World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
21 perce vartam, es utana kiirta hogy 503 mas hiba, service stb stb stb...váá 😄 mar rohogok rajta 😄

Davidus
mi nehezebb? lenyomni nefit vagy megnyerni a magyar WCG selejtezõt?😛

V9ykn8_TZL0

1 év wow utan se tudnál elindulni , szóval mar most megcáfoltad magad!
BEAST
így van , valakinek meg kéne fogalmaznia hogy mit is nevezünk skillnek , de az a valaki nem közöttünk van , ez biztos ... wowhoz idõ kell , cshez sem kell sokkal több , jó reflexek , kb ennyi ... és ahogy wowhoz is , egy okosabb ember aki képes egy tervet összedobni és olyan emberekkel körbevenni magát akik hallgatnak rá ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megis irtal <#beka3> de amugy szerintem cs hez tobb skill kell mint wowhoz ez teny😊 ha nem szamoljuk bele a sok cheatert😄 mondjuk itt akkro mar alapjaban veve kene a skill fogalmat meghatarozni, de ehhez nekem semmi kedvem😄

hát ha egy ilyen kaliberü eseményen csak ennyit virítanak, akkor sztem le is húhatják a rolót..

Davidus
erre inkább nem írok semmit😄

V9ykn8_TZL0

nekem 15perc alatt behozta a manage accountot és beirta a kodot...

Sugam
4 aldott napja szivok vele, remelem hetfore kikuszobolik a problemat..

CSéhez kell skill, wowhoz nem. BRUAHAHAHHAHAAH Erre mit is szoktak mondani: mennyél LEGOZni 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

www.wow-europe.com/login/login?service=https%3A%2F%2Fwww.wow-europe.com%2Faccount%2F

hát nekem akkor sem megy a manage account. Aztem holnap lejár GC-m és nem tom feltölteni....

Picit kezdek ideges lenni

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

raziel.
master looter sose disenchantoljon nefi kill közbe, gg...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Aquli
Még mindig ezen vitatkoztok, hogy mennyi skill kell a wowhoz?
A WOW-hoz nem kell skill. Akármit is akarsz abban a game-ben elérni, idõ kell hozzá. Ha sokat jár a guilded az adott hli-be, egy idõ után sikerül. Ha sokat bg-zel, egy idõ után rank14 leszel.
Aki skillesnek érzi magát, próbáljon érvényesülni mondjuk CS-ben, vagy War3-ban, oda már KELL skill.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

massive multiplayer ?

De kár.<#szomoru1>
Akkor meg szerzem valahogyan.
<#hehe>
Sound: Fantasztikus videot csináltál! azt hittema DM farm nem überelhetõ! 😊

akik nem tudjak hogy mit jelent az MM a MMORPG mozaikszoban.

soot meg havidijat is kotelezo fizetni.

Köszi.<#schmoll2>
De akkor kik azok akik letöltésre kínálják.<#guluszem1>
Kötelezõ megvenni.
np

Helosztok.
Engem csak most kezdett el érdekelni ez a játék de kiváncsi vagyok ha letöltöm úgy is tudok-e játszani valahogy patchal vagy crackal , vagy kötelezõ meg venni.
Elõre is köszi.
Davidus
az sovány😊

V9ykn8_TZL0

Az alli fajt fogjak bejelenteni ott.

koosadam
Nekem lejárt a GC-m és auto lefagyasztotta 😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Ahoj!
Accountot hogy lehet lefagyasztani?

Értem köszönöm
sajnso ez nem emgoldható, csak úgy, ha a haverod accountjával játszol

Hali nemrég voltam haveromnál és megmutatta a játékot.Teljesen elvarázsolt.El döntötem hogy megveszem és játszok vele.ám van egy kis problémám.A havernál elkezdtem egy karaktert és azt szeretném megtudni hogy ezt a karaktert az én játékomra is át lehet e vinni és hogyan?Valószínûleg ezt már ezerszer leírtátok de ha nem nagy kérés leírnátok nekem is köszönöm!
BEAST
lol 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
37 nap múlva E3... ha most sem jelentik be a D3-at én eladom a PC-m a faszba és veszek egy PS3-at😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
kétlem 😊 ... már ígyis sok volt , nem azért mert rossz , de kétlem hogy lenne valami logikus folytatása , már 2x jött ugyanaz a gonosz 😄 ... Starcraft és kész 😄

Davidus
diábló hármat a népnek!

V9ykn8_TZL0

BEAST
hát egy Starcraft 2 jól jönne ... az eredeti még mindig itt figyel a gépemen 😄

Lazarus
Köv blizz játék Starcraft vagy Diablo lesz (a WoW kiegen kívül), vagy valami teljesen új
hi mindenkinek!
Csak azt akartam megkérdezni ,hogy nem tudjátok mikor vagy hogy lesz-e új warcraft stratégiában? Köszi, sziasztok!
Lazarus
healbot, ct unitframes
The Garrett
szerinted normalis dolog, hogy van egy szolgáltatás, amiért fizetsz, és szeretnéd használni amikor neked tetszik, de nemtudod, egy ilyen hiba miatt? Olyan hiba miatt, ami ráadásul már lassan fél éve problémát okoz hétrõl hétre?

Ez nem függõségrõl szól ( lehet valakinek tényleg arról), szerintem az élet minden területén így mûködik.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kiaszott qrva élet az account management oldalba. itt figyel a GC, és nemtom feltölteni a qrva wowot <#gun><#mf3><#boxer><#violent><#sir>
BEAST
igen közben rájöttem :S

Sugam
edit, mostmar az oldal se tolt be...

Sugam
engem most odaig enged hogy ott az oldal, beirom a jot .. tolt mar 12perce ,varok ,semmi.. beirok egy rosszat egybol kidobja hogy rossz.. ja ok

Sephi
En nem ertek valamit. Miert van az hogy mindeki totalisan fel van haborodva a blizzardra?

Szerintem nem azert nem mukodnek a dolgok mert ok nem akarjak vagy hogy tul lustak esetleg tul kevesen vannak az ugyek elintezesere. Szerintem itt nincs is akkora baj csak egyesek annyira fuggok lettek hogy nem tudgyak ezeket a "tragediakat" feldolgozni. Pont olvastam hogy mekkora katasztrofa volt a pentek esti insta lealas. Szerintetek ha nem kellet volna, vagy nem lett volna fontos , akkor csak azert lealitanak mindent hogy szivasak a nepet?

Nem. Megvan nekik is az okuk miert csinajak ezt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
nekem most megy

QuippeR
eddig valami régi discord action barom volt, és most hogy felraktam a legújabb bétát, csak csodálkozom, hogy mi minden jót lehet csinálni. Blizz nagyot alkotott az addon rendszerrel, az ember órákig eltököl egy-egy addonnal, közben meg havidíjat fizet. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sugam
blizzard megint megcsinalta... reggel direkt megneztem megy ez az account oldal , hogy majd akkor ha felkeltem meg haveorm is online lesz majd feltoltjuk(ment), 2 ora van... es az account oldal beszart, naháát micsoda meglepetes..

MarkBlade
Szi!
Elcserélném accomat! BS-en 2db 60-as +apróságok egy Arathor hordás 60-asra.
Priviben a részletek.
RatBaG
vigyázzatok! nem mindegy hogy rutin vagy SKILL teccikérteni... <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

a számból vetted ki a szót. én ami segitséget használok az a decursive, meg a fortify. a többi az manuális módon mûködik 😊
Sound
igen, pontosan eltaláltad a lényeget! :]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sugam
jaigen 😄