World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
és utálom, hogy nem vagyok VIP 😊
De ennek ellenére a többiek is jó fejek, lehet rájuk számítani, 7 napból 4-5-öt mondhatni mindenki aktívan játszik. Csak ugye vannak páran, akiknek suli/szülõk miatt már korán lépnie kell, így elég nehéz építeni rájuk, hiába jól tolják.
De általában a ventrin zajló dolgok feledtetik azt, ha valamit elszerencsétlenkedünk. A menõzés és ökörködés mindíg meg a ventrin (velem az élen 😄)
egy ev hasznalom mar, de csak az utobbi 2 honapban van ez.
ZG, AQ20 pedig azért, hogy élvezd a játékot, a kasztodat, és kihasználd annak minden apró skilljét. Legalábbis én így látom. AQ-ból szivem szerint soha nem jönnék ki, annyira tetszik. Néha felbasz a sok bogár, de ez benne van a pakliban. 😛
V9ykn8_TZL0
server first princess save BRD-ben^^
V9ykn8_TZL0
hidd el hogy én az elején nagyon nyitott voltam az mmo jellegre de mindenhol ez történik amit írtál és ez kicsit elvette a kedvem tõle😛
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Azt,hogy mi volt a casus belli azt lehet magyarázni,de egy guild szétválása hosszabb folyamat,és mindig ezek a háttérdolgok zajlanak le.
Mi guildünk is dögrováson van 2 hete,még egy hónapot adok neki,és pont ugyanezek az okok. Nálunk is ez lesz majd a szöveg,hogy nem tudunk haladni,csak nálunk nem Vael,hanem Ragna. És pont ezeket az arcokat fogjuk hátrahagyni aki heti 2x logol fel,és azt se tudom ki azaz.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
GanXstaZolee#2709
Szépen van felcuccolva a rogueod,látszik,hogy nem sajnáltad rá azt a 2 napot.<#zavart1>#zavart1>
V9ykn8_TZL0
részleteket nem tudok, de valaki felvilágosíthatna, hogy mi is történt pontosan...
ennyi.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
anti hero
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vagyis ahoz hogy ne csokkenjen az adott szazalekod fejlesztened kell azt a tulajdonsagodat amely befolyasolja azt, ha meleecritet nezzuk akkor az agilityt es a weapon skillt. tehat ezert nincs ertelme a pucer karit nezni mert blizzard nem szamolt azzal hogy puceran fogsz boklaszni, mivel kezdoszinteken meg nem talalsz +agi cuccokat ezert a kivant % ot az alap ertekekbol kell elerned, de pl level 54 en mar szert tehetsz mondjuk kb +250 agi gearre amivel tudod tartani a kivant szazalekokat. (szamok hasra utesszeruen jottek, gozom nincs pontosan az ertekekrol)
ha megfigyeled pl level 10-en 10 agi tobbet lok a szazalekon mint level 60-on, ennek a rendszernek koszonhetoen. ezert nem lehet egy altalanos formulat adni arra hogy hany statpont mennyit szamit, mert szintenkent es classonkent mas es mas. remelem vilagos😊 (pl az a 59.5int/1% spellcrit level 60on is csak a mage-re vonatkozik ahogy azt kifejtette caydiem is)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Rogue lvl 1 szinten meztelenûl 8.97% change to crit.
Rogue lvl 54 szinten meztelenûl 3.87% change to crit.
(Spellbook - General tab - Attack -ra ha ráálsz az egérrel akkor írja ki)
Most hogyisvan ez ???
Feltünt hogy a lvl54 es rugómat telepakoltam + criteket adó cucokkal (+8) Kitalentelve a +5 crit. + sok agility és csak 18.2% mutatott, fogtam és pucérra vetkõztettem és jött a meglepetés 3.87% !!!
Valaki magyarázza el hogy hogy van ez ....... plzz
THX
Az új fiókom: DevLupius

Kéne valami frankó/kafa aláírás...
anti hero
Viszont sajnálhatjátok, hogy nem láttátok a helyszínen a tauren-tánc bemutatót 😊