World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez nem moka amit muveltek ez mar szemetseg. Nem ez az elso esett hogy miket muveltek. A Hillsbrad Foothills -i moka is a ti leketeken szaradott amikor fel akartuk huzni az altjainkat es direkte szoltunk annak a par tagotoknak hogy legyenek szivesek nem szivatni a 60-anas kariukkal ami 24-esunket de megint csak anyazas jott vissza. Az Un Goro krateriert meg no comment. /laugh /spit dolgok nagyon szepen neznek ki amikor ket 60-anas leol egy 52-est....
Ott alunk bazd+ UBRS buffra varva es megjelentek paran. Semmi bajunk veletek beken hagyunk. Mire mindekinek mar majdnem megvan a buff osszegyultok a bejaratnal es elkezdtek AOE-zni es mindekit megoltok. 40 perces munkat elbaxtok.
Sok ember van akinek alig van ideje jaccani es akkor nem tudunk. Nem csak ti veletek van a baj de utobbi idoben csak miatattok megy az anyazas. Mi sem vagyunk szentek de 90% nem mi kezdjuk a kotekedest.
Nem akarok veled vitazni hanem megkerni hogy hagyatok beken minket. A szokasos "PVP szerver" dumat meg felejtsuk mar el mert unalmas. Attol hogy nektek felal hordat gyilkolni nem fogok elkoltozni hanem nyilt lapokkal megirom a velemenyem.
A tegnapi "anyazos" hozzaszolasom legfobkeppen egy kolekcio fajta a guild tarsakimtol es nem tolem. En is ideges lettem ratok.
Nem ertem mi az ertelme hogy egymast szivassuk. HP-on kivul mi a jo ebben? Semmi nem bizonyotasz.
Javaslom kerujuk ki egymast. Mi sem bentunk titeket es ti is hagyatok beken minket.
Az AMD legyen veletek!
(egyedüli buffok rajtam a zhc+wsg berz buff volt, az áldozat pedig warri és nem láttam mi volt nála éppen benyomva, nem volt idö megfigyelni 😄D)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Stravot gyorsan felrantjatok 60-ra BS-en (vagy mar 60-as?)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
btw ne gondotlam hogy megfogank hatni még a játékba!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Justin bácsi pedig küldi szeretettel --> Cry me a river <#action>#action>
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
-Me warrior, me strong, me have orange mace to melt your face.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vagy!! Ubrs körül detect magiccel felmérni a potenciális célpontokat, akin fire res van arra fokusz! 😄
keep walking... www.artum-inferniti.net
btw kevés jobb dolog van annál mikor egy feszült BWL/MC elott megölsz 100 allyt! De majd erre te is rájössz!
tanulság? Csoportosan kell járni BRM-be.
Ez a reroll PVE szerver dolog meg baromsag. Amikor megjelent a jatek sok embernek fogalma sem volt mijaza PVP/PVE szerver. Oda mentek ahol a haverok vannak mint ebben az esetben a BS. Ott csinalta a karakteret ott sozkta meg az embereket. Tehat elkoltozni nagy lufaxt senki sem mer csak guildestol de mar lattunk par sikertelen hibat amitol fel garda elhagyta a wow-ot.
Szerintem egyenesen faxsag bealni olyan helyre raidelni embereket akik felkeszulnek egy komolyabb MC/BWL-re es akkor nem eleg hogy draga a cucc rapair meg a hulye alyk miatt is javitasra es totalis idopocsekolasra kesztetni.
Es hogy oszinte legyek , ami egyben szomoru is , hogy amiota wow-zok en meg nem lattam olyan raid-et amit ne magyar guild csinalt volna.
Gyereket akart csinalni, szabad e meggyalazni??
Boodogi hussivéjtot-eh.
PÍSZ!
Horde rulez!!!!!!!!!
Bloodscalp szerveren kedvezõ áron eladó GOLD alliance/horde számára egyaránt.
Fizetés személyesen kp-ben (pesten), vagy átutalással.
Érdeklõdni lehet [email protected] címen.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azerothban jártam, Gnome kislányt láttam... 😊
OFF: Diszkópatkányok
<brings popcorn>
anti hero
Uzenem nekik a legjobbakat es a kedves anyukajukat is udvozlom. Ha a megfelelo idoben lett volna nalam 3000 ft akkor a guild lideruk ma apanak hivna.