World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tisztabb szarazabb biztonsagosabb erzes, minthacsak leatherben lennék 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
AQ20as 2. boss, ahol jönnek a packok amit a general huz, na azt ti hogy csinaljatok? mi probáltunk mindent, de protos gecinél mindig beszopjuk, eddig az utolsó packing jutottunk, valami taktik? pls
A tier 1/2 seteknél sokkal jobb lesz pévépézni meg demidzsdílelni ez az új set
dungeon 2 set vs tier 1(legalábbis warriornak😊
BP of Might
20 str
28 stam
10 fire res
7 def
3% block
BP of Heroism
21 str
13 agi
26 stam
1% +hit
az összpontszám alapján a might jobb de vannak rajta olyan cuccok amik egy dd warriornak feleslegesek. ráadásul a heroism szetbónuszai is jobbak
V9ykn8_TZL0
The Dungeon 2 version is also not precisely a healing-only set, in my Druidic opinion. 😉 The statistics are pretty diverse.
V9ykn8_TZL0
ha meghalok az jár vmilyen veszteséggel?
mikor harcolok az emberem fölé mindig kiírja, hogy: I don't have statts addons.
ha vmi magasabb szintû ellenfél megtámad mit tudok kezdeni azon kívûl, hogy futok, mert egyszer úgyis elkap.
ja, meg állandóan lefagy mikor belépek a játékba, mondjuk erre nem nagyon tudtok mit mondani.
Fél órája indítottam el a testserver letöltését. Itt az eredmény:
nem tudjátok, hogy miért nem csinált ez idõ alatt semmit??
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amivel elindul az ingyenes hónap
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
Mind1 ugyis Mc van szal szarok ra. Csak na.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
én már be is táraztam pár magister cuccot pont emiatt a jövõre nézve 😊)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hajlanra eltünnek a kispisták és lehet lagnélkül gyakni reggelig😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Gz Blizz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"