World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Na igen,csak majd egyszercsak hirtelen Pityukáék úgy döntenek,hogy nem pálya ez a szarakodás BWLben,miért wipeolgatunk AQ40esben. Miazhogy Józsikának nincs 350es nature resistgearje,pedig én Vérpistike már rég befarmoltam,és akkor Vérpistikéék "továbblépnek". Te is otthagytad APt. Guildetek neve is szétválasztás. Ideig óráig tartható fent ez a 40fõs instancézés.
QuippeR
a tegnapi esemény után - ami szerintem jót tett a guildnek - nem látok rá esélyt, hogy feloszlanánk. én kétszer vitatkoztam eddig a guildben: egyszer mikor ezek a bizonyos játékosok megjöttek a guildbe, és belémkötöttek; meg tegnap este, mikor végleg távoztak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szóismétlés rulz, továbbá "meg=megy"
és utálom, hogy nem vagyok VIP 😊
Ez tény és való. Nálunk is megvan az a 20-25 fõs keménymag, aki minden nap, minden raiden ott van. Néha roll-al kell eldönteni, hogy adott kasztból ki is jöjjön ZG/AQ-ba 😄
De ennek ellenére a többiek is jó fejek, lehet rájuk számítani, 7 napból 4-5-öt mondhatni mindenki aktívan játszik. Csak ugye vannak páran, akiknek suli/szülõk miatt már korán lépnie kell, így elég nehéz építeni rájuk, hiába jól tolják.
De általában a ventrin zajló dolgok feledtetik azt, ha valamit elszerencsétlenkedünk. A menõzés és ökörködés mindíg meg a ventrin (velem az élen 😄)
fele*
aki hasznalja az auctioneer addont, meg tudna mondani, hogy miert esek 10 fps ala, amikro egy cucc fel viszem az egeret. azt vagom, hogy akkor szedi ki az adatbazisbol az infot, amit megjelenit, de miert esik le az fps?

egy ev hasznalom mar, de csak az utobbi 2 honapban van ez.
Botond
Rosszul lõtték be az arányt. 40fõs instancéhoz 50 stabil kocka kell. Ez olyan létszám ahol nem alakulhat ki elég személyes kötödés a raid 2/3ada tényleg csak egy csík a képernyõn. 20fõs instancéhoz 25emberrel már megoldható,hogy szinte mindenkirõl tudsz mindent. Irl dolgokat. És most hiába mondja nekem bárki,hogy 40emberrel sokkal komolyabb kihívás túljárni az algoritmusok "eszén",de olyan jelentkezzen már akinek nem robbant szét a guildje ilyesmi miatt.
Botond
Ha emlékszel CTbõl én is 25fõs guildet akartam csinálni,ami ZG,AB,AV,WSG,outdoor pvp,10-15fõs insták vonalon nyomul. Nekem is jobban tetszik,mint ez a személytelen 40fõs farmolás. Mindazonáltal nem bántam meg,hogy elindultunk ezen az ösvényen,jön az epix,nagyjából fix program van amikor belogolok,de igazságszerint már várom mikor érkezik el a robbanáspont,és lehet egy elegáns lépéssel visszalépni arra a szintre amit jobban kedvelek,és menni haverokkal 5fõs instázni,játszani. Addig meg farmolom az epixet. +10energy rox. <#vigyor3>
BWL kell az "axeofpwn,meg a iwinbutton" miatt (by Botond 😄)
ZG, AQ20 pedig azért, hogy élvezd a játékot, a kasztodat, és kihasználd annak minden apró skilljét. Legalábbis én így látom. AQ-ból szivem szerint soha nem jönnék ki, annyira tetszik. Néha felbasz a sok bogár, de ez benne van a pakliban. 😛
Davidus
Hunterrel nem volt guildem. Rugóval meg azért léptem ki a guildbõl mert 1.4 idején még szar volt a játék😛 ZG nem volt MC meg 40 embers isntance...

V9ykn8_TZL0

Davidus
a legjobb szakasza az volt a játéknak mikor az elején egy 5 emberes guildben voltam és nonstop nyomattuk LBRS-t és társait😊 annak az élmények a 40 emberes szarságok a kislábujjáig sem érnek fel
server first princess save BRD-ben^^

V9ykn8_TZL0

Botond
Rogue,hunti esetében mi a kifogásod?Többi 60asodnál mi volt a baj? Mondom,vannak tipikusan ilyen emebrek,akik megkeresik mi a szar nekik és azt próbálják erõltetni.
Davidus
"single player orientált magánakvaló emberek akik direktben elutasítják az mmo jelleneget"

hidd el hogy én az elején nagyon nyitott voltam az mmo jellegre de mindenhol ez történik amit írtál és ez kicsit elvette a kedvem tõle😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
nekem semmi bajom nem lenne ha 20 fõs instance lenne a max és nem 40. legutóbbi guildemben is addig éreztem jól magam amíg le nem vittek BWL-be. ZG-ben a druidám csomo skilljét használni kellett nagyon élveztem. BWL-ben mi volt? Együtt mozogtam egy 40 emberes tömeggel és néztem a csíkokat 4 órán keresztül...

V9ykn8_TZL0

Botond
Errõl beszéltem én is. Pityukáék nem voltak elég pr0k,meg amúgy se szerettük õket,mert napközben nem jött tyrs handbe kockulni stb stb. Azt ne mondd már nekem,hogy egy wipe közben meg tudod állapítani ki volt a béna? Fõleg,ha 20 béna volt. Bénaság annyiból állt,hogy nem farmolt 0-24 veled,szóval nem ismerted annyira,így mint vadidegen akárkit,aki heti 2-3x beesett raidre szemrebbenés nélkül hagytad hátra.Lehet 10x jobban játszik az adott classal mint te,csak szutyok gearje van,mert nincs ideje ezt meg azt famolni,nem volt elég dkpja ledkpzni az axeofpwnt,meg a iwinbuttont.

Azt,hogy mi volt a casus belli azt lehet magyarázni,de egy guild szétválása hosszabb folyamat,és mindig ezek a háttérdolgok zajlanak le.

Mi guildünk is dögrováson van 2 hete,még egy hónapot adok neki,és pont ugyanezek az okok. Nálunk is ez lesz majd a szöveg,hogy nem tudunk haladni,csak nálunk nem Vael,hanem Ragna. És pont ezeket az arcokat fogjuk hátrahagyni aki heti 2x logol fel,és azt se tudom ki azaz.
Botond, bar en nem tudom mi volt a jelenlegi PT szetvalasanak az oka, de gyanitom, hogy nem az amit irsz. Ugyanis nem az a problema egy guilden belul, ha a tagok fele dolgozik, hanem az, hogy a guild nem halad elore. A farmolas alatt levo bossoknal nincsen problema, de amikor ujakat kell legyozni akkor nagyon szamit, hogy mindenki tegye oda magat, es a legjobbat hozza. Ha a guild fele benazik vagy nem figyel oda garantalt a kudarc. Anno ez volt az oka annak, hogy az Inco kivalt a PTbol, megpedig a Vaelastasznal valo szopas miatt. Ha a guildbol csak nehany tag bena/nem figyel azt ki lehet tenni, de ha a fele, akkor mar csak drasztikusan oldhato meg a problema.

Botond
Ja ezt mondom,ilyen tipikus single player orientált magánakvaló emberek akik direktben elutasítják az mmo jelleneget (ami ugye a communityrõl szól és nem az epixrõl),azok nem találják meg a helyüket a játékban. Belépnél x guildbe azok lemennének heti szinten 5-10x vmi 5-10fõs marháskodásra,addig is lenne grouppod+nem ninjáznának, a mellett még mehetnél MCbe vagy PUGal akárhova BG akármi. Persze siránkozni és fikázni könnyebb,ezt elismerem. Mondjuk legalább ezt minimálisan adod elõ,volt aki jobban nyomult ezen a vonalon.
Davidus
én nem lépek be többet guildbe😊 remélem hogy a kieg tele lesz solo meg 5-10 emberes tartalommal. addig meg 1.10 és oblivion😊

V9ykn8_TZL0

Botond
Tudom,én se járok már nagyon fel. Heti 3x lenézek 40fõs raidekre,1-2x 20asra,ha nagyon ráérek,de inkább család,barátok. 1.10ben ha kevesebb ember mehet talán jobban összeáll majd a haveri kör pappal nyomulgatok devoutra meg annak tuningolására. Te pont rossz ütemben lépsz le mindig mindenhonnan. Törölted a karid másnap bent voltunk Inkvizícióba és megindult az MC farmolás,akit átvittünk és komolyan beleállt a dologba már félig lilában van. Hunter oldalon most is erõs létszámhiánnyal küzdünk,de én nem mernélek beajánlani,mert már így is bevittük 6-7-8 olyan embert,aki meggondolja magát és eltünik 1-2hónapra,mert MC farmunalmas,aztán megjelenik,hogy kell az epix,lejön 2x majd eltünik megin. Te is ilyen tipikusan semmi se jó,de még az se típusú ember vagy. Erre szokták mondani,hogy magának keresi a bajt,ráadásul te még meg is találod.
Davidus
Horda oldalon bénák meg nindzsák a playerek(PUG-ról beszélek). Alli oldalon meg faszfejek. Gyerek így nyit(természetesen magyar) remove pet!! mondom neki learn to play erre kirúg😛 Azt meg mondanom sem kell hogy mennyire lehangoló hogy IF-ban tizen állnak és egy nap max 1 ubrs van😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Bár úgy is felfoghatjuk,hogy a kezdeti létszámfölény ellenére lenyomtuk a hordás csõcseléket BS szerveren,és gyõzedelmeskedett a dicsõ alliance. <#hehe>
Botond
Na gyere sírd el a vállamon mi volt. Amúgy milyen ügyes ez a blizzard,hogy a legnagyobb szerverbõl megcsinálja a legkisebbet. Lesz fizetõs kari move húzok el én is a francba innen. 16vs16 AV heti 1x,mi ez? PvE szerver? Melyik hülye szövegelt itt,hogy pvp szerver az isten?<#mf2>
Davidus
nem én tehetek róla! elüldöztek bloodscalpról😛

V9ykn8_TZL0

GanXstaZoleeWrk
Bloodscalpon hordas 100 aranyat adnek ragnaroson lévõ alli 100 aranyért 😊 ha vki akar mehet a change.

GanXstaZolee#2709

Botond
Valahogy nem lep meg.
Davidus
ja és azóta már nem ezt a karit nyomom😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Botond
Egysoros verzió szerényebb szókinccsel rendelkezõk számára.<#mf2>

Szépen van felcuccolva a rogueod,látszik,hogy nem sajnáltad rá azt a 2 napot.<#zavart1>
Botond
Mi szokott történni? Van 20 ember aki 0-24 farmolja a potikat recepteket,ilyen reput olyan reput,és van 20 ember aki dolgozik,családos,kiskorú,és suliba jár,meg 10kor pizsamaosztás. Ebbõl a vegyes brigádból összeáll az allmighty raid. Mennek ölnek ezt ölnek azt,aztán Pityuka töke kezd eldurrani,hogy vérjózsika itten vadul ledkpzza az axeofpwnt elõle már 4x is,pedig õ farmolja a receptet fire ress potihoz,a virágokat is õ szedi meg különben is menjen már a picsbe,csak beesik heti 3x raidre lootolni különben sose látjuk minekazneki.Aztán vérjózsika mikor errõl tudomást szerez arra a 3 raidre se jár le,nincs meg a 40 ember,recruitolni kell ilyen meg olyan gázos arcokat,akikre meg aztán végképp ki van bukva a régi brigád,hogy idejön a tutiba lootolni,hol volt amikor wipeolgatni kellett? Na aztán hardcorepityuék egyszercsak megunják ezt,mert egyrészt nem értik,hogy miért nem lehet heti 7x raidelni,így sose lesznek minden fórumon überarcok,meg különben is mi ez a hozzáállás,hogy napközben dolgozunk,nem farmolnak és ilyenkor szépen kivállnak és létrejön a guildofpwn. Régi guild meg vagy beledöglik vagy feltötltik a létszámot friss 60asokkal. Persze guildofpwnosok csak 20an vannak,szal kellene még 20 kocka ekkor jön az anyázós guildmember lopkodós történet. Láttunk már Bloodscalpon ilyet tucatszor,meglepne,ha vmi más lenne itt a háttérben.
Davidus
gondolom a szokásos😛 az atomprók úgy gondolták hogy a bénák nem érdemlik meg az epxet amit õk vernek ki a bossból ezér kibaszták õket

V9ykn8_TZL0

mi úgy hallottuk, hogy kivált az úgymond "keménymag" a PT-bõl, s új néven alapított másik klánt...
részleteket nem tudok, de valaki felvilágosíthatna, hogy mi is történt pontosan...

nem nyertem el semmit, te aggattad rám.
ennyi.

antgecc
Gondolom a PT szétválása/feloszlása miatt....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Talán mert nem fun felhúzni 60-ra. Sokkal inkább kínszenvedés.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Forumokon te nyerted el a nagymesteri rangot ezert mondtam 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

miert nem csinalsz egyet te magad ?

anti hero

Tatyla
Bloodscalpon 60 UD Warlock eladó vagy Ragnaroson 60 ally lockra cserélném!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Garrett
csupa móka kacagás az a "trash" 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem egyszeru a rendszer, de kb uyg kell elkepzelni hogy a blizzard uyg alakitotta ki egyes classok tulajdonsagait hogy a kulonbozo % ok(spellcrit,meleecrit,dodge) egy a blizzard altal optimalisnak tartott ertekre legyen X%.
vagyis ahoz hogy ne csokkenjen az adott szazalekod fejlesztened kell azt a tulajdonsagodat amely befolyasolja azt, ha meleecritet nezzuk akkor az agilityt es a weapon skillt. tehat ezert nincs ertelme a pucer karit nezni mert blizzard nem szamolt azzal hogy puceran fogsz boklaszni, mivel kezdoszinteken meg nem talalsz +agi cuccokat ezert a kivant % ot az alap ertekekbol kell elerned, de pl level 54 en mar szert tehetsz mondjuk kb +250 agi gearre amivel tudod tartani a kivant szazalekokat. (szamok hasra utesszeruen jottek, gozom nincs pontosan az ertekekrol)

ha megfigyeled pl level 10-en 10 agi tobbet lok a szazalekon mint level 60-on, ennek a rendszernek koszonhetoen. ezert nem lehet egy altalanos formulat adni arra hogy hany statpont mennyit szamit, mert szintenkent es classonkent mas es mas. remelem vilagos😊 (pl az a 59.5int/1% spellcrit level 60on is csak a mage-re vonatkozik ahogy azt kifejtette caydiem is)

lvl1en kell maradni egy igazan jo roguenak.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hi. Kérdés !!!
Rogue lvl 1 szinten meztelenûl 8.97% change to crit.
Rogue lvl 54 szinten meztelenûl 3.87% change to crit.
(Spellbook - General tab - Attack -ra ha ráálsz az egérrel akkor írja ki)

Most hogyisvan ez ???
Feltünt hogy a lvl54 es rugómat telepakoltam + criteket adó cucokkal (+8) Kitalentelve a +5 crit. + sok agility és csak 18.2% mutatott, fogtam és pucérra vetkõztettem és jött a meglepetés 3.87% !!!

Valaki magyarázza el hogy hogy van ez ....... plzz
THX

Az új fiókom: DevLupius

Ezt akartam linkelni tegnap, csak elfelejtettem... Olyan szép!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

asszony rovid porazon tart ?;'(

anti hero

Lynx_TWL
gyere druiddal bsre

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
bazd+ angol bill😊

Lynx_TWL
irigzkedsy geco😄

Off és flame gyanús!

Botond
Hát Linksz azt mondta csajozni megy,oda meg nem kísértük el. Nem tudtuk,hogy rólad beszél,kisanyám. <#zavart1><#eplus2>
Ez már ogre, azt meg kikérem magamnak!
Viszont sajnálhatjátok, hogy nem láttátok a helyszínen a tauren-tánc bemutatót 😊

"Me be tauren... Me be crush you!" ;D