World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keep walking... www.artum-inferniti.net
keep walking... www.artum-inferniti.net
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
en legalabbis cat parti - growl bite claw dash - solo pve
pvp - broken tooth - dash bite claw prowl (shadowmeld ambush ftw) gondolom
nekem igy tetszik a hunterz0r.
anti hero
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

a masik ami soha nem tetszett az a ally/contested/horde terulet - hat ez meg mi a fasz elmondana vki? : ) hiaba pvp server, nem tamadhatom meg az enemyt max csak vedekezeskeppen. hat ennel szanalmassabb dolog nemsok van. ennyi erovel nyugodtan elzarkattak volna- kulon 1 sziget horda 1 sziget ally es 1 sziget pvp... mert ahogy most van az eleg vicces: )
a harmadik - wow ide v oda ez a 2fajta oldal alapjaiban sux, 3 a nyero ahol 2 mindig erosebb a 3iknal es ezzel nem billennenek az aranyok annyira senki javara ha world pvpben gondolkodunk. persze akkor nem lenne ilyen UT/q3 szeru BG faszsagok ami szep meg jo, csak mint latszik nemnagyon mukodik. sem az, hogy nincs eleg ember (ha mar ilyen instance jellegu akkor legyen serverek kozott atjarhatosag aka instant action ), ill honor rendszernek hala nem mokas csoppet sem.
szal semmi uj, marad a qq
anti hero
panther-nek van igaza sajna. ha ki akarják termelni, a napi cp mennyiséget, akkor muszály.
ebbe pedig sajna nem fér bele az, hogy fél órákra leálljanak harcolni.
sõt, ahogy a volt gm-ünk elmesélte párszor, sokszor még a rank 14-hez a 3-2, 4-1-es gyõzelmek is kevesek, mert ilyenkor is lassna pörög a pontszámláló.
ha ki akarják termelni a napi mennyiséget, akkor 5-0-ákat kell tolniuk és abból is annyit, amennyit csak emberileg lehetséget (gyakorlatilag 2-3 perces meneteket kell játszani hozzá).
"Ja megértem én de akkor is annyira szar hogy gyáván el kell menekülni valaki elõl aki mar minimalis kihivast nyujt mert a honor>all.
Ez nem nevezhetõ már pvp nek kb..."
tényleg nem, ami most wow-ban pvp szinten megy, az 1 nagy kupac sz*r. ennyi.
na ezért egy fos jelenleg a pvp wow-ban, nameg ezért nem járok pl. én sem bg-zni, meg nálunk sokan mások se.
amig farmolásról szól a dolog és nem fun-ról, addig nincs mirõl beszélni szerintem.
mondok egy jó példát:
guildtárs szólt ma ventrin, hogy gáz van, 6-an ülnek 2-ejük hulláján már 1 órája STV-ben, kéne 1 kis help. ok, mentünk még ketten, igy már 4-en lettünk, közben becsatlakozott még egy u r in combat-os priest is. 6v5.
pech, de mire odaértünk a 6 támadóból maradt 3, azokat lecsaptuk. ok, mit csináljunk utána? ha már ilyen szépen összegyûltünk, menjünk grom'gol base camp-be fun-olni.
na itt kialakúlt egy jó kis adok-kapok mérkõzés, s volt nagy móka-kacagás, de összességében véve baromi jól szórakoztunk (gondolom a hordások azért annyira nem)...
ennek már csak az volt a csúcsa, mikor ezután elmentünk a gurubashi arénába és elkezdtünk pvp-zni...egymás ellen 😊
na ez volt az igazi fun, szakadt mindenki a röhögéstõl már egy idõ után, közben persze jött a ládás fickó, jött pár hordás is, azokkal is ment az adok-kapok móka, s fura módon mindenki jól érezte magát, senkit nem érdekelt, hogy éppen mennyi cp-t gyûjtött, vagy éppen, hogy fél km-rõl kellett visszamászni az arénába...
viszont nagyon jól szórakoztunk, s szerintem ez kéne, hogy legyen a lényeg, nem pedig, hogy 100.000 cp-t tudtam 1 nap összefarmolni, vagy 200.000-et...
ha én tehetném, az biztos, hogy egy-az-egyben kitörölném az egész honor rendszer bg-kkel együtt a wow-ból.
lehet, hogy lenne újra SS+TM mészárszék, de azért mindenki vallja be magának nyugodtan, hogy annak azért volt egy olyan hangulata, aminek a mostani bg-k a nyomába sem érnek 😊
bár teszem hozzá, ez szigorúan privát véleményem volt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
van rá 1 tippem, hogy hasonlóan a hunter feing death-jéhez és pap fade-jéhez, úgy az 1.11 patch-ben blink után is elveszti majd a mage támadója majd a target-et.
bár ez csak tipp, de van rá 1 fogadásom 😊
Ez nem nevezhetõ már pvp nek kb...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tudom hogy a subban is voltak magasabb rangu emberek valamikor a pvp hajnalán de akkor egészen más követelmények voltak a honor pontokat tekintve.
A saját börömön tapasztaltam hogy pár hónapja frostfurék idejében elég volt a standing 1.-hez 350k, az amikor én befejeztem, a legszarabb héten is kb 450+++volt.Más az amikor beálltok wsg-hétvégén funbol , tét nélkül játszani és más amikor nap mint nap hoznod kell a szintet.Nekem az utsó 2-3-hétben már játszani se volt kedvem tehát konkurencia nélkül is ki afkoltunk a nehezebb mecsek elõl.
(aztán /nyálcsorgat)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870