World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tanc amibol lett a bloodelf tanc😊 (view in new window)

muszaj egy cicat szereznem ;op

anti hero

clueless vagy ;<

anti hero

MrStokes
Az a repulo mount igen kemeny dolog lesz ahogy elneztem a videoban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
hehe ez erdekes, egy regebbi gameplay muviban még twisteltek. az jobban tetszett😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
lol kemény 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
kewl

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound

képet akartam nem url-t :<

Sound
http://bin.4chan.org/v/src/1147355434549.jpg

milyen elegáns is tud lenni a Dodgefang! ;]

The Garrett
./who 1-60? 😊))))))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
van 1-2 magyar alli oldalon is

TDC Geronimo
no wai!

haver acc-jával csináltam alli karit neptulonon,de nincs még huncsati sem,vagy akkor nem volt más rajta

NEPTULONon keresek Allys emberket!!!!!!!!!!!!!!4
:op

anti hero

Sound

MrStokes
Hat igen, elegge sokfele jo variacio lehetseges 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

aztán lehet, hogy ez is megérne 1 próbát...
pvp build szvsz v3.0
itt blast wave helyett improved scorch és cold snap van, bár 3/3-as elemental focus miatt nem valószinû, hogy resistelni fogják a frost nova-t, de ha mégis, akkor mehet cold snap + fn újra.
aztán van még benne pom és pyroblast is burst dmg-hez (bari, pyro, pom+pyro, fire blast, aztán lehet scorch-olgatni)

az igazság az, hogy qrvasok jó build-et lehetne most kirakni, kéne még +50 talent pont legalább 😊

bár mondjuk kipróbálnám ezt is egy pvp trinket + Eye of Moam-mal felszerelve (végülis megvannak hozzá a cuccok):
pvp build szvsz v2.0

hát sok dolgot nem értettem, hogy minek raktál rá 1-2 pontot. ilyen volt pl. a 2 pont improved frostbolt-ra (az a 0,2 sec nem oszt, nem szoroz, akkor már inkább menjen frost warding-ra az a 2 pont szvsz), 1 pont improved blizzard-ra, ésatöbbi.
pvp-re szerintem ami kell, az a minél nagyobb burst damage minél rövidebb idõ leforgása alatt...
ezért én inkább egy ilyet raknék ki pure pvp-re:
pvp build szvsz
Piercing Ice-ról esetleg áttenném Improved Scorch-ra a 3 pontot, bár pvp-ben általában nincs rá idõ, hogy felpakold szépen a scorch 3-as debuff-ját.

MrStokes
Hat akkor a mage mar magaban elementalista 😄D

Mondjuk az elementalistat en speciel frost-fire talentbuildre ertem, azt ne kerdezd h miert! oO

ezt is csak sajnos a demo lock tudja megtenni. 10sec/5.5sec talentel/0.5sec 15 percenként meg lehet csinálni (mármint petet idézni), de akkor szépen le kell ásni egy olyan ágon ahol a kezdö talentek nagyon szarok.. kár érte 😞

Count Adyn
Mér ha frostra rakok 51 et azis "elementalista" nem? :xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shongi
Pár kép az E3ról, igen impresszívek ezek a tier 3-ak.
http://koti.mbnet.fi/tuppant/bc/

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

MrStokes
De ez nem is elementalista torpebigyusz, hanem 1 frostmage minimalis fire tudassal 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
elementizé
én iet csinalnék pvp/pve 😊 Most hogy arcane ág nem anynira szükséges mindenki elkezdi majd szórni a pontjai, csak elfelejtik hogy frost v fire más más geart igényel ha értelmesen akarja hasznalni az ember, bár fene rudja mi lesz még mire kijön a peccs😊

MrStokes
Egy ilyenhez mit szolnal? Mennyire lenne eletkepes PvP-ben szted?
elementalista torpebigyusz

MrStokes
Sajna a fuggoseg rossz oldalat abban latom, hogy maga a jatek koveteli meg a jatekostol, hogy fuggove valjon mindenek felett, lasd high-end PvE tartalom = farmolas latastol mikulasig a la Blizzard.

MrStokes
Pedig eleg randa szegeny 😄

Hat igen, kinek a pap, kinek a papne... ^_^'

Nekem egy Demonologist-os, T2-ben virito ismeros azt mondta, hogy a warrioron kivul barkit meg tud verni kisebb-nagyobb nehezsegekkel, mindig a csatahoz legmegfelelobb petet szedi elo hamarjaban es kb innentol sokkal konnyebb a dolga.
Persze ez innentol inkabb onvedelem, mint PvP, nem tudom, hogy Demonologist specces wlock hogyan teljesit BG-ken. Gondolom nem tul fenyesen.

Bar, ki tudja. "Nem ertek a gyemanthoz, Antwerpenben terem?"

MrStokes
nem talalja az oldalt...

Én egyetértek azzal, hogy a lock nem is olyan imba mint azt sokan gondolják.
Pl. a warriorommal egy lock nem okoz gondot. Hacsak nem a sucival jön.
(na perszem most jön za, hogy imba warrior.) Ez végképp nem igaz. Egy Jó mágust pl meg se tudok érinteni vele.

Azzal viszont nem értek egyet Devil, hogy ronda lenne a t3 lock cucc. Nekem bejön 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sugam
nbejön

csak description-ök változtak meg, majdnem az összes ikon össze van kutyulva. cold snap helyén, ice barrier, improved fire blast helyén flame throwing, stb.

minél jobban nézegetem az 1.11 infokat, annál inkább kedvet kapok hozzá, hogy aktiváljam az acc-om...nem jó ez igy, nem jó...nem akarok megint függõ lenni, mami segíííííts <#gonosz3>

<#vigyor><#idiota>

detto
valaki megnézné h bejön e neki a wow-account , mert nekem nem jön be!

MrStokes
Jah megvan, csak ossze lett cserelve az ikonja egy masikeval...

MrStokes
Hmm, mage-eknek nem lesz 1.11-tol Coldsnap, vagy az is tanulhato lesz majd?

lol

magus
az a healeles nem lehet rossz xpzgetes kozben

amugy : latogassatok napotna legalabb egyszer , szepen frissulget.

MrStokes
Shammy-knal valszeg ugy jon le a dolog, hogy nem ok az imbak, hanem az o classuk jol meg van csinalva, a tobbi meg szarul. 😄

az allys, draenei. bloodelfnek mar blizzconon mondtak anno, valami mana lopkodas meg mitomen 😄 anticaster lesz a bloodelf, mar latom elore nerf bloodelf warlocks whinet😄

MrStokes
Hahah, ez mindent uberel. 😄D

Botond
Ez a vérelf vagy az allys?
Racials
Ability: Blessing of the Naaru - heals the target of 50 damage over 15 sec
Passive: Gemcutting - Jewelcrafting skill increased by 15
Passive: Inspiring Presence - Increases chance to hit with spells by 1% for all party members within 30 yards
Passive: Shadow Resistance - increased by 10.

az elso az noni fog ahogy fejlodsz szintben.

A lényeg látva a videot én tuti vásárló lettem! Látszik a Blizz még mindig nem bizza a véletlenre a dolgokat! Ahogy felszál a csoka beszarás meg az uj faj sem lett annyira fos bár a bloodelf kicsit jobban cseng. De force ally szvl csak fun blood jöhet szoba 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

hülyeség. a warlock azóta hogy megkapta dc fear effectjét azóta imba. azelött ugye free hk volt. és különbenis minden warlock sl buildos, mindig a megfelelö classok elleni pettel elöl. nerf!

TDC Geronimo
ahaha nublock! <#law>

warlock vs. mage témában szerintem baromi sokat számit, hogy milyen pet-je van elöl, meg milyen a build-je emellé...
egy soullink + void/felhunter-es epic wlock-ot nem hinném, hogy valaha is le tudnék nyomni a frost mage-emmel, de pl. mielött lejárt az acc-om, elötte nem sokkal 3 shot-oltam egy warlock-ot, mikor jött AB-ben mine-t foglalni.

frost nova, counterspell, ZHC, frostbolt, pom+frostbolt, coc, fire blast. kb. 3 mp alatt meghalt, mielött bármit csinálhatott volna.

teszem hozzá, hogy imp-pel rohangált, meg kb. 4500 hp-val, s szerintem már shard-ja se volt healthstone-re, meg potija se.

nem sokkal elötte viszont, AP+fire+imbatrinket(?)-es spec-cel egy lvl 54-es warlock úgy elvert, hogy csak lestem. 30 mp-en át rohangáltam fel-alá fear-ben, közben meg megettek a dot-jai, meg zabált a felhunter-e...na az nem volt vicces <#zavart1> vissza is specceltem magam egybõl frost-osnak...iceblock powah'