World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hozzátenném, hogy az alli oldali general csatin ofcoz', mivel a horda oldalit nem láttam. de voltak iszonyat fun dolgok.
elkolbászolt egy hordás, erre a semmibõl megjelent körülötte 5-6 rugó, 3-4 druida, 3-4 NE hunter, aztán elfeküdt.
köv. pillanatban jött 20 hordás, s leirtotta az egész csapatot 😄
de pl. elwynn forest-ben tök ugyanez van, meg IF elött is, dun morogh-ban 😊
BS-en meg mivan?
levágsz egy embert, jön kapásból a besértõdés, fórumok telespammelése, hogy hûbazzeg' levágtak mobozás közben, a köcsögganker spitspitspit, aztán utána meg az egész guild-je téged fog gankelni heteken át vérben forgó szemekkel. vicc az egész.
meg az is, hogy milyen békésen quest-elget a horda + az alli mindenhol bs-en...talán összesen 2 hely maradt, ahol megmaradt 1 pici kis world pvp feeling, az egyik STV, a másik meg felwood, de ott is leginkább csak a répa miatt megy a hepaj...
szal' ami BS-en van, több, mint szánalmas...
de hát /pillanat ezt kell szeretni...
Trollbane. 100%-kal kevesebb wildor-whine. Jobban élünk mint egy éve.
na az real fun, ami ott van.
akárhová megyek, mindenhol hullahegyek, alli-horda vegyesen, igazi world pvp van mindenhol, nem csak ez az instásított sz*r (ok, mondjuk AB-bõl is megy egyszerre vagy 20, meg 7-8 AV, 8-10 WSG is).
tegnap elmásztam barrens-re a rugómmal kiváncsiságból, ami ott general csatin ment az valami félelmetesen fun volt...
komolyan mondom barrens general csatin nagyobb volt az élet, mint Bloodscalp-on IF-ben a general csatin, XR-ben vagy 40 hordás duel-ezett folyamatosan, meg környékén még 3x ennyi kinn a mezõn.
itt 1 mapon feleannyi ember játszik, mint BS-en az AQ kapunyitási eventnél...
szóval "él" az egész server, és ez az, ami pl. BS-rõl iszonyatosan hiányzik...
(ja és pl. tegnap este 8-kor várakozás nélkül be tudtam menni a test serverre)
WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"
A bloodscalprol meg csak annyit, hogy sokat szarakodott, meg sok egyszeru ember volt, egyertelmu hogy legtobb ember jol elhuzott onnan.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az az utolsó kettõ - de legfõképp az utolsó - költöztetés a TB-re nagyon nem kellett volna...
A Bloodscalpal meg milett én onnan költöztem és akkkor az még nagyon fullos volt 😊
de a 3.2.0-as verzson is megoldja a gondot
realmstats
Nemtudom, hogy mindig igy volt-e , de most hogy ésrevettem kurvára zavar a dolog, és kibaszott nagy kibaszásnak érzem.
Mégpedig azt, ha harcolok és nyomok egy tetszhalált akkor csak a fele XP-t kapom meg a mobért mintha nem asználtam volna ezt a képességet.
Szerintem ez nem jogos.. ez olyan mintha , ha a warrior használja a charge-ot akkor nem kap annyi xp-t.
Vagy a program ugy kezeli, hogy a tetszhalált valódinak véli és amikor ujra kezded löni a mob-ot onnantól számolja az xp-t??
http://www.akciofigura.hu
Trollbane
CET PVP
Alliance: 5,844 (75%)
Horde: 1,965 (25%)
Ratio: 1.8 : 1
Total Character: 7,809
szép kis arányok, legalább olyan frankó lehet az a server is, mint a BS...
psnid HaTeBeKa
most feral vok de itt nem érzem hogy olyan hatalmas lehetõségek lennének.
Egyébként lvl 44 druid vok 😛
és elég sok high lvl
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
V9ykn8_TZL0
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US