World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nincsenek imba paladinok 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
Én nem voltam még AQba (Valszeg soha nem is leszek), de érdekelne hogy mi a különbség?
PiszkosFred
Grat

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Scarabe
Oh, értem. =)

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

Gratula, es darton arra ertette az ally elsot, hogy horda oldallal 1 nagysagrenddel nehezebb a fight 😊.

Scarabe
Köszönjük. "ally magyar elsõ"? Miért, horda magyar verte már le vagy nem erre értetted?

Es gratu az ally magyar elsohoz! 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Nektek is konnyebb volt mint mult heten?

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Scarabe
Twin Emperors - Down By Substance 😉

Ez a spell alert mire is jo?
szerezz GCt vagy bankkartyat, es akkor folytathatod, maskepp nem.

mit irok hova ?mit töltök fel ?mien cd kulcs ?PLZ nmagy láma vagyok ien téren

Get a life!

aki nagyon ért hozzá az tudna jönni msn-re ??nagyon jáccanék már.... a cimem [email protected]

Get a life!

ezt most nem értem<#lama>

Get a life!

a jatek cdkulcsara gondolt

meg nálunk nincs is 30napos csak 60napos....:S 30naposat honnan lehet rendelni ??????????????????????

Get a life!

de akkor az igazi névvel milesz ? meg ucca házszám stb

Get a life!

beirtok egy kamu számot és a mangamentbe regelés után azonnal kitörlitek.

a 10 naposra rákell regelni a 30 naposat...

Ahhoz hogy használni tudd a 10 napos guest kártyádat ahhoz sajnos vagy bankkártyászámot vagy pedig a gamecard számot meg kell adni.Én is ilyen cipõben járok sajna de nekem jövõ héten kész lessz a bankártyám.Egyszóval mindketten megszívtuk.
Tegnap megvettem a World of Warcraft-ot.
Gondolom felteszem elötte az ajándék 10napos kártyát regisztrálok is a honlapon,
(https://signup.wow-europe.com/) minden jólmegy név,cim, stb.
Amikor a végénél járok nincsen olyan opció h Game Card-al szeretnék fizetni,
csak a bank kártyák vannak felsorolva.Sajnos nekem nincs bankkártyám igy,
csak Game Card-al tudok fizetni.Olyan lehetöség meg nincs a 10napos ajándéknál.
Most mit csináljak ?(mert a 2honapos Game Card-ra nincs most pénzem ezért, a
10napost akarom lejátszani és arra föltenni a GC-t hogy a karaktereim ne vesszenek el)

Get a life!

az gamecard, aktiválodik de csak ha letelik az egy hónap utánna használja fel.

Ha veszek camecardot akkor az rögtön aktivizálodik vagy csak az 1 hónapos ingyen játék után?
A patcheket le tudod tolteni, akarmit irsz be. Guest pass regisztraciohoz is kell bankkartya.

Most telepítettem fel a wowot(eredeti)elindítottam a játékot tehát accountot elötte nem csináltam,mert még se bankártyám sem pedig camecardom nincs.Rámentem arra hogy play game beírtam hasból egy accountot ill egy jelszót erre elkezdte letölteni a patchet,de leállítottam félve attól hogy nehogy bannolás legyen a vége.Meg szeretém kérdezni hogy ha a patch lejönne sztem akkor sem tudnák játszani?Ja van vmi guest cardom is azt hogyan tudnám használni?(Ezt használnám, addig mig a bankkártyám nem lessz kész!
THX! <#worship>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

McHaals
2 óra 59 perc, és nyertünk egy AV-t...

MadWolf#11626

ok, igazad van

de kiszamoltam, es 1600-1700 mb hit megoldhato disc/holyval (pl zerk stances warriorba v aps magebe) mondjuk ehhez mar tenyleg olyan cuccok kellenek legdurvabb dmg enchantokkal es atlagosnak valoban nem nevezheto hit 😛

marad a smite spam :😊

psnid HaTeBeKa

Ja még valami azt itt se vagyok.A bankártyaszám módosításra ugye van lehetöség a játékban mert ha én most megadom az itthoni sima k&h-s bankártyaszámomat ami ugye nem jó akkor ha jövö héten kész lessz a nemzetközi akkor át tudom-e módosítani arra?
Srácok ha esetleg a gamecardos fizetést választanám akko meg kéri annak a számát mi?Hát ez k...a nagy fa...ság mert ugy lenne jo ha az 1 hónap lejárta után kérné a fizetési dolgokat na mind1 azért köszike a helpet:-)
felteszed a game-t, beirod a bankkártyaszámod, akármi is az elvileg amig az elsõ free hónap le nem telik, el fogja fogadni.
új game-hez jár 1 hónap ingyen játék.

bár én a helyedben nem raknám fel, hanem kidobnám az ablakon...ellenkezõ esetben készülj rá fel, hogy az idei nyárból nem sokat fogsz látni, a monitor-képernyõdbõl viszont annál többet 😊

Ezekert mar elkezdtek visszamenoleg is bannolni az accountokat, en vigyaznek vele.

Tehát ilyenkor az 1 hónapos ingyenjátszási lehetõséget sem tudom használni?Ilyenkor mit lehet még tenni?Ha egyáltalán lehet valamit?
Feltudod tenni tudsz vele játszani: http://www.darkcoding.net/gencc-online.py
innen szedjél bankkártyaszámot 30 napig nem vészes ha ezt használod.

1.10be a legjobb cucckkal se tudsz 2k crit nélküli MB-t lõni. Még shadpw pap se tud olyat nemhogy disc/holy pap.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

fel tudod tenni, de nem tudsz jatszani vele.

Sziasztok!egy kis segítségért fordulok hozzátok!Épp most szeretném feltelepíteni a wowot (eredeti)még meleg:-) de csak jövö héten lessz kész a nemztetközi bankkártyám.Azt szeretném kérdezni hogy fel tudom e tenni a játékot ennek hiányában?A segítségeteket nelöre is köszönöm!További szép napot mindenkinek:-)
2k* non crit is, csak kell meg hozza cucc

psnid HaTeBeKa

lesz az 2k is 1.10be.

psnid HaTeBeKa

TLD Robi
Tudna valaki adni hamis bankszámlaszámot,hogy tudjam aktiválni az accomat?

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

lenne egy kis problémám miután telepítem a wow-t és belépek megadom a nevem + kódot(regisztráltam magam). de mindig azt írja ki h unable to connect.
Senki nem mondta hogy nem lehet 1300as MB-t lõni. Itt 2460as MBrõl van szó és mint én is írtam max 1100as sima(nem crites) MB érhetõ el shadow talent nélkül a legjobb cuccokkal. Nem azt írtam, hogy max 1100as crit érhetõ el.

26disc/25 holy 1 nubtrinket siman critelek neked 1300as MBket cos meg egyeb szarsagok nelkul

psnid HaTeBeKa

Lynx_TWL
hunyorít görbe háttal 😄
ez nem RL nem is kell azzá tenni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nemkell ahoz spell alert nevû addon, combat logba is beleírja"

alapjáraton ott a probléma, hogy kiirja a combat log...
most õszintén...te honnan veszed azt észre IRL-ben, ha valaki sokkal jobban odakoncentrál 1 dologra?
látod, ahogy kitágulnak a pupillái, vagy mi?
nem, nem látod, fõleg nem 15-20 m-rõl...
szal' alapjáraton is hibás a logika itt.
(ennyi erõvel a combat log kiirhatná, hogy 2 sec múlva a tauren war stomp-olni fog, s te meg el tudnál menni addig a hatókörébõl.)

"Te a számok bûvöletében élsz és amitt látsz egybõl azthiszed hogy ez a pap állandó sebzése..."

ki mondta, hogy ez a pap állandó sebzése? mondta valaki? én biztos nem...
mint ahogy egy mage sem crit-el állandóan 4000-eket (ahogy te mondtad)
itt arról volt szó, hogy ez a sebzés kissé abszurd egy olyan kasztnak - holy/disc pap -, ami egy flash heal-lel, ha becrit-el neki, akkor full-ra tolta a hp-ját (bár lehet, hogy crit sem kell hozzá neki).
s ez a nemmindegy.

Azon gondokodjak mi lesz fél év múlva?
Szerintem a +10 talentponttal erõsebb lesz majd smite dmg? Shadow ág is kap majd új talenteket és shadow ág is még erõsebb lesz valószínûleg..

Még kihagytam a holy novás ökörséget. Leírom a gyakorlatban mit csinál. Olyan 220dmg/360 heal(és ez már a flaskos trinketes sebzés) és 750 mana(talenttel -10% mana). Vaelon kivûl másra nem jó. Kevés dmg kevés heal és rengeteg manaába kerül. Ennek a rank 1es változatát talán sokan használják majd rougek felfedésére és itt ki is merült a használhatósága..

capaszabi
+10 talentponttal számolj (kieg). és gondolkodj el róla mit is mondasz utána...

Lynx_TWL
faszt jó, maradjak csak én a dmg meter top 1😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;