World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

martin3
csoki!vki nem tudja ha orcomtol átküldöm a pénzem emg a cucaim az új dwarfomnak akkor az megérkezik e?mert 1 aranyat átküldtem a 20-ból és az nem érkezett meg😞 pls help

Level 47 human warrior!

Jött valami patch ma? Sajna csak késõ este érek haza :-(
melorin
Mostanában kipróbálok okoskodni valami jó tálentezést palának, ami jó PvP-re, fõleg harcosok ellen.
Holy-ra nem tennék semmit,
retry ágon a 2hand spec-ig teszek pontokat, kivéve a Vindicationra,
Prot ágon a reckoningot maxolom ki.
Így marad a végére 3 tálentpont.
Szerintetek mire tegyem?
Esetleg a Pursuit of Justice-re, hogy ha gáz van, eltudjak futni valaki elöl? 😄
Vagy ha éppen menekül, utól tudjam érni egy utolsó csapás erejéig? 😊

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

tegnap én is benéztem AB-ra fun-ból egyet...mit ne mondjak, nagyobb élmény volt, mint 2 hónapja 😊
amúgy nagyon durván nincs semmi bg mostanában BS-en. mióta volt a 2. költözés TB-re igencsak kihalt lett a server 😞
múltkori server-leállás alatt kiváncsiságból benéztem Warsong-on IF fõtérre egyet alt karival, hát lehidaltam attól a tömegtõl, ami ott nyüzsgött. (nem láttam a padló textúráját a sok névtõl ^^)
lehet, hogy volt anno várakozási sor meg minden, de mégiscsak nagyobb feeling volt, mint ami most van.
legalább szerintem jobb volt...
(s persze semmivel sem lett stabilabb a server sem)

na igen, ez is benne van a pakliban...

Nemtom mi lesz a biztosíték, hogy az ember nem adja el az összes cuccot és küldi át a zsét saját karinak.
Hát Trutyi jól beleválasztottál mert azok szerintem mi voltunk AB-n 😊 És mikor beszólt a Pala hogy trutyi mine, azonnal küldtem le 3 embert. Az egyik srác rákérdezett, minek Trutyira 4 ember? Mondom neki, igazad van az kevés lesz, még két ember mine-ra azonnal 😊
tehát ha jól értelmezem olyan - rugóhoz értõ - embert keresel, aki játszana a TE kariddal, hogy az fejlõdjön, ofcoz' farmoljon neked cuccokat, pénzt, de úgy, hogy majd amikor TE akarsz vele játszani, akkor simán visszakéred majd tõle?
hmm...érdekes elgondolás, csak nem tudom találsz-e olyan lámát, aki ezt bevállalja neked...

jobb helyeken ezért kemény pénzt szoktak fizetni, hogy más tolja a karidat.
pl. létezik ilyen, hogy megbízhatsz embereket, hogy játszanak a kariddal, mikor te nem tudsz, farmolnak neked zsét, cuccokat, stb. de ezért biza csengetni kell irl-ben a lovét keményen.

de gondolom nálad ez nem áll fenn 😊
(ha esetleg tévedtem, s te is hasonló rendszer akarsz követni, akkor sorry, nem szóltam semmit)

azért mindenesetre sok sikert ehhez a project-hez 😉

lol már fogadtok is rám.😊Duelhez átkellene talentolnom silencre,shadow reach,focused castingra meg imp inner fire-re.😊) Sajnos nekem ezek sose voltak mivel raidekre ezek nem kellenek.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Amióta meglett rank 11 és megvettem a hátast nagy ívbe kerülöm BG-ket.<#awink>
Nem tudom miket mesélhettek rólam<#puszis>, de nem szoktam duellezni. Igazából az én talentelosztásom raidekre van kitalálva és nem pvpre vagy duelre. Biztos sok emberben megmarad amikor a lovon megfeküdt a dotoktól.😊 Hát igen én is wsgbe mindig a kis házba rohantam a + 30% dmg buffért.<#buck>
Valamelyik nap amikor meglett nefa maceja meg offhandje bekocogtam ABbe letesztelni, de a random csapatnak hála allyk felaprítottak mint a tüzifát.<#eplus2>Pedig olyan szándékkal mentem le, hogy a 839 dmg/tick dotsebzésem megdöntöm, de a pala amelyik Mine zászlót védte mindig túl gyorsan adte le a drótot és mire palával jobban megismerkedhettem volna 1 allysból 4 lett.<#rinya>

Még 1.10 elött azért megosztom veletek a jól bevált raidre specializált talentfámat ami már 3 hónapja van meg és teljes mértékben bevállt. Allys shadow pap raideken még több dmg-t tud csinálni a több mana és több manaregen miatt.😊

Talentfa:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests/talents.html?05003205040000000000000000000055250210005151

Botond
mobilon felhívod,vagy email <#zavart1>
Iwant2Belive
Keresek valakit aki tudna játszani a karimmal nekem ugyanis a munkám miatt eléggé megcsappant az idõm azt viszont nem szeretném, hogy az eddig felépített karakterem csak úgy elenyésszen illetve lemaradjon a köcsög meló miatt.
Sem wowos sem RL haverok között nem volt senki aki megfelelõ lett volna a feladatra ezért írok ide, hátha...

van 1pár feltétel

-angol nyelvtudás (középszint OK)
-rogue class behatóbb ismerete
-MC, Onyxia, BWL elejének ismerete

érdeklödni csak MSNen: [email protected]

tsé

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Triny inkább az ebédet fõzzed ne Trutyit hajkurászd itt 😊
Egyébként én is kiváncsi vagyok hol lehet gyorsabban elérni Tryutyit mint itt fórumon keresztül, se ventrin se IRC-n nem vagy?
Fogadtam rád a nagyönbizalmú ismerõseimmel szemben, kerülj elõ mer kell a lé.
The Garrett
btw: nemertem ezt a blizz féle ugyintézést. 1 szar autoreply-t nem kuldenenek vissza, hogy te hülyegyerek megkaptuk az emiledet es varjal a sorodra :SSSSSSS

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
😄 a renew-t meg a regrowth mindig kevertem 😄

Mighty
Ne bameg. Egy napja nem játszik és már nem tudja milyen spelljei vannak <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
a csak dot spellek tickenkent elosztva kapjak az teljes upto-t.

a flameshocknal megoszlik a kezdo sebzes es a dot kozott az upto, kb ugy mint a druidanak a renew (vagy regro? 😄 nemtuom a nevet lol) ) hogy hany % ban annak még én se neztem utanna S:

Hát a leírásban is úgy volt. A spell idejével el kell osztani a 3.5-öt és annyi lesz a módosító, de minimum 0.43 (tehát 0-1.5 spellek esetén is 0.43). Erre jönnek még a szorzók (*0.95, ha hagy snare effect-et, *0.333, ha aoe spell, stb...)

Viszont mi a helyzet az "over time"-os spellekkel?
Mondjuk van 400 spellupom és rakok egy sw:paint, annak a tickjei közt egyenletesen el lesz osztva a 400? Gondolom a hot is akkor úgy van számolva a healuppal, mint a dot a spelluppal.
Hogy megy pl. a Flame shock számítása? (egy kezdõ sebzés, majd egy 12 mp-es dot)

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

robotnyk
antgecc
Érdekes, hogy egyeseknek ez egy év után is újdonság...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AnarchoiD
"Szerda van = karbantartas 😊"

hat bs nemlatszik mas szerverek igen betok logolni zokra a szerverekre is .. szal tuti ez a karbantartas vagy az elcseszes esete ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Szerda van = karbantartas 😊

Szólj ha véletlen sikerülne találni egy csempész-szálat 😊 pár póló nekem is kéne 😊

AnarchoiD
bloodscalp masnak sem latszik ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jééé. Hali Rumcájsz! <#integet2>
Most vettem észre hogy te is Memento-s vagy 😊

Forrest Tomee
Igen Németo. is jó lett volna, de így keresnem kell egy Ugandai szálat...<#zavart1>

TDC Geronimo
Ok, köszi. Hát akkor várunk 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én nem találtam megoldást a blizzard shopos rendelésre, ugyanis németország és ausztria sem szerepel a desztinációk között... (még ezekbe az országokba is meg tudtam volna oldani, de hát... uganda rulz)

Davidus
egy darabig nem is lesz mert szerintem az lesz az utolsó megszerezhetõ cucc

V9ykn8_TZL0

Davidus
még nincs

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Roberól nincs még kép v vmi infó?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Trutyi! Nem látunk mostanában AB-n, és megkell mondani mindig emlegetve vagy, eljöhetnél egyik este Arathiba mert pár emberke duelezni szeretne veled , ugyanis nem hiszik el amit mesélünk rólad... 😊Thx. Válaszolj pls
Én ezt úgy olvastam, hogy a 3,5 seces vagy a feletti spell kapja meg a 100%-ot.
(spell casting time/3,5)x100

Botond
<#rinya> Akkor lassú pap leszek.
Kössz az infót!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

megismételhetö questért nem kapsz pénzt. így tehát egyik bgért se (igen, énis marhanagy baromságnak tartom...)

Botond
Kapunk bizony. Már csak scholo,zg,mc,aq küldijeim vannak,meg pár réjd quest.Többi lóvé elpazarolva. <#zavart1>

2gold 6silver 25copper egy nyertes AB. Végre nem lesz kész csõd a pvpzés. (méreg,blindpor,javítás...)
BEAST
most így hirtelen nem ugrik be , de 60 felett is kapunk xp-t bg medálokért nem? xD ... küldetésem meg rengeteg van 😄 még brdbõl is van egy halom 52-54 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Elmentem pár ritkább enchant receptet kifarmolni és egybõl ott állt halomban az epic kos ára. Papnak viszont sose lenne,ha nem vezetik be ezt az új rendszert.
csak összehasonlítás kedvéért

Felheart Gloves
Binds when picked up
Hands Cloth
63 Armor
+15 Intellect
+8 Spirit
+18 Stamina
+7 Fire Resistance
Classes: Warlock
Requires Level 60
Passive: Improves your chance to get a critical strike with spells by 1%.
Passive: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 9.

The Garrett
gondolom onnan jott az ötlet hogy a sok vérpisti 1 év alatt elérte a 60 at, és elkezdett sirni hogy epic paci kell neki ^^

Davidus
új Deathmist Wraps:

54 Armor.
14 Stamina.
12 Intelect.
+13 Magical spell damage and healing.
+1% Critical strike chance with spells.Deathmist Wraps:

underdev oldalon:

15stam
12int
+1 to hit
+1 crit

V9ykn8_TZL0

Botond
6,25copper egy xp akkor.thx! Olyan 4-5 epic mount árát sikerül elpazarolni akkor. <#zavart1>
valahol olvastam hogy 1600 xp=1g

Botond
Trash mobokat kipucolni elõre és úgy lenyomkodni a bossokat?
Forrest Tomee
Valaki tudja, hogy a blizzard online shopból, hogy lehet rendelni, mert 1-2 dolog érdekelne, de nincs Magyarország feltüntetve a lehetséges célországok között, ami elég ciki, mert pl. Uganda benne van...

The Garrett
fél óra egy 5 fõs full baron run. ( es nem, nem full t2 epicben.)
egyedul a rammstein elötti rész lassithat picit, de szerintem aza 45 perc pokos bosstol teljesitheto akarmilyen csapattal.

Davidus
a blizzardosok full zöld cuccokban is megcsinálták😊 a számláló megáll mikor valaki megüti baront

V9ykn8_TZL0

Davidus
legalább megtanulnak az emberkék játszani😊 jelenleg kritikán aluli a nagy többség játéktudása😛 tegnap is 3x vájpoltam scholoban 10 emberrel😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
mage csak magistert upgradelhet

V9ykn8_TZL0