World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Igen,azaz a probléma adott. Stealthre van cooldown,ergo az általad javasolt megoldás nem orvosolja a problémát.
" lecsokkented"

csak az a baj hogy allys magenek nem a paladin akivel szembe kell neznie, hanem az a csira shaman😄

Botond
Akkor is lesz rajta cooldown,csak a fele! 5pontért! <#wilting>
" Roguenak még a stealthen is cooldown van bazzeg!" haha so true so true😄D

de vegyel talentet amivel lecsokkented haha, ne sirjal 😄

BEAST
a pala egy gyenge kaszt pvpben , kivétel a reckoning buildes ami sokat critelõ meleek ellen jó , és ennyi ... mage,lock,priest akkor ver el amikor akarnak ... fõleg a lock meg a priest <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
5 palánál több nem kell 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Médzs bármit. Warlock is. Warrior is. Hunta is. Többiek?<#shakehead> Roguenak még a stealthen is cooldown van bazzeg!<#idiota>
Friczy
Vazze Shai, eszméletlen vagy azé:

'7. wardok - spell visszaverési lehetõség csak ha talentbol improvedde teszed oket'
Hát jóhogy!! :p

'tehat ha mondjuk van shattered es nova+CoColsz 10 mobot es mindre critel'
Najóvanmááá, milyen kaszttal csinálsz még ilyet?

'14. imp. dampen magic helyett Magic Attunement, ami a dampen és amplify magicre hat (tudom, kevesen használják, de akkor is buffolták) igen ezt valoban buffoltak, kb annyit er mint warriornak az improved slam'
Mondjak minden kaszt talent tábláján még 5-6 hasonlóan hasznos képességet? Még jó hogy el lehet osztani a talenteket és külömbözõen néz ki felszerelés is. Kell szar talent, hogy ne legyen mindenki godmodban és ne legyen sablon egyforma..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Nincs lehetõség? Lal. Full epic magem buff nélkül kb 3000 Hp.
Epic rogue ambush crits u for 1600-2000, bacstab 1000-1200.
Ja nem oneshotol hanem two shotol tényleg remek.
Mindegyikõtök sír, de nincs olyan fosgyenge kaszt, csak láma játékosok, és igen minden kasztnak van egy olyan ellenfele amit nagyvalószínûséggel öl.
Ezek alól kivétel a warlock mer az tényleg imba 😄

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Friczy
Már többször felvetettem a raid vezetésnek a tökéletes raid-összeállítást, de csak nevetnek rajtam:
3 warri,
5 pap,
5 druid,
7 sámli/pala,
20 hunter........

Jóóó, Vael kivétel, azt csinálhatnánk oldscoolosan..
Nexusra mondjuk nem lenne gond többé 😊

hu ez jo tomeny lett, sorry😄 wtb vip.

nah akkro par modositas😄

1. Evocation tanulható lvl20-tól igen ez szuper dolog ettol valik az elementalist build pve ben is eletkepesse
2. AE alapból instant (talentbõl lehet növelni a crit esélyét) ezis jo dolog valoban ,szo se rola
3. pyroblast - nincs CD, nincs elõfeltétel, növekedett a sebzés sebzese nem novekedett
4. blastwave - pyro az elõfeltétel, növekedett a sebzés sebzese nem novekedett
5. combustion - CD csökkent 3 percre igen ezis jo dolog, es megvaltozott maga a spell is combustion+blastwave gyak hasznalhatatlan lett a 3 charge miatt de pve ben fire build dps e nott, pvpre kevesbe lett jo inkabb nerfnek neveznem
6. ice barrier - CD csökkent fél percre, felfogható sebzés növekedett 😮 nem nott a felfoghato sebzese, soot meg csokkent is 1 el ha megnezed a mostani talentcalculatorral es a patchnotet😛 (454 vs 455 haha)
7. wardok - spell visszaverési lehetõség csak ha talentbol improvedde teszed oket
8. shatter - minden spellre 50% crit esély igen ez szupi dolog, de blizzarddal valo aoe grindet leoltek vele mivel frostbite az elofeltetele
9. master of elements (ez vajon aoe spelleknél is procol, stackelõdik-e?) igen aoenel is procol es targetenkent ad 30% manat amin nincs cap (egyelore majd ugyis lesz egy 100% os cap) tehat ha mondjuk van shattered es nova+CoColsz 10 mobot es mindre critel akkor visszakapsz 10*30% ot vagyis 300% manat😄 (elvileg, de ez ugyis valtozni fog)
10. permafrost - lassít és hosszabb a chill effekt (1 talent, a régi 2 talent helyett!!!) masfel talent lett egyben, a hosszabb chill effekt csak 1 sec az nem no csak a movement speed csokkentes
11. frostbite - 2 ponttal kevesebbõl lehet maxolni igen de ezt a talentet nem mindneki kedvelte a kiszamithatatlansaga miatt es a blizzarddal valo aoegrind elbaszasa miatt
12. imp. blizzard - lassító és fagyasztó hatás növekedett igen ez az aminek en speciel nagyon de nagyon orulok
13. arcane subtlety (-resist, -threat a critekre!!!) igen ennek is orulok, de hordas magek nem jartak tul jol vele
14. imp. dampen magic helyett Magic Attunement, ami a dampen és amplify magicre hat (tudom, kevesen használják, de akkor is buffolták) igen ezt valoban buffoltak, kb annyit er mint warriornak az improved slam
15. rank 5 frost ward, dampen magic és amplify magic hatásait növelték
negatívum:
1. Arcane Resilience - nc talent - és elõfeltétel Arcane Mind-hoz
2. AP csökkentve 30%-ra
3. új kaja helyett kaphattunk volna módosított crystal watert (pl. 6500 mana/30 sec)

picket
Ha visszaolvasol egyértelmûen 5 fõs instance-ról írtam. Oda kevesebb mage-t visszel? Nem hiszem. Az persze lehet, hogy 40 fõs raidben kicsit háttérbe szorulhat a mage, de ez meg az adott guild játékstílusától függ. Ami szerintem egy mage-nek gázosabb lehet, az a hosszabb harc. A rugó meg a hunter nem fogy ki sebzésbõl, de a warlock meg a mage sokkal jobban függ a manától. Ettõl még szerintem ha ügyesen csinálja, akkor nem kerül elõ fél perc alatt a wand 😄
De ebbe nem szólok bele, majd egy-két év múlva, amikor 60as (vagy akkor már 70es, 80as?) lesz a mage-em 😄

pvp nem elbaszva, hanem elbalanszolva van. Vagyis nincs 😄 Ezt most én sem értem, alszom rá egyet 😄

&#3237;_&#3237;

picket
Akkormegnerinyájámáitt lol!

&#3237;_&#3237;

Shai: Hunter, Pap. Mage kurvara nem.

Nalunk PvE Top5 Warrior + Rogue. Magek valahol utana kovetkeznek, de ketsegtelen hogy nagyon hasznos. Viszunk 6-8 Warriort + 6-8 rugot + 4-6 maget, merazjo.

Picket: PVP szerintem nincs elbaszva a WOW-ban annyira mint amennyire tunik, csak mindenki sir, hogy szerinte a masik egy kicsit taposabb.. (Shaman k*rva tap, nemtudom mivel lehetne lenyomni egy fullos elemental shammyt)

igen jol latod a dolgokat. valoban dd class van elonyosebb helyzetben ha pve es pvp re is vagyik, mivel nagyjabol egy talentkiosztassal csinalhatod mindkettot, az egy dolog hogy nem annyira effektiven mintha kizarolag az egyikre talentelnel, baaaar megkell mondjam nalunk is van shadowpap es semmi gond nincs a healelesevel. de ha osszkepet megnezzuk igen igazad van. es mint mondottam en sem ertem igazabol hogy miert "sirok" hisz elvezem a magel valo jatekot 80%-ban. es igazabol ez a lenyeg😄

Mighty
hmmm. Sok mage sír. Én nem teszem. Mit is kaptunk:
pozitívum:
1. Evocation tanulható lvl20-tól
2. AE alapból instant (talentbõl lehet növelni a crit esélyét)
3. pyroblast - nincs CD, nincs elõfeltétel, növekedett a sebzés
4. blastwave - pyro az elõfeltétel, növekedett a sebzés
5. combustion - CD csökkent 3 percre
6. ice barrier - CD csökkent fél percre, felfogható sebzés növekedett 😮
7. wardok - spell visszaverési lehetõség
8. shatter - minden spellre 50% crit esély
9. master of elements (ez vajon aoe spelleknél is procol, stackelõdik-e?)
10. permafrost - lassít és hosszabb a chill effekt (1 talent, a régi 2 talent helyett!!!)
11. frostbite - 2 ponttal kevesebbõl lehet maxolni
12. imp. blizzard - lassító és fagyasztó hatás növekedett
13. arcane subtlety (-resist, -threat a critekre!!!)
14. imp. dampen magic helyett Magic Attunement, ami a dampen és amplify magicre hat (tudom, kevesen használják, de akkor is buffolták)
15. rank 5 frost ward, dampen magic és amplify magic hatásait növelték
negatívum:
1. Arcane Resilience - nc talent - és elõfeltétel Arcane Mind-hoz
2. AP csökkentve 30%-ra
3. új kaja helyett kaphattunk volna módosított crystal watert (pl. 6500 mana/30 sec)

Több negatívumot nem találtam, de most õszintén, mi kell még nektek???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ezek mind overrated dolgok, 1v1ben szuper, de grp pvpben kevesbe. azonkivul a birkat nem tudod ugy abuseolni mitn pl a feart, mivel birka kozben felgyogyul a delikvens. igen tudom hogy a feart meg csomoan tudjak counterelni ezzel azzal😄

igazabol az a fura hogy egyik felem azt mondja hogy igen, tenyleg jo a mage (talan az a felem aki az undead warrior) de a masik felem meg azt mondja hogy szar dolgo magenek lenni pvpben (szinte mindenki a maget targeteli be eleg hamar mivel easy kill, -no armor, no health- ezt nem en mondtam hanem barki megerositheti aki tenylegesen pvpzik ) annyivan hogy ha hagynak hatulrol tenni a dolgomat akkro minden szep es jo de ha egyszerre neked esik 3-4 illeto koztuk 2 shaman akkor bizony elmegy a kedved tole😄 igen ez az osszes tobbi classal igyvan, amikro warriro voltam akkor azt utaltam hogy harcolok a palaval es kozben a mage meg a hunter tavolrol belem bassza az irdatlan sebzest😄

igazabol a wowhoz mara hozzatartozik az hogy sirjunk, minden class sir. (talan a shaman nem😄 nekik csak egy okuk van a sirasra, az hogy a paladin jobb pve ben)

tehat nem kell komolyan venni a dolgokat mert ez csak amolyan mellekhatas, amit erosen az unalom valt ki, es azok az esemenyek amikro amugyis eselytelen lennel barmilyen classal, jah igen es azoka videok amikben a tobbi class lazan hozza az 1v4 eseteket😄 (persze igazabol ezek sem fedik a valosagot mivel osszevagott videok, es az 1v4 esetek nagyreszeben ok esnek el, pl nekem is volt mar 1vtobb esetem ahol en jottem ki jol😊 ) tehat valojaban csak unatkozom sorry, de hat erre jo a forum😄

TDC Geronimo
😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Szerintem olyan dolgon vitáztok, amibe a fejlesztõk a kezdetek kezdetén nem gondoltak bele. Én nagyon úgy érzem, hogy csináltak egy pve világot, aztán az egyik nagyokosnak felvillant a feje fölött az izzó, hogy miért ne ölhetnék le ezek egymást is? Azzal jól elfoglalják majd magukat, és tovább ellesznek, mintha csak monsztákat adunk nekik. És nem is volt olyan hülye, csak...

A wow alap kialakítása szerint a mobok HPje sok, a sebzése kevés, a játékosoknál meg ellenkezõleg (egyébként sima Diablo felállás szerintem). Na és akkor most engedd össze egymás ellen a játékosokat, és akkor ez lesz belõle.
Ráadásul pve-ben ki vannak osztva a szerepek. Pvp-ben kinek mit kell csinálnia? És teszi a dolgát? Csak mert nálunk nem (BS ally). 60as warrior kosokat gyûjtöget, amikor õ az egyetlen harcos bent?!
A pvp teljesen ketté szakad. Elvileg ha éppen nem mész a guildeddel raidre, akkor bemész egy BG-re, és ott pocsékolod el az idõdet, és akkor jól szórakozol. Mészárolhatod a gaz ellent. Na most akkor egy pap/druida/paladin mehet minden BGzés elött áttalentolni? Kicsit drága mulatság lesz. Vagy gyógyítgat ugyanúgy mint máskor, biztos jól szórakozik közben (eredetileg pappal kezdtem, de azán gyorsan abba is hagytam, mert az nem nekem való).
Hunter is hûdetápos beasmastery-vel, úgyhogy õ is mehet talentokat újraosztani, mert insance-ben petet szépen elrakni. Ettõl még egy máshogyan talentolt hunter is megél pvp-ben, csak nem ugyanaz mégsem. Harcos ugyanígy, agrót tartani pléjeren nem egyszerû talentekkel. Vagy tolja bele a sundereket, hátha rajta marad? :]
Elõny tehát a DD-knél, akik talán elboldogulnak... vagy mégsem:
Feljebb már írtam, hogy az jár BGre, aki éppen oda vetõdik. BS-en, nagyrészt, általában. És akik szervezetten mennek? Azok meg mindenkit leszednek. Nincs sírás, hogy heal plz, mert nem akarnak kikapcsolódni a healereik azzal, hogy killeket akarnak (tök hiába) gyûjteni. Nem megy el a mage meg a tolvaj valahova egyedül csellengõ gyengébbekre vadászni (mert igen, nem egyszer láttam ilyet, és sokszor célpontja is voltam, hogy nyakamba ugrik egy mage valami bozót mögül, egy durranás, egy csattanás, gombot nem tudtam megnyomni és meghaltam. Láma vagyok? Lehet. 100% HP-vel és 75% manával távozott? Igen. Rugó dettó? Simán! Csak nem egy-két csatt, hanem folyamatos stun). Õk szépen egy csapatban végigölnek mindenkit. Jól szórakoztam? Nem. Megyek inkább pve-zni. Ja.

A másik meg a pve. Azt mondják megpróbálják összehozni a szerepeket. Szerinted ez hülyeség, szerintem nem. Hidd el, hogy egy hunter nem örül, ha valami kéne neki egy max 5 fõt engedõ instance-bõl. Mert hát mi kell oda? Kell egy tank (harcos), healer (pap, druida), esetleg másodlagos healer is jöhet (paladin, sámán), kell még DD a maradék 2 helyre. Hány DD kaszt van? 2? Nem egészen. És ha választhatsz, hogy rugó, mage, warlock, vagy hunter, akkor te melyiket vinnéd? Szerintem ezt mindenki úgy kezdené, hogy akkor mage. Mert víz, kaja, birka, ae kell, a másik kasztok mit tudnak ezzel szemben felmutatni? Warlock még talán tud területre hatót, de ha megütik, akkor megszakad ha jól tudom. Vagy röhögtesse magát a hunter volley-val (89 sebzés/tick)?

Na jó, ez elég mára. Talán könnyebb lesz megemészteni, mint az a sámán review dolgot lentebbrõl 😊
Meg amúgy is dolgozni kéne :S

&#3237;_&#3237;

QuippeR
ez más, elvileg a Weta csinálja majd a maszkokat és a látványvilágot - már csak Peter Jacksont kell megnyerni, és elnézem, hogy nem renderelt film lesz

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Friczy
Orlandot kérjük NE huntinak és Jack Nicholsont UD magenek!!
😄DD

nem pletyka, warcraftmovies oldalon lathatsz rola elozetest, soot mar linkeltek is itt az elmult napokban. blizzconon votl az elozetes elsoresze. de ne tevesszen meg a dolgo ez csak amolyan profi fanmovie.

hmmm vagy ez atttol fuggetlen lenne? erdekes...erdekes vegulis potencial van benne mert warcraft lore eleg jo, de nem tudom, hogy mekkora sikert aratna ez mert eleg retegfilm gyanus😄

QuippeR
nincs olyan, hogy pure dps kaszt.

hogy pvp-nél maradjunk: ki tud még a mage-en kívül birkázni? ki tud még frost novát tolni? ki tud olyan dps-t tolni aoe spellekkel? ki tud blinkelni?

ne nézzük már hülyének egymást, a mage az nagyon durva kaszt pvp-ben, és nem feltétlenül azért, mert akkora dps-t oszt - bár azt is elég jól tolja.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nah es meg valami😄... igazabol nekem eloszor tetszett ez a mage review, ha visszaolvastok es erdekel egyaltalan valakit(tudom hogy nem, de unatkozom) akkro lathato hogy igy volt. viszotn tegnap kijott a shaman review ami kicsit felforgatta az indulataimat a jelentos buffok miatt(tudom a pve shaman szinte semmit nem kapott meg abbol amit kert, de megis legalabb pvpben megjobban feltapoltak) es ugye ami megitn ledobbent az az hogy elvileg az 1.11 az a mage patch lett volna. (persze mi is kaptunk szep es jo dolgokat aminek orulok is)

igazabol az lehet a gond hogy tobbre szamitott az ember(en), nem nem invisbility meg tarsai azokkal tisztaban voltam hogy nem lesz😄 expansionra is kell tartogatni valamit😄 de ez az uj talent hogy intellect felet megkapom armornak ez valami fantasztikus😄DD

World of Warcraft mozifilm? Vazze!<#wow1><#wow1><#wow1>

,, Erõsen pletykaszaga van ugyan, de a New York Times forrásai szerint a Blizzard a mai napon készül nagy bejelentésére, miszerint film készül a World of Warcraft-ból. A jeles napilap tudni véli, hogy egy LOTR-hoz hasonló költségvetéssel operáló alkotásról lenne szó, mely a Legendary Pictures prezentálásában és a Warner vigyázó szárnyai alatt kerülne a vásznakra. A Legendary korábban a Batman Begins-zel tette már le névjegyét. Az ötlet mindenesetre izgalmas, érdeklõdve várjuk a fejleményeket.” 576.hu

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Friczy
....és ne feledjétek: NERF HUNTERZZZ!! <#idiota>

TDC Geronimo
És kb ugyanennyivel csökkenne a játékosok száma is...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mighty
Csoportban farmold a pénzt...

Mighty
Nagyon megcsappanna az elõfizetõk száma. Blizz ezt soha nem fogja meglépni. Ráadásul a pvp volna igazándiból lvl60 elérése után a fun része a játéknak.

A játékidõm nagyrészében ide oda utazgatok, vagy vizet koldulok, vagy probálok pve raid papi builddel pénzt farmolni javításra. Szerintem nerf mage
Vegyék ki a pvp-t a játékból, és ezzel megszünne a fórumos sírások 90%-a.
jah igen azt hozzateszem hogy en csak a pvp reszevel nem vagyok kibekulve a magenek. az nem erdekel hogy raiden dpsben mire kepes, ott top3 ban benne vagyok , de ugye altalaban ez csak az aoe lehetosegek miatt van am igy. jah igen azt hozza sem kell tennem hogy az elen ashkandis warrior szokott taborozni ha overall damagedonet nezek.

meseld el nekem hogy group pvpben (ab, wsg) melyik az a 2 class amit warriorral legkonnyebben olsz le? (feltetelezve hogy nem prot specced van D😊

de fogd mar fel hogy ilyet valojaban nem fogsz latni mastol sem. ki az az elvetemult aki flaskokkal meg mindenfele buffal (ami halalkor leesik) jar pvpzni? azon kivul ezek a nagy sebzesek warriorok ellen mennek akik zerkerben vannak + recklessnessben, tehat az egesz egy irrealis dolog, ugyanannyira mint az hogy a paladin bevisz neked instant 11k damaget. (lentebb a link) ami szamit az az hogy az ido nagyreszeben mire vagy kepes a classal, nem az hogy egyes kiveteles esetekebn - ami kb a jatekido 0.001%-jaban tortenik meg- mit lehet csinalni. de lentebb leirtam egy peldat a rugo "oneshotra" amit minden 5 percben kepes veghez vinni soot a blindrol meg nem is beszeltem ott. de termeszetesen rugo is szarul jar ezzel a damage homogenizallassal azert is irtam azt hogy "pure dps classok jarnak jol ugye?", de ok meg remenykedhetnek hogy reviewben kapnak valamit. mi magek mar megkaptuk a reviewt es cseppet sem erzem oltari nagy imbasagnak ami tortent benne, leginkabb a fun factor novekedett a mage eleteben hogy vegre az elementalista build is eletkepes ( ergo kevesebb arcanepower "oneshotolo" maget fogsz latni, legalabbis egy par hetig😄)

"az a baj hogy a sok arcanepower+dualtrinket mage hamis kepet fest le a mage classrol ugy altalanossagban. 😞( "

Mindjart megsajnallak komolyan mondom. A warriorokrol hamis kepet fest a seggeben allo healer. 😄 En nem rinyalnek a helyedbe tovabb, kezdesz olyan lenni mint Wildor 😄

de igazatok van AP mage 3 percenkent 15 secig GOD tud lenni, ha hagyod. csak az ugye mas kerdes hogy cseppet sem elvezetes azzal a builddel jatszani, szerintem.
Azert maradok mage, mert elvezetes vele a jatek, es belebasztam mar rengeteg idot, van egy normalis guildem vegre, nem akarom ezt eldobni.

az a baj hogy a sok arcanepower+dualtrinket mage hamis kepet fest le a mage classrol ugy altalanossagban. 😞(

mage+warlock ofc

kimaradt hogy magenek a sebzését nullára lehet csökkenteni ha megnyomod azt a bizonyos gombot amibel felpakolod magadra az összes resistes cuccod

Lynx_TWL
a "oneshot" fogalmát lehet de a oneshot fogalmát nem😊
de, hogy neked ne fájjon megérteni amit egyébként is vágsz: rugóval én is akarok 10000+ dmgt sebezni ha már más is.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

felreerted a oneshot fogalmat.

Lynx_TWL
one shot rugókat követelünk 5000es ambushal

Lynx_TWL
a leírtak ellenére a rugó még mindig nem tud oneshotolni, a mage pedig fõzõcskézik amennyit akar. szted a rugó nem pure dps kaszt?

ez lemaradt az idezetbol "To spread out the other roles of Tanking and Healing is not as easy, as it can quickly homogenize classes."

ja mert paladinnak nincs meg a lehetoseg igaz? pala
rugoval sem tudsz "oneshotolni" igaz? (pl cold blood ambush, vanish, ambush, tea , backstab, evis stb) shaman sem tud onehsotolni igaz? (dualtrinket+elementalmastery, lightning bolt, ns+chainligthning+earthshock)

csak tudod azt felejted el hogy a mage az pure DPS class semmi mashoz nem ert, ez a fo foglalkozasa es megsem o a legjobb benne. undorito hogy egy healelni tudo class majdnemhogy akkora burstre kepes mint egy mage.

de idezek egyet tserictol : "What we have is the developers trying to break up the trinity by overlapping roles and sharing elements with various classes. It is easiest to do so with damage, as that is something that everyone has the immediate potential to contribute. Every class has some sort of damage spell."
tehat a trinity : damage, heal, defense. nah most ugye a damagben mehet a homogezinalas de a masik kettoben meg nem? hogy is van ez? pure dps classok jarnak jol ugye?

amugy tenyleg remelem hogy felnevelsz egy maget level 60 ig aztan elmesz vele pvpzni, kivancsi vagyok akkor is ilyen nagymellennyel beszelsz e majd a "oneshotrol". (ap mage sem egy spellbol ol le)

The Garrett
ha jol latom az a bot lesz a castper legenraries stuff ugye? 😊
jo kis minimalist dizajnja van 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

😄 <#eljen>

Botond
Adott a lehetõség. Roguenál nincs olyan,hogy 1 ütésbõl leölsz akármilyen fos geares 60ast. Sámánnál sincs. Loladinnál se. Soroljam még? Médzs+lock+warrior=pwn,ennyi. De nektek ez sem elég jó,mert nem elég nagy az esély,túl nagy az iwin button cooldownja,stb stb. Ja és a legnagyobb probléma...szar a design. Súlyos gondok vannak itten.
jatsz tenylegeen egy maget aztan majd megnezem mit oneshotolsz.