World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
amugy kellett valami hasonlo a druidamnak. jelengleg ugy / azert talenteltem , mert 31.pont az innervate, amit még csak nem is magamra használok, hanem priestekre teszem. Marad még 20 pontom , azt meg csak azért nem tettem balance / feralra, mert 20 pontból egyik ágon se jön ki semmi értelmes, kapnék 1 karit, ami mindenre "fogyatékos".

Peccs után szabadon talentelhetek feralra / balancera akár többet is, a raidnek pedig ugyanugy hasznos leszek mert lesz innerem.

Kérdés, hogy ez a második instaheal mennyire lesz hatékony, megéri e reston maradni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
hát ha ez igaz akkor a blizzard bekaphatja ... vagy gondolom a Divine Favor is alap paladin spell lesz , vagy a Blessing of Kings ... esetleg a Seal of Command ... nevetséges ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
ÁÁÁááá, akkor én még a WSG bejárata felé sem megyek többet 😊
Az kéne még nektek.. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Rutinosan rerolloltam most az 1x. <#gonosz1>
The Garrett
blue post 😊 õk meg nem kamuznak. plane eyonix

Ez tenyleg iszonyat durva lesz, mondjuk szerintem maradok healer talenten, mert minden másra van más karim 😊))

Belegondoltam hirtelen feral druida PVPbe innervattel... omg 😄

s0n1c
Ez egy kicsit imba... lesz, ha igaz.
Friczy
Hagyjatok, kimásoltam Száund postjából naa!

Friczy
Artum Inferniti guid Arathor szerveren horda oldalon huntereket venne fel!
A guid vegyes de fõleg pve beállítotságú. Jelentkezési feltétel az Mc. Bwl és Onyxia kulcs! A 100 feletti fire res elõny.
Az érdeklõdõ leveleket sg-priviben várom!

A próbaidõ 3 hét, összesen 1 tagot fogunk kiválasztani.

Fizetett toborzó hirdetésünket látták, készült az Artum Inferniti megbízásából. <#ravasz1>

The Garrett
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄😄D:SFADF MAMAMAAMAMA NEEEEEED OMGWTFBBQPWNZTFTW

The Garrett
druid? 😛

az a Conjuror's Regalia odab*sz keményen 😄

ez meg itt a nagy grind movie, jó szórakozást hozzá 😊)

Sound
Innervate: Core Ability | 5/1/2006 7:31:17 PM PDT
Quote this post Reply to this post
When patch 1.11 releases, Innervate will become a base ability for all Druids, trainable at level 40. Once the patch is live, any Druid who formerly had the Innervate talent will instead have the "Swiftmend" talent, which has been added to the Druid Restoration tree, replacing Innervate as the 31 point talent. This new ability will consume a Rejuvenation or Regrowth effect to produce an instant heal.

ZOMG, wtf the raid is full with feral druids

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Friczy
Biztos lock írta....

nem is tudtam hogy van nemesis class is <#idiota>

Friczy
Warrior= Executioner's Battlegear
Hunters= Aimshoter's Garb
Preists= Ilovetohealchildren's Ramient
Mages= Conjuror's Regalia
Nemesis= Deathmasterdemonologistic's Attire
Rogue= Stalker's Apparel
Shaman= Seven and a half Earthquakes Vestments
Paladin= Cleansmaster's Clothing

<#idiota>

QuippeR
"ezek elhagyásával nem tom, hogy lehetne érdekessé tenni egy rpg játékot."

mert még soha nem játszottál asztali szerepjátékot. (remélem legalábbis ilyet csak az mond, aki még nem játszott...)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sziasztok!
Nem tudom ez idevaló-e, de World of Warcraft US accountom cserélném EU-sra. Április 24.-én járt le, van rajta egy 60-as dwarf pap és egy 50-es NE hunter. A Bloodscalp szerveren vannak. Ha érdekel írj egy e-mail-t a [email protected] -ra és megbeszéljük.
QuippeR
nem is azt mondtam, hogy nem errõl szól, csak azt, hogy ha valaki mást akar csinálni, akkor azt is megteheti.

QuippeR
nem, ellenben ecsettel sem.

probalkozom vele de nem megy ha tudnal segiteni konkretan az nagyon jo lenne 😊

Saint of Underworld N/Me

Lazarus
Asszem egy kamu bankártyaszám is jó hozzá, google
sziasztok kaptam egy guest key-t es az lenne a kerdesem , hogy ehhez szukseges-e bankkartya vagy ilyesmi , vagy lehet anelkul hasznalatba venni?

Saint of Underworld N/Me

Lazarus
Erre eszembe jutott a Sámán epik sapis questje ellenpéldának 😊 Szerintem is ebbe az irányba kellene inkább továbbfejleszteni. Hogy a cuccok megszerzéséhez komoly csapatmunka, stratégia és skill kelljen, ne pedig 2 hónap unalmas grind
s0n1c
Attól, hogy mostanság ez a trendi nem kéne feltétlen ilyennek lennie minden online rpg-nek... legyen ilyen is én nem azt modnom, mert valakinek ez bejön (elég sok embernek) nincs ezzel baj, de akkor legyen "normális" online rpg is.
Nekem egyébként a wow-ban csak ez az egyre erõsõdõ eredmény és lootcentrikusság nem tetszik, bár ez elég volt ahhoz, hogy abbahagyjam.

Nyílván minden játékosban benne van (egy gondolat erejéig biztosan), hogy az õ karakterét szeretné a legerõsebbnek, ezzel nem is lenne gond, de a wow ebbe kõkeményen bele is kényszerít, ergo ha nem erre törekszel nem leszel életképes se pveben se pvpben.

Lynx_TWL
félreértés ne essék, nem védem a wowot, ugyanúgy elegem van belõle mint anno l2bõl😊
mondhatnám úgy is két rossz közül ez a kevésbé rossz.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tmk
WoW körutazás (SPOILER)

aha...hát,persze...hihető volt

[NST]Cifu
Nálam ugyanez. Egy órája próbálok bejutni a szerverre. A hivatalos fórumon még páran panaszkodtak erre, gondoltam beírok oda én is, látszon, hogy tömeges problémáról van szó, de 10 perc próbálkozás után feladtam, mivel bármilyen böngészõvel is próbálkoztam, a "post" megnyomása után egy Error képernyõt vágot a képembe. Közben hallom, hogy WSG-n olyan csoda is megtörtént, hogy két ally zászló volt egyszerre jelen a pályán. Lehet hiba volt kihagyni a migrációt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sound
jó kb. linkelt BG-ik nem cybersport! utánna símán lehetne régiónként(16serverenként) valami laddert cisnálni 😊

Sound
jó, Homoval is ez a gond, nem kell sírni

Kriger
Ragnarosra nem enged be...a többi realm megy rendesen...hmmm...régen szidtuk már a csigazabálókat? <#gun><#violent><#boxer><#falbav><#bdead><#mf3><#mf1>

Borgi
nekemis ezt csinálja... enyi pénzért.. há passzákmek :$

porki fagyok fállalon

ya yó x) de egyébként kipróbálta haverom másik géprõl az én accountomra felmenni és neki lazán összejött😛 ez már egy qrva nagy szemétség hogy van 1órám jáccani azt is elbasszák...
robotnyk
azt amit mondott 😄
õõõõõ hehe az mit jelent?:S
szar a login szerver

halljátok azt nem tudja vki hogy mér van hogy fél óra bejelentkezni és amikor mar connected akkor kapok egy disconnection-t??😛 csak mer kezd idegelõ lenni és egyre gyakrabban van😞 feltörhették vagy mi? köcc elõre is
marmitn a valovilagban viszotn semmit sem szamit.

jatekvilagaban igenis szamit. irl semmit nem szamit.

TVelvet
Ja, azzal ellentétben, hogy a CS cybersport a wow meg nem😊
tmk
Arra próbáltam célozni, hogy a legtöbb rpg errõl szól: "mindenki lootéhesen halad elõre, hogy neki legyen a legtöbb hp-ja, legtöbb manája, pénze és neki legyenek a legjobb cuccai" mindenki erõsebb karaktert akar, jobb felszereléssel, hogy erõsebb legyen. ezek elhagyásával nem tom, hogy lehetne érdekessé tenni egy rpg játékot.

A stratégiai játékok sem változatosak, bányász ki minél több nyersanyagot minél gyorsabban, rakj össze egy ütõképes hadsereget és pusztítsd el az ellent.

A CS sem, mindig le kell lönni a másik csapatot.

azzal nincs gond, amit leirt (sõt jól össze is foglalta a lényeget), azokkal van a gond, akik azt hiszik, hogy ezek számítanak valamit is.

Tatyla
<#sir>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

igen a wow errol szol , van ezzel valami problema?

úgy érzem ez neked is szól

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[NST]Cifu
Wildor nagyszerûen leírta a lényeget. De én már azzal is beérem, ha van reális, elérhetõ cél a karakterem számára, ami nem lelketlen grind, tõlem lehet nehezen elérhetõ, de akkor közben élvezzem a játékot, ha egy mód van rá, ne pedig órákon keresztül rohangáljak egy kis területen, hogy leöljek XY mennyiséget ebbõl vagy abból a mobból a loot miatt, a változatosság meg az, hogy harcba keveredek a területen lévõ szövi csapatokkal...
Vagy PvP-zhetek, remélve, hogy elérem valamikor a Chanpion fokozatot, dehát azt meg az utóbbi napokban az vágja tönkre, hogy az AV vicc lett (8-12 órás menetek, aminek a nagy részén a két középsõ temetõ között folyik a csata a szövik és a hordások között, és ha nagyritkán sikerül is valakit rávenni, hogy csináljuk meg az AV kveszteket a különféle segéderõk megidézéséhez, akkor rögtön jön raidben a szöveg, hogy miért nem harcolunk, mint a többiek...
Vagy mehet az AB/WSG, ahol Rank 10-13-as, jobbára full epic szövi premadek arra élveznek, hogy 4-5 perces AB meneteket nyomnak le, vagy 5 perc alatt a WSG-t. Persze oké, veszteni tudni kell, de valahogy idegesítõ, amikor az ember egymás után 0 bonus honoros AB-ket kap ki, és még a jobbik eset az, amikor sikerül 10 percig kitartani, mivel vagy egy kisebb premade jön össze, vagy a többi játékos is megérti, hogy reálisan csak arra van esély, hogy Farmot valahogy megtartsuk. Csakhát így szedjem össze azt a pármillió honort, ami a Rank 10-hez kellene, hogy legalább full rare cuccaim legyenek... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rpg = role playing game

azaz egy olyan játék, amiben te személyesíted meg a karaktereid, mondod/játszod el az érzéseit és cselekedeteit.
s elsõdlegesen qrvára nem a loot-ról (méginkább nem a farmolásról) szól, hanem elsõdlegesen a történetrõl, amit a dm kitalált.

természetesen még a papíros (pnp) rpg-t is lehet hack&slash-é degradálni, csak annak már sok köze nincs az rpg-hez.

szal' ezt inkább ne keverjük ide <#kacsint>

tmk
"mindenki lootéhesen halad elõre, hogy neki legyen a legtöbb hp-ja, legtöbb manája, pénze és neki legyenek a legjobb cuccai"

mirõl szól akkor az rpg?

Lynx_TWL
játszottál volna lineaget a startkor, és tudnád mi az a grind😮

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;