World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te mit képzelsz magadrol???És még mondják a substance -nek nem nagy az arca😊
The Garrett
de pentek este vazzeg? D:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Más nem lehet kiváncsi rá?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

De mi az hogy sok nyomorék szerintem nem csak te szeretnéd látni amikor kinyílik a kapu.
inecromancer
50? Hulyenek nezel? Egyebkent is miert van ott olyan aki semmit nem tett a scepterert? Milyen alapon?

Nemhinném hogy 50 ember miatt halt volna be.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

inecromancer
Tuti a sok nyomorek miatt van silithusban. Agyverzest kapok bazdmeg, ki kene dobni a picsaba a sceptert es integetni a sok fogyatekosnak silithusba.

We have had to temporarily take some realms down to perform some additional maintenance.
The affected realms are as follows:

Aszune
Draenor
Agamaggan
Bloodscalp

We are hopeful they will not be down for an extended period of time, and we will update with additional information when available.

We apologise for any inconvenience caused by this issue and thank you for your patience and understanding.

az elsö órában baromi nagy lagg lesz, de amint rájön a sok solo emberke hogy lofasz sincs ott, elmennek, és visszaáll a helyzet

inecromancer
NEM LESZ.

Quest Experience to Gold Conversion at Level 60
Previously, quest experience was wasted if one completed a quest at
level 60. In this patch, any quests done at maximum level will have
their experience reward converted to a healthy amount of gold, thus
adding additional incentive to completing those quests in your log
once you hit 60.

Hahahahaa, engem meg hurrogtak, hogy miért hagyom abba a kvesztelést 60-on. 😄

Mighty
A BS-rõl jelentik: A napokban álarcos ámokfutók birkákat terelgetve kinyitották Ironforge kapuját. A renitenseket még mindig keresik, mert elninjáztak egy fegyvernek látszó tárgyat, ami igazándiból Zsákos Frodó köldökpiercingjének belövõszerkezete volt.

<#hehe><#zavart2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
en spec nem a gank miatt aggodom, hanem amiatt hogy ha 300 ember elkezd ott pvpzni , akkor olyan lag lesz amit tarren millben sem láttunk anno :o

Sephi
Szal Bs-en nem lesz kapu nyitas?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ense arra irtam hanem a korabbi kommentekre akik sirnak a gankeles miatt kapunyitas kozben es utan amikor eselytelen egy 40 fos raidet genkelni 😊

LáL elvileg az arathor mûxik, de nem enged be...

McHaals
na megyek ragnarosra, bloodscalp downers guild vár 😊 már 12es a droidom

MadWolf#11626

Nam az miatt halt be , gondolom csak hülyeségbõl írta😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jobban teszik ha hamar újraindítják...

svajcineger : ) lattalak multkor blasteden.

anti hero

4 szerver halt meg 1xre...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Errol a kapu gankeles goldogrol meg annyit, hogy aki farmolni akar reput nyitas utan ahhoz full guild raid kell, na most ha 40 ember egyutt megy azokat megis hogy gankelnek be a verpistikek? ne vicceljetek mar itt max olyanokat gankelnek be aki egyedul maszkal , de az meg mit keres ott egyaltalan egyedul

amikro lenyultak az accom utana semmihez nem volt hozzaferesem mert kinaitesvereink megvaltoztattak a cuccot szal 😊 en leveleztem veluk..

anti hero

nem csak bs halt meg

Nemtok az accal belépni, ! LáL ! Leáll az AUTHENTICATION-nél.

McHaals
de a loginszerver is haldoklik, amint több ezren próbálnak egyszerre belépni 😊

MadWolf#11626

McHaals
nemlesz itt event 😊

MadWolf#11626

Spenser
éngem is levágott BS 😞((

The Garrett
realm name: Bloodscalp
population: offline

Count Adyn
Nem, a campelõ vérpistik száma tullépta a határt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
nem, meghalt a szerver 😊

Thalrog
elkezdõdött az event? 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

nálunk mindenkit kivágott, aki nem instában van
Thalrog
behalt a BS vagy csak engem vágott ki?

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

New Final Destination Flight Paths!
If you're making several jumps to get to your destination, you will
now be able to choose that flight path from your initial Flight
Master. The costs will remain the same, but you no longer need to
manually click on each path. The UI has also been improved
significantly.

ehhez már csak az kéne, hogy a hajót is bele lehessen valahogy tenni... már elõre rettegek a mindennapi utazástól silithius hátsó sarkába... sajnos szinte egy warlock sincs a guildünkben... 😞

QuippeR
"Stratholme, Scholomance, and Blackrock Depths now allow a
maximum of five players inside, and Blackrock Spire allows a maximum
of ten."

<#wave>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A kérdést nem kell megküldjék, automatikusan felajánlja a webes form amikor arra kattintasz hogy retrieve password:
elõször bekéri az account nevet és az emailod, és ha ez egyezik, akkor az arcodba tolja a titkosságos kérdést...

amiket mondasz azon dolgok felfogasahoz jozan paraszti esz kell(ene) csak de ugylatszik a bsen ebbol hiany van :Y

anti hero

megha a kerdest nem is tudja - azt elaruljak mert 3-4bol lehet valasztani - nekem is ez volt. es kurva elfelejtettem mert mas jateknal is megadtam ilyet aes hasonlo volt, amikor megkuldtek hogy mi volt a kerdes aze tudtam a vlaszt de igy is 2.5 hetig kellett leveleznem a kocsogokkel ><

de legalabb van 2 lvl6 300as miner karim francia serveren tele loottal : )
teh rox

anti hero

cbdkroa
Sziasztok.

Keresek eu-s accountot.
Köszönöm.
mail:[email protected]
msn:[email protected]

Sephi
Gyerekek mi igaz abbol hogy ma 5-kor nyilik az Aq kapu a bloodscalpon?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Gyerekek mi igaz abbol hogy ma 5-kor nyilik az Aq kapu a bloodscalpon?

PiszkosFred
Surgosen jusson eszedbe a titkos kerdes es a valasz. Tudom hogy nem egyszeru dolog, de muszaj. Az a baj, hogy az ember kapkod, kattingat mindenre azonnal OKt, meg YES-t, csak hogy haladjon tovabb, es jatszhasson. Pedig nem veletlen az ilyen funkcio, mint lathato. Ha emlekeznel ra, mar jatszanal (vagy ha felirtad volna a szobadban valahova). Felo hogy kisse draga lesz ez a "tanulopenz", de biztos vagyok benne hogy egy eletre megtanulod, es legkozelebb nem fogsz csak kattingatni...

De talan a serial es egy igencsak hosszu alkudozas is segithet. Ne ertsd felre, sajnalom hogy igy alakult es elloptak, de hogy ezt egyelore nem tudod orvosolni - legalabbis ugy tunik -, reszint a te hibad is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amikor nyilik a kapu nincs semmi event , megutik a gongot kinyilik es kesz szal nem kell szamitani semmi kulonlegesre.

Keszulj fel egy hosszas, hetekig tarto, esetleg eredmenytelen levelezesre, vagy vegyel uj wowot most.

sziasztok! a blizz válaszolt - lezárták az accountom mindaddig mig nemderül ki hogy télleg én vagyok a rendes tulajdonos ehhez pedig a titkos kérdésre a válasz kell amit persze nemtudok, még ötletem sincsen. minden serialom és personal infomat leirtam, ez szerintem sokkal többet ér, szerintetek mit tegyek?

The Garrett
ez megincsak nem jo, mindenki szeretne minél hamarabb bejutni végre AQ ba.

The Garrett
devil nem azzal van a baj, akarkit odaverünk szerintem rendezett grp pvp ben, a gond az, hogy en, es gondolom hozzam hasonloan sokan masik kivancsiak vagyunk egy olyan eventre ami egyszer törtenik meg a jatek alatt. Nem arra akarok figyelni, hogy :omg mikor tamad meg valaki.

A másik fõ probléme az az hogy rengetegen lesznek ott, és ha nem is lesz server crash, kb elvezhetetlen lesz az egesz plance ha még a sor verpisti elkezdi a massfear-t stb-t.

Sziasztok!
Kaptam levelet a blizztõl, lezárták az accountomat mig kinem derül az igazi tulajdonos. ezt ugy állíapitják meg, hogy a titkos kérdésre a választ mondjam meg. de fogalmam sincs még azse mien betüvel kezdödhet 😞
Mit tegyek?