World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"
Jah azt utálom még amikor vki pampog hogy igy ölték meg meg ugy hogy milyen szemét meg mittomén 😊 ha az életben az ellenséged ott állna elõtted legyengûlve megnézném milyen fairplay lennél 😄😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Amugy szerintem pont az ilyen magatartas miatt nincs world pvp: ( bar engem abszolut nem zavar)
"En arra varok hogy valaki odamenjen es pvpzzen aztan majd megyek enis, mert tudom hogy ott outdoorpvpznek."
"hanem azért mert ott tudod, hogy mindig van".<< BG! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
mondjuk egységben az erõ 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
tudod mikor invelek be mégeccer külsõst..."
na ezért halt meg a world pvp.
és plz. a world pvp nem az, mikor x-en összeállnak egy raid-be és elmennek fun-olni ud city-hez, vagy máshová, hanem az, amikor belépsz a local+worlddefense csatira és folyamatosan(!) kapod a message-eket, hogy ... is under attack.
vagy épp odamész TM+SS mellé, mert tudod, hogy ott akármikor belebonyolódhatsz egy jó kis fun, nem szervezett pvp-be...
ami nem arról szól, hogy elõre meg van szervezve, meg célja van, meg nem arról, hogy XYZ kirobbantotta, hogy legyen, hanem azért mert ott tudod, hogy mindig van.
és persze nem kell attól paráznod folyamatosan, hogy visszaesel rank-ban, ha megölsz 1 civilt.
nekem legalábbis ez a nézõpontom ezzel kapcsolatban. bõvebb élményekért, vagy részletezésért meg logoljon be mindenki 1 órára a test server-re, ott meg lehet élesben tapasztani, hogy mi az a world pvp.
Aztán nyomtunk agy XR raidet hamar kialakult az ellenállás is 😄 hiába van fele annyi horde a szerverünkön(Trollbane)
sajna nem magyar guildom van ha vki tud magyarrol az szoljon már 😛
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
De lényegében akkor is megérte, felmostuk velük a pályát 😊
nóka = móka...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Tegnap volt akit 8-szor vágtunk le mire felfogta, úgy verdestem a sámli fejét a kiskarim hullájához és mondtam neki szokszor "Pfujj nemszabad"
"internet connection required
additional online fees apply" nem szerepel rajt.
Bár elég szemétség hogy megveszel egy játékot, fizetsz érte és hogy használhasd egyáltalán további pénzt kell fizetni ...
Mi valamelyik nap nekivagtunk egy 10-15 fõs csapattal undercitynek, szepen jöttek a hordasok is, es jot pvpztünk. az UC feletti tó-zeppelin point-uc kapu körül mentek a csaták oda vissza, kb 3-4 órán keresztül. Aztán atmentunk zeppelinnel barrensbe, BB be és CSINÁLTUNK world pvp-t.
Masik nap winterspringben alakult ki hasonlo, csak spontán 5v5 a város körül.
Ittis, csak elkezdeni kellett, aztán ment a móka magától.
(bloodscalp szerver )
Test szerveren se varazsütesre indult be a pvp.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Vagy megadsz egy létezõ kártyaszámot
Mind2 esetben csak 1 hónap múlva fog kreditet levonni, amikor végetér az 1 hónap ingyen játék...
A játék havidíjas és nem lehet offline játszani
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Légyszives ha valaki tud segitesen! Biztos volt már róla szó, de a keresõt használva se lettem okosabb. Az osztrákoknál vettük meg a játékot, szóval se magyar se angol nyelvü leirásom nincs hogy mit kéne csinálni.
A problémám: a csomagban volt két kód, egy rendes és egy tiz napos.
Amikor a weben account-ot akartam csinálni az unokaöcsémnek, a 4. lépésnél bankkárya számot kért, vagy valamilyen elõre megvásárolt kártya számát.(függetlenül attól hogy melyik kódot irtam be neki)
Most akkor ahhoz hogy játszani tudjunk, a megvásárolt progi kellé kell még külön kell fizetni az account-ért is? Meg akkor ezt csak a Neten lehet játszani, offline-ban nem is? Légyszives valaki mondja el hogy hogyan mûködik egyáltalán ez az egész.
Elõre is kössz,
Wincor
Mondanom sem kell micsoda anyazasok mennek vegig 😄
mivel átlagban 5-8 mp alatt kijön az ellenfél a bariból, ez annyira nem jó megoldás. jobb, ha szétnukeolnak inkább mindenkit 😊
a 2. percnél nem gyenge, amit az a szerencsétlen ork warlord warrior bekap 1 mp alatt 😊)
amúgy meg az lenne a király, ha kivennék az egész bg-s rendszer 1-az-1-ben a játékból.
bár lehet, hogy már az is sokat dobna a dolgokon, ha nem lenne dishonorable kill...
amúgy meg nemtom miért mondod pont te ezt, mikor átlag 15 mp-ekre logolsz be 1-1 kariddal ^^
talán csak nem fejlõdik vmi titkos project? 😄
(bár nem lepõdök meg, ha válasz nem lesz.)
"(ja és pl. tegnap este 8-kor várakozás nélkül be tudtam menni a test serverre)"
ez azt jelenti, hogy belogoltam, kariválasztó screen, login, s benn voltam a serveren.
ennyi.