World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
47 perces WSG testserveren. A poén ott volt, hogy mindkét zászlót vitték el de az hordások zászlóját 4db NE druida védte. Méghozzá 2db feralos, 1db restos és 1db Balanceos. Ezek így valami hihetetlen brutális csapatot alakítottak kellett hozzá vagy 6-7 hordás és vagy 25 próba, hogy elvegyük tõlük....Ez egy kicsit feldobta a játék idõtartamát...kép

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

The Garrett
ez fun 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

raziel.
ugor, logout, mégse logout, ugor;>

és egyre feljebb vagy😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ööö, és ez mit is csinál? 😊
raziel.
hm ez csak nálunk ujdonság vagy ti se láttátok?😄

/script Jump();
/script Logout();
/script CancelLogout();
/script Jump();

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lol..
We're going to continue to make improvements to the Paladin until we're satisfied with the effectiveness of the class in all given situations. We've made a number of improvements in 1.09, more in 1.10 and we will likely make more in 1.11 and 1.12.

Only time will tell.

This does not affect the review of any other class. Mages are slated to be reviewed in patch 1.11, and Shaman and Rogues a future patch thereafter.

antgecc
Hát ennek egy akkora büdösnagy sallert vágnék a tarkójára, hogy beleragadna a feje a monitorba.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát szerintem aki igy viselkedik attól megválnak vagy ha GM akkor lelépnek... ien szvsz mindenki tud lenni... csak ettöl megis utálhatják... sõt megis fogják utálni..

1. még mindig jobb mint a Petrás visítós lehalkítós semmitsemértõs onyxia...
2. azért tisztán látszik, hogy a magyar mennyivel szebb, árnyaltabb és sokszínûbb nyelv... nem tud mit mondani szerencsétlen csak azt hogy fuck...

Davidus
ebbe a klánba én be akarok lépni!😄

V9ykn8_TZL0

koosadam
Arathor/Ragnaros/Bloodscalp

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Davidus
kiképzõtiszt bazzeg😄

V9ykn8_TZL0

(ebbõl is látszik hogy egyesek milyen nagoyn komlyan veszik ezt a JÁTÉKOT)
kibaszott nerd...

anti hero

teljesen ottvan.

anti hero

Nirvanaa
Ez a csávó a Chromaggus serveren a Guild leaderem volt, Dives-nak hívják, és ne bántsátok, mert baromi jó arc egyébként, qrvaára élveztem vele raidelni. Csak ennyi lenne.

Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar?
Aquli
Na ez igen! <#hawaii>

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sugam
ez nagyon beteg, azon csodalkozok hogy nemkuldtek el a fenebe

The Garrett
azon kivul hogy szarrafagyasztja a gepet / jatekot micsinal? :/

nagyon komoly....itt inkább minusz dkpba mennek..._D

de már volt, de én ebbõl semmitnemértek csakhogy valaki ordibál :\

TDC Geronimo
najó 😄DD

remélem itt még nem volt, énis ilyen leadert akarok <#idiota>

biztosan sehol, random drop.

Vki légyszi segítsen abban hogy ezt a két itemet: Yorgen Bracers és Sparkleshell Mantle ezt hol tudnám megszerezni? Nézem a thottbotot meg az allakhazamot, de nem jövök rá, mert kicsi arányban dobja mind, de hol tudnám megszerezni biztosan? Légyszives vki nézze meg. Köszike.

Lynx_TWL
pénteken 8órától elõadást tartok fear ward felrakásból😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

vonatkoztass el a honor farmtól. Nem arról van szó hogy valaki a bg-ben afk, hanem arról, hogy amíg nincs bg addig. Amikor van, játszik. Vannak szerverek, ahol egy AV-be naponta egyszer lehet bekerülni. Amíg bg-re vársz, addig csak kinlódás van, hogy mit farmoljon az ember, mert instába nem célszerû elmenni, alt karizni nem lehet, tévét nézni/ebédelni/egyéb offline tevékenységet végezni szintén lehetetlen...

Mighty
hmm?

/script for i=1,2,1 do MoveBackwardStart(GetTime()*1000 + 1);MoveForwardStart(GetTime()*1000 + 1); i=1; end;

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

értem. te viszont nem érted hogy nem szeretnék automatikusan belépni. Nem. Nem szeretnék automatikusan belépni. Nem nem. Nem. Tudom hogy kidob. Nem, más játékát sem szeretném elrontani. Ha honor farmer lennék, akkor anti-afk-t és automata belépõt használnék együtt, de ha honor farmer lennék nem kérdeznék hülyeségeket...
A szimpla windóz makróra gondoltam én is elõször, de nem találtam a windóz makrókészítõjét, mert utoljára windows 3.1 -el használtam... 😊

Lazarus
Ha mindenki így gondolkodna tele lenne az összes BG 5 percenként lépkedõ zombikkal
szimpla, egyszerû windows makró...

Lazarus
Ezért ban jár... titan panelen van olyan cucc ami belép neked BGre magától... csak utána ki is dob ha AFK vagy :/
egyébként most is ezt csinálom... tíz percenként multitaskolok egyet, kilököm afk-ból, aztán task vissza...

Mighty
Csak aztán nehogy ban legyen a vége 😊

nem akarom hogy bemenjen, kihangosítom a computert, és gongat a játék ha hív BG... de addig ne kelljen a képernyõt bámulni, hanem hallótávolságon belül tudjak egyéb, hasznos tevékenységet végezni... amúgy találtam egy scripting progit ami tud billencs leütést szimulálni, szerintem jó lesz...

Lazarus
WinMPQ

Ezzel kinyitod a WoW/Data/Patch-2.MPQ-t

Sound\Music\ZoneMusic\Naxxramas\NaxxramasWalking1-6.mp3

a patch.MPQ-ban pedig ott van AQ összes zenéje
Martin576
Az IGAZI gyilkos hardcore gamerek:

ITT

Nem, mert a bot hangosan pittyeg, hogy AV van, lehet jönni ölni!
Ha meg nincs otthon, akkor felhívja telefonon és amíg haza nem ér kicsit még antiafk-ztatja a karit.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Mighty
Na jó, de ha te elmész öt órára és tegyük fel van egy anti afk szerkezeted/progid/rabszolgád, ami a távozásod után 10 perccel becsattint a bg-be, akkor 1.10 után csak foglalod a helyet egy aktiv AV-s játékos elõl.

TDC Geronimo
Nem fake, mivel blizz poster, de nem azt mondja, hogy 1.11-be, hanem hogy a 2006-os évben.

magyarokat nem keresnek.

Az sem accountok kozotti mozgatast jelent.

aha értem köszi a válaszokat, találtam egy ilyet itt pls irják de lehet fake http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-general-en&ThreadID=834327
The Garrett
<#ejnye1>

Annak ellenére hogy über cheat haxx exploit, nem tud valaki megoldást arra, hogy ne kelljen 9 órán keresztül õrizni a számítógépet egy AV-re várva, hanem mondjuk az elsõ 5 órában otthagyhassam? Valami olyan kellene ami mozdít egyet idõnként... AV-n belül úgysem lesz jelentõsége 1.1 után... de a sor... csak az ne lenne

Davidus
na most a három válasz küzül válaszd ki a legszimpatikusabbat😄(az enyémet)

V9ykn8_TZL0

Davidus
1.11-ben nem valószínû de majd valamikor biztos lesz ilyen

V9ykn8_TZL0

Biztos hogy nem lesz ilyen

nem valószínû