World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
johat.. az volt swordpec 2 krit kb meghaltam😄
van egy fasza videóm árnykéz ha átkonvertáltam megosztom majd itt, legenda leszel bazz😊))))Sword spec FTW😊
Sugam
enetyhejesIrasibajnokvatyok!

AnarchoiD
kosz ezt mar regen ki akartam probalni , csak feltem vakon venni 1et

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TVelvet
meg meg meg 😛P Molo, mind control sisak ftw!

Johát azért voltam olyan bátor, mert lorog barátunk healelt mert mind controlova volt😄 ugyhogy megvoltál nesírjal😄

Persze persze😛 Lorog elpicsiazot.. 1. nemvolt krit kb 20 backstab 1 krit... 2. kurva poison cleaning totemet nem vettem észre😄 3. mercsak.😛
De másodikra 1v1 be hozzám se ért😄

Temeg Molo, azt ne mond hogy nem alázzlak szarrá😄 Lehet percing howl od
kilehet jatszani.😊

Suga: 😄DDDD hüjeszartehülyesenki, te lofaszjózska😛
Lazarus
thx az infót!
Az NCSoft es az mmorpg.com együttmûködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hoz, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hõsök helyett bûnözõket alakíthat a nagyérdemû.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
köszönöm
vittel volna inkabb egy untamedet 😊 buta ork
nekem egy tallentre kéne raknom hogy simán segberugjam árnykéz barátunkat csak az pve-ben nem guild érdek😊 Bombing voice= halott rugo😊)
Hát örülj neki te õs láma a csira lorog nukolt le mc alatt nem te😊és mivel a szemét a manáját elõtte rám már nem volt nehéz, de asszem duelben megrépázott.😊
nem, sajnos nem lehetsz a baratja, de autogramm 5€, fenykep dedikalva 10€
;d

anti hero

loál

anti hero

Sugam
kiazrt... arny nagyon pro, ot csak a hagyma,kolbasz,toportyu erintheti meg. de csakis a szajat 😄D

antgecc
Én arra a talentre mindenképpen raknék a helyedben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sound
megérinthetlek? légyszi...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TVelvet
molo azt is mond el, hogy bealáztalak titeket 2v1 be ruggancsommal 😄😄😄😄
jó lehet, de kinek készült ez? a casual randomoknak. namost akik képesek azon fél órákat vitatkozni hogy kié legyen a loot, állandóan megállnak inni (tegnap 3 órás pug ubrst mentem...), azok nem hiszem hogy nagyon meg tudnák csinálni. mondjuk nagyon nem érdekel már a dolog, de akkoris fura...

JaSoN HuNTeR
Kellemes húsvéti ünnepeket!<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

40 fõvel már kékben is simán verhetõ, ha van fire resist.

ja, még egy. Tudom, nub kérdés, s ráadásul többféle képpen vizsgálhatóm, de onixya-t egy nagyjából összeszokott csapat milyen felszerelési szinten támadhatja be sikeresen? Nagyjából harmad epic, kétharmad rare megteszi?
Mélyen tisztelt fórumlátogatók között akad, aki pvp, normal szerverek mellett (vagy helyett) rp illetve rppvp-n játszik? Amennyiben igen, hol lehet rendesebb közösséget találni? Véletlenül indítottam egy karaktert, és fél óra off-flood general chaten kb 20 embertõl meggyõzött, hogy elõbb utána kell járnom, hol érdemes nekikezdeni.
Birk@
rotlf, mi sem értettük

Birkus Maximus

Köszi a linket... nehezíti a kérdést "spiritual guidance" talent, ami ugyebár a spirit negyedét adja upto heal/damage-be...

Aki akkora hülye hogy beleszalad 40 emberbe....😊
Sehogy sem tudtok 1 accountot ketten hasznalni egyszerre, ha meg csak ketten akartok jatszani, akkor inkabb nem irok semmit.

Birk@
nemvoltam ott, most mesélték, hogy ránkrontottatok 😛

Birkus Maximus

DaveMoto
valaki nemtudja hogylehet két géppel játszani a wowal ha a két gép össze van kötve persze 😊 segítsetek nagyon kellene

....::::MRT 4 EVER::::.....

Birk@
Amúgy épp most sikerült beszopatnotok 3-4 UBRSbe tartó Hordás group-ot, mert miattatok mindenkit kinyírtak buffolás alatt <#eljen>

Birkus Maximus

vágom, pont azért mondom, hogy ha fullban meg lehet cisnálni 30 perc körül, akkor simában is bele kell, hogy férjen 45-be.
Botond
Na de pont hogy alternatíva lenne t1/2höz képest,nem az az elõfeltétel.<#wilting>
majd feltöltöm az új cuccomat, cast közben most 70 mana/tick-nél tartok 😛
még kell a Rejuv gem, meg pár hacuka, és egész jól fogok festeni <#ravasz1>
"3 full t1, 2bwl/aq szerelt emberekkel" Te ezt irtad.

Mi nem járunk AQ-ba, a többi az megvan. Ha odafigyel az ember, 30 perc alatt is meg lehet csinálni
Birk@
Na ezaz amire rájöttem 😄DDD Csak a megoldásra nem még, majd utánanézem fórumon

Birkus Maximus

Count Adyn
Mert minden fear után agrot restel yay ! 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Birk@
Inkább azt mesélje el valaki plz, hogy Vem és bandájánál (AQ40)miért nem tudjuk betankolni a fear-elõs bosst :S a kék, nem mléxem az melyik

Birkus Maximus

Birk@
Látom nem vágod, de mind1 😊 10v1 az egy dolog, a vonat is átmegy néha az emberen ez van <#hehe> De mind1 nem magyarázom, asszem úgyse tõled fogok erre válasazt kapni <#eplus2>

Birkus Maximus

yah még azért a szuperul tudsz lorol leszedni valakit meg a többiek skip-hez még annyit hogy a alorog még nálam is nagyobb szemétláda és álltalában ez igy néz ki: lorog:--Molo ott jön egy xy.. charge aztán már tolja is a shockot, szal nem kell mindig mindent rám fogni😊A lorog a hibás mindõtök haláláért tessék õt baszogatni😊
Birk@
<#vigyor3> Amúgy Grat ragnához! 😊

Birkus Maximus

Sound
hehe 😊

BEAST
núbok vagytok mind , el kell fogadnotok ezt a tényt <#mf2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Belekerültél a szorásba😊Ezért kár volt ide jönni rinyálni mert nem gyözöm hangsúlyozni hogy ez pvp-server ha engem vernek agyon 10 v 1 ben ala cruentus én se megyek sehova sírni. amugy meg a fallen -nek gz 5 vs 3-ba beborulni sztem kurva ciki -de a laugh macro az jobban megy ugy néz ki.Oziriszban meg nagyot csalódtam ,azt hittem keményebb fábol faragták, ha meg most jön a de õ egy protos wari szöveg akkor meg kár keménykedni.
spirit csak akkro szamit ha kivul vagy az 5 sec szabalyon vagyis ha nem castoltal 5 masodperce, illetve ha van olyan talented ami combat kozben is ad mana reget, pl papnal a meditation akkro azt is spirit alapjan nezi, de healereknek enis a mana/5secet tudom javasolni😊 mer az castolas kozben is kifejti a hatasat.

Gyere porbáld ki az enyémet is!

Aztán hasonlitsd össze Sound! 😊

Birk@
Ezexerint az official GMeknek is csak ennyibe került <#gun><#banplz>

Birkus Maximus

Birk@
Mélyen Tisztelt Molokay! (többiek skip amúgy unalmas, csak flame 😊 )

Elhiszem hogy szuperül tudsz lóról leszedni akárkit valakivel az oldaladon, sõt még a felkelõ embert is nagyon ügyesen le tudod csapni... Bár úgynézki, 1v1-hez is fosol, mert véletlenül mikor elindultunk kifele ott várt a sámli az üres terepen, csak az mentett meg engem, hogy amilyen láma voltál rácharge-oltál egy patrolra, lmao 😄DDDD Na mindegy, ha kérhetem több etikát, mert kicsit sok az ilyen dolog mostanában úgy veszem észre. (mind2 oldalon)

üdv: Reonel (BloodScalp szerver)

Birkus Maximus

tmk
az igaz h +spirit combatban nem számít?

aha...hát,persze...hihető volt

Sound
http://web.axelero.hu/s0und/wow/dpsladin.jpg

magyar az illetõ már ha ez lényeg.

De én legalább már elmondhatom, hogy a játék mindkét legendary fegyverét kipróbáltam 😊 TF rogue SM pala

antgecc
csekk
Én a mana/5sec-et javaslom, mivel ez fixen hozza a mana regent castolás közben is, ellentétben a spirittel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

allakhazamon rákeresel az itemre az url ben lévõ számokat irod az add után és azt kapod meg... . uncsi ha nincs fent más csak te... meg elég bugos. health,mana,rage,energy, dmg stb... 😞 ha ez oan lenne mint eredetin az fasza lenne.. 😞