World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs ez egy trademarkos "barati poen" volt. 😛
Ennek analogiajara, amikor egy 40-fos csapat elsore lever egy olyan trashmob-csoportot, amin masok (ugyanabban a felszerelesben) szamtalanszor wipe-olnak, akkor azok osszeszokottabbak, csapatkent skillesebbek, mint a "masok".
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
van minden serveren kb 3-4 ilyen klan. a tobbi pedig tart ahol tart: ragnat probal, bwlbe nem volt mert nem adatott meg neki a lehetoseg egy hc klanba valo tartozashoz: bena, nincs ideje, megunta hajtast...
a te reteged teszi ki a server 10%at a maradek 90% pedig soha nem fogja atelni azt a kihivast amit ti. szoval amit irsz az igaz, de csak arra a 10%ra.
๏̯͡๏﴿
köv sörözésen még autogramot is kérek 😊
๏̯͡๏﴿
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
A skill meg kb az improvizacio teren mutatkozik meg, amikor valami ujdonsaghoz gyorsabban sikerul valakinek alkalmazkodnia, mint a legtobb embernek. Rutin es jatekido kozott viszont van osszefugges, az teny. De aki nem jatszik sokat a jatekkal, az a sajat tapasztalatahoz kepest mokazzon (pl scholo, strat).
De ha valaki a 40-bõl nem skilles, akkor az ugyanúgy rossz, mint ha nem lenne rutinja, de a kettõ nem ugyanaz! Boci írta le, hogy mi a skillhiány.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
anti hero
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sokat gondolkoztam ilyen dolgokon es eleinte en is hajlamos voltam altalanositani, aztan rajottem hogy nem szabad keverni a celokat. Ha jo barati tarsasagot akarok mindenfele megkulonboztetes nelkul, akkor nem szabad semmilyen versenyzesbe belemenni, ha pedig pont a verseny a lenyeg, akkor felre kell tenni a haveri szalakat. Persze valakinek mindketto megadatik, ha okosan szet tudja magaban valasztani a dolgokat es az ismerosei sem vesznek szemelyeskedesnek olyan dolgokat, amit nem is annak szant. En szerencsesnek erzem magam, mert egy jo ideje nem kell szetvalasztanom magamban ezeket az erzeseket es valoszinuleg nem is kell a jovoben sem.
Es legyen szives az velemenyt mondani a 40 fos instak nehezsegerol, akik az aktualisban probalkoznak jelenleg, mert a szennenerfeltekben vigeckedni, aztan meg itt sirni, hogy jaj de unalmas, meg milyen konnyu dolga van mindenkinek, nem tul nehez. 😛
Most meg aq40 jonehany bossara igaz az, hogy mindenkinek baromira kell figyelni, es ez egy easy mod bwl utan fejtorest okozhat sokaknak. Huhurant mar nerfeltek es meg fogjak is. Mire a nagyokosok odajutnak mar joggal mondhatjak, hogy hat ez milyen egyszeru, nem tudom miert kellett emiatt stresszelni. Pl Ragnarost is legalabb 20x valtoztattak mar. Mert az egy altalanos eljaras, hogy az eppen aktualis 40 fos instat szinte minden heten a karbantartaskor patchelnek es valtoztatjak a bossait (csak ha valaki nem tudta volna).
Nem azt modnom, hogy mi milyen jok vagyunk, meg en vagyok az uberpro, hanem hogy nem kellene ennyire lenezni a 40 fos instakat, amiben persze nem az volt soha a nehez, hogy kitalaljuk az algoritmust, hanem hogy a 40 ember egyutt dolgozzon, ezt 20 embernel mar konnyebb megoldani, 5-nel meg plane. Szerintem mindig az emberi tenyezo a kihivas. Es ezt nem a pvp-re ertettem, mert abban mindig is ugyanazok a motivumok fognak ismetlodni mint mindig is, viszont csapatban egyutt dolgozni es ujdonsagokat felfedezni sokkal elvezetesebb, legalabbis szamomra.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De mi naon osszetartoak vaunk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Másik meg fr cucc kell vaelhoz és fõleg a tankoknak. Mire a tankoknak meglett fr meg áttelenteltek 1 páran hirtelen vége lett és kiváltak. Arról nem is beszélve, hogy pont akik elég magas pozicióba kerültek inco megalakulásakor azok között volt olyan aki ruha nélkül meg fr cucc nélkül + poti nélkül volt a probákon...Abban az idõben még csak 1 óra volt Vaelra és szakadás 1 hétel szünt meg ez a korlát.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
kijön 1.11 meg vele Naxxramas, akkor meg majd azt fogjuk hallani, hogy:
"mer' ha Naxx X. boss-ánál csak egyvalaki is hibázik, akkor tuti wipe-ol az egész raid...meg különben is, ehhez képest huhuran az pöcs, mer' má' 1000 éve farmoljuk"
erre van 1 fogadásom.
ego ftw...
amúgy meg botond (#68937) nagyon jól leirta a probléma lényegét, amirõl szó van/volt...
full dps kell huhuba, meg nature res, értelem szerüen a casterek ha átöltöznek nature resbe nem lesz full dps, tehát ha full dps a ranged, akkor ha egy ember is hal, dõl az egész hiszen 2k-s sebzést 2 secenként nehéz kihealelni. A jövõben inkább ugy lesz, hogy nem para ha pl 15%nál meghal 1-2 ember mert akkor még talán lemegy.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
anno MC és BWL boss-ainál tök ugyanezt hallhattuk, olvastuk.
igen, most még ha 1 ember hibázik, akkor wipe van, mert teljesen új az egész.
de 2 hónap múlva, ha 1-2-3 ember hibázik, akkor sem lesz majd wipe, mert runtifarmolássá válik majd a dolog és az 1-2-3 ember hibáját a másik 37 pillanatok alatt korrigálja majd...
En mar alapbol is ha megyek randommal egybol szolok hogy aki egy OMG , NOOB , NINJA szavakat hasznaja egybol kirugom a picsaba mert ezegbol szokott lenni a vita.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-"Azt a skillt nem vettem meg"
-Rendszeresen lehuzza a bosst a tankrol
-Rendszeresen fele annyi dpst tol, mint az atlag egy bossfightnal
-Rendszeresen meghalnak a ra bizott emberek
-Nem bir letankolni 1nel tobb mobot
Es meg sorolhatnam.
a pug mindenhol - alli/horda -, minden serveren tök ugyanilyen. zg-s enchant-omhoz való skin of shadow-k miatt a közelmúltban mennem kellett jópár scholo run-t pug-okkal, hát ami ott ment, az 1 vicc volt.
a legjobban azon röhögtem, mikor egyik noob hunter greed-et nyomott pass helyett az egyik gagyi kék boss drop-ra, erre kapásból ment a ninja-ninja-i report you fuckin ninja ésatöbbi szöveg...
ezen már fél évvel ezelött is röhögtem csak, de most meg pláne szánalmas volt nézni, arról nem is beszélve, hogy egyik-másiknak lövése nem volt róla, hogy mit is kéne csinálnia a karijával...
ennek az ellenpárja az, mikor klánból megyünk le páran pl. egy baron run-ra, mert guildtársakkal együtt még az is tud élvezetes lenni, akár 20-adszorra is... ja és nincs vita, ami szintén fontos.
az utolsó mondattal meg egyetértek...tényleg qrva lehangoló...
ezt a két képet hétfõ éjjel csináltam összehasonlítás végett (a különbség kb. 5x-ös, s emlékeztet a régi BS-re):
Warsong, 22.52h
Bloodscalp, 22.54h
hát nemtom, nekem a sorbanállós, kicsit lagos, de mégis élettel teli BS kicsit jobban bejött, mint ez a mostani...
detto.
amúgy a guild-ünk is hasonlóan gondolkodik...legközelebbi karitransfernél mi is költözünk, mert Bloodscalp totálisan halott...
már ha akkor még fogok egyáltalán wow-ozni...
nem voltál akkor még a guildben, de hidd el, hogy legalább háromszor voltunk már sokkal-sokkal közelebb a guild végéhez. kezdve azzal, hogy az mt elhagyta a guildet, mikor még alig volt warriorunk (a jelenleg guildben lévõ összes warrior ezután érkezett hozzánk vagy level 60-ra), folytatva egy bizonyos sokszor emlegetett guild megalakulásával, majd a "három healer van a guildben, mit tegyünk?" helyzet is bekövetkezett. én vagyok asszem az egyedüli pap, aki akkoriban is level60 és aktív volt.
Ami cucc most van nekünk, azt többnyire közösen farmolgattuk össze, tekintettel azokra, akiknem tudnak napi 24 órából 25-öt játszani 😊
AP-bõl való kivállás az ettõl "picit" bonyolultabb. A guildunknak is nem véletlenül ez a neve, ez afféle reakció az akkor történtekre. Nem szeretném nyilvános fórumon kitárgyalni ezt. :/
Ez a folyton át kell logolnom papra,mert healben kevesek vagyunk,és ott feszítek az ulda/maraudon gearben ez is vicc. Nem az,hogy nem adtok lootot,azt csak azért szoktam mondani,hogy kell a lila, Elinor hadd örüljön. BTK ezt hívja asszem "közösség elleni izgatás"-nak <#vigyor1>#vigyor1> Nekem bõven jó lesz 1.10 szet,meg ha menne vmi disenchantra,mert a kutyának nem kell,azt elfogadom. Eleve maga a tény,hogy ilyen cuccban beférek a raidbe az a vicc.
De amikor mar 40 ember osszeszokik akkor mar nincs megallas 😄
Azert fontos hogy egy guildbe osszetartas legyen mert akkor sokkalta jobban mennek a dolgok es szerintem a kotelezo farm csak elbaxa a hangulatot. Nalunk olyan nincs es megis minden szepen megyen. A Lava es Fire cuccok (darabja 100g korul) amik kiesnek boven eleg penz hoznak hogy az esetleges potikat elkeszitsuk/megvegyuk 😄