World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Kevés az ember más módszerek a jók. Nem lehet senkit kivágni,eltiltani semmit nem lehet csinálni,max ösztönözni õket egy kis versenyre. Benyomni a dmg métert,hogy na öcsém nem vagy sehol és vagy kapcsol vagy nem. Páran már kapcsoltak,Domóig farm szinte megyünk,de mindenki még nem kapcsolt,szal Ragnaros elõttünk. Ennyi a történet. Mára. <#nezze>
Mighty
Pedig van értelme, sajnos nálunk nem pirítanak rá az alulteljesítõkre, pedig igencsak megérdemelnék. Sír mindenki, hogy milyen sokáig tart esetenként az MC raid. Hát ezért (is).
Valamikor néztem, és egy zöldben, kékben lévõ friss 60-as hunter dupla annyi sebzést osztott ki, mint több full epic játékos...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Most mit mondjak erre. Mindig mondta anyukám hogy milyen ronda az irigy ember. Tökéletesen igaza volt. Akármit is teszek a jövõben neked bántani fogja a szemed az amit nem érhecc el. És találni fogsz rá okot hogy belémköss.
Számold meg hányszor vágtad a fejemhez eddig hogy GM vagy Rank 14,
eccer sem én hoztam fel. Ennek a DPS hisztinek sincs semmi köze hozzá mégis ezt ismételgeted. Ha ennyire sárgulsz tõlle menj el BG-zni. Lehet te ott isntázol 3-4 hónapja, és el is fogadom a birálatot is, sõt kérdezni se szégyelek, de ha hülyeséget beszélsz akkor az hülyeség is marad, akárhány hónapot is fogsz instázni.
Botond
jááááááááááájj

[/afkzik]
Botond
2 hónapja lehalt. <#gonosz1>
Mighty
Az tényleg nem számít, de ha egy full lilában rohangáló ember alig oszt dmg-t, akkor minek megy MC-be, foglalja más elõl a helyet? Egy hunternek mindig ott kell lennie a top10-ben, mert 30 sec-enként nullázhatja az aggroját

Elsõ alkalommal volt MC-ben, szoknia kell, mit csinálhat. Egy-két MC és elképzelhetõ, hogy õ lesz a lista elején.

- én itt ritkán merek hozzászólni mert egyesek (ma konkrétan Botond) nagyon leoltanak másokat, mert 'miért ne?'. Nem vagyok se rank14 se rank1, de még csak lvl60 se. Az ilyen stílusú hozzászólások miatt gyakran gondolkodom rajta, hogy nem olvasom többé ezt a topic-ot mert egyre gyakrabban sírni van tõle kedvem nem röhögni rajta. Miért jó, hogy szapuljuk a másikat? Mert jólesik? Vagy mert ennyi egy napra a legtöbb aminek örülni lehet? kthxbye

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

megbeszélhetjük... nyomás a guild fórumra ha már így összejöttetek...

Botond
Nem számít. Az számít,hogy ne legyen az,hogy egy MC alatt egyik rogue leoszt 1,5millió sebzést a másik meg 250ezret. Az,hogy vki 1,5milliót csinál és nyer vagy csak 1,49milliót és 8.nak nyúl be az tökmind1. Van egy hunterunk,akinek van vmi lila puskája és full tier1esben van. Tegnap Garr megölése után stabil 18. helyen tanyázott. 15éves a srác,ismerem hónapok óta tudom mit és hogy kell neki mondani. Be is szóltam neki. Onnantól kezdve jó 10-15%ot rámvert,vagyis folyamatosan jött fel,de addigra már volt akkora hátránya,hogy nem ért utól. Ha nem szólok neki lehet aláfekszünk Domónak,mert pont az õ kis plussza hiányzik. Ezek a fontos dolgok,nem az,hogy én nyerek vagy Bloodpityuka.
QuippeR
nem hagyod abba, legközelebb elkérem a raid leaderséget, és egész este én fogok beszélni ventrin. <#mf1>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"Tudtommal a dmgmeter helyes méréséhez szinkronizálni kell egy külön csatira meg kikapcsolni, hogy csak a saját csapatodat mérje. Szinkronizáció nélkül rosszul mér."

igy van.
ezért van pl., hogy nálunk is 3 ember linkel dmg meter-t, s furcsa módon, mindháromnál más pozicióban vannak az emberek.
kivételt csak a szinkronizált emberek dmg-e jelent, de még az se túl pontos, bár eddig a legjobb megoldás.
amúgy szerintem ez a dmg meteresdi úgy ahogy van, baromság (nekem pl. fel sincs rakva, csak idegesítene, meg igy is van épp elég futkosó információ + ablak a screen-en, nem kell +1 ami feleslegesen foglalja csak a helyet).
azt úgyis észre lehet venni, ha valaki afk-zik, vagy nem hozza ki a max-ot magából, s ilyenkor az a mázli, hogy nem én vagyok a raid leader, mert a ninjaAFK-zókat úgy vágnám ki a raid-bõl 1 szempillantás alatt, hogy ihaj (pláne akkor, ha meg még nem is tud mondani értelmes indokot, hogy miért is csinálta)

MarkBlade
Mit számít hogy ki az elsõ vagy az utsó?
Botond
Figy,õ szarta a spanyol viaszt,inkább hallgass és okulj. Szerdán már õ nyomja a taktikát,ha esetleg melléfogunk akkor sincs wipe,mert ott a /afk macró. <#zavart1>
QuippeR
szerintem meg hagyjátok ezt abba, vagy kidobatlak mindkettõtöket 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Reggel felkelek,látom Bloodpanther cinkel kicsit SGn,na visszaírok neki én is vmi szellemeset. Látom magyaráz,hogy jó lesz az,majd belejön,gondolom helyeselek neki,mert én is ilyen reményeket táplálok,sõt még egy két jótanccsal is ellátom. Erre jött egy durvább reakció,válaszoltam én is kicsit közvetlenebb stílusban. Innentõl kezdve viszont nem érdekel a nyomorod. Nem fogod fel mi miért van úgy ahogy. Te vagy a rank14 istenség,neked egy corporal ne mondja meg hogy azokkal az emberekkel 2-3 hónap együtt szenvedés után mit és milyen módszerekkel lehet elérni,mert te egybõl jobban tudod. Én ezt elfogadom.
Botond
Ismerjük,csak cuccban nem bírjuk el ezt a luxust,sem élõember anyagban.<#help>
Botond
Nekünk nincs annyi warrior. Sõt eleve nincs meg sose 40 ember. Van 20 stabil ember aki lejár MC/Onyxia/ZG/AQ20,azokhoz caspodik a másik 30ból véletlenszerûen 10-15,ha éppen 40 fõs instába megyünk,és ez a raid. Garrnál komoly kihívás,hogy legyen elég tank+warlock,hogy abszolválni tudjuk. Majordomo csak úgy megy le,ha én átváltok papra,különben healben nem bírjuk el a dolgot. Onyxiára is az esetek felében pappal kell jönnöm,különben fearward nincs és aláfekszünk. Szóval enyhén casual playeres a guild. Ragnaroshoz közünk nincs. És akkor jön az AFK császár és elmondja nekem,hogy nem kell a dps,a részvétel a fontos.<#zavart1> Meg különben is csak a szociális problémáim miatt nyomogatom be a dmg listát,nem azért,hogy a maradék észhez térjen és talán legyen elég dps egy ragna killhez.
Annak meg mi értelme van? 2 MT, 2 Offtank (31/5/15), a tobbi 6 DD warrior. Fura hogy a magyar klanok mennyire nem ismerik a DD warrior erossegeit 😊

MarkBlade
Tudjátok ez a damage meg heal lista semit nem ér ha boss kinyír..
BEAST
nálunk a raid community-ben van összesen 5 warrior , mind defre gyúrt 😊 ... és tele vagyunk druidákkal , papokkal , paladinokkal O_o ...meg magekkel ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ne mondj ellent botondnak mer csúnyán végzed. Ha õ azt mondja hogy 10 meele mage leveri Onyxiát, akkor le is veri. Ha ellenkezel akkor nobb és ballaszt vagy és kthxbye. 😊))
Akkora lol ez a gyerek, eddig aszittem csak paraszt, de nem ez télleg orvosi eset.
Majd megkérdezzük már milyen illetékessége van egy ilyen seggdugasznak birálgatni engem. Mondjuk ma.
Szerénykedj még zumi 😄 😄 😄 😄
Botond. Nalunk vannak MT-k, meg DD warriorok 😊

Botond
Sajátodat méri pontosan a többiekén torzít valóban. Viszont a sebzést a mobon méri,egy rogue folyton a mob mellett van,így minimálisan torzít. De való igaz,nem pontos. Szinkronizálás is ezt jelenti,hogy mindenki benyomja a saját sebzését a közös csatornára,és azt a többi átveszi.
Tudtommal a dmgmeter helyes méréséhez szinkronizálni kell egy külön csatira meg kikapcsolni, hogy csak a saját csapatodat mérje. Szinkronizáció nélkül rosszul mér.

TSW: Tunderke

Botond
Warrior nyerne nálunk is,ha nem kéne beállnia tankolnia folyton. Olyankor sutyiban visszaelõzzük.<#gonosz1>
Botond
Ez is egy hozzáállás. Majd innen is kiAFKzol max,amikor kiderül,hogy még 3 gomb nyomogatása is meghaladja a képességeid. Azért csak,hogy jobban közelítsünk a 40es max létszámhoz nem fogunk lecipelni ballasztot. Vagy jössz és csinálod,vagy kthxbye.
Botond
Sebzés a mobon jelenik meg attól meg folyton 5yard a max távolságom.
robotnyk
arathoron szintén, persze nem egyszerre, hanem egyszer egyik, egyszer másik tagnak, úgy még izgalmasabb
BEAST
nálunk az elsõ 5 mindig mage , utána 1 hunter meg egy rogue ... igaz 2 roguenk van és 4 hunter 😊 a warriorok meg csak tankolnak ... de már voltam top5ben paladinként! XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nalunk mindig warrior nyer 2. 3. altalaban rugo/mage utana vegyes 😊)

Még egy apróság ha már igy benne vagyunk a levesben, majd egy MC alatt állj oda mellém, és akkor listázgass. Az egész csapat kb 20 yardról mészárol, egyedül én álltam végig full range-n. Lehet én vagyok hülye de én úgy tudtam igy kell. Kb kétszer kellett rámhealezni egész raid alatt. Úgyhogy akármikor kivül eshettem a kis progid hatókörén, már amennyire az ilyen számlálókat ismerem.
Szerencsére a te kis követelményed meg top 5-öd annyit számit mint te, itt fórumon vagy akár a guildben: semmit.
Elegem van hogy a te komplexusaid miatt mosakodjak akármi is a téma, neked semmi sem jó soha. Egódról annyit hogy legalább azzal rendelkezel, semmi más pozitivumot nem találtam benned. Nem fogok veled a raid alatt veszekedni, azon kivül meg levegõnek foglak tekinteni. Az hogy állogikus érvekkel alátámasztod a görcsös alázási vágyad még nem fogja igazzá tenni a mondókád. Akkor és annyit lövök amennyit a leader vezényel, és mint már emlitettem tojok a listádra. Amikor full dps lett vezényelve, én fullt is nyomtam, ennyi telik tõllem.
Ha nem teccik jelencs fel a vezetésnél, vagy koppanj le róllam és vegyél egy guminõt. A lávás lökdösõs téma vicc volt, szerintem a hülye is látta, ellenben te alázni akarsz, és ez nagy különbség. Ha már egy guildbe zárt a jóistenke veled, tettem egy gesztust, meg is kaptam rá a választ, ennnyit róllad.
nálunk meg arcanist nem akar potyogni mc-ben...de warlock, rugó, meg druida cuccokat már tucatjával disenchant-olgatjuk, mert senkinek se kell :/
ha igy haladunk, NW set-em elöbb lesz, mint arcanist...

"Tegnap Krys nyert amúgy,aki pont hunter és pont ír SGre Chris néven"

miafene? én meg azt hittem, hogy már nem is wow-ozik, meg hogy mage-rugó-warlock-on kívûl nincs is neki más 😊
mik ki nem derülnek itt 😛

MC-ben nálunk amúgy 1-2 rugó kivételével a mage-ek vannak a top 5-ben.
Feketemágus default-ból mindig az elsõ a dmg listán, bár mondjuk az õ AP+PI+trinket frostbolt crit-jeivel nem is nagyon tud versenyezni senki.
én megelégszem általában MC-ben a 2., 3. hellyel is 😊)

"Tegnap aki 3. lett rogue srác õ is stabil 16-17. helyen volt,amíg nem kezdett úgy alakulni a dolog,hogy keményítünk kicsit rogue loot szabályon és õ többet nem lootol semmit."

ez jó ötlet, javasoltatni fogom, mert nálunk is van sajna jópár arc, aki szereti végigAFK-zni az instákat :/

meg a paladin-oknál is, akik folyton DI-vel kiszedegetik egymást 😊
csak mi mage-ek szopunk 😛
WTB vanish or feign death 😊

BEAST
nemtom , nálunk a healerekkel van így , igaz sok van , néha úgy érzem túl sok is ... ezért a fél raid semmit sem csinál , a druidok csak mosolyognak , a nem feralok is csak macska formában hadonásznak , a paladinok 8 féle judgementet püföltek egy mobba , vagy "combat rez" néven sétáltak a raid után ... a 8-10 priestbõl 4 shadowformban osztotta a dolgokat ... igaz nem haltunk , de akkoris ... és mivel 1,5 hónapja egy darab lawbringer dropunk sem volt , nemhogy oeb kezdem úgy érezni hogy kedvem sincs 5-6 órát elbaszni mcben hogy a 10. mage is arcanisban lehessen és a 15. warrior is mightban ...

Botond
Elsõre nem vágtad le a lényeget. Nem azért lényeges a dmg lista,mert folyton én nyerek,és építem az egomat (igaz tegnap második lettem),hanem azért mert harmatgyenge a guild többek között azért,mert van olyan hunter aki full tier1ben van lila fegyverrel és 20. helyezett,mert autoshot ha kedve van és ennyi amit csinál. És még csak nem is az zavar,hogy lootolni jár le azt jólvan,hanem,hogy mi a f*szomnak tökülünk lent 3 estét,amikor láthattad,hogy megy ez egyhúzásra is+még rá egy onyxia kill 25emberrel. Nekem is család,barátok,alvás miegymás,nyomjuk le minél gyorsabban,azt lépjünk tovább. Azért rakosgatom ki a DMG listát,hogy lássa,hogy tudjuk,hogy ellógja a melót,és elb*ssza az idõnket,és hátha észbekap. Tegnap aki 3. lett rogue srác õ is stabil 16-17. helyen volt,amíg nem kezdett úgy alakulni a dolog,hogy keményítünk kicsit rogue loot szabályon és õ többet nem lootol semmit. Szal vannak értelme,és nem az,hogy az egomat építsem,mert aki olvas Sgt mindenki tudja,hogy ilyen téren nem szenvedek hiányt. Nem is szóltam semmit tegnap,hogy 17. vagy 20. lettél,amíg nem pedzetted itt a lávába mártogatást,akkor sem bántószándékkal,csak jeleztem,hogy értem a tréfát. Viszont,ha elkezdesz velünk lejárni,és a full lila cuccodban a 3.-4. héten is kívûl vagy a top5ön akkor olyan alázás lesz,hogy az nem mindennapi.<#gonosz1>

Tegnap Krys nyert amúgy,aki pont hunter és pont ír SGre Chris néven(logóján Kryn van),sztem tõle például megtudhatod,hogy mi az a 3 gomb ami biztosítja azt,hogy hasznos tagja legyél a raidnek ne csak résztvevõje. Én bízok benne,hogy beilleszkedsz mindenki hasznára.
beszivtam
Mighty
Csökkentett repair számlák befigyelnek a rugóknál is 😊

jah, hunterek es az o csokkentett repair szamlaik ;op

anti hero

Mighty
Ami a csövön kifér! Ha FD-et mindig nyomod, nincs mitõl tartanod...

Köszi, nem lesz itt gond, én csak az elején fogom vissza magam mig a warri épitgeti az agrót. Akik fõleg a DMG lista miatt járnak le azok igyekeznek egymást megelõzve minél hamarabb elkezdeni a csapkodást, aztán vagy lejön a mob vagy nem.
Én nem sietek sehová, és ha azzal a 10 másodpercel mobonként megelõz a listán... ám legyen.

Azért köszi a tanácsot 😊
április elsejei tréfa volt

Davidus
egy õszinte barátság kezdete

V9ykn8_TZL0

nem kell izgulni mc ben csak kenjed ami a csovon kifer😊 neha benyomsz egy fd azt jovan.

MarkBlade
Amióta kijött az új patch minden nap lagzunk.. ki jobban ki kevésbé.. kellett nekünk az esõ meg hó.. beázott a szerver 😉
Nagyon tetszett tegnap a raid, és nemérdekel a DGM lista, az én MC rutinommal ami ugyebár nincs, jobb ha szép fokozatosan engedem el a DPS-t. Amint kitapasztaltam mennyire lehet vadulni, meg fogom tenni. Nyilván neked jobban bejött volna ha elsõ alkalommal magamra cibálom valamelyik boss-t 😊
De ha végig utolsó leszek azon a listán az se nagyon izgat, ha igy összességében eredményes a raid. Tökéletesen azt kaptam tegnap amit szerettem volna.
GanXstaZoleeWrk
lag volt ragnaroson is rendesen, chat ablak 1 perces késéssel ment, egyebek olyan 10 seces laggal.

GanXstaZolee#2709

Botond
Ja,tegnap mókás raidek voltak.
you got owned !
=)

anti hero