World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker srácok olyan lagos a wow.. Tegnap AQ 20 ban az elsõ bossal szívtunk az instant megjelenõ homokbuckák meg a 10m-re is csendesítés miatt.. jah latency 100-1000 között ugrál..
Mindenkinél van ez vagy csak minket kedvel a Blizz?
Mindenkinél van ez vagy csak minket kedvel a Blizz?
megvan az uj alli faj!
olvasd majd tovabb aztan rajosz hogy ki az owned😄
- Mana Rubies, Citrines, Jades and Agates will no longer be soulbound thus allowing them to be traded to friendly targets.
OWNED! 😄 hát igen szereti a blizzard a mage-eket. Mostmár nem csak vizet kell csinálniuk 😊
OWNED! 😄 hát igen szereti a blizzard a mage-eket. Mostmár nem csak vizet kell csinálniuk 😊
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Akarsz a baratom lenni ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ROFL bazeeeeee ÁÁÁÁÁÁ
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ROFL
részvétem <#idiota>#idiota>
http://thottbot.com/?i=53245
Legközelebb a mobokkal is foglalkozz,mert ez a 87,5. hely a dmg listán szorosan a rokkantnyugdíjasok és a main healerek mögött kicsit karcsú lesz.<#zavart1>#zavart1>
Késõn vettem észre hogy az idilinek láccó kis klán amibe beléptem, rendelkezik egy aprócska szépséghibával. Nagyban készülök MC invitére, meg is történt, erre ki röhög bele a raidcsatiba? BOTOND vazzeeeee.
Ennyire nem lehetek peches 😊))
Próbáltam is beletunkolni a lávába, de nagyon dúl benne az életösztön.
részvét táviratokat várom privátban.
Ennyire nem lehetek peches 😊))
Próbáltam is beletunkolni a lávába, de nagyon dúl benne az életösztön.
részvét táviratokat várom privátban.
Sziasztok!
az 1.10 patch ota Argent Danw-nal megjelent egy uj targy Hallowed Braizer 120 aranyert adjak, megtudnatok mondani, hogy mihez kell ez a targy ?
koszonettel: Reiki
az 1.10 patch ota Argent Danw-nal megjelent egy uj targy Hallowed Braizer 120 aranyert adjak, megtudnatok mondani, hogy mihez kell ez a targy ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
bugos 3nap a rendes
AQ20 meg naponta resetelõdik, ugy tudtam ennél több idõnek kellene eltelnie nem?
GanXstaZolee#2709
mi megkaptuk egy másik guild insta ID jét tegnap, mint utólag kiderült ma...
ezekután semmin sem csodálkozom.
ezekután semmin sem csodálkozom.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Csak hogy kötekedjek, pyronak nagyon is jo a 6seces cast time-ja pont aq40ben...elsö boss... 10 pontos ignite, ezt nem igazán értem, most is 10 pont kell hogy kirakd😄
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Köszi a választ. PvP-ben nem nagyon van 5-6 mp amikor béke van hogy OOC legyen sajna :-))
jah, hát nemtom...
ha ez igaz, hogy a csávó, a kis szobájának félhomályában, unalmában ezt dolgozta ki, akkor ez a legjobb és legösszeszedettebb hazugság, amivel az elmúlt évtizedben találkoztam.
lehet, hogy fake.
de nekem mégis van 1 olyan megérzésem, hogy mi még viszont fogjuk látni ezt a talent-fát hamarosan kisebb változtatásokkal 😊
ha ez igaz, hogy a csávó, a kis szobájának félhomályában, unalmában ezt dolgozta ki, akkor ez a legjobb és legösszeszedettebb hazugság, amivel az elmúlt évtizedben találkoztam.
lehet, hogy fake.
de nekem mégis van 1 olyan megérzésem, hogy mi még viszont fogjuk látni ezt a talent-fát hamarosan kisebb változtatásokkal 😊
Wildor mielott nagyon beleeled magad 339es post 😊.
- pl. minek kell most flamestrike spec. a blastwave-hez? komplett hülyeség...
Ugyanígy meg lehetne kérdezni, hogy miért kell a papnak Meditation a Divine Spirithez. Ezeknek (szvsz) pont az a lényege, hogy a táposabb talentek alá benyomnak elõfeltételnek, egy kevésbé ütõs talentet, hogy "fizess" érte.
Ugyanígy meg lehetne kérdezni, hogy miért kell a papnak Meditation a Divine Spirithez. Ezeknek (szvsz) pont az a lényege, hogy a táposabb talentek alá benyomnak elõfeltételnek, egy kevésbé ütõs talentet, hogy "fizess" érte.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én egyszer félrenyomtam, mert kiesett a cigi a hamutartóból 😄
keep walking... www.artum-inferniti.net
mennyivel stilusosabb mar hogy hipphippbarbatrukk es nem lat tobbe😊
idiot <#vigyor>#vigyor><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
mondjuk nem vagyok ám benne biztos, hogy ezt a 31 pontos invis talent-et válasszam-e vagy mondjuk az új ice barrier-t?
invi nélkül most is jól elvagyok, van potion-om, meg cloacking device-om is, bõven több, mint elég...
viszont lehet, hogy ezzel a kettõvel 1000x jobban járnék, mint a 31 pontos invi-vel:
- Pyroblast has been removed as a 10 point talent and reinstated as the new 30 point fire talent. As such the spell has received slight modifications. The casting time of this spell has been reduced to 4 seconds and the damage has been increased as to make it useful for a 30 point talent. Overall the spell will receive and increase in damage of 23% and the damage over time associated with it will be increased in time length as well increased in overall damage
- Ice Barrier has received slight modifications but will remain as the Frost 30 point talent. The total damage absorbed by the barrier has been increased by 20%. Additionally, while the barrier holds, or until up until the barrier final breaks, 20% of all spell damage taken is reverted to the caster of Ice Barrier's mana pool.
hmm? na, melyik is éri meg jobban? 😊
invi nélkül most is jól elvagyok, van potion-om, meg cloacking device-om is, bõven több, mint elég...
viszont lehet, hogy ezzel a kettõvel 1000x jobban járnék, mint a 31 pontos invi-vel:
- Pyroblast has been removed as a 10 point talent and reinstated as the new 30 point fire talent. As such the spell has received slight modifications. The casting time of this spell has been reduced to 4 seconds and the damage has been increased as to make it useful for a 30 point talent. Overall the spell will receive and increase in damage of 23% and the damage over time associated with it will be increased in time length as well increased in overall damage
- Ice Barrier has received slight modifications but will remain as the Frost 30 point talent. The total damage absorbed by the barrier has been increased by 20%. Additionally, while the barrier holds, or until up until the barrier final breaks, 20% of all spell damage taken is reverted to the caster of Ice Barrier's mana pool.
hmm? na, melyik is éri meg jobban? 😊
Tápcsíterszar lenne a stealth médzsen.<#banplz>#banplz> Elõvillan a semmibõl az 1000t wandozó gnóm médzs,na hagyjámán!
miért most nem ez van?
nem tudod legyõzni.
bepolyzod.
kivárod az out of combat-ot.
felülsz az epic lovadra és hopp "köddé válsz".
mire kijön birkából, meg felül a lovára, te már a map másik felén vagy, s sose ér utól...
miben különbözne a kettõ? 😊
szerintem semmiben...
nem tudod legyõzni.
bepolyzod.
kivárod az out of combat-ot.
felülsz az epic lovadra és hopp "köddé válsz".
mire kijön birkából, meg felül a lovára, te már a map másik felén vagy, s sose ér utól...
miben különbözne a kettõ? 😊
szerintem semmiben...
lehet kozben mozogni es amig birkaban van mar reg hult helyem lenne.
nekem invisnel az nem tiszta hogy nem ir durationt, tehat az alapjan vegig abban maradsz amig nem torod meg? erdekes lenne😊 pvpben amugy ez tap a lentebb irt dolog miatt (mar ha csak ooc lehet castolni) mert csak bepolyzod az ellenfelt akit esetleg tudod nem tudnal legyozni aztan szepen kivarod az idot hogy ooc legy es hopp kodde valsz😄
pvpben ha nem utnek meg x idieg es te sem utsz meg senkit soot meg ha targetbol is kiveszed az illetot akkor kikerulsz combatbol ez kb 5-6 secbe kerul, pl igy lehet rugoval is imp gouge utan ujra stealthelni vanish nelkul😊 vagy magel leulni inni enni mig az aldozat legeli a fuvet.
invis-re visszatérve még annyit, hogy arról volt szó, hogy megkapjuk majd a kieg-ben: tanulható spell-ként
de ettõl függetlenül mi volna, ha most is megkapnánk, csak talent-ként?
legalább a kieg-ig kiderülne, hogy tényleg olyan imba-e...
de ettõl függetlenül a kieg-tõl akár ki is vehetnék s tanulhatóvá tennék, mert ott úgyis át kell alakítani újra a talent tree-ket a +10 szint miatt.
szóval én akár el is birom képzelni, hogy köv. patch-ben megkapjuk...
de amúgy invis poti (alkimisták csinálhatnak) + cloacking device (engineer-ek szintén) legalább akkora táp, ha azt nézzük, s a 31 pont talent-es invis ugyanigy mûködne, csak 75% movement-tel...hmm...tényleg akkora táp volna ezt nézve? ^^
tudja a fene...mondhattok akármit, nekem ez túl összeszedettnek és átgondoltnak tûnik...s furcsa, hogy a topic-nyitónak mindenre van kész és logikus válasza. mintha valami rövid háttérben lévõ vita után irná be...
valahol érthetõ is volna ez a lépés a blizzard-tól.
van 1 koncepciójuk...egy sámán alt mögül ezt szépen kiteregetik, olyan álca mögé rejtve, hogy "egy barátomtól tudom, aki a blizzard-nál dolgozik a fejlesztésen" (óóó...hát persze <#vigyor>#vigyor>), s megnézik, hogy mit reagál rá a jónép, meg hogy mi a community véleménye errõl.
aztán ha megvannak a kommentek, akkor lehet finomítani a végeredményen, majd tálalni a végleges formát.
van rá 1 fogadásom, hogy ilyen lesz a végleges új talent-tree, vagy csak minimál különbségek lesznek...
érdemes végigolvasni a topic-ot az elejétõl a végéig 😊
de ettõl függetlenül mi volna, ha most is megkapnánk, csak talent-ként?
legalább a kieg-ig kiderülne, hogy tényleg olyan imba-e...
de ettõl függetlenül a kieg-tõl akár ki is vehetnék s tanulhatóvá tennék, mert ott úgyis át kell alakítani újra a talent tree-ket a +10 szint miatt.
szóval én akár el is birom képzelni, hogy köv. patch-ben megkapjuk...
de amúgy invis poti (alkimisták csinálhatnak) + cloacking device (engineer-ek szintén) legalább akkora táp, ha azt nézzük, s a 31 pont talent-es invis ugyanigy mûködne, csak 75% movement-tel...hmm...tényleg akkora táp volna ezt nézve? ^^
tudja a fene...mondhattok akármit, nekem ez túl összeszedettnek és átgondoltnak tûnik...s furcsa, hogy a topic-nyitónak mindenre van kész és logikus válasza. mintha valami rövid háttérben lévõ vita után irná be...
valahol érthetõ is volna ez a lépés a blizzard-tól.
van 1 koncepciójuk...egy sámán alt mögül ezt szépen kiteregetik, olyan álca mögé rejtve, hogy "egy barátomtól tudom, aki a blizzard-nál dolgozik a fejlesztésen" (óóó...hát persze <#vigyor>#vigyor>), s megnézik, hogy mit reagál rá a jónép, meg hogy mi a community véleménye errõl.
aztán ha megvannak a kommentek, akkor lehet finomítani a végeredményen, majd tálalni a végleges formát.
van rá 1 fogadásom, hogy ilyen lesz a végleges új talent-tree, vagy csak minimál különbségek lesznek...
érdemes végigolvasni a topic-ot az elejétõl a végéig 😊
Hella All.
Tegnap láttam egy hunter movie-t. Egy sámánt és egy warriort támadott egy hunter. Multishottal nyitott, elõtte csapda, a warri befagyott. A sámánt kinyírta, majd futás közben csapdázott megint. HOGYAN lehet ez? Csak combaton kívül rakhatja le a csapdát, és mivel multishottal kezdett, combatba volt mindkettõvel. És direkt figyeltem, Feign Death-t sem használt. Néztem, és nincs erre talent sem. Tudja valaki hogy lehet ez?
Tegnap láttam egy hunter movie-t. Egy sámánt és egy warriort támadott egy hunter. Multishottal nyitott, elõtte csapda, a warri befagyott. A sámánt kinyírta, majd futás közben csapdázott megint. HOGYAN lehet ez? Csak combaton kívül rakhatja le a csapdát, és mivel multishottal kezdett, combatba volt mindkettõvel. És direkt figyeltem, Feign Death-t sem használt. Néztem, és nincs erre talent sem. Tudja valaki hogy lehet ez?
igen igazabol olyan az amit ott irt a srac ami lazan lehetne valos is😄 de erre meg par hetet varni kell hogy kideruljon mi is az igazsag.
amit a fire ággal csinálnának szerintem tök logikus, csak párat mondok.
- ignite 5 pontos talent helyett 10 pontos lenne. na ez nerf pl.
- improved flamestrike-ot kivennék. helyes. tök felesleges talent volt.
- burning soul: most 25-50-65(?!?)% pontonként. gyakorlatilag 2 pontnál többet nemigen éri meg rá rakni. és miért 65%? ha igaz lenne, akkor qrvajó lenne, mert a 65%-ból 75% lenne, ami mindjárt jobban hangzik. (gyakorlatilag volt 3/3-as burning soul-os talentezésem, az esetek 2/3-ában beleszaggattak a spellekbe igy is.)
- pyroblast: 6 sec-rõl 4 sec-es spell lenne. frankó lenne, mert most pom nélkül használhatatlan.
frost tree:
- improved frost nova: király lenne az új. pontonként +1 sec duration, -1 sec cooldown.
- arctic blast kifejezetten ötletes lenne a knockback effektjével.
- ice barrier: végre használható mennyiségû sebzést birna absorb-olni 31 talent pont-ért.
ja igen, és arcane ágon a pom + ap is nerfet kapna. igaz utóbbihoz elég lenne 20 pont is, de vicces is volna, ha +20% dmg-ért szintén annyi talent pont kéne hozzá, mint a papoknak, akiknek elsõsorban nem dps, hanem a heal a feladatuk...
- ignite 5 pontos talent helyett 10 pontos lenne. na ez nerf pl.
- improved flamestrike-ot kivennék. helyes. tök felesleges talent volt.
- burning soul: most 25-50-65(?!?)% pontonként. gyakorlatilag 2 pontnál többet nemigen éri meg rá rakni. és miért 65%? ha igaz lenne, akkor qrvajó lenne, mert a 65%-ból 75% lenne, ami mindjárt jobban hangzik. (gyakorlatilag volt 3/3-as burning soul-os talentezésem, az esetek 2/3-ában beleszaggattak a spellekbe igy is.)
- pyroblast: 6 sec-rõl 4 sec-es spell lenne. frankó lenne, mert most pom nélkül használhatatlan.
frost tree:
- improved frost nova: király lenne az új. pontonként +1 sec duration, -1 sec cooldown.
- arctic blast kifejezetten ötletes lenne a knockback effektjével.
- ice barrier: végre használható mennyiségû sebzést birna absorb-olni 31 talent pont-ért.
ja igen, és arcane ágon a pom + ap is nerfet kapna. igaz utóbbihoz elég lenne 20 pont is, de vicces is volna, ha +20% dmg-ért szintén annyi talent pont kéne hozzá, mint a papoknak, akiknek elsõsorban nem dps, hanem a heal a feladatuk...
Á április 1.. 😊 Permanens halál képesség? Azt dobod a karit.. 😊
Mondjuk a kinai farmerek örülnének ennek.. 😉
Mondjuk a kinai farmerek örülnének ennek.. 😉
"Hat warlocknak shard kell hozza nekunk csak mana... de jo a tieid legyenek trade-elhetoek megnezem mennyi ideig birod egy nagyvarosban 😊
Majd hozzad kuldok mindenkit ;-)"
nem gond, én ebbõl nem csinálok problémát 😊
guild-tagoknak adok alapból, de külsõsnek meg ha csak kedvem van. igy is kapok sok whisper-t, de felükre nem is válaszolok. vagy ha épp morcos vagyok, akkor elküldöm vendor-hoz. bár általában inkább nem reagálok rá, s akkor egy idõ után lekopnak.
ja lehet, hogy ettõl bunkó vagyok, de food+water vendor-nak semmiképp nem érzem magam.
Majd hozzad kuldok mindenkit ;-)"
nem gond, én ebbõl nem csinálok problémát 😊
guild-tagoknak adok alapból, de külsõsnek meg ha csak kedvem van. igy is kapok sok whisper-t, de felükre nem is válaszolok. vagy ha épp morcos vagyok, akkor elküldöm vendor-hoz. bár általában inkább nem reagálok rá, s akkor egy idõ után lekopnak.
ja lehet, hogy ettõl bunkó vagyok, de food+water vendor-nak semmiképp nem érzem magam.
amúgy a master shepherd talent-re visszatérve, ok, 2-õt barizna 1 mage 1x-re. pve-ben ez király lenne, pvp-ben már nem annyira.
pvp-ben trinket-tel, ice block-kal, dispel-lel simán kiszedik/kijön belõle, továbbá egy warlock simán a mage utána csinálja ezt seduction + chain fear-rel, hunter detto csak ott csapda + pet.
/pillanat a mi CC-nk a legszarabb a játékban, pve-ben és pvp-ben is. a birka össze vissza rohangál, ha bemászik 1 másik mobcsoport közé és ott szakad meg, akkor magával hozza azokat is (scholo-ban birkázni pl. rémálom lett), pvp-ben nem egyszer van olyan, hogy még el se kasztolom a 2,5 sec-es frostbolt-ot vagy fireball-t, máris kijön belõle, pedig még talenpontom is van azon, hogy ne tudja resistelni az enemy az arcane spelleket.
improved arcane missile jelenleg egy rakás szar. felesleges rá még pontot is rakni, mert az egyetlen hely, ahol kéne (legalábbis amirõl tudok, AQ40-rõl nemtok nyilatkozni), az a Vael fight, de ott meg a végtelen mana miatt chaincast-olni simán lehet, más esetben meg max akkor lövöm el, ha menekül az ellen. oda meg nem kell spell interruption elleni védelem.
wand spec jelenleg használhatatlan, evocation + clearcast ok, pve-re kell, bár elöbbinél a 10 perc cd sokszor igen sok tud lenni, pvp-re fõleg bg-kre viszont useless talent.
invisibility-rõl meg annyit, hogy hónapokkal ezelött volt róla szó, hogy megkapják a mage-ek a kieg-ben, de akkor még a sámán meg a rugó is a mage elött volt a review listán 😊
amúgy meg annyira nem táp ez az invis, amit kapnál. 75% movement, és mozgásgombok kivételével mindenre megszakadna a hatása. s gondolom csak out of combat lehetne elsütni. innentõl mire is lenne jó? mondjuk, hogy ne vágjon hátba instacrit ambush-al egy rugó, miközben a földön ücsörögve iszogatsz. szal' korántsem akkora táp, mint amekkorának mindenki kikiabálja.
szóval ha van ág, amire igencsak ráférne a reformálás, az az arcane.
amúgy anno 1.7 patch elött a druida topic-ban is volt egy ilyen "leaked" review, amire mindenki azt mondta, hogy fake, mert nature swiftness sose lesz t1 talent (most az), meg volt egy Dreamstate nevû talent is, amire mindenki azt mondta, hogy fake, most mégis létezik, és Moonkin form-nak hívják 😊
pvp-ben trinket-tel, ice block-kal, dispel-lel simán kiszedik/kijön belõle, továbbá egy warlock simán a mage utána csinálja ezt seduction + chain fear-rel, hunter detto csak ott csapda + pet.
/pillanat a mi CC-nk a legszarabb a játékban, pve-ben és pvp-ben is. a birka össze vissza rohangál, ha bemászik 1 másik mobcsoport közé és ott szakad meg, akkor magával hozza azokat is (scholo-ban birkázni pl. rémálom lett), pvp-ben nem egyszer van olyan, hogy még el se kasztolom a 2,5 sec-es frostbolt-ot vagy fireball-t, máris kijön belõle, pedig még talenpontom is van azon, hogy ne tudja resistelni az enemy az arcane spelleket.
improved arcane missile jelenleg egy rakás szar. felesleges rá még pontot is rakni, mert az egyetlen hely, ahol kéne (legalábbis amirõl tudok, AQ40-rõl nemtok nyilatkozni), az a Vael fight, de ott meg a végtelen mana miatt chaincast-olni simán lehet, más esetben meg max akkor lövöm el, ha menekül az ellen. oda meg nem kell spell interruption elleni védelem.
wand spec jelenleg használhatatlan, evocation + clearcast ok, pve-re kell, bár elöbbinél a 10 perc cd sokszor igen sok tud lenni, pvp-re fõleg bg-kre viszont useless talent.
invisibility-rõl meg annyit, hogy hónapokkal ezelött volt róla szó, hogy megkapják a mage-ek a kieg-ben, de akkor még a sámán meg a rugó is a mage elött volt a review listán 😊
amúgy meg annyira nem táp ez az invis, amit kapnál. 75% movement, és mozgásgombok kivételével mindenre megszakadna a hatása. s gondolom csak out of combat lehetne elsütni. innentõl mire is lenne jó? mondjuk, hogy ne vágjon hátba instacrit ambush-al egy rugó, miközben a földön ücsörögve iszogatsz. szal' korántsem akkora táp, mint amekkorának mindenki kikiabálja.
szóval ha van ág, amire igencsak ráférne a reformálás, az az arcane.
amúgy anno 1.7 patch elött a druida topic-ban is volt egy ilyen "leaked" review, amire mindenki azt mondta, hogy fake, mert nature swiftness sose lesz t1 talent (most az), meg volt egy Dreamstate nevû talent is, amire mindenki azt mondta, hogy fake, most mégis létezik, és Moonkin form-nak hívják 😊
Hat warlocknak shard kell hozza nekunk csak mana... de jo a tieid legyenek trade-elhetoek megnezem mennyi ideig birod egy nagyvarosban 😊
Majd hozzad kuldok mindenkit ;-)
Majd hozzad kuldok mindenkit ;-)
Lera,Dynn,Zulgron
"Mondj egy azaz egy olyan maget aki valaha is rakott a wand masteryre. 😄"
1-et tudok, aki rakott.
Gegon az Ascendance guild-bõl.
neki ki van talent-elve a wand spec, profile-ján néztem, s én is meglepõdtem rajta.
bár azon is, mikor a movie-jában, silence alatt 200-300-akat shoot-olt az ellenfélbe a wand-jával, szal' lehet, hogy annyira nem is hülyeség.
bár ettõl függetlenül én 1 pontot se raknék rá.
viszont ha ez amit irtak valóra válna, akkor HLI-ben a wand-ozás kifejezetten hasznossá válna...mert perpillanat másra nem jó, csak max. manát tölteni 1-1 boss-nál.
1-et tudok, aki rakott.
Gegon az Ascendance guild-bõl.
neki ki van talent-elve a wand spec, profile-ján néztem, s én is meglepõdtem rajta.
bár azon is, mikor a movie-jában, silence alatt 200-300-akat shoot-olt az ellenfélbe a wand-jával, szal' lehet, hogy annyira nem is hülyeség.
bár ettõl függetlenül én 1 pontot se raknék rá.
viszont ha ez amit irtak valóra válna, akkor HLI-ben a wand-ozás kifejezetten hasznossá válna...mert perpillanat másra nem jó, csak max. manát tölteni 1-1 boss-nál.
jo de a warlock nam osztogat AB-t, conjure vizet, foodot, nem nyit portalt ha a healthstone es summmon miatt sir akkor irgumburgum😄 egyszeruen nem akarok meg tobb idod a foldon ulve tolteni eleg igyis 2-3 groupot buffolni ab vel es 10 embernek kiosztani 40-60 vizet
"- Mana Rubies, Citrines, Jades and Agates will no longer be soulbound thus allowing them to be traded to friendly targets."
warlock healthstone-nal nem ugyanez a szitu van?
s annyira belegondolva lehet nem is hülyeség ez. könnyen elõfordulhat, hogy az a kb. 1200 mana, amit kapsz a kõtõl, menti meg a raid-et 1-1 wipe-tól.
namost mi gyorsabb?
legyártani 8-10 mana rubit, vagy visszafutni és újrabuffolni mindenkit? ^^
warlock healthstone-nal nem ugyanez a szitu van?
s annyira belegondolva lehet nem is hülyeség ez. könnyen elõfordulhat, hogy az a kb. 1200 mana, amit kapsz a kõtõl, menti meg a raid-et 1-1 wipe-tól.
namost mi gyorsabb?
legyártani 8-10 mana rubit, vagy visszafutni és újrabuffolni mindenkit? ^^
Tényleg nem gyanús, hogy mikor -dátum szerint- kapott lábra a hír?
lehet a végén télleg ezlesz az uj faj.. azt birnám...
de ez volt a kérdés.. mivolt három napja? ...
de ez volt a kérdés.. mivolt három napja? ...