World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blizzard már adott ki hivatalos dátumot hogy mikor jön a kiegészitõ?
Blizzard már adott ki hivatalos dátumot hogy mikor jön a kiegészitõ?
egyszeruen: probald kesobb.

mivaa? 😄 komolyan kérdeztem..

hol érdemes 60-t lépni 😮?

mert csak az egyik foldresz sullyedt el az 1.10-ben, es nem tudtak mindenkit idoben atmenekiteni.

sziasztok!
a test szerveren ha enter wodlre kattintok akkor elkezd betölteni majd kiirja hogy word server is down, ha kezdek egy uj karit ott akkor viszont beenged, miért?

Szerintetek mennyiért lehet árulni "Enchant Gloves - Shadow Power"-t BS Horda oldalon?
Nem, a "jó" embereket vitték ptböl <#idiota> (meg akik jóban voltak az új guild néhány emberével)

Azért így lett csinálva mert a tankok vagy mindig elaludtak és portnál ök voltak legközelebb, vagy legankelte a lockokat vek'lor, vagy ujabb portnál a tankok megint elaludtak és nem futottak be tankolni vek'nilasht (jó mondjuk ez az esetek kb 20%ban történtek meg, amikor még a bugirtás/helyezkedés sem volt rendesen kitalálva). Aztán másnapra le lett írva minden forumra, hogy ki-hol, mit miért mikor. Aznap este elsöre lementek már 12 akárhány %ra elsöre, és mivel látszott hogy meg lehet csinálni, így feleslegesnek tartottuk a lock tankot. (És fuck a blizznek hogy mégse sikerült nekik megoldani hogy NE tankolhassa warri <#pardon1>)

Az még nem világos miért nem wlel csinaltatok meg, mivel irtad mennyire örülsz h locktank is szerepet kap. Esetleg felsültél?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Miért te jönni szerettél volna akármikor is? Ez igy kimaradt.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

És vannak akik meg nem látják be hogy mégis ök beszélnek hülyeségeket nem a másik.
Áldom a napot hogy "szar voltam(vagyok)" és nem kellettem incoba.

Legalabb Te elsore beismered, hogy nem egyenloek a feltetelek. Mig masok ragaszkodnak az igazukhoz, aztan beegnek, de meg akkor is nekik van igazuk.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

"Azert nem hasznaltatok azt a remek taktikat, mert ugy tul konyu lett volna? Vagy csak siman hulyeseget beszeltel?"
Azért nem használtuk, mert elég volt a dps. Ha nem lett volna elég akkor nyílván lett volna használva.

"a maradek 1-2 caster mind veklort lovi? 😊 vagy melee-t nem is nagyon visztek mert minek?"
hát igen, megvan az a jó tulajdonságunk hogy 8-9 magel meg 4-5 lockal(mostmár csak max 4..) megyünk le oda (tudom.. ez csak nálunk van így...)

"Ha valami tenyszerut mondok azt elbagatelizalod, mint ahogy gondolom nalatok is eleg sokszor halt a tank, de ezen szerinted nem mulik. Es gondolom manaproblemak sem voltak soha. Ezesetben gondolom elsore is alig kellett nehany proba, es a tovabbiakban is konnyen fog menni."
Igen sokszor halt, lehet hogy az a +2-3k megmentette volna, de az már régen rossz ha ilyenekre alapozzák a dolgot. "OK" eazymod az ally.
Igen néha sírnak az emberek hogy nincs manájuk. Ilyenkor kapnak egy mana tide os groupot, többiek besegítenek nekik, és minden meg van oldva.
De igen sok próba kellett. Fõleg amig meg nem volt a taktika és mindenki csak nézett ki a fejébõl, hogy ugyan mit is kéne csinálni, hova állni, mit löni. Amikor ezek már letisztázódtak, utána már csak a balszerencse/oda nem figyelés volt az ami megállított minket (egyik tank misselt párat huzásnál, valaki nem figyelt oda és belelött abba amibe nem kellett volna, vagy éppen rossz fele knockbackelték a tankot. de ez már a figyelmetlenség kérdése volt.)

"Nyilvan a statisztika nem zavar egyaltalan, mint ahogy ki sem tertel ra rutinosan, persze valoszinuleg csak veletlen egybeeses az egesz.
"#6. horde kill euban 😊" Gondolom nem tudod kitol ideztem."
Emléxel még te is a nem nerfelt Razorgorera killre ugye? eazymod horda.

"De ugy erzem ez mar nem vita, ugyhogy nincs ertelme folytatni, ki-ki szurjon le az eddigiekbol amit tud."
Én is úgy érzem, mert mindre van ellenkezö válaszom. Felesleges folytatni.

Nem röhögöm ki. Csak õ lent maradt.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

Ez eros tulzassal kb olyan, minthogy felszokellek a lepcson aztan kirohogom a tolokocsist.

Vagy meg tudod csinálni, vagy nem tudod megcsinálni.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

"Pedig mi mégis totemek nélkül vágtuk le õket, mik vannak."
Azert nem hasznaltatok azt a remek taktikat, mert ugy tul konyu lett volna? Vagy csak siman hulyeseget beszeltel?

"A bogarakra elég 2 lock(CC) meg 3-4 mage. a többiek meg mehetnek vek'lorra dpselni, szal ez is bukta."
+2 lock tankol, 3-4 caster kell a mutansbogar groupokba, a maradek 1-2 caster mind veklort lovi? 😊 vagy melee-t nem is nagyon visztek mert minek?

Ha valami tenyszerut mondok azt elbagatelizalod, mint ahogy gondolom nalatok is eleg sokszor halt a tank, de ezen szerinted nem mulik. Es gondolom manaproblemak sem voltak soha. Ezesetben gondolom elsore is alig kellett nehany proba, es a tovabbiakban is konnyen fog menni.

Nyilvan a statisztika nem zavar egyaltalan, mint ahogy ki sem tertel ra rutinosan, persze valoszinuleg csak veletlen egybeeses az egesz.
"#6. horde kill euban 😊" Gondolom nem tudod kitol ideztem.

De ugy erzem ez mar nem vita, ugyhogy nincs ertelme folytatni, ki-ki szurjon le az eddigiekbol amit tud.

Majd az elkovetkezendo nehany nap igazol valamelyikunket.

The Garrett
a human spirit" rõl már nem is beszélve, és még reput is többet kapnak :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

meg a dwarfoknak van find treasurejuk, és így több epixet találnak<#nezze>

BEAST
értem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
mert pala tud hs+kotont mikor ráagroznak a twin emperorok!

V9ykn8_TZL0

BEAST
megtettem ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
olvasd el az elmult egy oldalt 😉

BEAST
miért könnyebb? *kiváncsi*

The Garrett
ouro 98%! 😄DDDDDDD

"A bogarkiirtos taktika akkor mukodik, ha a casterek nem utik a bossokat, ergo azert kellenek a totemek, mert anelkul eselyetek sem lenne."
Pedig mi mégis totemek nélkül vágtuk le õket, mik vannak.

"Ha persze hasznaljatok a castereket is, akkor nincs manajuk szorakozni a bogarkakkal, mint ahogy a healereknek sincs veluk."
A bogarakra elég 2 lock(CC) meg 3-4 mage. a többiek meg mehetnek vek'lorra dpselni, szal ez is bukta.

"Abba nem gondoltal bele persze, hogy ha a casterek lovik a boss-t akkot a rohangalos groupot kicsit meg kell valtoztatni es a remek kisbogarolos taktikatok sem mukodik, ergo alig lesz totem, ami a sok mozgas miatt megoli egyebkent is a samanok manajat."
Hát nem tudom, ha próblémát jelent nálatok 2 percenként lerakni egy totemet a 2 oldalra, akkor valószínüleg nálatok van a baj.

"Zarojelben megjegyeznem, hogyha nem tudtad volna fenenagy tapasztalatod ellenere, hogy allyban siman meg lehet csinalni a tankoknak a 12k hp-t es a 75% dmgreductiont inspiration nelkul, wl-ek pedig 10k hp-val tankolnak."
Persze, ez megkönnyíti a dolgot, de ez pont egy olyan harc ahol nem ezen múlik a dolog, hanem azon hogy az a 40 ember együtt tud-e úgy játszani hogy mindenki 100%osan odafigyel és nem csak ámul, hogy de szép nagy terem wooow.

Még mindíg úgy vélem hogy nem hülye emberek írják a progit, és tudják mit csinálnak. A baj az hogyha valamit nem tudnak megcsinálni egyik oldalon, akkor rögtön jön a sírás hogy a másik oldallal könyebb(nerf warriors!).

Én meg amondó vagyok hogy haggyuk már az egymás baszogatását és az én pöcsöm a hosszabb kommenteket Tény az hogy ally side könnyebb de ez akkor is az eddigi legnehezebb encounter a WoW kicsiny történelmében éppen ezért RESPECT A Substance nek a Magyar elsõ killhez. Egyik szemem sír, mert nem a miénk a a fist kill másik szemem pedig nevet mert végre kaptunk magunk mellé egy mostmár hasonlóan erõs magyar guildet. Sok szerencsét Ouro hoz es C'thun hoz!

Razi Main Tank of Inconvenience Twisting Nether

Tuti ezzel a jatekkal jatszol, vagy csak amnezias rohamod van?

Kicsit gondold at mielott leirsz valamit.
A bogarkiirtos taktika akkor mukodik, ha a casterek nem utik a bossokat, ergo azert kellenek a totemek, mert anelkul eselyetek sem lenne. Ha persze hasznaljatok a castereket is, akkor nincs manajuk szorakozni a bogarkakkal, mint ahogy a healereknek sincs veluk.

A belso problemakba nem igazan akarok beleszolni, de furcsa kicsit, hogy 4 ember problemat okoz egy ekkora guildben.

Nem nerfeltek rajtuk sokat egyebkent, mellesleg arrol sem tudok, hogy olyan rengeteg horda guild leverte volna ezen a heten.

Abba nem gondoltal bele persze, hogy ha a casterek lovik a boss-t akkot a rohangalos groupot kicsit meg kell valtoztatni es a remek kisbogarolos taktikatok sem mukodik, ergo alig lesz totem, ami a sok mozgas miatt megoli egyebkent is a samanok manajat.

Zarojelben megjegyeznem, hogyha nem tudtad volna fenenagy tapasztalatod ellenere, hogy allyban siman meg lehet csinalni a tankoknak a 12k hp-t es a 75% dmgreductiont inspiration nelkul, wl-ek pedig 10k hp-val tankolnak. Nyilvan mindenki hevesen vitatkozik, amikor arrol van szo, hogy bizony van kulonbseg a ket oldal kozott, pedig ha csak egy picit is objektivak lennenek es elolvasnak a skilleket es talenteket, akkor maskepp latnak. Ha ennyire egyszeru az egesz, es ennyire jol atlatod mar, akkor nagyon kivancsi leszek az eheti csatatok beszamolojara.

Nyilvan horda oldalon csak balfekek jatszanak es azert verte le eddig 5x annyi ally guild az emperorokat.

Nem sirasnak szantam ezt, csupan esz ervekkel probaltam kicsit alatamasztani azt, hogy nem ugyanaz egy rakas pve supportclass-szal (pala) nekimenni egy bossnak, mint egy par pvp duelclass-szal (saman). Es aki meg nem jatszott mindket oldalon raidguildben, vagy nem beszelgetett el komolyan egy olyan emberrel aki legalabb mar latott ilyet, az legyen szives ervelni es nem sirast emlegetni rogton.

(Soha nem mondtam es most sem mondom, hogy a saman ne lenne imba, csak masra jo mint a pala.)

"Es hogy a dps-t mennyire nem lehet buffolni a totemekkel az abbol is latszik, hogy horda guildek nagyon kicentizve vagjak le a 15 perc alatt, mint ahogy ti is"

kimaradt hogy MI csak melee dpsel vágtuk le öket, és így lett kicentizve. elég volt? igen. meg lehet csinálni horda oldalon 10-12 perc alatt ha mind2be megy a dps? igen.
nem értem mit kell ezen problémázni hogy ally oldal eazymod. its fine l2p.

TVelvet
Jó, de pl palánál rákell verni a mobra a wisdomot, hogyregeneráljon mannat, és ütni/wandozni kell..
És ha most elkezdenek sirni a shamanok😄
1. totemhasználat: ha leraksz egy totemet ráaggróznak a bogara. DE ha kinyíroda a bogarakat utána raksz le egy totemet, akkor a repoppolt bogarak már nem aggrózzák be. gondolom ezt tudtátok... (vagy mégsem?)
2. hát igen kicsit nehezebben megy hogy a héten 4 ember lelépett a guildból, ráadásul 2an fogók voltak, 1 priest, meg 1 crazy dps. a heti csapatösszeállításról nem is beszélek...

azt meg nem vágom hol volt a hozzászólásomban az a "nagy mellény"
(arra meg külön kiváncsi leszek hogy mennyit könnyítettek emperorokon, hogy a héten mindenki le tudta vágni <#mf2> (tessék erre mondhatod hogy "nagy mellény"))

Persze hogy nem kell totem, azert vannak hogy ne hasznaljuk, ez teljesen normalis. Es valoban lehet hasznalni, de nagyon korlatozottan, pl manatide-ot a lepcsonel, de gondolom nem te talalod ki a healer strategiat, szoval nem sok sejtesed lehet a dologrol hogy mennyire keveset er. Es hogy a dps-t mennyire nem lehet buffolni a totemekkel az abbol is latszik, hogy horda guildek nagyon kicentizve vagjak le a 15 perc alatt, mint ahogy ti is, mig az allyk 10-12 perc alatt. A tankok buffolasarol mar nem is beszelek, ally oldalon szinte soha nincsenek veszelyben a tankok. De mint mondottam kulon kategoria, ugyhogy abba is hagyom.

Az pedig eleg furcsa, hogy ilyen bo mellennyel beszelsz mikor alig tudjatok leverni az eheti uj huhurant.

nem kell midnig komolyan venni mindent

SinClaiR
Ja és még mielõtt valaki hülyének nézne, hogy pap revamp elõtt talentelek át 25 aranyért, annak mondanom kell, hogy volt egy kis probléma agro kontrollal BWL ben, és nem akartam a célkeresztbe kerülni, ezért szinte minden agro csökkentõre tettem pontot. 1.10 nél vissza állok holy/disc re.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
igazad van, nem írtam oda, hogy 2 hete talenteltem vissza holyshit/shadow ra. Elõtte full shadow voltam. Egyébként pont ezért írtam Wildor képére, hogy nem mérvadó, merthogy én ekkorát meg akkorát gyógyítottam- sebeztem, elmúlt fél év alatt mióta 60 vagyok pappal.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

az kimaradt hogy nagyon nem is kell totem, csak mana tide/spring a priestek dolgának megkönnyítésére ~

nagyon is lehet használni totemet emperoroknál =P
az már rajtatok múlik hogy kitaláljátok hogy hogyan

koosadam
A testserveren egyes emberek "új instákat" hoztak létre vagy csak én nem figyeltem eléggé a következõ patch leírására...
1. Blackwing Core Ragnarossal fûszerezve:
2. Molten Lair:

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Valahol te el lettél cseszve :-P

PiszkosFred
Másodlagosnak a fishinget, cookingot és a first aidet, mivel mind tanulhato egy azon idõben, nem is kell választanod közülük.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
mining
Sziasztok

Valaki megtudná mondani mit érdemes felvenni a Enginer szakma mellé másodlagos szakmának, köszi elöre is
Igen egy picit mas, ha mar utananeztel egy-ket dolognak veluk kapcsolatban es ismered a saman-pala kulonbsegeket abbol is latszik, es latszik meg a statisztikakbol is. Ezert gondoltam arra, hogy kulon kategoria, semmi banto szandek nem volt benne. De latszik meg azon is, hogy nektek is milyen gyorsan sikerult. Gratula megegyszer

Kb olyan a fight horda oldalon, mintha a pala nem használhatna ally oldalom más spellt , csak heal és disspell. 0 blessing, aura.
BoS az itt kivetelesen nem sok szerepet jatszik 😊.

Ja es a bug az az, hogy a totemet is ellensegnek nezi a ket testver, es ragerjednek 😊.

Egy bug miatt a shaman nem hasznalhat totemet. Amugy sem annyira hatekonyak a shaman totemek, mint a pala blessingek, de itt meg az sincs.

Minden a Bleesing of Salvation (meg a mórok) hibája 😄