World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ilyen is régen volt hogy karbantartás ELÖTT szaródnak el a serverek egy része. általában utána szokott (de hátha bejön ezis majd holnap 😄) <#idiota>

Fõleg ha az 1 rohadt nagy nálad erõsebb Tauren Shaman. Ez errõl szól szerintem ez a PvP

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Nah nekem az a véleményem hogyha sikerülne fentartani olyan populációt ami még pont nem idegesítõ a várakozás miatt és egyenlõek lennének az arányok akkor minden szépen megoldodna magától. Szerintem nem hülyeség a BG mert ha jól csinálják lehet izgalmas taktikai játék. Az outdoornak pedig teljesen más feelingje van, sokkal valósághûbb dolog. Mondjuk azt annyira nem tartom jónak hogy legyenek olyan helyek ahol meg egy nyugott lépted sem lehet mert csak PvP mert kisebb karik akik még Qeznének megkeserítik az életét. Mert ne felejtsük el hogy azt a szintet is elkell érni amivel már tucc kezdeni valamit.
Jah azt utálom még amikor vki pampog hogy igy ölték meg meg ugy hogy milyen szemét meg mittomén 😊 ha az életben az ellenséged ott állna elõtted legyengûlve megnézném milyen fairplay lennél 😄😄

BWL-ben Ebonroc elõtt nem adja be a lag, meg az efféle apróságok :S
miert lenne most patch? meg a testrealmek is legalabb 1 hetig menni fognak.

TDC Geronimo
US-ba nem volt szal itt se lesz ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ragnán is patch lesz.. meghalt 😞 pedig tervezve volt stormwind raid😊

pf.? o_O

pluhi
Sylvanas megpadlózott. Patch lesz itt akárki meglássa😊
Sephi
Bocs az OFF-ert 😄D

LOL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na lesz patch?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

s0n1c
kár, hogy az összes bg egy fos... btw, amióta bejöttek a bg-k azóta nincs outdoor pvp, oldschool tm-ss csatát a népnek!!!
Hamed
Aki rangot akar lépni az úgyis bg-n van nem kint mókázik. Akit nem érdekel a rang, vagy megvan már amit el akart érni az meg tesz a dhk-ra. Szal elvileg nem kéne hogy megölje az outdoor pvpt a dishonor para.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

The Garrett
voltam test serveren.

Amugy szerintem pont az ilyen magatartas miatt nincs world pvp: ( bar engem abszolut nem zavar)
"En arra varok hogy valaki odamenjen es pvpzzen aztan majd megyek enis, mert tudom hogy ott outdoorpvpznek."

"hanem azért mert ott tudod, hogy mindig van".<< BG! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

pf.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

he sok az ally <#gunyos1>no de szinte mind láma<#nevetes1>
mondjuk egységben az erõ 😄

QuippeR
nem tudom, lehet megértem egy reroll pve-re, de nekem rohadtul nem hiányzik BS-rõl, hogy az utazással töltött idõm megháromszorozódjon, ami meg STV-ben megy az szerintem egy kupac gõzölgõ szar, nem world pvp.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

menj el cenarion holdba ülj le a kocsma elé és várj😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Sugam
mikor meg jatszotttam masodpercenkent hivott be bg ha erre gondolsz ;Ð

"Pedig üvöltöttem is hogy Civil jött ki a városból, de valaki olyan szinten ölte, kilépni se volt idõm a raidbõl. Az én rangomnak már mind1, de akkor sem örülök neki, ez életem elsõ DHK-ja, viszont két PVP-s is volt a csapatomba akiknek visszaesett a csikjuk emiatt.

tudod mikor invelek be mégeccer külsõst..."

na ezért halt meg a world pvp.
és plz. a world pvp nem az, mikor x-en összeállnak egy raid-be és elmennek fun-olni ud city-hez, vagy máshová, hanem az, amikor belépsz a local+worlddefense csatira és folyamatosan(!) kapod a message-eket, hogy ... is under attack.
vagy épp odamész TM+SS mellé, mert tudod, hogy ott akármikor belebonyolódhatsz egy jó kis fun, nem szervezett pvp-be...
ami nem arról szól, hogy elõre meg van szervezve, meg célja van, meg nem arról, hogy XYZ kirobbantotta, hogy legyen, hanem azért mert ott tudod, hogy mindig van.
és persze nem kell attól paráznod folyamatosan, hogy visszaesel rank-ban, ha megölsz 1 civilt.

nekem legalábbis ez a nézõpontom ezzel kapcsolatban. bõvebb élményekért, vagy részletezésért meg logoljon be mindenki 1 órára a test server-re, ott meg lehet élesben tapasztani, hogy mi az a world pvp.

kár hogy betyár másnapos voltam és majdnem rádõltem a billentyûzetemre + gyógyítanom kellett FERAL druid létemre de megusztam 1 DHKval aminek köszönhetõen majdnem 800 killel még mindig csak Sergeant vok 😞

PvPre visszatérve szerintem sok múlik azon milyen a guildod. Van 1 jól szervezõ GM-ünk amikorra megbeszéltük összeálltunk kb 20an pár horde meg is szívta mert Ashenvale-ben gyülekeztünk és éppen zaklatták a kicsiket 😄
Aztán nyomtunk agy XR raidet hamar kialakult az ellenállás is 😄 hiába van fele annyi horde a szerverünkön(Trollbane)
sajna nem magyar guildom van ha vki tud magyarrol az szoljon már 😛

jól néznénk ki ha csak egy enchantot csinálhatna mindenki...

csak a trinket lesz nem ismételhetö

Valaki tud valamit arról, hogy most mi a helyzet, a DM-s ismételhetõ, könyv kvesztekkel? Patch notes nem egyértelmû, és hallottam olyat, hogy minden ismételhetõ kveszt nem ismételhetõ lesz, illetve olyan verziót is, hogy csak trinketesek nem lesznek ismételhetõk, azaz csinálhatsz továbbra is több focus/rapidityt. Ha valaki tud valamit az mondja plx. Legjobb a bluepost belinkelése lenne errõl mert állítólag ilyen is van.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Pedig üvöltöttem is hogy Civil jött ki a városból, de valaki olyan szinten ölte, kilépni se volt idõm a raidbõl. Az én rangomnak már mind1, de akkor sem örülök neki, ez életem elsõ DHK-ja, viszont két PVP-s is volt a csapatomba akiknek visszaesett a csikjuk emiatt. De a sok kis civilkiller ott szirénázik hogy "invite me" tudod mikor invelek be mégeccer külsõst...

De lényegében akkor is megérte, felmostuk velük a pályát 😊
öööö
nóka = móka...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Jaja jó kis nóka volt amíg a DHK-t nem tolta valamelyik nagyon skilles
😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Mióta egy páran kiszabadultunk BG-rõl végre, mi is remek kis outdoor PVP-ket robbantunk ki, tegnap már két nagyobb megmozdulás is volt. Aki ott volt tegnap Tanaris felperzselésénél, vagy éjszaka amikor egy remek, nosztalgikus, legalább 30-40 fõs TM-SS harc dult órákon át, az tuti jól szórakozott. Elég volt ez a 4-5 spontán kinti bunyó az elmult héten, és újra csillogó szemmel logolok be a játékba, hiszen újra bármi megtörténhet 😊 Ja és egy személyes üzenet a végére, ÉRTSÉTEK MÁR MEG KEDVES HORDÁSOK, AKI LEVÁGJA A KISKARIM AZ MEGDÖGLIK 😊
Tegnap volt akit 8-szor vágtunk le mire felfogta, úgy verdestem a sámli fejét a kiskarim hullájához és mondtam neki szokszor "Pfujj nemszabad"
Mr. Aimbot Wallhack de precízek vagyunk a megfogalmazás terén... ;D

Minden mmorpg ilyen, es nem jatekot vettel, csak egy dobozt, cd-ket es egy ideiglenes licenszet a hasznalatara, aminek feltetelei vannak.

Köszönöm a segitséget. A Dobozon + könyvben csak német leirás van.
"internet connection required
additional online fees apply" nem szerepel rajt.

Bár elég szemétség hogy megveszel egy játékot, fizetsz érte és hogy használhasd egyáltalán további pénzt kell fizetni ...
The Garrett
lentebbi world pvp hozzaszolashoz:

Mi valamelyik nap nekivagtunk egy 10-15 fõs csapattal undercitynek, szepen jöttek a hordasok is, es jot pvpztünk. az UC feletti tó-zeppelin point-uc kapu körül mentek a csaták oda vissza, kb 3-4 órán keresztül. Aztán atmentunk zeppelinnel barrensbe, BB be és CSINÁLTUNK world pvp-t.

Masik nap winterspringben alakult ki hasonlo, csak spontán 5v5 a város körül.
Ittis, csak elkezdeni kellett, aztán ment a móka magától.
(bloodscalp szerver )

Test szerveren se varazsütesre indult be a pvp.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MarkBlade
lol
Ha van olyan aki Bloodscalprol átment Argent Dawnra és benne lenne 1 kis üzletbe az szóljon!!!
robotnyk
akkor vegyék ész nélkül, mint a win95öt anno.
Botond
Ez nekem nem tûnik németnek.
Sephi
De nem tud nemetu'!

robotnyk
"internet connection required
additional online fees apply"

részlet a dobozról.
Lazarus
Vagy veszel GCt amivel tudsz játszani 2 hónapot (+1 ingyen hónap)
Vagy megadsz egy létezõ kártyaszámot

Mind2 esetben csak 1 hónap múlva fog kreditet levonni, amikor végetér az 1 hónap ingyen játék...

A játék havidíjas és nem lehet offline játszani
Az elso ingyenes honaphoz is meg kell adnod egy bankkartya, vagy egy gamecard szamot. A neten van csomo bankkartyaszam generator (ervenyes, de nem letezo), onnan is benyomhatsz egyet, nemtom hogy kesobb er-e retorzio.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Sziasztok!

Légyszives ha valaki tud segitesen! Biztos volt már róla szó, de a keresõt használva se lettem okosabb. Az osztrákoknál vettük meg a játékot, szóval se magyar se angol nyelvü leirásom nincs hogy mit kéne csinálni.

A problémám: a csomagban volt két kód, egy rendes és egy tiz napos.
Amikor a weben account-ot akartam csinálni az unokaöcsémnek, a 4. lépésnél bankkárya számot kért, vagy valamilyen elõre megvásárolt kártya számát.(függetlenül attól hogy melyik kódot irtam be neki)

Most akkor ahhoz hogy játszani tudjunk, a megvásárolt progi kellé kell még külön kell fizetni az account-ért is? Meg akkor ezt csak a Neten lehet játszani, offline-ban nem is? Légyszives valaki mondja el hogy hogyan mûködik egyáltalán ez az egész.

Elõre is kössz,
Wincor
Sephi
Mi csinalunk neha olyat hogy "A halal futam" versenyben penzel fogadunk. Ez abbol all hogy sima mountal at kell futni SW-en a metrohoz majd ki IF-bol a fo kapu ele. Aki elve ott az elso az nyert 5 g-et 😄

Mondanom sem kell micsoda anyazasok mennek vegig 😄

"szerintem az se lenne rosz megoldás, hogy mindenkit bepolyznak, aztán csak szaladni kell"

mivel átlagban 5-8 mp alatt kijön az ellenfél a bariból, ez annyira nem jó megoldás. jobb, ha szétnukeolnak inkább mindenkit 😊
a 2. percnél nem gyenge, amit az a szerencsétlen ork warlord warrior bekap 1 mp alatt 😊)

nah, valakik most örülnek neked 😊)

amúgy meg az lenne a király, ha kivennék az egész bg-s rendszer 1-az-1-ben a játékból.
bár lehet, hogy már az is sokat dobna a dolgokon, ha nem lenne dishonorable kill...

MarkBlade
Megcsinálhatnék már a realmek közötti bg-t..az lenen a király 😊
MarkBlade
MarkBlade
ez gyenge volt, vmi jobbat 😊
amúgy meg nemtom miért mondod pont te ezt, mikor átlag 15 mp-ekre logolsz be 1-1 kariddal ^^
talán csak nem fejlõdik vmi titkos project? 😄
(bár nem lepõdök meg, ha válasz nem lesz.)

idéznék, csak neked:

"(ja és pl. tegnap este 8-kor várakozás nélkül be tudtam menni a test serverre)"

ez azt jelenti, hogy belogoltam, kariválasztó screen, login, s benn voltam a serveren.
ennyi.