World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a test szerveren ha enter wodlre kattintok akkor elkezd betölteni majd kiirja hogy word server is down, ha kezdek egy uj karit ott akkor viszont beenged, miért?
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Áldom a napot hogy "szar voltam(vagyok)" és nem kellettem incoba.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Azért nem használtuk, mert elég volt a dps. Ha nem lett volna elég akkor nyílván lett volna használva.
"a maradek 1-2 caster mind veklort lovi? 😊 vagy melee-t nem is nagyon visztek mert minek?"
hát igen, megvan az a jó tulajdonságunk hogy 8-9 magel meg 4-5 lockal(mostmár csak max 4..) megyünk le oda (tudom.. ez csak nálunk van így...)
"Ha valami tenyszerut mondok azt elbagatelizalod, mint ahogy gondolom nalatok is eleg sokszor halt a tank, de ezen szerinted nem mulik. Es gondolom manaproblemak sem voltak soha. Ezesetben gondolom elsore is alig kellett nehany proba, es a tovabbiakban is konnyen fog menni."
Igen sokszor halt, lehet hogy az a +2-3k megmentette volna, de az már régen rossz ha ilyenekre alapozzák a dolgot. "OK" eazymod az ally.
Igen néha sírnak az emberek hogy nincs manájuk. Ilyenkor kapnak egy mana tide os groupot, többiek besegítenek nekik, és minden meg van oldva.
De igen sok próba kellett. Fõleg amig meg nem volt a taktika és mindenki csak nézett ki a fejébõl, hogy ugyan mit is kéne csinálni, hova állni, mit löni. Amikor ezek már letisztázódtak, utána már csak a balszerencse/oda nem figyelés volt az ami megállított minket (egyik tank misselt párat huzásnál, valaki nem figyelt oda és belelött abba amibe nem kellett volna, vagy éppen rossz fele knockbackelték a tankot. de ez már a figyelmetlenség kérdése volt.)
"Nyilvan a statisztika nem zavar egyaltalan, mint ahogy ki sem tertel ra rutinosan, persze valoszinuleg csak veletlen egybeeses az egesz.
"#6. horde kill euban 😊" Gondolom nem tudod kitol ideztem."
Emléxel még te is a nem nerfelt Razorgorera killre ugye? eazymod horda.
"De ugy erzem ez mar nem vita, ugyhogy nincs ertelme folytatni, ki-ki szurjon le az eddigiekbol amit tud."
Én is úgy érzem, mert mindre van ellenkezö válaszom. Felesleges folytatni.
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
Azert nem hasznaltatok azt a remek taktikat, mert ugy tul konyu lett volna? Vagy csak siman hulyeseget beszeltel?
"A bogarakra elég 2 lock(CC) meg 3-4 mage. a többiek meg mehetnek vek'lorra dpselni, szal ez is bukta."
+2 lock tankol, 3-4 caster kell a mutansbogar groupokba, a maradek 1-2 caster mind veklort lovi? 😊 vagy melee-t nem is nagyon visztek mert minek?
Ha valami tenyszerut mondok azt elbagatelizalod, mint ahogy gondolom nalatok is eleg sokszor halt a tank, de ezen szerinted nem mulik. Es gondolom manaproblemak sem voltak soha. Ezesetben gondolom elsore is alig kellett nehany proba, es a tovabbiakban is konnyen fog menni.
Nyilvan a statisztika nem zavar egyaltalan, mint ahogy ki sem tertel ra rutinosan, persze valoszinuleg csak veletlen egybeeses az egesz.
"#6. horde kill euban 😊" Gondolom nem tudod kitol ideztem.
De ugy erzem ez mar nem vita, ugyhogy nincs ertelme folytatni, ki-ki szurjon le az eddigiekbol amit tud.
Majd az elkovetkezendo nehany nap igazol valamelyikunket.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pedig mi mégis totemek nélkül vágtuk le õket, mik vannak.
"Ha persze hasznaljatok a castereket is, akkor nincs manajuk szorakozni a bogarkakkal, mint ahogy a healereknek sincs veluk."
A bogarakra elég 2 lock(CC) meg 3-4 mage. a többiek meg mehetnek vek'lorra dpselni, szal ez is bukta.
"Abba nem gondoltal bele persze, hogy ha a casterek lovik a boss-t akkot a rohangalos groupot kicsit meg kell valtoztatni es a remek kisbogarolos taktikatok sem mukodik, ergo alig lesz totem, ami a sok mozgas miatt megoli egyebkent is a samanok manajat."
Hát nem tudom, ha próblémát jelent nálatok 2 percenként lerakni egy totemet a 2 oldalra, akkor valószínüleg nálatok van a baj.
"Zarojelben megjegyeznem, hogyha nem tudtad volna fenenagy tapasztalatod ellenere, hogy allyban siman meg lehet csinalni a tankoknak a 12k hp-t es a 75% dmgreductiont inspiration nelkul, wl-ek pedig 10k hp-val tankolnak."
Persze, ez megkönnyíti a dolgot, de ez pont egy olyan harc ahol nem ezen múlik a dolog, hanem azon hogy az a 40 ember együtt tud-e úgy játszani hogy mindenki 100%osan odafigyel és nem csak ámul, hogy de szép nagy terem wooow.
Még mindíg úgy vélem hogy nem hülye emberek írják a progit, és tudják mit csinálnak. A baj az hogyha valamit nem tudnak megcsinálni egyik oldalon, akkor rögtön jön a sírás hogy a másik oldallal könyebb(nerf warriors!).
Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether
Kicsit gondold at mielott leirsz valamit.
A bogarkiirtos taktika akkor mukodik, ha a casterek nem utik a bossokat, ergo azert kellenek a totemek, mert anelkul eselyetek sem lenne. Ha persze hasznaljatok a castereket is, akkor nincs manajuk szorakozni a bogarkakkal, mint ahogy a healereknek sincs veluk.
A belso problemakba nem igazan akarok beleszolni, de furcsa kicsit, hogy 4 ember problemat okoz egy ekkora guildben.
Nem nerfeltek rajtuk sokat egyebkent, mellesleg arrol sem tudok, hogy olyan rengeteg horda guild leverte volna ezen a heten.
Abba nem gondoltal bele persze, hogy ha a casterek lovik a boss-t akkot a rohangalos groupot kicsit meg kell valtoztatni es a remek kisbogarolos taktikatok sem mukodik, ergo alig lesz totem, ami a sok mozgas miatt megoli egyebkent is a samanok manajat.
Zarojelben megjegyeznem, hogyha nem tudtad volna fenenagy tapasztalatod ellenere, hogy allyban siman meg lehet csinalni a tankoknak a 12k hp-t es a 75% dmgreductiont inspiration nelkul, wl-ek pedig 10k hp-val tankolnak. Nyilvan mindenki hevesen vitatkozik, amikor arrol van szo, hogy bizony van kulonbseg a ket oldal kozott, pedig ha csak egy picit is objektivak lennenek es elolvasnak a skilleket es talenteket, akkor maskepp latnak. Ha ennyire egyszeru az egesz, es ennyire jol atlatod mar, akkor nagyon kivancsi leszek az eheti csatatok beszamolojara.
Nyilvan horda oldalon csak balfekek jatszanak es azert verte le eddig 5x annyi ally guild az emperorokat.
Nem sirasnak szantam ezt, csupan esz ervekkel probaltam kicsit alatamasztani azt, hogy nem ugyanaz egy rakas pve supportclass-szal (pala) nekimenni egy bossnak, mint egy par pvp duelclass-szal (saman). Es aki meg nem jatszott mindket oldalon raidguildben, vagy nem beszelgetett el komolyan egy olyan emberrel aki legalabb mar latott ilyet, az legyen szives ervelni es nem sirast emlegetni rogton.
(Soha nem mondtam es most sem mondom, hogy a saman ne lenne imba, csak masra jo mint a pala.)
kimaradt hogy MI csak melee dpsel vágtuk le öket, és így lett kicentizve. elég volt? igen. meg lehet csinálni horda oldalon 10-12 perc alatt ha mind2be megy a dps? igen.
nem értem mit kell ezen problémázni hogy ally oldal eazymod. its fine l2p.
És ha most elkezdenek sirni a shamanok😄
2. hát igen kicsit nehezebben megy hogy a héten 4 ember lelépett a guildból, ráadásul 2an fogók voltak, 1 priest, meg 1 crazy dps. a heti csapatösszeállításról nem is beszélek...
azt meg nem vágom hol volt a hozzászólásomban az a "nagy mellény"
(arra meg külön kiváncsi leszek hogy mennyit könnyítettek emperorokon, hogy a héten mindenki le tudta vágni <#mf2>#mf2> (tessék erre mondhatod hogy "nagy mellény"))
Az pedig eleg furcsa, hogy ilyen bo mellennyel beszelsz mikor alig tudjatok leverni az eheti uj huhurant.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
az már rajtatok múlik hogy kitaláljátok hogy hogyan
1. Blackwing Core Ragnarossal fûszerezve:
2. Molten Lair:
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valaki megtudná mondani mit érdemes felvenni a Enginer szakma mellé másodlagos szakmának, köszi elöre is