World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Mar megtette 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Kössél már belém <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

de tenyleg nagyon regi😄D legalabb 1 eves, anno ide is volt linkelve, de akkor meg nem gugli video volt hanem warcraftmovies.com rol letoltos😊 de poenos egy video szo mi szo😄

Vágom hogy nem fikázás csak azt akartam mondani hogy szívesen várok javaslatot, de egyelõre ne BWL epicben gondolkozzunk, az még távol van. Van esély 2h spec-re is de azt már csak epic fegyóval akarok, pl Obsidian Edged Blade vagy ilyesmi (vagy rank14 axe 😊 )

TuF-os warriorok nagy százalékát elverem látod milyen kék gearrel, és ez nekem bejön. DW > 2h sztem.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
jo hat videkre most ért el 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez egyáltalán nem fikázás volt, arra próbálok rávilágítani, h dw fury-hoz jobb cuccok kellenek mint arms 2h-hoz
ez mar eleg regi😄 majd botond mondja mit is kene erre mondani😄

meg ez sem fix😄 meg jon majd a test realm ott kiderul gyakorlatba is hogy mi merre. ahogy kijon 1.11 akkro fix lesz minden, legalabbis amig nem kezdenek el nerfelni itt ott a kovetkezo patchekben😄 szoval a lenyeg hogy idotoltesre nagyszeru a mostani verzioval jatszadozni, de meg nem garantalt hogy pont ez lesz.

The Garrett
ASDASDASD

ez kesz XD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jogos😊 soká lesz igy végleges mage talent tábla😄D minden modosul már?😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

mert? ha ajandekot kapsz becsomagolva azt is kikell csomagolnod, hogy megtudd mivan benne.

Ajandek=link
csomagolas=a beka

ha nem akarod tudni mivan az ajandekban akkro ott hagyod a faszba. csak ugye te ugy fogod fel hogy aki linkel az azert linkeli hogy maganak tegyen jot, es nem azert mert veletek is megszeretne osztani, hogy hatha orultok hogy lathattatok ti is. ugye ajandeknal sem tudod mi lesz benne, vagy orulni fogsz neki vagy nem, de utana meg sem kuldod el a faszba azt akitol kaptad.

Botond
Ha meg akarsz vmit osztani másokkal akkor veszed a fáradtságot és felrakod vmi normális helyre és onnan linkeled/szúrod be. Ha meg leszarod akkor meg minek? Spammolni?
nah mert sokbol all az a 2 lepes nem? mennyi is, 2 masodperc?

inkább egy pom pyro-s 4/5ös shatter talent ha már durvaság van😄

MrStokes
Ez meg viccnek is jo! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Tudjuk,de ha nem akar képet linkelni,hanem a fórum közönségét tornásztatni akkor azt írja...
ugye lattad hogy burning soul az mar -30% fire dam threatet is ad😄 pve ra az must😄

jaj de nehez ha beka van gyerekek. annyi a megoldas hogy szepen felemsz a cimsorba, kijelolod es nyomsz egy entert (mintha te irtad volna be elotte) aztan utana nyomsz egy refresht es voila ott a kep.

"namost te egyikkel sem vagy eleresztve, ezért bátokodtam javasolni a 2h arms-t:"

/played szerint 1,5 napja vagyok 60-as, és DW szempontból a pre-raid kékek nagy része megvan, ettõl jobbakat nagyjából lehetetlen. Most nyomulok egy ZG guild után és pár napon belül +2%hit, utána meg feljebb és feljebb 😊

De nagyon szívesen várok gear javaslatot (lehetõleg max ZG), mindenképp DW akarok lenni.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sugam
egy zoldbe oltozott emberke van a kepen nyillal a kezeben 😄
(de lehet az lesz az uj t3 😄D )

Ez szép, de burning soul scorch buildhez fölös szvsz, inkább pyro 6 sec cast time jo aq-ba + blastwave jo a kis bogarak ellen. vagy esetleg fire ward jobb ha nem absorbol hanem esetenként reflectál még a immune is az amire vissza megy.

Sephi
Nem tudom megnezni 😞(

Nem tudol mas linket??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Reroll PvE.<#idiota>
azon adatok amikrõl most van szó, máshol is megtalálhatók. valóban nem 100%-os az oldal de nagyon közel van hozzá.

most van 13% hit-em és ez is kevés, van mikor mindkét ütés miss-el. pvp-ben is, nem beszélve a 63-as mobokról.
azt nem tudom mennyinek érzem, de qrva idegesítõ 😄
MrStokes
Es ugye DW-nel nem 14 ap = 1 DPS, hanem nyolc egesz valamennyi a guide szerint. 😄

MrStokes
Amugy nem tudom mennyire korrektek az itt kiszamitott es megadott ertekek, alatta a forumban sokan megkerdojeleztek dolgokat.

TDC Geronimo
😞

leginkább ez a 3 dolog kell dw fury-hoz:
- hit, h eltaláld az ellent. (sztem 10% körül kezd érdekes lenni a dolog).
- crit, h proccoljon a flurry (imba, legjobb a fury talentek között)
- ap, mert ennek a bloodthirst damage a 45%-a

namost te egyikkel sem vagy eleresztve, ezért bátokodtam javasolni a 2h arms-t:
- hit, 5% elég.
- crit, weapon mastery-vel még +5% lehet.
- ap, a fix mortal sebzés miatt kevésbé fontos.

Botond
Béka! Király!
TDC Geronimo

Flinta által adott guide szerint 24% alap miss DW esetén, én akkor 20% járok, ami szerintem tuti nincs annyi (PvPzek leginkább). Plusz nem értem miért lenne az én gearem rossz DW-hez, épphogy ahhoz való, a guide szerint is.

hat figy ha van a +hit az egy relativ dolog, minnel magasabb az alapsebzesed annal jobban szamit a +hit mivel annal tobbet vesztesz ha nem talal be az utes.

nezzuk akkor 8str az er 16 APt ami kicsit tobb mint 1 dps (14ap=1dps) 3 agi er 0.15% critet level 60 on. Viszont tobbet betalalsz, ezaltal overall tobb dpst okozol. alapbol elvileg van valami 5% miss chance azonos szint ellen, +dwnek is van valami 20% miss chanceje. dw-hez szerintem nagyon fontos a +hit stat talan meg jobban is mint a +crit, de legalabb annyira.

Kösz rég keresem egy ilyen howto-t. Ja és próbáltam már 2h-et, MS és Fury builddel is. És dual wield garantáltan jobb.

Nincs ilyen Domi.

Üdv all.

Létezik Ragnaros-on normális magyar guild, aki venne fel új tagot esetleg?

lvl 55 undead warrior (Bloodscalp) lvl 60 human warlock (Ragnaros) lvl 45 dwarf paladin (Ragnaros)

erõsen ajánlott olvasmány
http://wowvault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=93

ha úgy érzed jobbnak a dw-t a 2h-nál mint amennyire nem érzed a 20% miss-ed 😄, akkor megintcsak azt ajánlom próbáld ki a 2h-t, a Te gear-edhez az való.
Szerintem kizárt, sem pvpben sem pveben nem érzékelek 20%ot, sõt. De ha annyi is, még mindig jobbnak találom dual wieldet kategóriákkal.

tutijó mind a kettõ, az új bloodelf és a draenei male tánc is (bár a bloodelf male jön be a legjobban 😄)

de ez viszi a pálmát minden téren "Daler Mehndi - Tunak Tunak" klipje, amibõl a draenei male tánc lett, na ez a klipp enyhén odab*sz 😄DDD

hát ez mind kevés 😄 szerintem told 2h-val míg nem szedsz össze még chance to hit-et. 24% a miss lvl60 def300 ellen, most tartasz 20-nál 😊
"Rerollolt, csak elfelejtett új karit csinálni"

meg nézz bele a táskáiba is 1 picit <#kacsint>

Ez világos hogy chance to hit nagyon fontos, de az Str is sokat számít, fõleg mert 1 Str 2 AP, igazából az a gondom hogy nem teljesen érzem még hogy is lenne arányos. Nyilván kell mindenbõl. 991 AP (selfbuff), 18.20% crit, és +4% hit perpill, full kék +1epicbõl.

szerintem mindenkepp foleg mivel dw warri vagy annak fontos hogy betalaljon mivel foleg whitedamot lok.

+1% chance to hit megéri 3agi, és 8str rovására? (Dual Wield Fury warrior). Eddig van +4% hit.

antgecc
Nagyon zsír!! 😊

Nagy tetszetõs faj ez.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nah meg egyet 😛

All around PvE raid mage

Fire mage PvE only build, legalabbis ahogy en kepzelem.

az eredete pedig innen van.

naxxramas dropok

az a 2h mace meg tor eleg imba😄