World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
én még nem unom😊

V9ykn8_TZL0

lesznek uj bossok is

The Garrett
az a baj hogy ettol még ugyanaz az unalomig imsert insta marad 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
95 nem olvasott... azt hittem valami faszfej vita miatt lett ennyi hozzászólás😄

V9ykn8_TZL0

épp mondani akartam 😄D
#67479<#nezze><#nevetes2><#vigyor1>

Davidus
"Stratholme, Scholomance, and Blackrock Depths now allow a
maximum of five players inside, and Blackrock Spire allows a maximum
of ten."

és igen!!

V9ykn8_TZL0

Bloodscalp lowpop 1 ideje. :-o
Davidus
nemtudom volt e már
hihetõ peccsnócc

V9ykn8_TZL0

The Garrett
megintoffá áááá

Full serverek átka 😄 Nálunk a low popunkkal nem voltak ilyen problémák 😄
The Garrett
hmmm vagymégse? 😄DDDDDDDDDD

The Garrett
egyszer beconnectelt, kirakott, msot megint nicns charlist.

par percen belul jolesz imo

az enyhe túlzás. pl semmi sem történik, ha belépsz :/
The Garrett
bloodscalp iz online iz.

ezt tisztelem is, de az ilyen emberek elrontják az egészet
Péntek este van... miért lepõdtök meg ha 300 ember van ott? Valamilyen szinten a csapathírnévért is választottátok ezt az idõpontot. Amit meg is érdemeltetek... erre te meg itt mindent megteszel, hogy lerombold.

GG

Wallentinus

Szerintem inkább abba kéne hagyni az újjal mutogatást és kinyitni, mindenki tudja hogy sub megtette a magáét és kész. Csak a stílus nem mind1 amiben kinyilatkoztatottak az alábbi hozzászólásai.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Nem kell elnézést kérned és nem kell visszafordítani a dolgot rám, de ha megfigyeled az utóbbi 10-15-hozzászólást akkor lehet rájöttél volna hogy lehet hogy te fogalmaztad meg az elsõ commentedet kicsit paraszt módon.
A pt-is szeretne bejutni aq-ba,ahogy ti is, meg gondolom még jó pár clan .
Teljesen mindegy mikor fogjátok kinyitni azt a szart mert 5-perc mulva ugyis mindenki ott lessz , ez teljesen elkerülhetetlen és ezt ti is tudjátok , akkor meg miért kell most ezzel a dologgal visszaélni?Sztem ti is megkönnyebülnétek ha kinyitnátok aztán mindenki csinálná a maga dolgát...
jó de ök minden nap meg is kapják ezért a jutalmukat gank formában 😄
a bevonulásba pedig minenki bekapcsolódhatott, énis márcsak a végére mentem oda

szánalmas gyökér vagy. még szerencse, hogy vannak jó arcok is a SUB-ban, kár hogy Te qrvára nem tartozol közéjük.
Johát devil azért Tnen is voltak vicces dolgok.... ugyan emiatt haborodott fel az a 3 guild aki érintett volt a farmolasba: mi a bus faszt keres itt a SoE es az Iráni Leprások? Kijelentették ök nem farmolnak mert nem kell nekik még1 insta. Nade mikor szo volt nyitasrol? Jajj mi az h kimaradnak ez az ÖVÉK IS !!!! Az meg h a perfel bevonultatok a gonghoz... hát izé. Lehet rosszul emléxek de mintha nem egyedül lett volna a gong összepakolva. <#ejnye1>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

inecromancer
Kutakodom az emlekeimben...varjal csak...igen. Reput kellett farmolni a qlinehoz! Megvan! Mondtuk a hordanak hogy segitsenek...ja hogy nem akart senki szartak a fejunkre es most kerik a jussukat? Lehet ironizalni molokay de amig te a rak14 et csinaltad bg-n addig mi orgrimmarban szoptuk a lego warriors hun genkeleset linen farm kozben, oltuk a bogarakat repuert, illetve egyutt lagoltunk eranikusnal. En kerek elnezest.

és mostmár látom is hogy miért kellett ennyit várni =P
4 gyakorlatilag 0-24 óráig online warlockjuk volt ~

Mazs mielött a 0 event után bemennél ajánlom farmoggas egy hangyafasznyit, lehet megéri az a repu. <#buck>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

LoL
Életetek legnagyobb problémája legyen ez a kapunyitás.
1. Bámészkodók számára miért olyan érdekes ez mikor videón is meg lehet nézni.
2. Ha saját bevallásod szerint a kapunyitó event egy nulla és 5 mp múltán be is lehet menni, akkor mire jó ez a bennfenteskedés?

sok közöm nincs bshez (csak az a lelkes 30-as lock aki egyszer egy héten fejlödhetne, DE nemtud?! ~), de az a lenti *miafasztkeresottsemmiközeakapunyitáshoz* dolog azért durva volt
szvsz a legjobb idö a nyitáshoz amúgy is a reggel 5-7 óra szombat/vasárnap amikor mindenki alszik =P

Én meg azt ha Perfectionnek elege lenne egy bizonyos warlockból aki hónapokon át könyörgött a fórumukon hogy vegyék be 😛
Õké kurvajó vagy imádunk titeket ti vagytok az istenek,mondjak még valamit vagy screenshotoltad?Gongassatok ,nem tom miért kell a fesztivált csinálni, örülünk hogy nektek van aq-vibrátorotok , nekünk nincs ,szarok vagyunk, meg ugyse tettünk semmit.
Valóban én is kajáznám ha tele lenne a server olyan guildekkel akik 5 óra alatt végig tudja csinálni bwl-t(mert mint bizonyára tudod e nélkül nincs kapu nyitás), és van olyan jó kapcsolatban egy mássik guildel hogy az õ emberüket vigyék le a scepterrel, hogy be tudja fejezni a q-linet. De most igazán Ford Ferlain és a felügyelõ beszélgetése jut eszembe....

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

inecromancer
De nem tette meg pedig volt ra lehetosege (nem is keves). Es ally oldalon is kepes volt 3 konkurens klan osszefogni hogy legyen kapunyitas, mashol nem ment. Ennyi.

de kajáznám ha közben egy másik guild is kifarmolta volna és kininjanyitná =P

Nagyon egyszerü, 42000 repu, egy szép kis quest line, 9 elementium bar, stb stb., gongatsz, és máris mehetsz be, nézheted az eventet stb. De amig az emberek 90% mind horda, mind alli oldalon, lofaszt nem tett érte, most ne is tartsa a markát 😛
Anno, mindenkiazt mondta, hogy nekik nem érdekük, hát akkor most se legyen érdeke, ott lenni.
Majd ha tettél annyit mint az a törpe, majd akkor beszólhatsz neki, addig pedig...
Jol latod, mivel en ottvoltam, es el mondhatom , hogy a specter ki szedesenek a 80% nal EN ottvoltam, es teged egyszer se lattalak.

inecromancer
Teljesen mindegy mit hiszek, nektek nincs scepter nekunk van. Mi tettunk erte, ti nem. Innentol kezdve dobalhatjatok a szart a pofamba, ezen nem tudtok valtoztatni😊

másrészt meg mi is beszeretnénk jutni
Nem ez a legszörnyübb az egészben hogy debil , hanem az hogy ugy érzi a kedves sub-os törpe barátunk hogy õ szarta az a bizonyos gyertya alapanyagot és még büszke is rá hogy mekkora tapló
az már a ti dolgotok, ti akartok aq20/40be menni, de attól még a háború megtekintésére ugyanannyi joguk van mint nektek

Nem tudom honnan jönnek neked ezek a gondolatok, de szerinted BS silithus miatt halt meg 1x 4 szerver?
Mert ha a BS halt volna csak be akkor talán írhatnád ezeket, de ha 4 szerver hal be 1xre lehet hogy annak technikai oka van vagy szándékosan lötték le a 4 szervert...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ez van bs-en mindent a substancnek köszönhetünk, õk farmoltak mindent😊
És még szerény is 😊
inecromancer
Oke. Egyutt farmoltunk. Gongassatok.

Mighty
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mi alapján tudod eldönteni, hogy ki mennyit tett a kapunyitásért?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

war effortot is biztos egyedül farmoltátok ki =P

Yah mert a horda nem tett semmit a farmolással??? ne röhögtess már.
inecromancer
Azt.

Yah bocs ergo azt mondod hogy nekem nincsen jogom megnézni????????
Mások nem voltak annyira prok hogy nefát farmoljanak korán.

inecromancer
A kulonbseg azonban az hogy en tettem valamit azert hogy kinyiljon, mig az ottlevo emberek 70% a semmit. Ez az egyik. A masik meg az hogy a kapunyito event egy nulla, kinyilik AQ be lehet menni es ennyi. 5 masodperc. Ezért kell lecrashelni az egesz szervert a picsaba? Komolyan elkepeszto mi volt az elso eventnel is, boldog boldogtalan ott kempelt areazott meg pvpzett (IGEN A HORDASOK IS!) es nem hogy elvezni nem lehetett de vegig se ment mert lecrashelt. Ennek tetejeben az ott levo emberek nemhogy semmit nem tettek javareszt az event létrejotteert hanem meg sem probaltak tenni. Ez pedig egy lenyegi kulonbseg.

Jah, de a másnak, is ott volt a lehetöség, hogy szerezzen sceptert, nektek miért nincs? szedd ki, és menj gongatni 😛
Nem kell általánosítani, neki van nagy arca ;p