World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SinClaiR
nem sok*

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Mighty
Javaslom, kattints a topic banneren és olvasgasd egy kicsit az oldalon található infokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SinClaiR
sok mc, sok bwl különösebben sok pap loot nélkül, és pár hónapig vezettem a dkp listát. nem versenyezve a mágusokkal, de felépítettem egy +dmg ruházatot, igy furcsa 10 disc/19 holy/22 shadow (silence) tálentekkel, 1954 smite; 2460 mind blast; 2400 flash heal; és 6000 greater heal kritikálok a legjobb sebzéseim/töltéseim. Természetesen váltott öltözékben, esetenként warlock debuffal. Ha hozzáveszem a fincsi új talenteket, örülni fogok. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

szépjóestét mindenkinek!:-)Ne haragudjatok a hülye kérdésekért de most vettem meg a wowot és mielött feltenném meg szeretném kérdezni hogy:
-melyik szervert válasszam ki persze jó lenne ahol sok a magyar
-melyik karaktert válasszam kezdésként
-ez hülye kérdés lessz bocsi-hogyan tudok e a magyar játékosokkal magyarul kommunikálni:-)
Segítségeteket elöre is köszönöm!:-)
aqban már azok se ^^

Mighty
Jól tudom, hogy 1.10-ben a Power Infusion stackelõdik Arcane Powerrel? (+55% dmg)

Ha igaz, akkor (többek között) AV-ben lehet majd aratni berserker buffal 😊
Asszem elkezdek jobban barátkozni a papokkal <#hehe>

Te a main healer-t írtad a 390es postban, hogy 1,9k criteket lõ mindenkibe, de mivel nem csak main healer papok vannak a raidben ezért nálunk is vannak ilyen licitek bõven.<#buck>
A healinges neck,ring,back,trinket-ekért ugyan ugy meg kell küzdenie a main healerkenk is shamyk,druidákkal meg a többi pappal persze.😊
Ha meg +dmgt is akarsz akkor meg mage,warlockok ellen kell licitálni.
Ugyhogy papoknak csak a hunterek és warriorok,roguek a barátai ha licitálni kell 1 cuccra.<#pias>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
utállak!<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
nubpala! <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

akkor ez csak nálatok van így, nálunk a papok simán túlbidelik a mageket ha arról van szó =P
(gondolhatod milyen kellemes shámik+papok+magek ellen bidelgetni, minden tök olcsó <#idiota>)

BEAST
csönd 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Eheheh végre

BEAST
nagyon helyes , nem ezért tartjuk a papokat 😄 ... eleinte felvoltam háborodva miért nem költhettem dkpt hogy megszerezzem a hand of ragnarost még az elözõ raidemmel , de régen volt és rájöttem hogy nekem is +heal cuccok kellenek 😊

A gyógyító papnak nincs + dmg cucca ugyanis a t2-es set vagy némelyik darbjánál jobb heales cuccon csak + heal van 0 dmg-vel. Ugyanígy a gyûrû,nyaklánc,trinketek. Tehat aki main healer és legalább bwlt farmolják már 0 + dmg van.

BEAST
ej ej ... ezt nem tudtam , köszönöm 😊

Talán mert holy pap gyógyít inkább pvpben mint a 3 seces smite-tal ökörködjön.😊)
Elárulom neked hogy a jelenlegi smite-tal is el lehet ilyen criteket érni csak szerencse meg idõ kérdése + ami a leglényegesebb a cuccod meglegyen hozzá.😊

sima crit sebzés +50% spelleknél arra értettem (gondolom a papnak nincs olyan talentje ami ezt megnöveli 100% ra )

pvpben elég ha +dam cuccok vannak rajta mert az ugye +heal is, spirittel meg akkor nem kell foglalkoznia =P

BEAST
az lehet , de pap még nem osztott nekem ennyi sebzést 😄 .. fõleg nem holy-t 😮

Az a kérdés mit értesz holy pap alatt, de szerintem nézd meg inkább a talenteket. Most attól hogy a smite,holy fire dmg és range növeleõ talenteket fejleszti ki valaki a holy ágon még nem lesz holy pap.

Mi ez az 50 % crit?

Mighty
Nekem nem úgy tûnik, hogy mostanában a holy papjaink ugrándoznának örömükben, ha farmolniuk kell egyedül...

Most elmondanám hogy a main healer vagy bármilyen pap raiden heales,spi,manaregenes cuccban van nem +dmg-sben.

Pap eddig is tudott ilyen dmg-t csinálni csak most linkeltek 1 képet és mindenki hüledezik 2 számon. Azthittem a wow-val játszottatok eddig is😊)

jó, akkor számolj le a holy firebõl 300damot (200 a 2 poti, +crit 50%), a smiteból meg kb 200at. a main healer 1.9k kat critel... érdekes..

Az a legviccesebb, hogy mage is tud olyat linekni hogy 4xxx dmgt critel a spell és meghal valaki 1 lövésbõl. Ráadásul ehhez nem is kell tesztszerver, és még a maget problémáznak 1 ilyen kép után...
PI + 20 % dmg 15 secre meg trinket + flask +325 dmg meg ha jól emlékszem az alap ruhán van +250 dmg. Ezek a dmgk még messze elmaradnak a hasonlóképpen flaskos + trinketes AP-s lövésektõl amik 3k felett crittelnek. Rég BGztem de még emlékszek ilyen halálra hogy counter spell és 2db 2500as frostbolt és ámen. Még ezekután magek problémáznak...lol
Amugy meg shadow pap nagyobb dps-t tud még mindig + pvpre ott a silence neki.

QuippeR
egyenes szürke terep, fehér égbolt, a karakter egy sárga kocka, az egyetlen képesség neve "kill", és megöli a kijelölt karaktert => balance

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Melyik ally racial tulajdonság használható még igazán?

+ a femaleknek levagtak a hosszu szemoldoket. (remelem ez tenyleg csak bug)

amugy nem csak shadowmeld lett nerfelve hanem stealth is, nincs tobb stealthbol mountolas rugoknak. barmifele "channelinges" cuccot kezdesz stealthben/shadowmeldben akkro megszakad.

+ ZHC is befigyelt meg a priest AP cooldownokon latszik.

BEAST
ó jaj , nincs több "árnyékbólaimedshot" 😛P

QuippeR
nem sírunk. fajtárs elmondta a korrekt véleményt:

"just DONT PVP. Thats all you gotta do. it still helps for world pvp. battlegrounds are sucktastic anyway why bother?"

BEAST
nem is az számít , hanem hogy egy support class , mert a priest az , ahogy a paladin sem damage dealer vagy nuker :Ð mage sebzéseket oszt illetve hogy képes rá , és hát a priestnek van egy pár +cucca ami néha jól jöhet mint a pajzs , vagy csak a heal 😄

hát basszák meg <#mf3><#gunyos1><#falbav>

+ ZHC eléggé gyanus cooldownon van, és a combat logban is csak óvatosan addig scrolloltak, hogy annyit lássunk amennyit akar 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mighty
Húúú de fognak sírni a nyálelfek...

BUG: Shadowmeld cancels at start of spell

QuippeR
biztos olcsó potik buffja látható jobb fent.

BEAST
amúgy egy "ártatlan" kérdés ... miért kellettek egyáltalán ezek a trinketek amikkel 1-2 lõvés minden casternek bármi más? ... +damage meg +crit cuccokkal biztos megoldható hogy erõsek legyenek ... most lestem hogy a Cenarion cuccok között van egy trinket ami attack powert ad ... nemtudom miért kell a wowot "ki üt/lõ elöbb" játékká tenni 😞

áh.. mi ez a na igen... meg ez a másik??? ... egy olyat szeretnék hogy: csak nállad van a hiba vagy me nemtudom de X:X kor menni fog

koosadam
nah igen.....

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ménemegy a test?

BEAST
ejj ... erre a Sanctity aura +10% holy sebzése , +crusader judgement ... még összeszedi a trinketeket és mindenki pap akar majd lenni 😄DD

zero the hero
mostmar csak viz es kaja gyartasra, meg esetleg polymorphra vagyonk jok <#rinya>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Davidus
wasser

V9ykn8_TZL0

Mighty
Ha ez így lesz, akkor mire kellenek még a mage-ek? <#nemtudom>

TDC Geronimo
ehh -_-

Mighty
Az addon a combat log eseményeit dolgozza fel. Ha túl távol kerülsz az áldozattól, akkor a combat logba sem kerül be, hogy kijött pl. polyból.

koosadam
Sziasztok, nem tudja valaki véletlenül, hogy a képen pirossal bekarikázott addonnak mi a neve? Egy kicsit homályos, de sztem el lehet olvasni. Amit most használok az egy ici picit szar mert mikor meghal a target vagy kijön a hibernateból (és még ilyen spellek) az ugyanúgy méri tovább én meg halál nyugodtan futok visszafelé és akkor szembesülök a dologgal :/
ez lenne az a kép

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

TVelvet
Hubazdmeg, mennyi AP ez a cadaverus... omggg..