World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nagyon teccik eddig az insta eléggé sok szerep jut kasztereknek.)
Ha gyorsan végzünk akkor lesz több idõ legalabb ien rl bnõ etc dolgokra megintxD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Kellene már egy ignore funkció erre a fórumra...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lesz idejuk majd huhurannal meg twin emperorsnal nyugodj bele😊

Nah már megint okos vagy....

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

most õszintén, ti hová rohantok ennyire? 😊
két-három hét múlva meg az lesz a baj, hogy nincs high level tartalom a játékban és csak unatkoztok...merthogy úgyis csak farmolás az egész 😊

40 fõt igénylõ instákban.

Davidus
addigra ra fogsz jonni, meg van tobb ezer jatekostarsad egyszerre online, aki segithet.

a soha veget nem ero tapolas a lenyeg : )

anti hero

Gladiator
amúgy van vmi konkrét értelme / sztorija a játéknak? azon kívûl, hogy megyek, és csinûálom az ilyen kis küldiket, meg tápolom magam, valami fõ szál? ha, tegyük fel elérem a max szintet, nics több küldetés, akkor mit csináljak? hol vannak ilyen bossok, vagy nem tom mik, amiket ti öltök?

Count Adyn
Sartura, Fankriss down^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Aquli
Eddigi 2 ony-killünk:
1 x helm of wrath
3 x nemesis skullcap
random loot generator - works as intended

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

koosadam

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Behoztam végre a testservert!😊 Betölti és WoW-error. Újratöltöm és süketet mond a gép. Restart. Belépek WoW error. Betöltöm újra megint süket...és így tovább már vagy 20-adszorra 😛

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

PiszkosFred
Részemrõl sz*rok rá, egyéb kérdés? ;]

capaszabi
NA EHHEZ MIT SZÓLTOK: Dunemaul lecrashelt event kezdése elõtt 3 órával...

Nem néztem még fórumokat. Hm. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerûen tervbe veszik. Bár nem szólok bele: õk ebbõl élnek, jobban értenek hozzá.

PiszkosFred
Akkor fejlõdj még pár szintet, és gyerek vissza hozzá késõbb. Ezzel jelzi, hogy akar majd tõled valamit, de még kicsi vagy.

kesobb adnak questet.

Gladiator
az, ha szürke felkiáltójel van az npc-k feje felett, akkor mi van?

Sephi
Mirol beszelsz? Olvasd a forumokat. Ez siman es konyen tervbe van veve 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha meg is valóítják, akkor is valami nagyon komoly megkötésekkel, mert igen komolyan fel lehetne borítani az árnyaiban jelen lévõ játékegyensúlyt

ez meg csak pletyka szinten terjed sztem, nem hiszem hogy ezt megvalositanak, legfeljebb valami nagyon egyszeru modon.

És lehet már tudni hogy melyik patcben vagy mikor lessz megvalositható a karakter mozgatás realmek között?
Komoly?
Még szakállat is rakhatok a mágusom babaarcára? :-)
Sephi
Majd lehet. Terveznek majd fodraszot es arc/testfesto dolgokat is valamelyik patchre.

Ez komoly.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Detto.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Davidus
nem lesz olcsó buli összeszedni ezt az új setet😛 az elsõ része 20 arany volt a második már 40 +cuccok

V9ykn8_TZL0

koosadam
Bazz megvárom a 2300-as sort és még mindig megáll a karakter listánál! Valki pls ha tudja mi lehet a gond írja meg!!!

Thalrog
jaja, nekem is female ud rogue az altom és rohadt jól néz ki 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Beszt.

Nõi UD rog?

fuj

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sajnos sehogy, ha lehetne én leginkább a nemét változtatnám meg a karimnak 😄

Nem.
Már 36-os a kari
The Garrett
kezdesnel? oO

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hogyan lehet egy már meglévõ karakter arcát, szakállát stb. megváltoztatni. Lehet egyáltalán?
The Garrett
"Hat nem akarok beleszolni de taktik nelkul azert nagy mak kelen hogy leverjel akarmilyen HL bosst 😛"

taktika nelkul esetleg lehet sajatot kitalalni, probalkozni gyakorolni...ha bármelyik boss is a mákról szólna ez egy igenszar jatek lenne.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Hat nem akarok beleszolni de taktik nelkul azert nagy mak kelen hogy leverjel akarmilyen HL bosst 😛

Hakkar-hoz kernek egy taktikot. Nekunk is van nem nem ugy erzem hogy tul sikeres lenne 😛

Nefa lemegy AQ20 2. boss nem. Nocsak... nincs az arcodba rágva a taktika és megfeneklik a csapat? 😄 brahahahahah 😊

Ha nem PvP akkor PvE server. Sok választás nincs.

Nem. Ez az Earthen Ring RP szerver. Itt csak a BG marad igaz?
QuippeR
van pvp rp szerver is, ha ez a kérdés tárgya

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hello
RP szerveren a másik frakcióval csak a BG-kben van harc ugye?
koosadam
Mennyi idõ után sikerült? Már én is csiki-csukizok egy negyed órája de semmi leáll a character listánál...

tudom, mi csak ma megyünk neki, tegnap repu farm volt. vagyis ma hajnalban 😛
Davidus
nekem is de utána meg a loading screenen áll meg😛

V9ykn8_TZL0

fasza, megint elfelejtettek flight patheket berakni... még szerencse hogy rögtön úgy kezdödik hogy... go to silithus 😄DD

Davidus
A 3 BoE set item(belt, gloves, bracer) ápgrédje solózható a többi dungeon quest.

V9ykn8_TZL0

dettó =S

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"