World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
És tényleg ezt kéne csinálni... Amíg gankelnek és lövöldöznek, tökmind1 mit csinálnak, a lényeg hogy zavarják a normális event-et, addig nem nyitnék ki. Pár nap alatt meggondolnának az emberek a dolgot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

vágom, csak leírtam, hogy én hogy szeretném azt a 10 órát eltölteni.
Botond
Lol,nekem is a nyuszika jutott eszembe.
Botond
Most a gankerekrõl van szó.
No igen, ebben igazad van... bár hát a kapunyitás valaminek a kezdete, nem a vége... de ha a minimum pisti szintre szorítkozunk, akkor úgy van ahogy mondtad...

Én egyébként nem kevés önmegtartóztatással a nyuszikás vicces megoldást alkalmaznám, amikor nyuszikát mindig visszazavarják a sor végére: na akkor ma sem nyitok ki...

ehh, nemtom. én farmolni mennék oda, nem izgat a dolog, hogy üssek mindent, aminek a neve pirosal van írva, és humaniod kinézete van
MarkBlade
Olyan ez mint a II VH.. 😊
hát a nagyobb pve guildek biztos nem 10-20 emberrel mennek oda mindkét oldalról. onnantól meg aki bármi rosszat is akar csinálni nem nehéz szétkapni 60-akárhányszáz emberrel

Botond
2 dolgot lehet csinálni. Veled azonos oldalon vannak,akkor anyázni amíg ignorera nem rak mind. <#vigyor> Ellentétes oldaliakat meg ütni kell. Aztán vagy nyertek vagy nem. Más alternatívát nem látok.
pont ezt akartam kérdezni. gyökerek fel sem fogják, hogy talán azért megy oda az ally a qrva kapuhoz, hogy kinyissa :S
Botond
Ezt a gyakorlatban hogy képzeled el? Már a befegyelmezést.
PiszkosFred
Nem egyszer volt már rá példa (akár történelem, akár fantázia szülte történetben), és nem is annyira hihetetlen, hogy két ellenséges erõ ideiglenes szövetséget köt egy közös ellenség leverésére. És amikor a "munkának vége", akkor hirtelen megint egymással néznek farkasszemet... ahol elég egy rossz köhintés, és pislogás, és elszabadul a pokol. Ha pusztán elméletben nézzük, tökéletes forgatókönyv. Klisé és elcsépelt persze, de jó. Ha úgy nézzük hogy mindez azért, mert (jó)pár ember nem bír magával, hát... ez már nem érdekel, ezt oldja meg a közösség akinek baja van ezzel ;] Ha tudja..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hát a nagyobb pve guildek fél perc alatt rendbe teszik az ilyen embereket/guildokat, vagy bsen rettegés van a kis nooboktól?

Botond
A vicces az,hogy a topik látógatinak 99%a egy évvel korábban hasonló érveket hangoztatott. Pálfordulás?<#zavart1>
ugyan miért lenne az? hétvége van 😛
legalább a sok 10 éves vérpistike megy aludni korán, így csökken a faszláma n00b gankelõk tábora is
<#wilting><#rinya><#sir><#shakehead><#banplz>
Jah, teljesen összefügg a játék szellemiségével, a közös war effort után, meg a hordás/allys npc-k közös rendezõdése után...
No mindegy, én nem ugatok, mert PVE szerveren nyomom, és a gadgetztani etetést se vettem be amikor pár hordás próbálta kelteni a feszültséget... gondolom lett volna meglepetés számomra amikor pvp flaggel odabaktatok az ajtóba...
Azon szoktam még mosolyogni, amikor a droidok erre két dolgot tudnak kántálni: ez nem rpg és reroll pve... hehe

Sephi
Nos en lettam muvit errol. Nyilik a kapu lemegy a fecse mire hirtelen sok Horas nem a bogarakat gyakolta hanem az Ally-kat. Naon helyes nem mondom de talan nem ilyenkor kene...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
The whole opening thing will happen regardless of a peace treaty. It upsets me to see such a carebear notion on a server where the emphasis is to kill over PLAYERS. If you're so up on killing mobs go roll on a PvE server. This event is the perfect setting for some world PvP.

-renegade legion wtf =(

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
csak a számot kéne kiirnia, nem azt, hogy ki küldi a whispert .)

antgecc
Ronda vagy te minden irányból <#ravasz1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem étem, de ha kiiratod a raid csatira a whispet az nem ugyanaz minth a a raid csatin menne a licit?

The Garrett
nalunk nem nyilt licit megy, hanem a nekme whispelnek az emberek. nyilvanos licit nemneed. 😊

raidchaten megy a licit mondjuk? =P

Thalrog
Nálunk körloot. úgyanúgy, mint egy class setitem 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Hedgehog
Nálunk dkp simán. Ugyanúgy, mint egy class setitem

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

The Garrett
Hali,

tud valaki olyan modot, ami a nekem erkezo whispereket, mondjuk kiirja raidchatira? vagy valamilyen modon megoldható ez?
a licitalasokat szeretnem vele a raiden picit megkonnyiteni, vagy ha valaki tud erre 1 masik jo modszert ossze meg plz 😊

Friczy
El lehet képzelni még összes gyûjtött dkp alapján is. Nem az aktuális szerint. Ingyen, az világosan megmutatja ki mennyit tett a guidért. Pl, ez egy a 100ból.

keep walking... www.artum-inferniti.net

QuippeR
nálunk /roll

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ejj de ronda vagyok alulról 😄

Jah, skillre kéne adni, mert aki jó, az jobb lesz tõle, de aki meg szar, annak mindegy

Davidus
amugy meg aze legyen aki egyedül ki tudja nyírni a démonokat. akinek nem megy ne akarjon epic bowt

V9ykn8_TZL0

Davidus
természetesen a leaderé😄

V9ykn8_TZL0

Sephi
Szeretnek egy tanacsot kerni. Mint Hunter Kasztlider kicsit nagy gondba vagyok eldonteni hogy kije legyen eloszor a MC-es Hunter quest. Sok mas ismerost is megkerdeztem hogy naluk hogy volt. Egyesek korlutba mentek masok meg erosseg/jelenlet szerint. Mondtak hogy esetleg RP pontokra agyam de ezt meg sehol sem hallotam hogy mukodott volna.

Szal az lenne a kerdesem hogy akkor mi legyen szerintetek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Friczy
Mûködik, és lehet resistelni is.

keep walking... www.artum-inferniti.net

ja de gondold végig, ha éjfélkor nyitjátok ki, akkor elég cinkes lesz farmolni reggel 10ig =P

Arathoron kinyílt a kapu, nem tudom bs-en mikor lett kész a war effort, de kapunyitás a war effort utáni ötödik nap lehet elõször, mert addig szállítják az ellátmányt a helyszínre...

ráadásul ha tartani akarják a tervet (1.10, 1.11, expansion), akkor 1.10 kiadása után el kell kezdeniük a beta testet, hogy miután kijön 1.11, utána ki tudják adni 2-3 hónapra rá

antgecc
Mondjuk event idejére valkinek (GM?) valahogy ki kéne kapcsolni a pvp-t az egész területen.

nekem ez bõven elég, hogy lehet farmolgatni a reput. más ceremóniát nem is vártam, az majd bent az instában lesz wipe után 😛
megsúgom hogy ez a "ceremónia" annyiból áll, hogy jön pár mob amit ölhetsz 10 órán keresztül baromisok aq repuért. semmi extra(ja de mégis. az hogy fél óránként kb 8-10 mob lerohanja ch elött levö guardokat, meg hogy azeroth egész területén megjelennek ilyen bogarak). ennyi.

In January we outlined our plans for improving the performance and overall play experience in World of Warcraft. We’re farther along with implementing some of the changes mentioned in that update, and we wanted to share the details with you.

We’ve spent the past few weeks obtaining new, top-of-the-line equipment and preparing it for deployment at a new World of Warcraft site. This new site, which we expect to go live by the beginning of April, will allow us to open new realms to accommodate our growing player base. In addition, we will be able to transfer existing realms to this new hardware to alleviate pressure on our current systems.

To make sure the launch of the new site goes well, we plan on testing the new hardware, along with the 1.10 content patch, on the public test realms. This testing phase is scheduled to go live next week. In addition to monitoring the impact of the new game content, we will be able to observe the performance of the new hardware under conditions that closely resemble a live environment.

To make things interesting, we will be holding three skill-based contests during this test. Players with active accounts in Europe, Korea, and North America will be able to participate in these contests, and each winner will receive a spot in the beta test for World of Warcraft: The Burning Crusade. We’ll be announcing the contest details on the official World of Warcraft community Web sites in each region soon, so be sure to check back from time to time in the days ahead.

1 beta kulcs már el is kelt NEKEM! <#idiota>

tudom, éjfél körül lenéztem, és csak pár paraszt ganker tobzódott arrafelé :SSSS
nemtom mit kéne kitalálni, hogy a retardált állatokat kössék meg a gazdáik addig, míg tart a ceremónia <#fejvakaras><#confused>
Kriger
Brekk.

Laza
Elobb voltam ott, meg nem volt. En is kivancsi lennek mikor lesz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Davidus
The Garrett
probalhatnatok beszelni azokkal a gyökerekkel 😊 kajak tegnap a kapuig nem tudtam lejutni, csak 4 corpserunbol. tudom pvp szerver meg minden,... de akkoris 😊

MarkBlade
NAh volt tegnap kapunyitás a BS-en? Vagy szombaton lesz?
igen, ez elég szánalmas dolog. félek, hogy a kapunyitás utána farm qrva nagy PvP-be fog torkollani. Tegnap este is a szánalmas Hafnyn Figur, vagy mi a pöcsöm klán ott verte magát, és nem nagoyn értették, miért nyomok rájuk /rude-t. Viszont pár Cruentusos arccal elökörködtünk picit. 😊
Botond
hihetõ ^.^