World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Fire-frost összefonódás tûnik nekem inkább kissé durvának, bár kérdés, hogy milyen cd-kkel oldják meg, amúgymeg abszolút ötletes próbálkozás...
Mondj egy azaz egy olyan maget aki valaha is rakott a wand masteryre. 😄
Kissé lassan haladtunk 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
- Mana Rubies, Citrines, Jades and Agates will no longer be soulbound thus allowing them to be traded to friendly targets.
Akkor soha többet nem lépek be mage-el sztem 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Acc csere? Senkit nem érdekel? BS-en 2 db 60as közepes felszereltséggel cserélném egy hordás Arathorosra 60-as lvl-re.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy blizz többször említette, hogy ha lesz láthatatlanság az a kiegészítõben lesz maximum.
Meg a két birka is irreális szerintem. Szóval túl sok dolog utal itt a fakere.
Legalábbis szerintem. Amúgy blizzardtól akármi kitellik.
bár ez kicsit túl összeesküvés-elmélet szagú <#kacsint>#kacsint>, de nekem valahogy mégis túl összeszedettnek is tûnik ez az egész <#wow3>#wow3>
meg furcsa, hogy mindenre van kész, s normális válasza a csókának (még a wand mastery-re is)
bár még csak a 3. oldalon tartok az olvasásba, s lehet, hogy a 15.-ken lesz egy kék post, hogy fake <#vigyor>#vigyor> majd kiderül...
nemtom' fake-e vagy sem, de mindenesetre baromi érdekes egy topic.
érdemes lejebb(végig)olvasni, mert vannak benne érdekes dolgok. (post #1, #20 pl.)
akár még igaz is lehet
az nyer, aki elöbb nyomja meg az IWIN button-t <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
vagy mégsem? <#kacsint>#kacsint>
mert ugye most a pve-seket ellátták/ellátják egy idõre farmolnivalóval (AQ+Naxxramas), igy 1.11 után lehet foglalkozni azzal is, hogy a pvp rendszert gatyába rázzák.
jelen pillanatban wow-hoz minimál skill kell, qrvasok idõvel. ennyi.
amúgy meg üdvözletem Yblezredes-nek horda oldalon, jó volt a ma reggeli móka IF-ben <#hehe>#hehe>
(amúgy meg megvan a ToEP+ZHC utódja <#kacsint>#kacsint> benn figyel mindkettõ a batyumban, csak nem használom, mert felesleges <#idiota>#idiota>)
a Massive-ot valamiért hiányolom -.-
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ja, az MM meg majdnem jó volt: Massively Multiplayer
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0