World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Tovabbi beszelgetest privibe ok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
"A szokasos "PVP szerver" dumat meg felejtsuk mar el mert unalmas."

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szerintem te rossz jatekkal jatszol😄D tul sok a rinya😄 pvp realmen ne vard el senkitol hogy nem basznak meg ha lehet😊

Sephi
Figyuz. Egyenkent mentunk be oda es sorba gyaktatok pedig volt keres nem egy hogy ne tegyetek amikre anyazas , LOL, es "mentek a faxomba" jellegu bepofazasok (aly oldalon sok az ismeros de latom hiaba).

Ez nem moka amit muveltek ez mar szemetseg. Nem ez az elso esett hogy miket muveltek. A Hillsbrad Foothills -i moka is a ti leketeken szaradott amikor fel akartuk huzni az altjainkat es direkte szoltunk annak a par tagotoknak hogy legyenek szivesek nem szivatni a 60-anas kariukkal ami 24-esunket de megint csak anyazas jott vissza. Az Un Goro krateriert meg no comment. /laugh /spit dolgok nagyon szepen neznek ki amikor ket 60-anas leol egy 52-est....
Ott alunk bazd+ UBRS buffra varva es megjelentek paran. Semmi bajunk veletek beken hagyunk. Mire mindekinek mar majdnem megvan a buff osszegyultok a bejaratnal es elkezdtek AOE-zni es mindekit megoltok. 40 perces munkat elbaxtok.

Sok ember van akinek alig van ideje jaccani es akkor nem tudunk. Nem csak ti veletek van a baj de utobbi idoben csak miatattok megy az anyazas. Mi sem vagyunk szentek de 90% nem mi kezdjuk a kotekedest.

Nem akarok veled vitazni hanem megkerni hogy hagyatok beken minket. A szokasos "PVP szerver" dumat meg felejtsuk mar el mert unalmas. Attol hogy nektek felal hordat gyilkolni nem fogok elkoltozni hanem nyilt lapokkal megirom a velemenyem.

A tegnapi "anyazos" hozzaszolasom legfobkeppen egy kolekcio fajta a guild tarsakimtol es nem tolem. En is ideges lettem ratok.

Nem ertem mi az ertelme hogy egymast szivassuk. HP-on kivul mi a jo ebben? Semmi nem bizonyotasz.

Javaslom kerujuk ki egymast. Mi sem bentunk titeket es ti is hagyatok beken minket.

elwynn forest favagoklub vagy theramore isle

AMDFan2
Hali!Lenne Egy Kérdésem!Nem találom az embereknél hogy hol lehet megtanulni hogy rá tudjak a lóra ülni igazából nem tudom senkiét mert nem találom csak a Nightelfek-ét segítsetek már hogy hol lehet mert ez így durca!Ha megkérhetlek mindegyiket írjátok le de ha valaki 1 et tud az is elég!A válaszokat elõre is köszi!<#confused><#conf><#help>

Az AMD legyen veletek!

Friczy
Fordítva értettem, mind1..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Kétségtelen,de hogy jön ez ide és mi az információtartalma a dolognak?
Friczy
Van ám 60as epixes a bs-en is.. 😉

nerf me! <#idiota>
(egyedüli buffok rajtam a zhc+wsg berz buff volt, az áldozat pedig warri és nem láttam mi volt nála éppen benyomva, nem volt idö megfigyelni 😄D)

PiszkosFred
Köszönöm az elismerést. A guild név az én agyam szüleménye, ami azért túlzás, mert a Kill Billbõl kölcsönöztem. És anyázz csak nyugodtan, ez már a te egyéni problémád. Hogy esetleg ne szálljon el a topik, jöhet msgbe is. Ígérem hogy elolvasom és jókat kuncogok majd. Meg sem merem említeni, hogy az e a fajta BRM mókába talán a mi guildünk szállt be utoljára, és idõtlen idõk óta megesik a dolog. Szóval puffogj nyugodtan, és varrd a mi nyakunkba az ötletet nyugodtan, maximum magadnak hazudsz ezzel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Srácok, A Warlock Curse of Elements átka a wand fire sebzésére is hat, vagy csak a spellekére?

Mighty
igaz...
<#falbav>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Annyira fizetõs nem lesz,hogy hordába tudja vinni az allys karit...
Mighty
Ize! Friczy, most hogy bomlottak lettetek, gyertek vissza BS-re. Es akkor szegeny Marknak sem kell cserelnie accot 😊
Stravot gyorsan felrantjatok 60-ra BS-en (vagy mar 60-as?)

Mighty
Asszem varnod kell, amig lesz fizetos koltozes...

Scarshield Legion RPPVP szerver, szövetséges oldal Rise klán.

MarkBlade
Még mindig elcserélném az accom /BS/ egy hordás 60-as arathorosra 😊 Ha érdekel valakit privi 😊
Rátapintottál a lényegre! ^^

btw ne gondotlam hogy megfogank hatni még a játékba!

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Squasha
Nem rinyálni kell, hanem tûrni vagy ellenállni!

Justin bácsi pedig küldi szeretettel --> Cry me a river <#action>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Sound
alap, tudod

-Me warrior, me strong, me have orange mace to melt your face.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Friczy
<#zavart1>

JaSoN HuNTeR
Molten core-ba jártam,Ragnarost bácsit láttam,meg akart ütni,szabad-e szurni?<#gun>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Friczy
Ezért kell mc-vel a lávába dobni az arcokat! 😊
Vagy!! Ubrs körül detect magiccel felmérni a potenciális célpontokat, akin fire res van arra fokusz! 😄

aha, szal ezert nem tud soha idejeben elindulni a raid.

Sound
én bocikat ölök csak :< Mo0o0o0o0o0ooooo0o0o0o00o0oo0o0

Sugam
hmm, en simán lesztííltelek!

Lynx_TWL
még mindig nem kell fizetni pvp repairt...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

*pro

Te vagy a por S0ound!

btw kevés jobb dolog van annál mikor egy feszült BWL/MC elott megölsz 100 allyt! De majd erre te is rájössz!

Sound
btw, ki a pro-bb? a "13 éves pistikék" akiknek van annyi eszük hogy nem egyedül lófrálnak BRM-be, vagy neked a vén rókának, aki még mindig hisz a mesébe (vagy túlságosan tobbzódó RP szellem), hogy majd nem gankelik le BRM.

tanulság? Csoportosan kell járni BRM-be.

Sephi
Akko mondhatod hogy elmehetek a francba a huje szokasaitokkal.

Ez a reroll PVE szerver dolog meg baromsag. Amikor megjelent a jatek sok embernek fogalma sem volt mijaza PVP/PVE szerver. Oda mentek ahol a haverok vannak mint ebben az esetben a BS. Ott csinalta a karakteret ott sozkta meg az embereket. Tehat elkoltozni nagy lufaxt senki sem mer csak guildestol de mar lattunk par sikertelen hibat amitol fel garda elhagyta a wow-ot.

Szerintem egyenesen faxsag bealni olyan helyre raidelni embereket akik felkeszulnek egy komolyabb MC/BWL-re es akkor nem eleg hogy draga a cucc rapair meg a hulye alyk miatt is javitasra es totalis idopocsekolasra kesztetni.

Es hogy oszinte legyek , ami egyben szomoru is , hogy amiota wow-zok en meg nem lattam olyan raid-et amit ne magyar guild csinalt volna.

Red Cloud Mesa-ban jartam, Tauren lannyal haltam.
Gyereket akart csinalni, szabad e meggyalazni??
Boodogi hussivéjtot-eh.
PÍSZ!
Horde rulez!!!!!!!!!
<#banplz>

Hi.

Bloodscalp szerveren kedvezõ áron eladó GOLD alliance/horde számára egyaránt.
Fizetés személyesen kp-ben (pesten), vagy átutalással.

Érdeklõdni lehet [email protected] címen.
na jó, ezt aláirom
reroll pve

Sugam
ez oriasi 😄

quest

AnarchoiD
dva -s vagyok enis 😉 na rohanok pasteolni guildchatra 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

magus
ize, miert kell h beferjen 45-be?

hát ez kurvanagy 😄

akkormár inkább...

Azerothban jártam, Gnome kislányt láttam... 😊

Sephi
Legyen! Direkt szoltunk haverokon keresztul hogy legyenek mar szivesek ategedni mert joideje akarunk BWL-elt erre mindeki megolnek. Azaz oltek mert mentunk 30-an es legyalaztuk oket.

Lazarus
Hillsbradban jártam, ivó maget láttam, le akart gankelni, szabad-e hátbaszúrni?

OFF: Diszkópatkányok
JaSoN HuNTeR
WoW-ba jártam,Mage kislányt láttam,elakart hervadni,szabad-e meglócsólni?<#vigyor>

ololoLOLOLOLOloLOloLolOLOLOLOloloOOLOLOOOLLOLLLLLLLLLLLLL
<brings popcorn>

anti hero

Lynx_TWL
ez az flém lesz! 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
A Deadly Viper Assasins (borzalmasan kreativ full dedos guild nev) olyan kedvesek hogy bealtak BRM-ba es minekit kinyirnak.

Uzenem nekik a legjobbakat es a kedves anyukajukat is udvozlom. Ha a megfelelo idoben lett volna nalam 3000 ft akkor a guild lideruk ma apanak hivna.