World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztosan sokan hasonlóan vélekednek, de azért a defiance, az imp shield block, a last stand nem jönnek rosszul egy komolyabb instában és megkönnyíthetik egy raid dolgát.

TSW: Tunderke

Davidus
Jelenleg a prot ág egy fos. Tankolásnál sokkal többet számít a gear mint a talent.

V9ykn8_TZL0

melorin
És miért jobb mint a stun?
Nem éri meg jobban reckoningra tenni?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Forrest Gump
Sziasztok!
Egy tapasztalt warrior segítségét szeretném kérni talentezéshez.
Jelenleg lvl54-en vagyok, és prot-ra szeretnék talentolni, mert úgy hallottam hogy azok mindig kellenek instákba.Ráadásul most eléggé össze-vissza vannak a talentjeim😊.
Délután tudnám elolvasni a válaszokat, ha kapok😊.
Jöhet privibe is. Elõre is köszönöm!
Mighty
Ha jól gondolom, akkor a priestek Arcane Powerje.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

antgecc
Na zhc-re rájöttem. Kicsit kihagyott az agyam, de beugrott. Viszont a PI-t nem vágom, hogy mi...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
a repentance egy "stun" amit humanoidokon használhatsz , a vengeance pedig +sebzést(normál/holy) ad ha criticalt ütöttél

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

melorin
Vagyishogy csak 2 szint múlva, de ez lesz a kiindulási pont, merre is kéne fejlesztenem.

antgecc
Mijaza ZHC+PI?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

melorin
Ja, és itt állok éppen tálentügyileg:

melorin
Hû, elolvastalak titeket, és csak kapkodom a fejemet. Ez az elsõ karim, és még csak 34-es a pala, úgyhogy nem nagyon értek hozzá, így nem tudom pl. (angoltudás híján) hogy mit csinál pontosan a Vengeance és a Repentance. Elmondanátok?

nah, priest dmg 1.10-tõl...

cuki 😊

amikor benn voltam anno egyik nap testserver-en, akkor mondták IF-ben a general csatin, hogy auberdin-ben esett az esõ...
sajnos látni nem láttam, se esõt, se havazást, se homokvihart, de ezekszerint akkor ritkán ugyan, de van 😊

van csak nem allando jelleggel, egyelore eleg ritkan esik ugy hallottam, mapok listaja a patchnoteban benne van.

Sound
nah ezentúl én is nyomom az "I win button"-t, meg pop-olom a trinketeket 😊

http://www.thottbot.com/index.cgi?i=52889
+
http://www.thottbot.com/index.cgi?i=51754

😊)

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Davidus
BRD drop

+40 healing gatya

V9ykn8_TZL0

😊
peace
(*nem erre a válaszra számított*)

BEAST
az Eye for an Eye talenttel kapcsolatban 100%ig igazad van , a paladin legfeleslegesebb talentje 😊 amíg nekem is volt énis lestem combatlogból mikor mennyit sebzett 😊) ... de én a 2 pontomat a judgement cooldownra tenném , 2 másodperc nagyon sokat számít , nemis light meg wisdomnál m hanem fõleg a soc judgementnél , én minden egyes soc crit proc után ellövöm a judgementet is +10% holy damage meg a crit utáni vengeance elég szép sebzéseket tud adni , fõleg ha stunolva volt az ellen ... én szeretem , továbbra is úgy gondolom hogy a +8% speednél hasznosabb , nem meggyõzni akarlak , ha érdekel úgyis kipróbálod egyszer ^^ és én az 5 pont parry helyett is inkább a Benediction-t választnanám , ígyis úgyis megütnek , casterek ellen meg semmi haszna , de minnél több manád marad annál jobb ... igaz BG-kben elég ritkán , szinte soha , nem használom , mert ott leginkább talpig +int +heal cuccokban rohangálok és gyógyítok , de amikor lehetõségem van harcra nekem eddig bevált ez a build 😊 ... amúgy bocs ha nagyképûnek vagy bunkónak tünnék , lehet igazad van , néha gyorsabb a kezem mint az agyam /sigh

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
nem minden mapon van idojaras hanem csak nehany terkepen, acsorogj ott pár órát , hátha.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

AnarchoiD
1.10 patchnoteben irva vagyok a havazas, eso ilyenek .. viszont en a test realmon egyiket sem tapasztaltam, ennek az oka a balszerenmcse vagy hogy megsem lessz 1.10 -ben ilyen feature ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
nincs nagy arcom , sry , nekem bejön a buildem de sohasem ugattam le senkit sem azért mert jó dolgott mondott , nekem így mûködik közeljövõben nem is tervezem hogy újra kiosszam a pontokat , a pénztárca sem engedi jelenleg 😄D

BEAST
sajnos lépnem kellett melóból , de közben rájöttem hogy az elsõ rész hülyeség /shrug

*ha meg nem pvp-s a build, sajnos az eyeforaneye annyit sem ér... inkább ez a fõ gond...

Nem kedvellek különösebben, mert akkora arcod van, mint ide lacháza. Ennek ellenére elképzelhetõnek tartom nem csak direkt köcsögölsz, hanem tényleg nem okozott még problémát neked a retrib ág kimaxolása, bár azt hogy mér röhögsz ki gúnyosan, továbbra sem értem.
Mindenestre én vagyok a hülye, hogy beszélgetek. Tehát.

Van ez az állapot. Feltételezzük, hogy akármilyen okból kifolyólag szeretnénk lejjebb haladni, és kétkezes fegyverre és kritre hajtani. Mint ahogy a kérdezõ is tenné.

A továbbhaladáshoz a következõ lehetõségek vannak:

- reduces mana cost of judgement and seal by 3%
- decreases judgement cooldown by 1%
- attack bonus and damage bonus to the seal of crusader by 5%
- 4% movement speed
- eye for an eye 15%
- retrib aura

Ezek közül egyetlen választható alternatívát látok a speeden kívül, ez pedig az eye for an eye. Ez viszont nekem gyakorlatban nem annyira jött be, mivel ha adott mágus rámkrittel 3000-et, és én visszasebzek 450-et annak olyan rettenetesen sok értelme nincs, mert ebben az esetben általában én meghaltam, õ meg épp a következõ célpontjára krittel 3000-et. Azokban az esetekben amikor rámkritteltek varázshasználók, mindig az combat logból olvastam ki azt hogy eyeforaneye -al sebeztem, éppen éledésre várva a temetõben...

A többi választható talent meg... szóval nem túl meggyõzõ...

a baj csak az hogy néha 0 resistes emberek/bossok ellen is bebugzik és 4-6 resist jön egymás után ~

The Garrett
na irtam blizznek meg1 levelet, most a wow-eu-n talalhto webes ûrlapszerüsegen 😄 remelem azt hamarabb emgkapjak v valami :SSSSS

A kék papagáj rezisztens, bizony!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

ezt is szeretem <#idiota>

BEAST
persze , a talentleírást olvasva biztos tetszik , kár hogy nem mûködik , még soha nem resisteltem feart vagy sapet , 1.9 után minden új talentet kipróbáltam ...

BEAST
nem , nem mûködik , de azért kösz 😊 ... sancity sem kuka örülök hogy jobban értesz hozzá ... +10% holy damage , vengeance és 1000 felett sebez a soc judgement , eddig csak magek öltek le 1 max 2 lövéssel , de ellenük meg tök mindegy hogy +8% futás vagy +6% 2handed damage ...

a +8% futás mellé semmi mást nem használhatsz , tiszta jó hogy gyorsabban futok meg a lovam is , wow 😄 ... inkább gyorsabb judgement ...

capaszabi
meg talán imp LoH helyett a sap resist. zászló tartásnál jó meg fincsi gouge ellen is.

capaszabi
6% wp = 350*0,06 = +21!!! sebzés GM fegyóval. zsírimba.

capaszabi
sztem: imp 2h + sanctity kuka, helyette futás + e4e

capaszabi
obazz ilyen idióta lett pala talent tree? omg! mellesleg talent az lovon is müxik, encsant nem...

BEAST
én ezt használom , eddig nem sokan gyõztek le és holy ágról is megvan minden ami kell

The Garrett

BEAST
mellesleg ...

"de ha azt nézem hogy mik a választási lehetõségek ahhoz, hogy tovább tudjak haladni a retrib ágon, akkor még ez a legépeszûbb választás"

tényleg milyen igaz , soc , +crit% , vindication ... énis a +8% futási sebességet választanám 😄D

BEAST
mint pl? ... mondj egy enchantot ami többet ér mint 2 talentpont ...

capaszabi
speed enchant imba. de nem palának...

capaszabi
ha palával kikapsz warrior ellen bármilyen talenttel ,akkor vagy béna vagy vagy szar a gear-ed. no comment.

Talán mert vannak hasznosabb enchantok is? 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

BEAST
miért is? 😛

igen, abban igazad van hogy a gyors futás sem a leghasznosabb dolog, de ha azt nézem hogy mik a választási lehetõségek ahhoz, hogy tovább tudjak haladni a retrib ágon, akkor még ez a legépeszûbb választás, mivel enchantnak még véletlenül sem tenném fel a speedet...

BEAST
a "gyors futás" teljesen felesleges , egy enchanttal megvan oldva a dolog , nekem most 20holy/31 retri a buildem , igaz eddig szerettem a Divine Favort , de a repentance nagyon hasznos dolog pvpben , critre meg 15% esélyem van ami healnél elég gyakran összejön

Lynx_TWL
linket tudna valaki adni 1.10es setek kinézetérõl? kösz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ha nem járnék instába, ezt használnám:

link1

Ha meg mindenképp kell neked az a reckoning, akkor meg ezt használnám:

link2

bár így meggondolva nem tudom melyik a job... igazából se a reckoningnak se a repentance-nak nem látom olyan rettenetesen sok hasznát...

Szerintem érdemes a gyors futásra tenni, de nem azért hogy el tudj futni valaki elõl (mert az úgyse tudsz), hanem hogy utolérj valakit, és futás közben is csapkodhasd...

Anaar! Visszatérve: Nem sok lf lock van, de van! És nem ez a lényeg, hanem a nagyobb insták... ahova kellenek a lockok, és kevés van belõlük 😊
Mindenesetre nekem nagyon egyszerû volt mindig is találni csapatot 😊

Legalábbis egyszerûbb mint Solm-al 😉
nem lehet horda-szövetség között cuccot/pénzt küldeni

TDC Geronimo
Nem, valszeg 3 hét múlva jön

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx