World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Level 47 human warrior!
Holy-ra nem tennék semmit,
retry ágon a 2hand spec-ig teszek pontokat, kivéve a Vindicationra,
Prot ágon a reckoningot maxolom ki.
Így marad a végére 3 tálentpont.
Szerintetek mire tegyem?
Esetleg a Pursuit of Justice-re, hogy ha gáz van, eltudjak futni valaki elöl? 😄
Vagy ha éppen menekül, utól tudjam érni egy utolsó csapás erejéig? 😊
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
amúgy nagyon durván nincs semmi bg mostanában BS-en. mióta volt a 2. költözés TB-re igencsak kihalt lett a server 😞
múltkori server-leállás alatt kiváncsiságból benéztem Warsong-on IF fõtérre egyet alt karival, hát lehidaltam attól a tömegtõl, ami ott nyüzsgött. (nem láttam a padló textúráját a sok névtõl ^^)
lehet, hogy volt anno várakozási sor meg minden, de mégiscsak nagyobb feeling volt, mint ami most van.
legalább szerintem jobb volt...
(s persze semmivel sem lett stabilabb a server sem)
hmm...érdekes elgondolás, csak nem tudom találsz-e olyan lámát, aki ezt bevállalja neked...
jobb helyeken ezért kemény pénzt szoktak fizetni, hogy más tolja a karidat.
pl. létezik ilyen, hogy megbízhatsz embereket, hogy játszanak a kariddal, mikor te nem tudsz, farmolnak neked zsét, cuccokat, stb. de ezért biza csengetni kell irl-ben a lovét keményen.
de gondolom nálad ez nem áll fenn 😊
(ha esetleg tévedtem, s te is hasonló rendszer akarsz követni, akkor sorry, nem szóltam semmit)
azért mindenesetre sok sikert ehhez a project-hez 😉
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Nem tudom miket mesélhettek rólam<#puszis>#puszis>, de nem szoktam duellezni. Igazából az én talentelosztásom raidekre van kitalálva és nem pvpre vagy duelre. Biztos sok emberben megmarad amikor a lovon megfeküdt a dotoktól.😊 Hát igen én is wsgbe mindig a kis házba rohantam a + 30% dmg buffért.<#buck>#buck>
Valamelyik nap amikor meglett nefa maceja meg offhandje bekocogtam ABbe letesztelni, de a random csapatnak hála allyk felaprítottak mint a tüzifát.<#eplus2>#eplus2>Pedig olyan szándékkal mentem le, hogy a 839 dmg/tick dotsebzésem megdöntöm, de a pala amelyik Mine zászlót védte mindig túl gyorsan adte le a drótot és mire palával jobban megismerkedhettem volna 1 allysból 4 lett.<#rinya>#rinya>
Még 1.10 elött azért megosztom veletek a jól bevált raidre specializált talentfámat ami már 3 hónapja van meg és teljes mértékben bevállt. Allys shadow pap raideken még több dmg-t tud csinálni a több mana és több manaregen miatt.😊
Talentfa:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests/talents.html?05003205040000000000000000000055250210005151
Sem wowos sem RL haverok között nem volt senki aki megfelelõ lett volna a feladatra ezért írok ide, hátha...
van 1pár feltétel
-angol nyelvtudás (középszint OK)
-rogue class behatóbb ismerete
-MC, Onyxia, BWL elejének ismerete
érdeklödni csak MSNen: [email protected]
tsé
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Egyébként én is kiváncsi vagyok hol lehet gyorsabban elérni Tryutyit mint itt fórumon keresztül, se ventrin se IRC-n nem vagy?
Fogadtam rád a nagyönbizalmú ismerõseimmel szemben, kerülj elõ mer kell a lé.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
a flameshocknal megoszlik a kezdo sebzes es a dot kozott az upto, kb ugy mint a druidanak a renew (vagy regro? 😄 nemtuom a nevet lol) ) hogy hany % ban annak még én se neztem utanna S:
Viszont mi a helyzet az "over time"-os spellekkel?
Mondjuk van 400 spellupom és rakok egy sw:paint, annak a tickjei közt egyenletesen el lesz osztva a 400? Gondolom a hot is akkor úgy van számolva a healuppal, mint a dot a spelluppal.
Hogy megy pl. a Flame shock számítása? (egy kezdõ sebzés, majd egy 12 mp-es dot)
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
hat bs nemlatszik mas szerverek igen betok logolni zokra a szerverekre is .. szal tuti ez a karbantartas vagy az elcseszes esete ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Most vettem észre hogy te is Memento-s vagy 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(spell casting time/3,5)x100
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
2gold 6silver 25copper egy nyertes AB. Végre nem lesz kész csõd a pvpzés. (méreg,blindpor,javítás...)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Felheart Gloves
Binds when picked up
Hands Cloth
63 Armor
+15 Intellect
+8 Spirit
+18 Stamina
+7 Fire Resistance
Classes: Warlock
Requires Level 60
Passive: Improves your chance to get a critical strike with spells by 1%.
Passive: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 9.
54 Armor.
14 Stamina.
12 Intelect.
+13 Magical spell damage and healing.
+1% Critical strike chance with spells.Deathmist Wraps:
underdev oldalon:
15stam
12int
+1 to hit
+1 crit
V9ykn8_TZL0
egyedul a rammstein elötti rész lassithat picit, de szerintem aza 45 perc pokos bosstol teljesitheto akarmilyen csapattal.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0