World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"komolyan mondom barrens general csatin nagyobb volt az élet"

hozzátenném, hogy az alli oldali general csatin ofcoz', mivel a horda oldalit nem láttam. de voltak iszonyat fun dolgok.
elkolbászolt egy hordás, erre a semmibõl megjelent körülötte 5-6 rugó, 3-4 druida, 3-4 NE hunter, aztán elfeküdt.
köv. pillanatban jött 20 hordás, s leirtotta az egész csapatot 😄

de pl. elwynn forest-ben tök ugyanez van, meg IF elött is, dun morogh-ban 😊

BS-en meg mivan?
levágsz egy embert, jön kapásból a besértõdés, fórumok telespammelése, hogy hûbazzeg' levágtak mobozás közben, a köcsögganker spitspitspit, aztán utána meg az egész guild-je téged fog gankelni heteken át vérben forgó szemekkel. vicc az egész.
meg az is, hogy milyen békésen quest-elget a horda + az alli mindenhol bs-en...talán összesen 2 hely maradt, ahol megmaradt 1 pici kis world pvp feeling, az egyik STV, a másik meg felwood, de ott is leginkább csak a répa miatt megy a hepaj...

szal' ami BS-en van, több, mint szánalmas...
de hát /pillanat ezt kell szeretni...

meg szinte az összes serverröl.. kár volt ennyi servert nyitni, inkább kéne feleannyi server stablian, baromi sok emberrel

A reklámot inkább így próbáld:

Trollbane. 100%-kal kevesebb wildor-whine. Jobban élünk mint egy éve.

Thalrog
cserébe meg több 1000res sor 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

én mostanában - mióta van test server - azóta BS-re leginkább csak raid-ekre járok be, pvp-zni meg test serveren szoktam.
na az real fun, ami ott van.
akárhová megyek, mindenhol hullahegyek, alli-horda vegyesen, igazi world pvp van mindenhol, nem csak ez az instásított sz*r (ok, mondjuk AB-bõl is megy egyszerre vagy 20, meg 7-8 AV, 8-10 WSG is).

tegnap elmásztam barrens-re a rugómmal kiváncsiságból, ami ott general csatin ment az valami félelmetesen fun volt...

komolyan mondom barrens general csatin nagyobb volt az élet, mint Bloodscalp-on IF-ben a general csatin, XR-ben vagy 40 hordás duel-ezett folyamatosan, meg környékén még 3x ennyi kinn a mezõn.

itt 1 mapon feleannyi ember játszik, mint BS-en az AQ kapunyitási eventnél...

szóval "él" az egész server, és ez az, ami pl. BS-rõl iszonyatosan hiányzik...
(ja és pl. tegnap este 8-kor várakozás nélkül be tudtam menni a test serverre)

Viszont az poén hogy a Trollbane-en elképesztõen sok 60as van. És ezért van hogy alacsonyabb szinteken nehéz BGzni mert kevesen vannak. mint pl 45ösként. Viszont javul a helyzet és kevés a láma😊

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Sok ilyen nagy otletet kitalaltak mar a playerek. Pl TNether es TBane egyesites. Aztan kozbe meg szar lenne, mert meg tobbet allna sorba a horda, mert a TBane-es allik allitolag csesznek pvpzni.

A bloodscalprol meg csak annyit, hogy sokat szarakodott, meg sok egyszeru ember volt, egyertelmu hogy legtobb ember jol elhuzott onnan.

Lazarus
helyette várhatnál 3 órát hogy a szerverre bejuss -_-
Trollbane-bõl meg Bloodscalpból kéne vhogy 1 szervert csinálni 😄 akkor coool lenne az arány 😛 és nem kéne várnom 3 órát hogy egy nyomorult BGre bejussak 😄

antgecc
szerintem az se lenne rosz megoldás, hogy mindenkit bepolyznak, aztán csak szaladni kell <#nyes>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Meg el sem kezdodott a karbantartas 😉
délután/este fele szokott jönni a hír hogy jött-e (de elég változó attól függöen hogy mikortól teszik elérhetövé az automata letöltést)

Sephi
Hat az amcsi fooldal nem megyen szal meg tart a karbantartas szvsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah pont ezt akartam kerdezni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem vagyok teljesen képben, ilyenkor már lehet tudni, hogy US szervereken van/volt/lesz -e pecs?

MarkBlade
2* annyi hordás és alig van alli de legalább mindig be tudok menni várakozás nélkül.. 😊
MarkBlade
2* annyi hordás és alig van alli de legalább mindig be tudok menni várakozás nélkül.. 😊
különösebben semmi nem történt, csak rommá ment a server.
az az utolsó kettõ - de legfõképp az utolsó - költöztetés a TB-re nagyon nem kellett volna...

lol 😄DD

Kössz szépen 😊 de ahogy nézem ezek a Blizzardos arcok nem vmi nagy mágusok kicsit jobban is lehetne irányítani a populációt ez így most elég szar.
A Bloodscalpal meg milett én onnan költöztem és akkkor az még nagyon fullos volt 😊

tom, hulye vagyok, de it tmit kell nezni?
ez is egy megoldas 😊)

de a 3.2.0-as verzson is megoldja a gondot
csak neked, csak most, csak itt:
realmstats

Az lehet hogy olyan szerveren ahol sorba kell állni ott ez gond de nálunk a BGhez kell tul sokat is várni 😄 ezt inteligensebben is meglehetett volna oldani

jah, pofás kis ui 😊

de ez is mókás 😊)

All mages WSG ownage

Hol tudod megnézni ezt a statisztikát? 😛 Nem tudom de én nem vettem észre hogy olyan kevés horde lenne a trollbane-en 😄 de alapból kéne nagyobb populáció 😊

azert hogy ne foglald a semmittevessel azok elol a helyet akik jatszani szeretnenek es sorban allva varjak hogy bejussanak a realmukre.

Másik dolog pedig hogy miért van az hogy hosszabb AFK után logout van??? Nem azért fizetek elég szép összeget hogy ne tudjak csak ugy várni a szerveren BG-re vagy másra. Ez elég idegesítõ. Vagy másnál ez nem igy van??

Nemtom srácok de én azt vettem észre hogy mostanában megjelent 1 csomo idegesitõ bug. Pl multkor Warsong Gulch-ban nem jelezte ki hogy lenyulták a zászlónkat. Eddig még sosem fordult elõ de néha tudok hátra fele futni ugyanolyan gyorsan mint elõrre 😄 meg ami a legjobban idegesített BGn futok a zászlóval leugrok egy 10m-es szikláról az ellen priestje rámnyom egy Fear-t vagy mit és a levegõben visszafordultam.--> Lehenteltek --> Csúnyán végeztem 😄

cikasz
Sziasztok. Valahogy eddig nekem nem tünt fel egy dolog csak tegnap winterspring küldizgetés során a hunteremmel.
Nemtudom, hogy mindig igy volt-e , de most hogy ésrevettem kurvára zavar a dolog, és kibaszott nagy kibaszásnak érzem.
Mégpedig azt, ha harcolok és nyomok egy tetszhalált akkor csak a fele XP-t kapom meg a mobért mintha nem asználtam volna ezt a képességet.
Szerintem ez nem jogos.. ez olyan mintha , ha a warrior használja a charge-ot akkor nem kap annyi xp-t.
Vagy a program ugy kezeli, hogy a tetszhalált valódinak véli és amikor ujra kezded löni a mob-ot onnantól számolja az xp-t??

http://www.akciofigura.hu

töröld le az auctioneer-t, s nem lesz problémád 😊

jaja, remélem is a blizzard megint nyit egy költöztetést majd a trollbane-re, mert ott még nincs elég alli a hordához képest 😄

Trollbane
CET PVP
Alliance: 5,844 (75%)
Horde: 1,965 (25%)
Ratio: 1.8 : 1
Total Character: 7,809

szép kis arányok, legalább olyan frankó lehet az a server is, mint a BS...

auctioneer addon gondom van. (mar irtam 2 napja, csak akkora volt itt a nyuzsi, hogy lehet elkerulte par ember figyelmet.) szal amikor beolvassa az ertekeket az adatbazisbol (azzal, hogy egy cucc fele gorgetem az egeret) hihetetlenul leesik az fps-em. probaltam azt, hogy torlom az adatbazist, hatha tul nagy volt mar, es 'sokaig' tartott egy ar megkeresese, de ez nem segitett.

itt, lap alja.
meg wow.hu forum tele van 5lettel
jah, lasd denial

psnid HaTeBeKa

robotnyk
pont makaptam egy ilyen levelet wowban, 80€ 1000g, 210 a lvl 60...
Jah még vmi Hogy talentezzek a druidommal???? mert vhogy mindenki mást mond.
most feral vok de itt nem érzem hogy olyan hatalmas lehetõségek lennének.
Egyébként lvl 44 druid vok 😛

Hello arcok ajánlanám hogy gyertek a Trollbane-re 😛 növekvõ populácio Bloodscalprol átszakadt magyar arcok + inteligens Svédek Norvégok Hollandok... 😄
és elég sok high lvl

indiai nincs, de elkapták miközben heppy volt 😄D

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
mindig ez van,ha drogozol,vmi jó kis india múvi nincs ami idevág?:-D
Davidus
ja bocs oblivion topicba akart menni😄 egymás alatt van a 2 a kedvencekben😛

V9ykn8_TZL0

eltévedtél-e? 😄

?  

Davidus
no comment😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
PiszkosFred
/bow ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dressing room?

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US