World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenhol, bg-k bugosak voltak es javitjak.

Másnak is Server Shutdown van? Frostwhisperen hirtelen megállt az élet. 15 percrõl elkezdett számolni, és bumm.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
mr minusz rp-t kapok mert lehuzom a boss-t hallhatták 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

aszonta azt csinálta amit a leader mondott. én boldog lennék ha olyan raidünk lenne MC-be, ahol mindenki azt csinálja amit a leader mond
vagy teljesen mindegy mit mond a leader, full dps elejétõl a végéig, zónázástól portalig? akkor az gondolom egy 2 órás full mc takarítás

Egyébként számít, hogy hanyadik vagy azon a listán, mert ha hébe hóba lövöldözöl pl egy bosst és elõl vagy akkor lehet nem sok jövöje van a guildnek, legalábbis 1-2 embernek, ha mindenki olyan szinten osztja a dps, hogy még mt aggro alatt marad de a lehetõ legtöbb dmg-et beviszi, akkor fog jol haladni a guild, mert azért nem mindegy hogy 2 perc/boss vagy 15 perc...pláne nem a healereknek.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Ez hülyeség, teljesen boss függõ, hogy épp ranged, vagy melee viszi bele a több dmg-et.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

capaszabi
nagyon fog hiányozni PH :///

de hát ez van.

Nemtom, más klánok mit csinálnak mc-ben, de én kb elöbb ütöm a mobokat mint a tank, soha 1 feintet nem nyomok, ami a csövön kifér annyit pakolok, de egy kezemen megtudnám számolni, hányszor huztam le a mobot, de azt is, hogy hányszor elöz meg rugon kivül bármilyen más class, ha odateszem magam.

Ha meg hunterrel lehuzod az aggrot, akkor vagy egy lama a tank, vagy te nem értesz a karidhoz. Az meg hogy a dmg nem fontos, meg az ilyen hülyeségek, pont azért nem ér el a legtöbb klán semmit, mert igy állnak hozzá a dologhoz. Mindig a maxot kell kihozni.

"De ha végig utolsó leszek azon a listán az se nagyon izgat, ha igy összességében eredményes a raid."

Jaja, csak igy éppen semmi közöd nem lesz az eredményekhez.

Azért remélem én is adhatok egy tanácsot, becsüld meg a klánodat, és igyekezz midenkivel jóban lenni, mert ha véletlen vmiért kikerülsz onnan, nem sok klán lesz ahova még mehetsz 😛

Amugy meg L2P noob! 😄 (jöhet a flame és az anyázás) 😄D
na igy már jobb...
nincs roszabb annál, mikor két guild-társ szidja egymást egy public fórumon, egy gyakorlatilag teljesen hülye dolog miatt.

ezt privátban is el lehetne intézni, vagy inkább szidjatok engem, én már úgyis mexoktam, már immunis vagyok rá 😛

"Én igen. 10 mp-re 😊"

mc-ben igen, ott segithet az ice block, ha leszeded a tankról a mobot.
bwl-ben már nem fogja sajna megmenteni az ember seggét.
ott max. 10 sec-re kivonod magad a harcból, de amint lejár a 10 sec, újra rajtad lesz a mob és nyekk.
ezért nincsenek a mage-ek sehol sem bwl-ben a dmg-ben a rugókhoz és huntikhoz képest...

de ez igy is fog maradni, mert a blizzard álláspontja az, hogy a mage kaszt egyik kihívása a saját aggro-jának a kezelése. szal' nekünk nem lesz se FD, se vanish, még rewamp után sem. pech, de legalább van benne valami kihívás is 😊

robotnyk
ezzel egyetértek, de szarnak rá. amit eddig lehet tudni, a kiegészítõ is rogyásig lesz 40es instákkal.
Te meg az én trademarkjaimat ne lopjad, mert copyright után orrbakompromitálás lesz.

Botond
Palád az arxos raideken? Tudathasadás rulz?<#vigyor5>
Botond
Alapszitu az volt,hogy félreértettél egy poént. Baszogatni akkor foglak,amikor 4 hét múlva még mindig mögöttem tanyázol,mert a felszereltséged és az önbizalmad nem ezt indokolja. Szóval 4 hét múlva megbeszéljük mi merre hány.Addig píszláv juniti.
Count Adyn
Vagy az olyan guildeket nem érdekelted te😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Harmatgyenge hazabeszéd nem szükséges. Raid végén a fogalmatlan "aki a dmglista élén van biztos nem úgy csinálta ahogy kell" hozzászólásod is a kimosakodási próbálkozás ékes példája. Ilyenkor legalább az anyagcserevégtermék és a fû viszonyáról szóló példabeszéd lebeghetne a szemed elõtt. De ha te inkább ellenszenvet ébresztesz olyanokban akik mégcsak nem is ismernek akkor csak így tovább...

Mighty
1 "imba" trinketem nekem is van, Nat Pagle törött orsójával. Jó is az, mikor ToEP-pel megspékelt frostboltjaimat nem resistelik a mobok 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Én úgy ismerlek, hogy te nagyon is szeretsz játszani ezzel a játékkal.

Szóval ez a kommented nem fér össze a felfogásoddal: "De ha végig utolsó leszek azon a listán az se nagyon izgat, ha igy összességében eredményes a raid."

Utolsó lehetsz, de az elõtted lévõk és közted ne legyen nagy különbség.

Mivel írtad is, hogy elsõ MC-d volt én nem is vártam volna el tõled, hogy a top10-ben legyél, viszont és ez gondolom neked is fontos, jobb minél hamarabb ledarálni MC-t, hogy aztán lehessen mókázni BG-n vagy esetleg megregulázni a renitenskedõ hordát.

Sok sikert MC-hez és a tapasztalatszerzéshez 😊

Tény hogy király a Piercing Howl, egyetlen baj vele hogy high-end instába semmi haszna 😊 PvP-be viszont ilyen flagcarrier assisthez tökéletes. (Viszont a build többi része nem valami jó PvP-re). Továbbá régen én arra használtam amikor soksok mob rámjött "véletlen", akkor P. Howl és futás csak az a baj hogy olyan sok volt a Dazed amit adtak hogy lehetetlen volt elmenekülni.

Szóval én csakis PvP-re javaslom.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Count Adyn
Naja csak közbe nem csinalhatsz semmit😊 mondjuk nekem van imba trinketem <#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kriger
* a ",hogy" felesleges...miért nem lehet a postjaimat editálni???<#nemtudom>

Mighty
Én igen. 10 mp-re 😊

Kriger
Ja és ha véletlenül nem vagy és nincs aki szinkronizáljon mindig a palám az elsõ dmg-ben és hílingben is az Arxos raideken, mert "véletlenül" elfelejtem letörölni onnan <#wink>
Persze, csak, hogy a Botond-féle motiválás miatt <#wink>

Davidus
nem ez a legnagyobb gáz a 40 emberes rendszerben😄
a top guildek telítettek. lehetsz te bármilyen pro nem fognak bevenni.
az átlag guildek meg soha nem tudják kiélvezni az aktuális 40 emberes instát mert több a raidben a sírógép meg a ninjaafkázó mint a normális player. ugye 40+ emberes guildet nehéz összehozni ezért a végén már bevesznek bárkit...
ha 20 lenne az instance limit sokkal több top guild lenne.
lehet hogy botondék lennének a námber1 magyar guild^^

V9ykn8_TZL0

Utolsó commentem a témában, próbálom tárgyilagosra alkotni.
Tegnap voltam elõször MC-be ezzel a guildel. Szerintem természetes hogy szigoruan betartom amit a leader mond, ha kis dps-t kér kicsi megy, ha szünet akkor szünet.
Amikor azt mondta full, akkor ment rapid fire, multi auto arcana aimed, amit csak birtam, közbe ettem a démonik runát, ittam a mana potit és lõttem ahogy csak birtam, végül is ez volt a bemutatkozásom az elsõ közös MC. Nyilvánvaló hogy nem fogok rajta henyélni. Valószinüleg a késõbbiekben sem fogok henyélni mert elõrébb szeretnék jutni minden instába és látni minden Boss-t aki csak van a játékban, az epix farmolás nekem sokadik rangu. Harcolni szeretnék a mobokkal, tudni hogy rajtam is múlik a gyõzelem, nem utazni hátul. Ezért nem is érdekelt olyan guild ami farm szinten nyomja az instákat. Ezért sikerült megint feldühitened, mert megin olyamivel gyanusitottál ami nagyon távol áll tõllem.

Sajnálom hogy idõrõl idõre szétoffolom a topicot, de nem hagyom magam baszogtatni egy ostoba hólyagtól.
Ezt a témát részemrõl lezártam.
capaszabi
jah ilyesmire gondoltam én is (B verzió), csak én szeretném a piercing howl-t is^^ valszeg imp exe rovására

Count Adyn
Én se tudom... 😊

Tyler Durden
Nálunk is ez a lootolás öli meg a dolgokat. Mostanában Nefa bácsi az aki csupa vicces chestet dob. 3 hete a következõvel találkozunk: 2 pap chest /ezen a héten Chromaggus is vicces kedvében volt a 2 shaman vállassal/, köv hét 2 warri chest, most 2 Nemesis. Mondjuk nem is lenne rossz ha 2esével kidobálná az összes kaszt t2 chestjét, de erre lássuk be igen kicsi esély van. Szal van aki fel lesz öltöztetve 8-10 runból, vki meg 40-50bõl sem..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Davidus

V9ykn8_TZL0

BEAST
mi is próbáltuk , 2 líderünk van , az egyiknél feltünõen sok might meg arcanist ... a másiknál felheart meg prophecy 😄 Maggyból mindkettõnél alap az earthshaker drop .. de utálom azt a szart ... majdnem annyira mint a nexusstrikot <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mighty
MC még jó volt, mert ha wipe volt, nem költötted rá a gatyádat a javíttatásra. Viszont BWL és AQ már igencsak rojtosra koptatja a zsebeket 😊

Ezt most úgy általánosan írtam. Engem annyira nem érint, mert nagyon már nincs mire költenem. Egy-két óra farmolással pozitívba lehet billenteni a mérleg nyelvét.

De tény, a 20-as insták elviselhetõbbek.

Davidus által nemrég ismeretetett Fury (Dualwielddel kiegészítve) tökéletes PvE-re.

Davidus
mindenhol ez a sírás megy... nem igaz hogy a blizzard nem látja hogy a 40 emberes rendszer SZAR!!!

V9ykn8_TZL0

Mighty
Igen, jó a DD warrior (rugó plate-ben 😊), de ha nincs jó tank, akkor szívhat rendesen, mert nem tudja csökkenteni az aggróját...

capaszabi
irigy--->gonosz---->mégirigyebb--->méggonoszabb....

DD warrior rulz!

amugy kérdés:

PVEre milyen talenelosztást javasoltok?

A:cookiecutter swordspec + fel enrage-ig
B:impale-ig + dualwield spec
C:impale-ig + imp cleave imp exec

???

hmm...hmm...hát igen.
ezzel egyetértek.

jah, ezzel kisérletezünk mi is, volt hogy zsinórban 3x is ugyanaz volt a leader és egyfolytában felheart meg cenarion esett, meg might.
utána lecseréltük, más lett a leader és esett onnantól más is, meg mintha a random drop is több lett volna.

lehet babona, nemtom, de az is lehet, hogy van benne vmi.

Mighty
1 dolog számit:
- megpusztúlt-e a boss, vagy sem?

+1 dolog: mennyi idõ alat pusztult meg az a boss, vagy trashmob

Mondok egy példát: Ragnarost már réges-régen a sonok elõtt le kéne tudnunk csapni. Ezzel szemben néha még gondot is okoznak...

Botond
Mi egy ideje váltogatjuk,hogy ki invel meg hogy ki zónázik be elsõnek az instába, azóta esik minden. Babona tudom,de használ.
BEAST
mostanában egyre gyakrabban afkzok , trash mobokon fõleg , ott csak kijelölöm a tankot akit beosztottak nekem és nyomkodom a healt közben tv-t nézek , könyvet olvasok , vacsorázok ... persze sosem volt rám jellemzõ hogy túlteljesítettem a dolgokat 😛 ... de hónapok drop nélkül , legalábbis számomra , a dkp csak jön és jön ... hiába van nekem a legtöbb az egész communityben , nincs mire költeni és nem csak én vagyok ezzel így , egy pár hete még 3-4 óra volt Lucitól Domoig ... most 5-6 óra ... és fõleg azért mert mindig csak arcanist meg might , néha prophecy meg felheart ... és ennyi , a roguek, a hunterek, a paladinok,a druidok sem olyan lelkesek már ... egy raid meg nem csak magekbõl meg warriorokból áll.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nemtom' mit hoz a jövõ, de a tegnapi pure HS raid zsír volt, úgy vágtuk át magunkat mindenen, mint kés a vajon.
csak tudnám, hogy miért nem lehet ezt minden héten megismételni...

na mind1, vannak problémák ja - hol nincsenek? -, de ez nem publikus info asszem... -.-

(meg szerintem sokan már bele is fásultak a game-be (néha már nekem is sok). elég ha megnézed külföldi fórumokat, tele vannak "i'm quit, thxbye" topic-okkal...nem véletlenül.)

Botond
Éppen szétválófélben van a guildetek pont ilyen dolgok miatt. Vagy most a Next Gen-es fúzió megmenti egy idõre a dolgokat?<#gonosz1> Mert hétvégén még minket kapacitáltatok egy kiválós új guild alapítós témában.
"Pedig van értelme, sajnos nálunk nem pirítanak rá az alulteljesítõkre, pedig igencsak megérdemelnék. Sír mindenki, hogy milyen sokáig tart esetenként az MC raid. Hát ezért (is).
Valamikor néztem, és egy zöldben, kékben lévõ friss 60-as hunter dupla annyi sebzést osztott ki, mint több full epic játékos..."

hát pedig igenis rájuk kéne szólni akkor, hogy mi a pálya.
én sajna nem látom a dmg meter-t, mert mint mondtam nincs fenn nálam, de afk-zni nem szoktam soha insta alatt.
azt nemtom más mit csinál, de ha igy van, akkor ideje lenne beszólni keményen 1-1 arcnak, mert nemjó az, ami most van.
(te tudod mirõl beszélek)

ezzel viszont egyetértek.
tegnap bwl-ben nálunk odatette magát mind a 40 ember, úgy vágtunk le pillanatok alatt 3 boss-t zsinórban, hogy öröm volt nézni.
de ehhez az kellett, hogy mind a 40 ember a max-ot tolja ki magából...

"Mit számít hogy ki az elsõ vagy az utsó?"

qrvára nem számit semmit se, erre kéne végre rájönni.
1 dolog számit:

- megpusztúlt-e a boss, vagy sem?

minden más dolog ingame másodlagos.

BEAST
nem magyar 😄 2en vagyunk magyarok kb 60 külföldi között 😊 ... és nem azt mondtam hogy 5 warrior van a raidben egyszerre , mondjuk volt már ilyen is , hanem hogy az egész communityben van 5 warrior , ebbõl jó ha egyszerre 2 ér rá egyszerre 😊

iszonyat feeling lehet a régi guild-emben ezeket olvasva 😊)
Botond és Bloodpanthi 1 guild-ben, hmm...hmm...
ha esetleg még én is visszamennék az már maga lenne a kánaán...vagy inkább a végsõ káosz? 😄

Botond
Jaja. Nekem is ez bassza a csõröm,hogy lepörgethetnénk 3óra alatt domóig,de nem pityuka TVzik nyomja az autoshotot mi meg ott szopunk 6órát,pedig de mennék BGzni. <#vigyor1>
ugyan már, és kit érdekel, hogy ki kit olt le... vannak bizonyos társadalmi elvárások, meg szint amíg az ember ad a többi humanoid véleményére, de azért nem kell túlzásba vinni...
azért szapulják egymást mert baromira ráérnek és beszédkényszerük van. nem kell vele foglalkozni.
akár ki is lehetne moderálni, de nem éri meg a fáradtságot, mert több off születik egységnyi idõ alatt mint amennyit kattintani tudnék