World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamikor néztem, és egy zöldben, kékben lévõ friss 60-as hunter dupla annyi sebzést osztott ki, mint több full epic játékos...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Számold meg hányszor vágtad a fejemhez eddig hogy GM vagy Rank 14,
eccer sem én hoztam fel. Ennek a DPS hisztinek sincs semmi köze hozzá mégis ezt ismételgeted. Ha ennyire sárgulsz tõlle menj el BG-zni. Lehet te ott isntázol 3-4 hónapja, és el is fogadom a birálatot is, sõt kérdezni se szégyelek, de ha hülyeséget beszélsz akkor az hülyeség is marad, akárhány hónapot is fogsz instázni.
Elsõ alkalommal volt MC-ben, szoknia kell, mit csinálhat. Egy-két MC és elképzelhetõ, hogy õ lesz a lista elején.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
igy van.
ezért van pl., hogy nálunk is 3 ember linkel dmg meter-t, s furcsa módon, mindháromnál más pozicióban vannak az emberek.
kivételt csak a szinkronizált emberek dmg-e jelent, de még az se túl pontos, bár eddig a legjobb megoldás.
amúgy szerintem ez a dmg meteresdi úgy ahogy van, baromság (nekem pl. fel sincs rakva, csak idegesítene, meg igy is van épp elég futkosó információ + ablak a screen-en, nem kell +1 ami feleslegesen foglalja csak a helyet).
azt úgyis észre lehet venni, ha valaki afk-zik, vagy nem hozza ki a max-ot magából, s ilyenkor az a mázli, hogy nem én vagyok a raid leader, mert a ninjaAFK-zókat úgy vágnám ki a raid-bõl 1 szempillantás alatt, hogy ihaj (pláne akkor, ha meg még nem is tud mondani értelmes indokot, hogy miért is csinálta)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkora lol ez a gyerek, eddig aszittem csak paraszt, de nem ez télleg orvosi eset.
Majd megkérdezzük már milyen illetékessége van egy ilyen seggdugasznak birálgatni engem. Mondjuk ma.
Botond. Nalunk vannak MT-k, meg DD warriorok 😊
TSW: Tunderke
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elegem van hogy a te komplexusaid miatt mosakodjak akármi is a téma, neked semmi sem jó soha. Egódról annyit hogy legalább azzal rendelkezel, semmi más pozitivumot nem találtam benned. Nem fogok veled a raid alatt veszekedni, azon kivül meg levegõnek foglak tekinteni. Az hogy állogikus érvekkel alátámasztod a görcsös alázási vágyad még nem fogja igazzá tenni a mondókád. Akkor és annyit lövök amennyit a leader vezényel, és mint már emlitettem tojok a listádra. Amikor full dps lett vezényelve, én fullt is nyomtam, ennyi telik tõllem.
Ha nem teccik jelencs fel a vezetésnél, vagy koppanj le róllam és vegyél egy guminõt. A lávás lökdösõs téma vicc volt, szerintem a hülye is látta, ellenben te alázni akarsz, és ez nagy különbség. Ha már egy guildbe zárt a jóistenke veled, tettem egy gesztust, meg is kaptam rá a választ, ennnyit róllad.
ha igy haladunk, NW set-em elöbb lesz, mint arcanist...
miafene? én meg azt hittem, hogy már nem is wow-ozik, meg hogy mage-rugó-warlock-on kívûl nincs is neki más 😊
mik ki nem derülnek itt 😛
MC-ben nálunk amúgy 1-2 rugó kivételével a mage-ek vannak a top 5-ben.
Feketemágus default-ból mindig az elsõ a dmg listán, bár mondjuk az õ AP+PI+trinket frostbolt crit-jeivel nem is nagyon tud versenyezni senki.
én megelégszem általában MC-ben a 2., 3. hellyel is 😊)
"Tegnap aki 3. lett rogue srác õ is stabil 16-17. helyen volt,amíg nem kezdett úgy alakulni a dolog,hogy keményítünk kicsit rogue loot szabályon és õ többet nem lootol semmit."
ez jó ötlet, javasoltatni fogom, mert nálunk is van sajna jópár arc, aki szereti végigAFK-zni az instákat :/
csak mi mage-ek szopunk 😛
WTB vanish or feign death 😊
Tegnap Krys nyert amúgy,aki pont hunter és pont ír SGre Chris néven(logóján Kryn van),sztem tõle például megtudhatod,hogy mi az a 3 gomb ami biztosítja azt,hogy hasznos tagja legyél a raidnek ne csak résztvevõje. Én bízok benne,hogy beilleszkedsz mindenki hasznára.
anti hero
Én nem sietek sehová, és ha azzal a 10 másodpercel mobonként megelõz a listán... ám legyen.
Azért köszi a tanácsot 😊
De ha végig utolsó leszek azon a listán az se nagyon izgat, ha igy összességében eredményes a raid. Tökéletesen azt kaptam tegnap amit szerettem volna.
GanXstaZolee#2709
=)
anti hero