World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyhalottam 1.11 es patchtöl lehet mozgatni a karaktereket serverek között, onnantol már lehet majd olyat is hogy egyik accountrol másikra átteni karakter?
üdv a klubban 😄
Köszönöm a válaszokat.
Megnyugodtam :-)
[NST]Cifu
Amennyiben az volt, elnézést kérek, nem vagyok a toppon. :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Razorfen Kraul (RFK) a Barrens déli részén van, ha Hordás vagy, a Crossroads-ról elindulsz dél felé, és jó hosszan mész lefele (útközben van még egy Tauren falu, Camp Taurajo, vagy mi a fene). Itt az Great Elevator elött valamivel jobbra található, ha jól rémlik. A másik lehetõség, hogy Thousand Needles felõl jössz a Barrens felé, feljössz a liftel, és után ballra találod, szöviként ez az útvonal javallot inkább. Amúgy vele majdnem szembe találod a Razorfen Downs-t.

Klikk, itt a térkép.

antgecc
Látom nem vágtad le az iróniát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

The Barrens- delen, a Great Lifttol kicsit vissza, ott lesz RFK/RFD bejarat jobbra balra

anti hero

[NST]Cifu
Nálam Priest-nél tele az Actionbar, és egy átlag küzdelemben kb. 10-15 gomb aktív használatban van. Szóval észosztás rulzik... :|

Hogy valaki úgy játszik egy karival, hogy két gombot használ, az meg is érdemli, de mondjuk bármelyik kasztot lehet így játszani (csak mi értelme van?).

Razorfen Craul merre van? Hogyan tudok oda eljutni?

Valaki nemrég keresett egy olyan addont, ami beírja a chatbe azt, amit rád whispelnek... Kicsit fapados, de ezt találtam: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3549

Mighty
18-as. pl Bottomless bag vagy Onyxia hide bagpack

MC-be sok mást úgyse kell vinned lõszeren kívül.
AV-ben meg lehet venni a bázison utánpótlást.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem vagyok egy gyakorlott hunter, de ha valahová irtó sok lõszer kell, akkor tegyél a rendes táskába is, aztán majd két boss között átpakolod... A nagy instákba már úgysem kell sok bag hely, mert nem viszel semmitse haza 😊

Ugyan már, végülis tök üres slotra kapod az upgrade-et... állj hozzá így és máris jók!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

thx!

Davidus
az epicek jó szarok😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Druid relics:
Idol of Healthy: (60 epic): Decreases casting time of healing touch by 0.15 sec
Idol of Fury: Decreases the energy needed for claw and bite attack by 3
Idol of Enery: Increases amount healed by rejuvenation by up to 50

Paly relics:
Seal of Dignity (60 epic): Decreases mana cost of cleans by 25
Seal of Hope: Decreases the mana cost of all the seal by 20
Seal of Truth: Increases the armor value given by Dovour Armor by 55

Shaman relics:
Totem of Life: (60 epic) Increases the amount healed by your lesser healing wave by up to 45
Totem of Fury: Increases damage of your earth shock, flame shock and frost shock spells by up to 30
Totem of Rebirth: Reduce the cooldown of ur rez spell by 10 mins.

V9ykn8_TZL0

Hi.
Mekkora a játékban a legnagyobb bag (én 16-osat láttam eddig) és lõszertartó?
Attól tartok, nem lesz elég lõszer a hunternek egy MC-be vagy AV-ben. Végül is nem tehetek csak ammót az összes helyre :-)
Ezen a fórumon beleütközünk egy... HIBÁBA!!!
.Mehetünk vissza az elõzõ oldalra
.Mehetünk vissza a fõ-be

Szal kicsit túlterhelt, úgy érzem.
Valaki esetleg idemásolhatná a reliceket...

capaszabi
valóban. meg 1500ms lag. ugy a filig a pvp meleevel.

The Garrett
szépek lesznek az ikonjaik<#beka2>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"hanem nekünk angolul"

Úgy értem, nekik. Kicsit korán van még nekem. 😊
Az angol "a" világnyelv, nem a kínai. Nem nekünk kell kínaiul tanulni, hanem nekünk angolul. Ha csak a populáció száma számítana, akkor akár az indiai is lehetne világnyelv.
Botond
A világ lakosságának 1/5e érti. Az angolt meg nem. Világnyelveket kellene tanulni igazándiból.
Itt vannak a cuccok angolul:

US fórum

(Egyébként tényleg jó lenne, ha kiraknák az EU vagy US fórumra is. Nem értem, hogy miért Kínából kell megtudnunk ezeket elõször.)
légyszives<#idiota>

Davidus
lefordítsam?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
tudom énis az vagyok😄

V9ykn8_TZL0

még jó hogy kínaiul van ^^
us oldalon ilyenek miért nincsenek? ~

Nálunk is szokott elsõ lenni druid néha 😊
Elnézést kérek, konkrétan nem csak a priestekre gondoltam, hanem úgy általában a healerekre. Én pl mindíg megköszönöm a healt, meg persze mások is, szóval nincsenek elnyomva a druidok, sámlik, néha még tankolnak is 😄

Hm, druid is 2 gombos kaszt? Mindíg tanul az ember valami újat 😄

Nagyarcúnak amúgy nagyarcú vagyok. Mint sokan mások is, akik itt írogatnak, szóval errõl ennyit 😄
Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
tipikus😊

V9ykn8_TZL0

Botond
Tegnap Onyixiára nem értem haza Lynx volt lent a papommal,csak a végére estem be ventrire,és azt a szénné ajnározást,hogy milyen ügyesen rakta a fearwardot. :-D 30sec cooldown van,azt felrakta megint. :-D Skill!
BEAST
ezt énis imádom 😊) .. sokszor én vagyok a második , vagy harmadik a heal top10ben ... erre meg kapjuk a "szép volt priestek , köszönjük meg nekik" féle kommenteket 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
tipikus nagyarcú priest😄 "életben tartom a raidet" a druidák meg a shamanok közben kempingeznek

V9ykn8_TZL0

hát bossoknál tuti nem voltam afk, abban biztos lehetsz. trash moboknál meg csak annyira mint mások. és igencsak furcsállottam dolgot amikor az történt, magyarázatot akkor sem adott senki (vagyis késöbb mondták aztán már hogy sokat vagyok afk(azért is mennyit kellett sírni hogy egyáltalán megmondják...), de én meg csak csodálkoztam, hogy miröl beszélnek). jó guild volt.

"Megintcsak meséket költesz "barátom". Kb annyira voltam afk mint ahogy mindenki más. Az hogy te mit képzelsz be magadnak, meg hogy mi az igazság az 2 különbözõ dolog, elhiheted."
akkor Frankie minden bizonnyal tévedésbõl fokozott le initiate-nek mikor megunta az állandó boss-ok elõtti tökölést mc-ben a sok afk miatt.
druidról volt szó ~<#integet2>

Botond
20%ig megy is flottul :-D
Davidus
elvileg😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
ennek valamit be is kéne töltenie?

de jó nekünk, mindjárt elkezdek örülni. de azért érdeklõdj már utána a guildodban a priestektõl, hogy mondják el, melyik az a 2-3 gomb amivel életben tudnak tartani 1 raidet, mert akkor én is csak azokat használom, a többit hagyom a picsába.😛
úú, de inkább csendbe maradok, mert jön Botond és leolt a fenébe 😄
Te, ez már annyira szánalmas, hogy így beképzelsz magadnak dolgokat ó bölcsek bölcse. Nem, nem én találtam ki a stratégiát, mert baromira nem volt rá szükség. Én csak hozzátettem hogy mikor triggelödik veklor arcane explosionját, de ezt te nyílván jobban tudod, hisz ott voltál. És képzeld nem kellett forumot olvasnom, mert mindig ott voltam(kellett lennem).

"Az meg hogy kinek mennyire komoly a teljesitmenye raidek alatt gondolom az bizonyitja, hogy a korabbi guildedben a raidek alatt csupan 90%-ban voltal afk."
Megintcsak meséket költesz "barátom". Kb annyira voltam afk mint ahogy mindenki más. Az hogy te mit képzelsz be magadnak, meg hogy mi az igazság az 2 különbözõ dolog, elhiheted.

"Dehat menj csak az arral szemben, ugysem tudod mar melyebbre asni magad. (kepzavar :o)"
"OK" neked van igazad mindenben, te vagy a legokosabb ember wowban. Nagyon szégyenlem magam, hogy nem tiszteltem isteni mivoltod és tévedhetetlenségedet.
/abbahagyja mert felesleges ezen vitatkozni. Te is meg fogod védeni a véleményed, én is.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
hét😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
én 1 hát alatt meguntam a healelést<#vigyor5>

V9ykn8_TZL0

The Garrett
akkor talentelj vissza improved conjure waterre 😄DDDDDd

The Garrett
"a healer a legizgalmasabb"

+++++++ 😊

sokan (még most is) hülyenek neztek amikor a full epic warlockomat otthagytam a druidáért, de asszem megérte 😉