kapok móka, s fura módon mindenki jól érezte magát, senkit nem érdekelt, hogy éppen mennyi cp-t gyûjtött, vagy éppen, hogy fél km-rõl kellett visszamászni az arénába...

viszont nagyon jól szórakoztunk, s szerintem ez kéne, hogy legyen a lényeg, nem pedig, hogy 100.000 cp-t tudtam 1 nap összefarmolni, vagy 200.000-et...

ha én tehetném, az biztos, hogy egy-az-egyben kitörölném az egész honor rendszer bg-kkel együtt a wow-ból.
lehet, hogy lenne újra SS+TM mészárszék, de azért mindenki vallja be magának nyugodtan, hogy annak azért volt egy olyan hangulata, aminek a mostani bg-k a nyomába sem érnek 😊

bár teszem hozzá, ez szigorúan privát véleményem volt.

Mighty
Ha így van akkor még kéne hozzá némi aggro (ideiglenes, mint a fade vagy teljes, mint a FD) csökkentés is...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"Akkor én kérem, hogy az Ice Block is mûködjön úgy PvP-ben, mint PvE-ben. Ha van más ellenfél akkor kötelezze az ellenfelet arra, hogy mást üssön 😊"

van rá 1 tippem, hogy hasonlóan a hunter feing death-jéhez és pap fade-jéhez, úgy az 1.11 patch-ben blink után is elveszti majd a mage támadója majd a target-et.
bár ez csak tipp, de van rá 1 fogadásom 😊

Count Adyn
Ja megértem én de akkor is annyira szar hogy gyáván el kell menekülni valaki elõl aki mar minimalis kihivast nyujt mert a honor>all.
Ez nem nevezhetõ már pvp nek kb...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
"téged idéztelek" 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fényképezni és postolni ne felejts el!

Miért lenne céltalan és szánalmas, szerintem az a szánalmas ahogy a blizz megoldotta a rendszert.Igazából én sem tudnék jó pvp rendszert kitalálni,de ettöl függetlenül aki a bs-en rank 14-akar lenni és van ellenfele az azonos frakción belül nem játszhat hosszú mecseket.Bloodékat teljes mértékben megértem hogy kiafk-olnak amikor minden héten ott vannak a seggükben a tn superstarjai😊
Tudom hogy a subban is voltak magasabb rangu emberek valamikor a pvp hajnalán de akkor egészen más követelmények voltak a honor pontokat tekintve.
A saját börömön tapasztaltam hogy pár hónapja frostfurék idejében elég volt a standing 1.-hez 350k, az amikor én befejeztem, a legszarabb héten is kb 450+++volt.Más az amikor beálltok wsg-hétvégén funbol , tét nélkül játszani és más amikor nap mint nap hoznod kell a szintet.Nekem az utsó 2-3-hétben már játszani se volt kedvem tehát konkurencia nélkül is ki afkoltunk a nehezebb mecsek elõl.
igenigen 😊))

(aztán /nyálcsorgat)
van nõ játékosunk a guild-ben. mondjuk nem állítom, h így játszik 😄
capaszabi
hát MSrõl csak annyit hogy hazavágja shammykat nemkicsit...

antgecc
Beültessem én a barátnõmet a wow elé? Azt se tudná mit néz, ahogy sztem ez a csaj se, de nagyon menõ kép lenne.... <#zavart2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

viszont egy palát sosem versz le vele míg arms-osként erre van esélyem. és azokat legalább utálom is 😄
AndrewCB
Nekem sose volt warriorom de már sok ellen harcoltam bg-ben. Szerintem caster ellen a 2hed warrior sokkal gyengébb mint a DW-s warrior. Shadow papba üt 2hed warrior 700 critet jó esetbe 3.x secenként. Ennyi idõ alatt bármelyik clotos vígan eltól 1 castolos spellt amit DWes ellen nem tudnál megcsinálni. 2hed warrior sokkal jobban túl tudsz dpsezni mint 1 DWest aki állandóan megszakít. Aki meg a legkevesebb idõ alatt a legtöbb dps-t tólja az nyer...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Khabbas

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

A szánalmas résszel egyetértek, a céltalan meg egy hozzá nem értõ okoskodó megjegyzése.
Count Adyn
A céltalan és szánalmas az amikor a honor farmerek ki afk znak😊

Mighty
Én készséggel ráfordulok a tauntoló warriorra, mikor beblinkelek a tömegbe AOE-zni 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk