World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyugodtam :-)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Klikk, itt a térkép.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
Hogy valaki úgy játszik egy karival, hogy két gombot használ, az meg is érdemli, de mondjuk bármelyik kasztot lehet így játszani (csak mi értelme van?).
MC-be sok mást úgyse kell vinned lõszeren kívül.
AV-ben meg lehet venni a bázison utánpótlást.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Idol of Healthy: (60 epic): Decreases casting time of healing touch by 0.15 sec
Idol of Fury: Decreases the energy needed for claw and bite attack by 3
Idol of Enery: Increases amount healed by rejuvenation by up to 50
Paly relics:
Seal of Dignity (60 epic): Decreases mana cost of cleans by 25
Seal of Hope: Decreases the mana cost of all the seal by 20
Seal of Truth: Increases the armor value given by Dovour Armor by 55
Shaman relics:
Totem of Life: (60 epic) Increases the amount healed by your lesser healing wave by up to 45
Totem of Fury: Increases damage of your earth shock, flame shock and frost shock spells by up to 30
Totem of Rebirth: Reduce the cooldown of ur rez spell by 10 mins.
V9ykn8_TZL0
Mekkora a játékban a legnagyobb bag (én 16-osat láttam eddig) és lõszertartó?
Attól tartok, nem lesz elég lõszer a hunternek egy MC-be vagy AV-ben. Végül is nem tehetek csak ammót az összes helyre :-)
.Mehetünk vissza az elõzõ oldalra
.Mehetünk vissza a fõ-be
Szal kicsit túlterhelt, úgy érzem.
Valaki esetleg idemásolhatná a reliceket...
Úgy értem, nekik. Kicsit korán van még nekem. 😊
US fórum
(Egyébként tényleg jó lenne, ha kiraknák az EU vagy US fórumra is. Nem értem, hogy miért Kínából kell megtudnunk ezeket elõször.)
us oldalon ilyenek miért nincsenek? ~
Hm, druid is 2 gombos kaszt? Mindíg tanul az ember valami újat 😄
Nagyarcúnak amúgy nagyarcú vagyok. Mint sokan mások is, akik itt írogatnak, szóval errõl ennyit 😄
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
akkor Frankie minden bizonnyal tévedésbõl fokozott le initiate-nek mikor megunta az állandó boss-ok elõtti tökölést mc-ben a sok afk miatt.
úú, de inkább csendbe maradok, mert jön Botond és leolt a fenébe 😄
"Az meg hogy kinek mennyire komoly a teljesitmenye raidek alatt gondolom az bizonyitja, hogy a korabbi guildedben a raidek alatt csupan 90%-ban voltal afk."
Megintcsak meséket költesz "barátom". Kb annyira voltam afk mint ahogy mindenki más. Az hogy te mit képzelsz be magadnak, meg hogy mi az igazság az 2 különbözõ dolog, elhiheted.
"Dehat menj csak az arral szemben, ugysem tudod mar melyebbre asni magad. (kepzavar :o)"
"OK" neked van igazad mindenben, te vagy a legokosabb ember wowban. Nagyon szégyenlem magam, hogy nem tiszteltem isteni mivoltod és tévedhetetlenségedet.
/abbahagyja mert felesleges ezen vitatkozni. Te is meg fogod védeni a véleményed, én is.
V9ykn8_TZL0
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.