World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serphen
nem ez volt a kérdés

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

ezmár 3 napos...

Serphen
a blizz fakeli saját magát? ez röhej

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/townhall/wisps.html

ez csak akkor derul ki ha kijon a hivatalos allaspont😊 addig akar real is lehet😊 de erosen fakegyanus ezt eltudom ismerni.

Ismerjük fel a tényt hogy ez fake.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

ha ez nem fake akkor most nagyon sokan fogknak rakni az tutifix😄D 400as wand hitek szepek lennenek azert😄 de igen teny hogy eleg korrektul atvan gondolva, de ha ezt behozzak akkor mar elore latom a sok sirast mert mage kurva jo lesz😊 bar ez a conjured mana ko nem soulbound tema zavar😄 igy is eleg hogy buffolnom is kell, conjured watert,foodot adni es akkor most meg a kovekkel is baszakodni, igyis rengete ido elmegy raid elott a hulysegre😄

Elég logikusnak tûnnek a változtatások, érzõdik rajta, hogy használhatóvá és vonzóvá akartak vele tenni minden egyes talentet a mostani 1-2 életképes template helyett.
Fire-frost összefonódás tûnik nekem inkább kissé durvának, bár kérdés, hogy milyen cd-kkel oldják meg, amúgymeg abszolút ötletes próbálkozás...
Mondj egy azaz egy olyan maget aki valaha is rakott a wand masteryre. 😄

Mighty
Mi szombaton próbálkoztunk Baron runnal. 2 pala, egy warrior, egy rugó és jómagam.
Kissé lassan haladtunk 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

azota mar maskepp gondoljak😊 ezert is jott elorebb a shaman es rugo ele😊 de amugy az a patchnotes szep es jo es kiraly lenne ha lenne bar par reszenek nem orulnek, de erosen fake gyanus foelg hogy elvileg a mage classon meg nem is dolgoztak semmit, persze ugye kitudja😊 de az teny hogy ez a fire frost osszefonodas elegge fake teszi nah meg az a talentnev is hogy master sheperd😄 nah meg imo wand is eleg imba lenne ettol a modositastol.

Davidus
lol😄 a warrioron múlik az egész. balfasz warriorral nem lehet megcsinálni. a lényeg hogy nonstop húzzon és ne hagyja inni a manásokat mikor még félig van a manacsík😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Én nyomtam a némitást. Húzni is nekem kellett shackle+némítás miatt. Vicces volt,és nagyon lassú.
Korabban mondtak, hogy a mageknel sokkal kevesebb valtoztatast terveznek, mint az eddigieknel, ugyhogy ez eselytelen.

Davidus
kell egy warrior aki tudja mi fán terem a pull😛 + az se árt ha a pókokat meg a bansheekat counter spellezi a mage vagy earthsokkolja a sámán.

V9ykn8_TZL0

MarkBlade
Az csak guildel lehet vagy fullos random.. nagyon gáz én is most hallottam..
Hát ha ez teljesul :
- Mana Rubies, Citrines, Jades and Agates will no longer be soulbound thus allowing them to be traded to friendly targets.

Akkor soha többet nem lépek be mage-el sztem 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Botond
Tegnap próbáltam egy Baron runt random roleplayerekkel. Papom+warrior+médzs+rogue+hunti. Erõsen alulöltözve (epixx free,és jónéhány zöld item is befigyelt). Na most a 45perc arra volt elég,hogy 2 kissbosst lekaszaboljunk. <#zavart1> Huntit/rogueot palára cserélve ez felgyorsítható,kicsit cuccolkodva (csupa 60as instás kék cucc) még jobban,de ezt a 45percet így is erõsnek érzem casual player vonalon. <#gonosz1> Vkinek sikerült már ez? Persze nem ilyen a "guilddel ventrivel a tier2esben lementünk aztán megvolt 43perc 22sec alatt,szal simán jó az" szintû válaszok érdekelnek,hanem télleg vadidegen random arcokkal max 1-2 lilával.
MarkBlade
Nah!
Acc csere? Senkit nem érdekel? BS-en 2 db 60as közepes felszereltséggel cserélném egy hordás Arathorosra 60-as lvl-re.
Nos kissé soxor azerepel az amúgy, de még alszom munka közben.

Sephi
Nem nem 😄 Csak a faj 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez szerintem egy ilyen hû de jó lenne ha ez lenne. AMúgy nézd meg csak az arcane ág kidolgozott durván, ennek ellent mond a már általad is említett elementalista vonal. Amúgy mondj még egy kasztot ahol az egyik ágban kell talentet rakni valamire a másik ágban lévõ dologhoz.
Amúgy blizz többször említette, hogy ha lesz láthatatlanság az a kiegészítõben lesz maximum.
Meg a két birka is irreális szerintem. Szóval túl sok dolog utal itt a fakere.
Legalábbis szerintem. Amúgy blizzardtól akármi kitellik.

ja, de ahogy lerajzolgatta a csávó, meg ahogy elképzeltem a fire-frost tree összefonódásait is (ezt már emlitette is a blizz, hogy elementalista formára akarja formálni a mage-et, azaz sokkal jobban összekapcsolódna a két ág, mint most), igy akár azt is el birom képzelni, hogy hogy az alt kari alatt egy blizzard-os fejlesztõ gárda bújik meg, aki kiváncsi, hogy mit reagálnának a népek egy ilyen ötletre...

bár ez kicsit túl összeesküvés-elmélet szagú <#kacsint>, de nekem valahogy mégis túl összeszedettnek is tûnik ez az egész <#wow3>
meg furcsa, hogy mindenre van kész, s normális válasza a csókának (még a wand mastery-re is)

bár még csak a 3. oldalon tartok az olvasásba, s lehet, hogy a 15.-ken lesz egy kék post, hogy fake <#vigyor> majd kiderül...

Tuti kamu.

mage-ek figyelmébe.
nemtom' fake-e vagy sem, de mindenesetre baromi érdekes egy topic.
érdemes lejebb(végig)olvasni, mert vannak benne érdekes dolgok. (post #1, #20 pl.)

akár még igaz is lehet

Botond
Az nyer aki másodiknak üt a /afk macróra. <#zavart1>
az nyer aki pvp re van talentelve😊

"és mi van ha két giga epix játékos találkozik?😛"

az nyer, aki elöbb nyomja meg az IWIN button-t <#idiota><#vigyor><#hehe><#zavart1>

vagy mégsem? <#kacsint>

1.12-re igérnek sok finomságot a pvp-seknek a wow-ban.
mert ugye most a pve-seket ellátták/ellátják egy idõre farmolnivalóval (AQ+Naxxramas), igy 1.11 után lehet foglalkozni azzal is, hogy a pvp rendszert gatyába rázzák.

jelen pillanatban wow-hoz minimál skill kell, qrvasok idõvel. ennyi.

amúgy meg üdvözletem Yblezredes-nek horda oldalon, jó volt a ma reggeli móka IF-ben <#hehe>

(amúgy meg megvan a ToEP+ZHC utódja <#kacsint> benn figyel mindkettõ a batyumban, csak nem használom, mert felesleges <#idiota>)

bloodscalp viszonylatában az MM-ben a Multiplayer az stimmel.
a Massive-ot valamiért hiányolom -.-

Davidus
most rakják be a skillt a játékba

V9ykn8_TZL0

SinClaiR
talán javítják Chromyt.. ideje lenne, mert kéne a vállvédõm.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Spenser
Hétfõn ?😄

szerda van

Spenser
Hümm mért nem mennek a Serverek ?

Lynx_TWL
wtf? mit kell ezen segíteni?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

azt nem ertem minek kerdezel itt olyat amire mar tudod a valaszt ha tudsz ovlasni?? nezd meg a linket amit linkeltel annal a hozzaszolasnal ott levan irva a valasz a kerdesedre. ha meg nem tudsz angolul akkor jarj iskolaba. (sorry bad mood)

köszi a helpet pedig csak 1 kérdést raktam fel na de mind1 #70404 <#falbav><#worship>

Az összes csillagrendszer megsemmisül egy hatalmas robbanásban.

Ja, az MM meg majdnem jó volt: Massively Multiplayer
te vagy az az ork hunter?😊

Sephi
Ilyenkor szegyelem magam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lal 😄DD

Sound
és milyen igazad van.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Davidus
és mi van ha két giga epix játékos találkozik?😛

V9ykn8_TZL0

kéne már kari transfer acc között... ez így nem megy hogy main karival állandóan bennt kell lenni mert naponta 5ször lespawnolnak outdoor dragonok, mellette meg zg/aq20/ egyébmás instát kell menni... mikor van így az ebmernek ideje altozni 😄

"a pvp skilljüket nem tudják bizonyítani mert szar a rendszer pve-hez meg nem az kell": hat egy agyonfarmolt bwl-hez tuti nem.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

BEAST
ez hülyeség , legalábbis én nem tudok olyan mmorpg-rõl ami a skillrõl szól , amíg szintekkel jelölik a fejlõdést , amíg ez statokban nyílvánul meg , addig minden csak a számokon múlik és nem a skilleken ... lehet valaki akármilyen skilles meg zseniális játékos , epixx és giganuke ellen szart sem ér 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
Blizzard megmondta hogy tudnak róla hogy a jelenlegi pvp nem skill alapú és hogy dolgoznak rajta keményen. szerintem a kiegben már a skilleseknek is lesz mire verniük magukat. amit most csinálnak az csak vergõdés😊 a pvp skilljüket nem tudják bizonyítani mert szar a rendszer pve-hez meg nem az kell

V9ykn8_TZL0

Davidus
meg is mondtad a lényeget... ennyi😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
ez rossz hasonlat , WCGben élõ "kiszámíthatatlan" emberek ellen játszol , míg Nefit egy idõ után kiismered ( csak azért sem jövök Botond szövegével 😄 )

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."