World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
omg hát mekkora nub ez, videót csinál magáról😄
ejnye ejnye Bull

๏̯͡๏﴿

Botond
Nah,5. Ns meg gutgore rippert ma besöpörtem. Asszem új célok után kell nézni.<#gonosz1>
TDC Geronimo
<3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
pff

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Nem püffögni kell, normális kasztot indítani! 😄

BEAST
pff ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sound
miket nem talál az ember! 😊

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=17389

Giev my Mainhand, or just give to change for drop!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

MarkBlade
Mikor hogy.. Akkor sose ér rá senki mikor én ráérek 😊
Mighty
És a guilded?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MarkBlade
Sok ilyen hülye mage van 😛
Mighty
Mert az a mage hülye. Sokkal gyorsabb, biztonságosabb egy healerrel a seggemben...

The Garrett
++ mage / warlock aoezik tyrsen, en healelem es 4 esevel oljuk a mobokat. Neki is jobb penz mintha egyedul tolná, meg nekemis.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Ha' en akkor nem panaszkodok vaze. 350 allat nem lovok es azt is ritkan. Csak ugy ropulnek a kritikalok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

QuippeR
ma próbáltam BS-en. nincs jelentkezõ. mondjuk ha reálisan nézed, minek osztaná meg velem a pénzt, amit farmol, mikor csak csinálnia kell magának kaját meg piát és ezzel eléri ugyanazt, amit én teszek? az egyetlen módja manapság egy healernek, hogy pénzt farmoljon, ha csinál egy altot...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Már miért ne lenne? multiplayer játék 😊

MarkBlade
És ez jó így? eheheheh... Még nem találták meg a druidnál sem az összhangot a fejlesztõk.
Mighty
LFM 1 mage to farm 😛

MarkBlade
Az egy dolog, de a mage utána elmegy farmolni mondjuk Tyre de a druid meg indit egy altot 😛
Mighty
Nem az a dolga, hogy gyógyítson?

Nézz meg egy mágust milyen örületes tempóban tud bandage-olni 😛

MarkBlade
Néz meg egy druidot és még jobban elmegy a kedved.. egy restor druid még kevesebbett sebez..
erre van 1 rohadt egyszerû, de kissé drasztikus megoldás.
aki nem teszi fel, nem jön le a raid-del, addig, amig fel nem rakja.
ennyiiiii...

garantálom, 10 percen belûl fenn lesz mindenkinek...

ilyenkor mikor ilyet látok, örülök neki, hogy mage-em van.
lehet nem tudom magam heal-elni, meg nincs imbabubi+sh-em, de legalább tudok normális dps-t osztani...
ezek a 200-400 közötti ütések több, mint nevetségesek voltak, szóval valahol nem csodálom, hogy a pala class-sal a mai napig nincsenek megelégedve a fejlesztõk 😊
szegény pala ud city-ig üldözte a sámánt, ez lol 😄

TDC Geronimo
Valóban kicsit nevetséges a shaman, nade az enyhén szánalmas, hogy hearthglenbõl elkergeti UC-be ott meg ds+hs >.<

Mondjuk nemis értem miért is menekül egy shaman egy loladin elõl o.O

ez szubjektív 😊
vasn akinek meg a rohadó undead és a földig görnyedõ, orrot földön húzó style nem jön be.

Nemtom , de szerintem a Sámli volt lol. Francnak megy PvP serverre hogyha megtámadják csak menekül és healeli magát? Küzdeni kell s nem bexarni hogy micsida epic cuccokban van az ellen.Vagy valamit nem vettem észre a videóban?<#fejvakaras>

"vessetek a mókusok közé" :)

"ha alli-hoz meg betesznek valami ocsmány fajt..."

Már ott van 2 is. EGy nyálas nájteljf és egy ocsmány gnome. A választás a te kezedbe van! 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Mighty
Ha a ctraid assist azonos verziójának feltételét nem tudjuk elérni, asszem ez kimarad a guild életébõl...

Sephi
Legyen ma' percs....remeljuk jovo heten 😄 hoho

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
itt
de nem eleg 1 embernek feltenni, hanem a raid minden tagjanak fenn kell lennie, akkor ad hiteles(vagy ahhoz nagyon kozeli) adatokat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok.
Honnan szerezhetnék egy MÛKÖDÕ agrometer addont?
Onyxia videoban láttam hogy mûködik, látja mindenki az agrót hogy kin, mennyi van. Elõre is köcce a helpet.
Botond
shield+hs,ennyit tud <#gonosz1>
TDC Geronimo
Loladin

Ahaha nem tudom volt-e már 😄

[NST]Cifu
Lehetett érezni, hogy lehaltak a szerverek, Talnivarr-on poénból indítottunk egy szövi karit - hát olyan tumultus volt, hogy csak na, kb. 40-50 frissen indult kari tekergett a humán indulóterületen. Élõ mob, na az nem nagyon volt arra felé, ha éppen megjelent volna egy szegény kis young wolf, már rögtön öten rohantak rá szegény párára. 😊

Utána meg a tõsgyökeres Talnivarosok csodálkoztak, hogy mi ez a sok lvl 1-5 noob, akik félmeztelenül rohangálnak Stormwind-ben és Iron Forge-ban. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mi azért örülünk neki, hogy ilyen simán lement. Mondhatni a végtelenségig eltartottuk volna a tankokat, annyira veszélytelen volt a mûvelet.
Ok, kösz, bocsi a triviális kérdésért! Reggel van.. (meg szerda??) 😊
Ok, kösz bicsi, bocsi a triviális kérdésért! Reggel van.. (meg szerda??) 😊
Tyler Durden
Mint eddig minden szerdán, most is szerver karbantartás van..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Üdv! Ma reggel beléptem, és nem talál egyetlen szervert sem, ez mitõl van?... Köszi!
SinClaiR
jah, nem másodikra, hanem 4 dikre lenne meg az eredeti. amindenit.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hát kb...
fõleg, ha alli-hoz meg betesznek valami ocsmány fajt...

" Mondjuk azt annyira nem tartom jónak hogy legyenek olyan helyek ahol meg egy nyugott lépted sem lehet mert csak PvP mert kisebb karik akik még Qeznének megkeserítik az életét. Mert ne felejtsük el hogy azt a szintet is elkell érni amivel már tucc kezdeni valamit."

már nem azért, de amig volt TM+SS outdoor pvp, addig is felnõttek szépen a kiskarik lvl 60-ra csak éppen nem oda kellett menni quest-elni, hanem mondjuk STV-be, vagy Desolace-be (én pl. Deso-ba jártam, mert ott lehetett nyugisan q-zni), 40-tõl meg már feralas is jó, ami szintén nyugis hely, szal' az egyetlen kritikus szint-range ilyen szempontból a 20-30 közötti volt, amikor TM+SS között lehetett volna fejlõdni.
de erre is volt megoldás, szal' ez rossz duma, hogy mer-emiatt-nem-lehetett-normálisan-fejlõdnie-a-kicsiknek...

RatBaG
ez a mostani csak egy rokkantnyugdijas ebonroc... <#unalmas>

Per Aspera Ad Inferi.

Lynx_TWL
hát kiegben annyi horda reroll lesz, a blood elf csajok miatt, hogy nem is marad allys kb😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

grat😊

en latok egy csontvazat ott nefi alatt balra😊

Friczy
Jaa, csontvázak nincsenek és ez nem photoshop! ^^

/cheer
/kneel <raidvezetés>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Voltmá? <#vigyor2>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Nah, végre sikerült nekünk is tovább lépni. Ebonroc 2. próbára megadta magát. Ennyit nerfeltek rajta, vagy ügyesek vagyunk?
Grat!😄 És mi volt az elsö nefa loot?
[HUN]Crassus
NEFARION DOWN!😊

Hungarian Elites-Arathor
idézet a guild fórumról". Csütörtökön öltük meg Chromagust harmadszor. A mostani kék-bronz addok gyakorlására szántuk a péntek-vasárnap-hétfõ-keddet. A hétfõi próbák után már látszott, hogy nagyon alakulunk. Ma este Ony buff, Hakkar buff, potik és este háromnegyed nyolckor ott álltunk újra a trón elõtt. Az elsõ fázist tökéletesen abszolváltuk, a második fázisban volt pár szívmegállító pillanat, majd nefarian 20 %-ánál jöttek az addok. Soha nem láttuk még ezt a fázist, ehhez képest pillanatok alatt elhullott az összes. Innen már koncentrált dps, és gyõztesen nézhettünk egymásra a sárkány teteme fölött."

😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

" In the most general sense, we are always looking for ways to balance the population of all realms for players. Hence, realm-to-realm transfers and opening new realms to spread out the large population of our playerbase.

In respect to Horde/Alliance balance, there are long term aspects which we hope will spread out the playerbase between the two factions, or at least make certain situations less of an imbalance.

Foremost, with respect to battlegrounds, cross-realm grouping is still being worked on and seeing a lot of progress. When players are able to enter a queue of many realms rather than one, we increase the pool of potential players and that would likely see more battlegrounds with shorter queue times.

With the expansion and new races available, we can also see the shifting of faction balance, as players may rethink which faction they will participate in.

Of course, the underlying pivot of this is that we can not force players to roll either horde or alliance, nor do we wish to tell a player what realm they can create a character on. We simply wish to provide good incentives that appeal to a broad variety of taste, thus compelling players to spread out among available areas, be they realms or factions or zones."

majd egyszer <#rolleyes>